Jump to content

harrys1313

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by harrys1313

  1. Καλησπέρα. Εχεις κανεις το Oukitel K10 και να αντιμετωπιζει προβλημα με την sim 1?Δεν την αναγνωριζει καν.
  2. Καλημερα στην παρεα. Εχεις κανεις το Oukitel K10 και να αντιμετωπιζει προβλημα με την sim 1?Δεν την αναγνωριζει καν.
  3. harrys1313

    Honor 6

    Καλησπερα στην παρεα! Υπαρχει καποια ROM που να μην εχει καθολου κινεζικα για Huawei Honor 6 H60-L02 και να ειναι σταθερη? Ειμαι σε EMUI3.1_h60-l02_6.1.1 Android 5.1.1 Ευχαστιστω!
  4. Καλημερα στην παρεα. Ξερει κανεις καποιο free program για write cert files? Εχω προβλημα με την sim card μου βγαζει μηνυμα για Emergency call only!!! Ευχαριστω!
  5. Έχει καταφέρει κάνεις να κάνει root σε έκδοση 6?Κάπου διάβασα ότι δεν έχει γίνει ακόμα.
  6. Δυστυχως συνεχιζει να ειναι νεκρο το κινητο στο λογοτυπο της Lenovo. Πως μπορω να το ξεπρικαρω?
  7. Το αφησα 15 ωρες εχτες και δεν εκανε κατι.Αυτη ειναι η λυση? Δεν υπαρχει καποιο προγραμμα να το γυρισω σε εργοστασιακες ρυθμισεις?
  8. Δονειται κανονικά τι θέμα είναι ότι μένει κολλημένο στο λογότυπο.
  9. Το κάνει αλλά δεν ανοίγει με τίποτα. Ούτε με volume up+ power button. Με τίποτα.
  10. Λιγο πριν ποσταρω εδω,δεν ηταν μικρη απο οσο θυμαμαι. Τι πρεπει να γινει τωρα?
  11. Ναι ειχε ερθει ΟΤΑ και την εκανα.Δεν θυμαμαι ποια εκδοση ειχε πριν. Υπαρχει λυση?
  12. Καλησπερα στην παρεα. Ειμαι και εγω κατοχος αυτου του κινητου πλεον. Με τις τελευταιες αναβαθμισεις που του εκανα πλεον το κινητο δεν ανοιγει και μενει ανοικτο με το λογοτυπο της Lenovo. Εχει μπρικαρει και δεν μπορω να το κανω factory reset ουτε με τα 3 κουμπια. Εχει καποιος καποια λυση για μπρικαρισμα?
  13. harrys1313

    Honor 6

    Καλησπερα στην παρεα. Προσπαθω να κανω root το κινητο απο τον οδηγο,μου βγαζει οτι το κινητο ειναι unlock και δεν μπορω να τρεξω την εντολη απο το cmd. Τι φταιει?
  14. Αυτο εχει κουμπωσει καλα γιατι το ανοιξα και το κοιταξα. Το θεμα ειναι μην παρω οθονη και τελικα δεν ειναι η οθονη. Καμμια αλλη ιδεα?
  15. Καλησπερα στην παρεα. Εχω το συγκεκριμενο κινητο και εχω προβλημα με την οθονη. Ενω λειτουργει κανονικα το κινητο η οθονη δεν αναβει,εαν πιεσω λιγο την οθονη αναβει. Τι προβλημα λετε να εχει?Η οθονη λιγο δυσκολο μου φαινεται γιατι δεν θα αναβε καθολου. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  16. harrys1313

    Honor 6

    Διαβαστε εδω τι σας λεει ο gregog7!!!Ειχα το ιδιο προβλημα και αλλαζοντας σε μαμα cwm ολα GG.
  17. harrys1313

    Honor 6

    Καλησπερα στην παρεα. Λαγκαρει σε κανεναν το Skype?Επισης η μπαταρια φαινεται να μην βγαζει ουτε ενα 12 ωρο με χρηση βεβαια αλλα 12 ωρες μονο ειναι πολυ λιγες. Ειμαι με EMUI3.00_H60-L02-5.4.1
  18. harrys1313

    Honor 6

    Καλησπερα στην παρεα. Εχω το μοντελο H60-L02 εκανα ολες τις αναβαθμισεις αλλα δεν μπορω να συγχρονισω τις επαφες. Πριν τις αναβαθμισεις το ειχα καταφερει με τις οδηγιες του παρακατω λινκ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394520&page=34 Ευχαριστω εκ των προτερων.
  19. harrys1313

    Honor 6

    Καλησπερα στην παρεα. Εχω την εξης εκδοση: OTA-EMUI3.0_H60-L02_4.11.16 και μου εχει βγει ειδοποιηση να κανω αναβαθμιση σε OTA-EMUI3.0_H60-L02_4.11.16-4.12.1 ,προσπαθω να κανω την αναβαθμιση αλλα οταν κανει επανακκινηση το κινητο με βγαζει σε recovery mode και δεν γινεται τελικα η εγκατασταση,εχω ψαξει μεσα στους φακελους και υποφακελους οταν ειμαι σε revovery mode αλλα δεν κανει κατι.Πως μπορω να κανω την αναβαθμιση? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  20. harrys1313

    Honor 6

    Καλησπερα σε ολη την παρεα. Ποια πιστευετε οτι ειναι η ποιο σταθερη ROM για το κινητο?
  21. Καλησπερα σε ολη την παρεα. Εχω το ιδιο προβλημα με τον kampamarou4 το κινητο στην αρχη που παω να το ανοιξω μου βγαζει το kernel και δεν ανοιγει..Μπορει να μου πει καποιος εαν εχει καποια λυση και ποια ειναι. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  22. Καλησπερα περασα και εγω την P780_4.4.2_MultiLang_Gapps_Root_baralajbi_V6 ολα οκ με το bluetooth δουλευει μια χαρα και με 3g στην sim 1.Το μονο προβλημα που εχω ειναι με το titanium back up (εχω δοκιμασει πολλες εκδοσεις) δεν μου περναει με τιποτα το backup που εχω,κολαει στην πρωτη εφαρμογη στο 0% δοκιμασα ακομα και να βγαλω αυτην την εφαρμογη αλλα παλι τιποτα,κολαει σε ολα στο 0% και δεν περναει καμμια εφαρμογη. Εχει κανεις καμμια ιδεα γιατι τι μπορω να κανω? Ευχαριστω.
  23. Καλησπερα φιλε μου. Ναι οταν ειναι μονο GSM δεν το κανει,οντως δεν ειναι λυση αυτο. Εχεις αντιμετωμισει και εσυ το ιδιο προβλημα?
  24. Καλημερα σε ολη την παρεα. Εχω το εξεις προβλημα: Οταν κανω κληση απο την sim 1 το σημα μηδαινιζει και στις 2 sim,ειναι δηλαδη σαν να το βαζω σε Airoplane Mode,αυτο γινεται μονο στην περιπτωση που εχω συνδεδεμενο το bluetooth,χωρις το bluetooth κανει κανονικα κλησεις και απο την sim 1,ενω οταν καλω απο την δευτερη sim δουλευει κανονικα..Να τονισω οτι εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα bluetooth. Εχω αλλαξει και ROM επειδη ειχα ενα προβλημα με την camera(δεν ανοιγε η καμερα,αλλα μονο με επανακινηση και εαν...ανοιγε)το οποιο εφτιαξε με την νεα ROM,αλλα και το προβλημα που ανεφερα παραπανω. Η ROM που εχω στο κινητο ειναι: X-VIBEROM_by_Xakep_V1.0_1407_2_ST_P780
×
×
  • Create New...