Jump to content

lazaros_nexus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    432
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lazaros_nexus

  1. Κοίτα να δείς τι σκέφτηκαν....... Πραγματικά πάντως μου θύμισε το δικό μου ΝΟΚΙΑ Ν8 που ακόμα δουλεύει ΑΨΟΓΑ !!!
  2. Καλημέρα στους κατόχους.....μετά απο πολύ καιρό. Για πείτε τι γίνεται με το θέμα της μπαταρίας. Βλέπω αρκετά γρήγορη κατανάλωση και υποθέτο οτι μάλλον η μπαταρία έφτασε στο να παραδώσει πνεύμα. Υπάρχει κάποιος που να την άλλαξε .....και αν ναι ποιός την κάνει την επέμβαση !!!
  3. Ναι δυστυχώς το παρατήρησα και εγώ.....αλλά το update έγινε !!!
  4. Καλημέρα ..... Με το δακτυλικό τι έγινε ? Δουλεύει σωστά ή ακόμα κολάει ?
  5. Όλα καλά ....κανένα πρόβλημα. Γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα σχεδόν 1 χρόνο που το έχω στα χέρια μου.
  6. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα δεν έχει παρουσιαστεί με Android 10. Ούτε καν hard reset δεν έχω κάνει. Λέτε να είμαι τόσο τυχερός ??
  7. Ενημέρωση Μαρτίου ήρθε.....λίγο αργά αλλά ήρθε !!!
  8. lazaros_nexus

    Nokia 8

    Γερμανος απο οτι ειδα δεν το εχει.... Στον Κωτσοβολο το εχει στα 629.....αρκετα υψηλη τιμη.
  9. Σε τι ακριβώς απέτυχε ? Το έχεις πιάσει στα χέρια σου ?....Εχεις δεί τι φωτό βγάζει .....ειδικά τα RAW αρχεία ? Ως κάτοχος του είμαι απόλυτα ευχαριστημένος χωρίς κανένα πρόβλημα τόσο στο θέμα ως τηλέφωνο οσο και στις φωτογραφίες. ΚΑΙ σε video !!!
  10. Καλημέρα. Μια χαρά είναι....δεν είδα κάποιο θεματάκι να έχει. Το μόνιμο θέμα με το δακτυλικό όμως έμεινε......
  11. @Metaladis Adobe Photoshop.....το γνωστο προγραμμα για φωτογραφιες με ολα τα καλουδια του. Τωρα οσο για την ερωτηση σχετικα με το φατσοβιβλιο....πιθανον εχεις κανει εισοδο καπου με τον λογαριασμο σου FB οποτε μεσω των cookies της καθε ιστοσελιδας βλεπει αυτα που αναφερεις ......στο λεω και παλι ΠΙΘΑΝΟΝ
  12. Καλημέρα. Φυσικά και σε στείλω αρχεία RAW να παίξεις όσο θέλεις. Θα τραβήξω κάποια δείγματα και θα σε ενημερώσω
  13. Συγγνωμη δλδ να καταλαβω τωρα τι λες. Θα παρεις το 9αρι και θελεις να βαλεις gcam ? που αλλωστε δεν υποστιριζει 5καμερο ? Ιεροσυλε......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οχι φιλε μου....αν δεις τι τραβαει το 9αρι θα ξεχασεις ολα τα αλλα. Ειδικα τα αρχεια RAW ειναι εφαμιλα με DSLR. Φυσικα θελουν Photoshop / Lightroom. Προσωπικα δουλευω χρονια το πρωτο.
  14. Ενημέρωση ασφαλείας 11ου μηνα μολις ηρθε Μέγεθος 81.8 ΜΒ
  15. Μια μικρή καθυστέρηση την έχει στην επιλογή Βίντεο , φωτογραφία κλπ αλλά όχι και κάτι το τρομερό. Στο θέμα φωτογραφίας εγώ τουλάχιστον είμαι υπέρ ευχαριστημένος και σε συγκριτικό με ένα φίλο με ΝΟΤΕ 9 αναγνώρισε την καμερα του Ν9 ως καλύτερη Δακτυλικό ναι έχει διορθωθεί.
  16. NOKIA 9 PureView Shots. https://drive.google.com/open?id=19Syz5T4JjLfiOxvFGZNbMnitcDUWDdxR Φυτό κέρινο !!! https://drive.google.com/open?id=16EnNehTDRUsuNO4uD_MohEFkY3pa6s-F https://drive.google.com/open?id=1nBvSor-9RhsG_XbJ3Zhlpyzw_ee-AX7j Υπομονή....η ονομασία του. https://drive.google.com/open?id=16vY5v_5VfFuYhPveIIfl5omxqoF8NbNk Και δύο καυτερές !!!
  17. Καλημερα σε ολους. Χρηση 5 ημερων με το κινητο και η μπαταρια του ειναι μια χαρα , τουλαχιστον 1,5 μερα με ανοιχτα δεδομενα και bluetooth . Φωτογραφιες μεχρι τωρα παρα πολυ καλες...καποια στιγμη θα ανεβασω μερικες. FaceID δουλευει αψογα !!! Αποτυπωμα.....τραγικοτατο. Το οποιο μου χρειαζεται λογο ξεκλειδωματος της εφαρμογης NBG (Τραπεζα) Αλλες φορες με την πρωτη να ξεκλειδωσει ....αλλες φορες μουλαρωνει και δεν ανοιγει το θεο μπαρμπα να εχεις. Τα ασυρματα ακουστικα αψογα. Με εχουν βολεψει παρα πολυ. Αυτες ειναι οι πρωτες εντυπωσεις !!!
  18. USB 3.1, Type-C 1.0 reversible connector Μια ερωτηση...αυτη η σπαστικη μπαρα της Google με το μικροφωνο στο κατω μερος της οθονης πως φευγει ?
  19. Πρωτες εντυπωσεις ακρως υπεροχες. Το δακτυλικο ειναι μια χαρα και ξεκλειδωνει αμεσως χωρις μεγαλη πιεση. Προς το παρον κανω μεταφορα αρχειων μουσικης και διαφορες ρυθμισεις , εγκατασταση εφαρμογων κλπ κλπ. Απο αυριο που θα το δουλεψω λιγο θα πω εντυπωσεις.
  20. Οταν με το καλο θα το εχω στα χερια μου θα δω τι λεει ο αισθητηρας. Το θεμα καμερας με ενδειαφερει γιατι μπορω να εχω αρχεια RAW μιας και δουλευω photoshop και δεν μπορω να εχω την DSLR καθε μερα μαζι μου. Εχω βεβαια μια compact με την οποια αποθανατιζω οτι μου αρεσει. Θα τα δουμε τα αποτελεσματα της.
  21. Γενικα για οτι εχει αναφερθει εδω στο νημα του 9. Τωρα ο αισθητηρας δεν ειναι και ιδιαιτερο θεμα ( για μενα ) .....αν ειναι τραγικος απλα δεν τον ενεργοποιω
  22. Καλησπερα σε ολους. Αρκετο καιρο διαβαζω για το τηλεφωνο και τελικα το αποφασισα να εγκαταληψω το αγαπημενο μου ΝΟΚΙΑ 6 και να παρω το 9αρι. Απο αυριο ενας ευτυχης κατοχος. Ερωτηση.....τελικα με τα update διορθωθηκαν τα οποια προβληματα υπηρχαν ?
  23. Ενημέρωση ασφαλείας 308,8 Mb μόλις τώρα. Κώδικας ασφαλείας Google 2019-05
  24. Ακόμα και σήμερα , παρά τις προσπάθειες για ενημέρωση μου λέει οτι δεν υπάρχει κατι νεότερο !!!
×
×
  • Create New...