Doukas_F Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ρε παιδια, για κοκκινο, ακουσε κανεις τιποτα???? Ειμαι στο τσαφ να το παραγγειλω σε μαυρο, το Ν8 μου αρχιζει και τα παιζει, θα ξενερωσω ομως αμα βγει συντομα σε κοκκινο ... Ποσο να αντεξω... http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 κυκλοφορει ηδη φιλος. Απο πολωνια μερια δες. Μαυρο , ασπρο, κοκκινο οι επιλογες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 κυκλοφορει ηδη φιλος. Απο πολωνια μερια δες. Μαυρο , ασπρο, κοκκινο οι επιλογες Εγω παλι γιατι δε μπορω να βρω τιποτα, ουτε λινκ... http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Μετα απο τα 920 και 925, θα ηθελα κι εγω να δοκιμασω το 1020. Απλα αν μπορειτε λυστε μου 2 αποριες: 1) το κιτρινο ειναι ματ ή γυαλιστερο; 2) οταν κοιτας την οθονη απο το πλαι, αλλοιωνει τα χρωματα οπως ολες οι AMOLED; ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Μετα απο τα 920 και 925, θα ηθελα κι εγω να δοκιμασω το 1020. Απλα αν μπορειτε λυστε μου 2 αποριες: 1) το κιτρινο ειναι ματ ή γυαλιστερο; 2) οταν κοιτας την οθονη απο το πλαι, αλλοιωνει τα χρωματα οπως ολες οι AMOLED; Το κιτρινο ειναι ματ και μαλιστα πολυ καλης αισθησης στο χερι. Για την οθονη δεν θυμαμαι να σου πω. Οσες φορες το εχω δει και δουλεψει λιγο, δεν το παρατηρησα αυτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Εγω παλι γιατι δε μπορω να βρω τιποτα, ουτε λινκ... που να ξερω γιατι δεν μπορεις! http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-1020-priced-poland-comes-red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Το μαρτύριο της σταγόνας, έχει έρθει Αθήνα στα Σπάτα το κινητό αλλά δυστυχώς επειδή μένω επαρχία θα μου παραδοθεί Δευτέρα! Και ήθελα να το δω μέσα στο Σ/Κ που δεν έχω δουλειά, ενώ από Δευτέρα έχω αλλά πράματα! :( Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Μόλις παρέλαβα και εγκατεστησα μια invisible shield...τέλεια εφαρμογή,αν και έγινε γυαλιστερό πλέον,προτιμούσα την ματ αισθηση...υπηρχε και η carbon λύση που είχα στο 808 αλλα θα έχανα το χρωμα..και αγαπω το λευκό...7.90 λίρες απο amazon Αγγλίας..το παρέλαβα σήμερα και η παραγγελία έγινε Σάββατο... KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 καλησπερα παιδια.εχει προλαβει να ασχοληθει κανεις με την hdr εφαρμογη?.υπαρχει διαθεσιμη στο store η πρεπει να τα σκασουμε?:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Κανεις απο τους κατοχους δεν μπορει να μου απαντησει για το θεμα της AMOLED οθονης; :rolleyes: ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 2) οταν κοιτας την οθονη απο το πλαι, αλλοιωνει τα χρωματα οπως ολες οι AMOLED; Αυτό συμβαίνει σε όλες τις amoled? monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 To εχω παρατηρησει στην amoled του galaxy s III και στου 925. Το λευκο πρασινιζει λιγο και γενικα υπαρχει παραμορφωση στα χρωματα οταν την κοιτας πλαγια. ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Στο 808 δε το παρατηρώ, ή δε ξέρω να το παρατηρήσω, αλλά πόση ώρα να κοιτάς την οθόνη σου από το πλάι και για πιο λόγο..? monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Στο 808 δε το παρατηρώ, ή δε ξέρω να το παρατηρήσω, αλλά πόση ώρα να κοιτάς την οθόνη σου από το πλάι και για πιο λόγο..? Οταν λεω πλαι δεν εννοω τελειως πλαι. Μονο οταν την κοιτας ισια εχει τα σωστα χρωματα. Με το που φευγεις απο την καθετη θεση παρακολουθησης, αλλαζουν τα χρωματα. Ειναι χαρακτηριστικο των AMOLED αυτο, απλα στο S4 δεν το εκανε τοσο. Για να μην τρωω το χωρο εδω, ας μου απαντησουν οι κατοχοι σ' αυτο plz. ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Δεν έχω παρατηρήσει,ούτε τώρα που γραφω απο το κινητό παρατηρώ κάτι...εκτος αν είναι τόσο ελαφριά απόχρωση που δεν το καταλαβαίνω...βεβαια έχει ρυθμίσεις στα settings για θερμοκρασία και ένταση χρωματος της,οθόνης...ισως αυτό είναι για αυτό τον λόγο . KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Δεύτερη μέρα με το κινητό σήμερα. 1. Ωραίο και στιβαρο. Η αίσθηση δεν μοιάζει σε πλαστικό και έχει ωραία αίσθηση το κινητο στην πίσω πλευρά του. Είναι λίγο πιο φαρδύ από τα υπόλοιπα και η κάμερα εμποδίζει τα δάχτυλα όταν το κρατάς αλλά μικρό το κακό. 2. Πολύ καλή κάμερα για μένα μιας και δεν είχα το παλαιότερο 808. 3. Μπαταρία ικανοποιητική μέχρι τώρα για τα βασικά. Αμα αρχίσεις και παίζεις με την κάμερα και αυτά την ρουφαει. 4. Πολύ smooth και μου αρέσει το όλο ui μιας και έρχομαι από iOS που δεν είναι ανοιχτό λογισμικό. 5. Μου λείπουν εφαρμογές τύπου 1password. Τις περισσότερες όμως τις έχω βρει και με καλύπτουν. 6. Οθόνη τέλεια! Στον ήλιο φαίνεται πεντακάθαρα. Δεν είχα άλλο lumia για να μπορώ να συγκρινω. Αυτά μέχρι τώρα. Καμία θήκη καλή έχει να προτείνει κάποιος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Δεύτερη μέρα με το κινητό σήμερα. 1. Ωραίο και στιβαρο. Η αίσθηση δεν μοιάζει σε πλαστικό και έχει ωραία αίσθηση το κινητο στην πίσω πλευρά του. Είναι λίγο πιο φαρδύ από τα υπόλοιπα και η κάμερα εμποδίζει τα δάχτυλα όταν το κρατάς αλλά μικρό Δηλαδη ειναι δυσκολο στο κρατημα ? Ποιο ειχες παλιότερα και σε φαινεται τοσο φαρδυ γιατι ειδα το 925 και εμενα δε ν καθοταν καλα στο χερι για φαντασου αυτο που ειναι πιο φαρδυ Σε τι χρωμα το πηρες?Συγνώμη τωρα το διαβασα πρεπει να ειχες iphone αν ειναι ετσι τοτε σιγουρα θα σε φαινεται μεγαλο και φαρδύ Edited October 5, 2013 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Δηλαδη ειναι δυσκολο στο κρατημα ? Ποιο ειχες παλιότερα και σε φαινεται τοσο φαρδυ γιατι ειδα το 925 και εμενα δε ν καθοταν καλα στο χερι για φαντασου αυτο που ειναι πιο φαρδυ Σε τι χρωμα το πηρες?Συγνώμη τωρα το διαβασα πρεπει να ειχες iphone αν ειναι ετσι τοτε σιγουρα θα σε φαινεται μεγαλο και φαρδύ δεν σου ηταν καλά στο χέρι το 925?????????????:wacko::blink: Ίσως να είσαι και ο μοναδικός που το λέει. Τι συσκευή έχεις? Edited October 5, 2013 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) δεν σου ηταν καλά στο χέρι το 925?????????????:wacko::blink: Ίσως να είσαι και ο μοναδικός που το λέει. Τι συσκευή έχεις? Huawei p6 η διαστασεις του ειναι πολυ πιο μικρες απο το 925 , 1020 και οτι κινητο πιανω σε σχεση με αυτο μου φαίνεται καπως μεγαλο το πλατος των άλλων θα δυσκολευτο αν το δωσω να συνηθισω τα αλλά κινητα Edited October 5, 2013 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Εμένα αντίθετα που έρχομαι από νότε και άλλα θηρία γενικά, θα μου φανεί μινιόν το 1020 :) Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Πως περναω τις επαφες απο τι itune στο 1020 ρε παιδια;;;;;;;εχω κολλησει......πολυ καλο τηλεφωνο παντως!!!!μια λυση κανενας;;;;;;;;;!;!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Πως περναω τις επαφες απο τι itune στο 1020 ρε παιδια;;;;;;;εχω κολλησει......πολυ καλο τηλεφωνο παντως!!!!μια λυση κανενας;;;;;;;;;!;!!!!!! δεν νομιζω πως γινεται με itune Κανε συγχρονισμό με το mail σου. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Δεν γινεται τιποτα............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Δεν γινεται τιποτα............ Και βέβαια γίνεται. Τι mail εχεις? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) που να ξερω γιατι δεν μπορεις! http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-1020-priced-poland-comes-red Φιλαρακι μου, αμα μπεις στο side της συγκεκριμενης Πολωνικης εταιριας, θα δεις οτι ως δια μαγειας, το RED, εχει εξαφανιστει: http://www.komputronik.pl/search/pl/run/showProducts/1/hide_boxes/1//searchString/Tk9LSUElMjBMVU1JQSUyMDEwMjA=/category/1/ Οποτε, ξερω εγω τι σου λεω... Edited October 5, 2013 by Doukas_F http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts