fotius332 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) Δεν ξέρω αν το είδατε αλλα στο xda πλέον έχουμε ΘΕΜΑ!!!!! http://forum.xda-developers.com/lenovo-p780 πολύ καλο! X-Vibe...Ενδιαφέρον! http://forum.xda-developers.com/lenovo-p780/development/x-vibe-rom-lenovo-p780-t2665791/post50717096 Edited March 3, 2014 by fotius332 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panorifi Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Πες μας αν έφτιαξε. Φίλε, Μανώλη, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω από καρδιάς για το χρόνο που ξόδεψες, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα στο κινητό μου. Η βοήθειά σου ήταν πολύτιμη. Αυτήν τη στιγμή λειτουργεί κανονικότατα....χίλια ευχαριστώ, να΄σαι πάντα καλά.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliscrete Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Φίλε, Μανώλη, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω από καρδιάς για το χρόνο που ξόδεψες, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα στο κινητό μου. Η βοήθειά σου ήταν πολύτιμη. Αυτήν τη στιγμή λειτουργεί κανονικότατα....χίλια ευχαριστώ, να΄σαι πάντα καλά.!!! Τίποτα και χαίρομαι που τα κατάφερες. Πες μας κάτι για feedback και μελλοντική βοήθεια σε άλλους. Μετά το wipe, έκανες εγγραφή nvram και μετά πέρασμα rom ή περασμα rom-nvram-περασμα rom; Ποιος τρόπος σου δούλεψε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrys1313 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλησπερα σε ολη την παρεα. Εχω την P780_ROW_S110_130629 και μετα απο restore ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει το κινητο και ετσι δεν μπορω να αλλαξω ROM. Τι πρεπει να περασω στο κινητο για να το αναγνωρισει το laptop?Στο laptop εχω περασει τους drivers για το κινητο αλλα δεν το βλεπει,το ιδιο εχω κανει σε αλλο σταθερο υπολογιστη.Τους drivers του κινητου για τον υπολογιστη τους εχω κατεβασει απο εδω με την ονομασια ''MTK drivers P780 GOOD". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panorifi Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Τίποτα και χαίρομαι που τα κατάφερες. Πες μας κάτι για feedback και μελλοντική βοήθεια σε άλλους. Μετά το wipe, έκανες εγγραφή nvram και μετά πέρασμα rom ή περασμα rom-nvram-περασμα rom; Ποιος τρόπος σου δούλεψε; Μετα το format, πρώτα πέρασα την rom, ανοιξα το κινητό να δω αν ανοίγει, το ξανακλεισα, πέρασα την nvram, και μετά ήταν όλα OK Edited March 4, 2014 by panorifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ερώτηση σε όσους έχουν ή έχουν δοκιμάσει vibe ROM. Στην vibe του minideal δεν υπάρχει η ρύθμιση για το smart sound,και είχα παράπονα οτι δεν ακούγομαι καλά.Το είχε ξανααναφέρει ο Georgis13.Σε άλλες vibe υπάρχει; Αν δεν υπάρχει,να δοκιμάσω το patch για το smart sound που έχει ο Xakep στην xvibe rom. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotius332 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται αυτή η εφαρμογή δουλεύει αρκετά καλά στο P780.Μια απο τις λειτουργίες είναι π.χ. όταν σηκώνεις το κινητό από τραπέζι ή το βγάζεις από τσέπη να ''ανοίγει'' χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις το power.Παραθέτω λινκ για τσαμπέ το pro (στο κατω μερος της σελιδας) http://www.apklatest.com/2014/02/gravity-screen-pro-apk-1-78-2-download/ για να δουλεύει καλά θέλει δοκιμή με διάφορες ρυθμίσεις ευαισθησίας κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkots Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται αυτή η εφαρμογή δουλεύει αρκετά καλά στο P780.Μια απο τις λειτουργίες είναι π.χ. όταν σηκώνεις το κινητό από τραπέζι ή το βγάζεις από τσέπη να ''ανοίγει'' χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις το power.Παραθέτω λινκ για τσαμπέ το pro (στο κατω μερος της σελιδας) http://www.apklatest.com/2014/02/gravity-screen-pro-apk-1-78-2-download/ για να δουλεύει καλά θέλει δοκιμή με διάφορες ρυθμίσεις ευαισθησίας κλπ πριν καιρο ειχα δοκιμασει αυτη την εφαρμογη αλλα δεν δουλευε σωστα,δεν ηταν η προ ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FET1 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 για σας έχω το κινητό εδώ και ένα μήνα ξαφνικά έχασε το ρουτ και η μπαταριά την μια φορά τελειώνει σε μια μέρα και την άλλη σε τέσσερις όταν το βάζω για φόρτιση εκεί που γραφή 12 πάει 26-27 με την μια. Το τηλέφωνο το πείρα από το minideal και έχει την 1347. εχω το lenovopower και δεν μπορω να κανω calibresion. Εχουμαι λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Για οποιον θελει το Lenovo Safe Center ειναι εδω. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lenovo.safecenter.ww Το ειχα στην VIBE ROM 1345 και ειναι πολυ καλο. Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coltaras Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλησπέρα και από εμένα. Έχω δύο απορίες σχετικά με το τηλέφωνο. Πέρασα τη vibe ROM 1347 σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο φόρουμ. Πολύ καλή Ρομ άλλα έχω δύο θεματακια. 1) Δεν βρίσκει την τοποθεσία μου με κανένα τροπο 3g WiFi GPS κτλ με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω ούτε μια ενημέρωση σε εφαρμογές που απαιτούν τοποθεσία πχ καιρούς.. 2) Όταν κάλω cosmote ακούγεται ένας δυνατός και παρατεταμένος 'μεταλλικός' θόρυβος με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ακούσω το συνομιλητή μου. Με Vodafone όλα οκ. Να ενημερωσω ότι στην cosmote είναι το 3g.. Αυτά γενικά είναι τα μόνα που με χαλάνε! Παιδιά οποίος ξέρει και παραπάνω άς βοηθήσει γιατί πραγματικά είναι πολύ καλό κινητό και είναι κρίμα... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Υπάρχει κάποια ρύθμιση όταν χρησιμοποιείς handsfree blootooth να μην καταναλώνει τόσο πολύ ενέργεια από την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Για οποιον θελει το Lenovo Safe Center ειναι εδω. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lenovo.safecenter.ww Το ειχα στην VIBE ROM 1345 και ειναι πολυ καλο. Παντως γενικα η Lenovo τις εφαρμογες αυτες τις παρουσιασε στο mwc14 αρα σιγα σιγα θα τις δουμεστο playstore σε καλυτερες version υποθετω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 How to Remove/Replace Chinese VRoot superuser with SuperSu http://www.w0lfdroid.com/2013/11/How-to-Remove-Replace-VRoot-Chinese-superuser-with-SuperSU.html ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrys1313 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εχω το εξης προβλημα. Ανοιγω το κινητο και μενει στο λογοτυπο της Lenovo,δεν ανοιγει καν. Εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος το ιδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εχω το εξης προβλημα. Ανοιγω το κινητο και μενει στο λογοτυπο της Lenovo,δεν ανοιγει καν. Εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος το ιδιο? Ολοι οσοι εχουν αλλαξει rom, το εχουν αντιμετωπισει :p (don't worry, πες τι εκανες και εφτασες εκει, θα σε βοηθησουν τα αστερια εδω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrys1313 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Προσπαθησα να αλλαξω ROM η οποια ειναι για το συγκεκριμενο κινητο. Ποιο πριν αντιμετωπιζα αυτο το προβλημα: Εχω την P780_ROW_S110_130629 και μετα απο restore ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει το κινητο και ετσι δεν μπορω να αλλαξω ROM. Τι πρεπει να περασω στο κινητο για να το αναγνωρισει το laptop?Στο laptop εχω περασει τους drivers για το κινητο αλλα δεν το βλεπει,το ιδιο εχω κανει σε αλλο σταθερο υπολογιστη.Τους drivers του κινητου για τον υπολογιστη τους εχω κατεβασει απο εδω με την ονομασια ''MTK drivers P780 GOOD". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 2) Όταν κάλω cosmote ακούγεται ένας δυνατός και παρατεταμένος 'μεταλλικός' θόρυβος με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ακούσω το συνομιλητή μου. Με Vodafone όλα οκ. Να ενημερωσω ότι στην cosmote είναι το 3g.. Αυτά γενικά είναι τα μόνα που με χαλάνε! Παιδιά οποίος ξέρει και παραπάνω άς βοηθήσει γιατί πραγματικά είναι πολύ καλό κινητό και είναι κρίμα... Ευχαριστώ! Το επιβεβαιωνω. Και επισης επιβεβαιωνω οτι συνηθως συμβαινει απο κοσμοτε σε κοσμοτε, μην πω απο λενοβο κοσμοτε σε λενοβο κοσμοτε... Η λυση ειναι η απενεργοποιηση του 3G (εστω και προσωρινα) στην καρτα που εχει το προβλημα. Λυση που εξυπηρετει και σε αυτους που εχουν θεμα με το bluetooth. Αν γυρισετε την καρτα σε 2G, θα σταματησετε να εχετε αποσυνδεσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Το επιβεβαιωνω. Και επισης επιβεβαιωνω οτι συνηθως συμβαινει απο κοσμοτε σε κοσμοτε, μην πω απο λενοβο κοσμοτε σε λενοβο κοσμοτε... Η λυση ειναι η απενεργοποιηση του 3G (εστω και προσωρινα) στην καρτα που εχει το προβλημα. Λυση που εξυπηρετει και σε αυτους που εχουν θεμα με το bluetooth. Αν γυρισετε την καρτα σε 2G, θα σταματησετε να εχετε αποσυνδεσεις. Γνωμη μου ειναι οτι η μονη λυση ειναι να περασετε την vibe rom. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrys1313 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλησπερα σε ολους. Τελικα το κινητο το εφτιαξα,αυτο που εφταιγε τελικα ηταν οι drivers του κινητου για τον υπολογιστη. Περασα αυτους τους drivers Driver_Auto_Installer_v1.1236.00,αφου πρωτα απεγκατεστησα αυτους που ηταν περασμενους στον υπολογιστη. Μετα φλασαρα κανονικα το κινητο με flash tools και εβαλα αυτην την ROM:P780_US_ST1347_3_V114_A43_131114_Lang Eως τωρα φαινεται μια χαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλησπερα σε ολους. Τελικα το κινητο το εφτιαξα,αυτο που εφταιγε τελικα ηταν οι drivers του κινητου για τον υπολογιστη. Περασα αυτους τους drivers Driver_Auto_Installer_v1.1236.00,αφου πρωτα απεγκατεστησα αυτους που ηταν περασμενους στον υπολογιστη. Μετα φλασαρα κανονικα το κινητο με flash tools και εβαλα αυτην την ROM:P780_US_ST1347_3_V114_A43_131114_Lang Eως τωρα φαινεται μια χαρα.. Ετσι μπραβο φιλε! Τωρα εχεις βασικη εμπειρια της διαδιακασιας που σου επιτρεπει να δοκιμασεις και οτιδηποτε αλλο στο μελλον, χωρις να φοβασαι οτι θα χαλασει κλπ Η το αφηνεις εως εχει, γιατι, δεν "φαινεται μια χαρα", ειναι μια χαρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konivang Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Μετα απο πολυ διαβασμα και πολλες προσπαθειες καταφερα τελικα να ''φλασαρω'' 2 Lenovo P780 σε viberom_v1.0_1347_3_ST_P780. Ο βασικοτερος λογος που το εκανα ηταν για την ποιοτητα του σηματος της συσκευης.....Τωρα ομολογω πως εχω σημα ΦΟΥΛ.......Θελοντας να ευχαριστησω τους ''ειδικους'' για τα φωτα τους (καθοτι παντελως ασχετος) θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερουν πως μπορω να βρω την επιλογη ''usb debugging'' και πως μπορω να προσθεσω widgets, προγραμματα και αλλα στην αρχικη οθονη.......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ........:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερουν πως μπορω να βρω την επιλογη ''usb debugging'' και πως μπορω να προσθεσω widgets, προγραμματα και αλλα στην αρχικη οθονη.......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ........:) Για το πρώτο πηγαίνεις ρυθμίσεις / επιλογές για προγραμματιστές και για το δεύτερο συστήνω να δοκιμάσεις κάποιον άλλο launcher πχ, nova launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konivang Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Για το πρώτο πηγαίνεις ρυθμίσεις / επιλογές για προγραμματιστές και για το δεύτερο συστήνω να δοκιμάσεις κάποιον άλλο launcher πχ, nova launcher. Ναι ..........το ηξερα απο την παλια rom που ειχα.....Απλα τωρα δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη ''developer options''.........Τι μπορει να συμβαινει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konivang Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) :):)Το βρηκαααααααααα........Λοιπον....... Settings > About phone > Build number και παταμε πανω 7-10 φορες.....βγαινει μια μικρη ειδοποιηση απο κατω που λεει you're about X steps away from being a developer, βγαινουμε απο τη σελιδα, ξαναμπαινουμε στα setting του τηλεφωνου και voila.....εχουμε την επιλογη developer options η οποια εινα κρυμμενη by default στις android 4.2.2 και μετα......... Edited March 10, 2014 by konivang Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts