Jump to content

konivang

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About konivang

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

konivang's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημερες και απο μενα.........Ψαχνω εδω και κανα δυο μερες καποιο service να μου αντικαταστησει την σπασμενη οθονη του P780 στη Θεσσαλονικη και δεν εχω βγαλει ακομη ακρη (εχω ηδη αγορασει καινουργια οθονη εννοειται)....Καθε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη
  2. Ετσι την ειχα πατησει και γω με ενα S650 που ειχα παραγγειλει και γω για τη συζυγο,μεχρι που ανακαλυψα οτι μου ειχαν περασει (μαλλον απο το τελωνειο) ενα κομματι σελοτειπ στις επαφες της μπαταριας.........Μηπως εχεις το ιδιο προβλημα??
  3. :):)Το βρηκαααααααααα........Λοιπον....... Settings > About phone > Build number και παταμε πανω 7-10 φορες.....βγαινει μια μικρη ειδοποιηση απο κατω που λεει you're about X steps away from being a developer, βγαινουμε απο τη σελιδα, ξαναμπαινουμε στα setting του τηλεφωνου και voila.....εχουμε την επιλογη developer options η οποια εινα κρυμμενη by default στις android 4.2.2 και μετα.........
  4. Ναι ..........το ηξερα απο την παλια rom που ειχα.....Απλα τωρα δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη ''developer options''.........Τι μπορει να συμβαινει????
  5. Μετα απο πολυ διαβασμα και πολλες προσπαθειες καταφερα τελικα να ''φλασαρω'' 2 Lenovo P780 σε viberom_v1.0_1347_3_ST_P780. Ο βασικοτερος λογος που το εκανα ηταν για την ποιοτητα του σηματος της συσκευης.....Τωρα ομολογω πως εχω σημα ΦΟΥΛ.......Θελοντας να ευχαριστησω τους ''ειδικους'' για τα φωτα τους (καθοτι παντελως ασχετος) θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερουν πως μπορω να βρω την επιλογη ''usb debugging'' και πως μπορω να προσθεσω widgets, προγραμματα και αλλα στην αρχικη οθονη.......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ........:)
×
×
  • Create New...