tsopanos Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) http://www.pandawill.com/bestbuyoffer προσφορα -20+δολαρια κουπονι Edited November 8, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 μαζι με μεταφορικα 171.27 δολλαρια καλα ειναι....απο gps ειναι οκ? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 το παραγγειλα απο pandawill και περιμενουμε... Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μηπως ξερει καποιος να μου πει πως στο καλο εχουν καταφερει να χτυπαει το ξυπνητηρι και με κλειστο το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 το παραγγειλα απο pandawill και περιμενουμε... Θα παρακαλέσω τέτοιου είδους post που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στο forum να περιοριστούν μιας και ξεχειλωνουν το θεμα και μετά εσείς οι ίδιοι είστε που παραπονιέστε για ανούσια post. Μηπως ξερει καποιος να μου πει πως στο καλο εχουν καταφερει να χτυπαει το ξυπνητηρι και με κλειστο το τηλεφωνο? Δεν χρειάζεται να κανείς κάτι το ιδιαίτερο. Η συσκευή ανοίγει και χτυπάει κανονικά το ξυπνητήρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Για να επανέλθω κάπως στο αρχικό θέμα .. είμαι ανάμεσα στο Κόκκινο Cubot One και στο Lenovo S820 εφόσον ανακάλυψα οτι μπορώ να βάλω apps και στη 2η μνήμη δεν με ενδιαφέρει τόσο η μικρή ROM που έχει το 2ο. σαν κατασκευή έχω την εντυπωση οτι η lenovo θα είναι καλύτερη αλλά τα 40 ευρώ διαφορά δεν εινια και λίγα.. εσεις τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 To Cubot έχει καλύτερη μπαταρία, επεξεργαστή, ROM και μούρη. Το μόνο που έχει καλύτερο το Lenovo είναι νομίζω το corning glass. Για κατασκευή, μιά χαρά μου φαίνονται όσα Cubot έχω δει, ελάχιστα υστερούν από τα Lenovo. Μόνο αν είχα σκοπό να το κρατήσω καμιά διετία-τριετία θα το σκεφτόμουνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 παιδια απο θεμα gps και ακουστικου πως ειναι το τηλεφωνο? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Φαντάζομαι όπως και του GT99, μιά χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Δεν χρειάζεται να κανείς κάτι το ιδιαίτερο. Η συσκευή ανοίγει και χτυπάει κανονικά το ξυπνητήρι. Συγγνώμη αλλά εγώ ήξερα ότι σε κανένα smartphone δεν λειτουργει το ξυπνητήρι όταν η συσκευή είναι κλειστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Συγγνώμη αλλά εγώ ήξερα ότι σε κανένα smartphone δεν λειτουργει το ξυπνητήρι όταν η συσκευή είναι κλειστή. σε παιλαιοτερες εκδοσεις αντροιντ γινοταν αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Συγγνώμη αλλά εγώ ήξερα ότι σε κανένα smartphone δεν λειτουργει το ξυπνητήρι όταν η συσκευή είναι κλειστή. Στις συσκευές με mediatek έχει αλλάξει αυτό... Ανοίγουν όλες κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Στις συσκευές με mediatek έχει αλλάξει αυτό... Ανοίγουν όλες κανονικά. Καλα που το διευκρινησες γιατι ο tsopanos θα με τρελλαινε αφου το δοκιμασα και στο S3 και στο NOTE2 και φυσικα το ξυπνητηρι δεν χτυπησε με κλειστες τις συσκευες.Μην γραφουμε και οτι μας κατεβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Καλα που το διευκρινησες γιατι ο tsopanos θα με τρελλαινε αφου το δοκιμασα και στο S3 και στο NOTE2 και φυσικα το ξυπνητηρι δεν χτυπησε με κλειστες τις συσκευες.Μην γραφουμε και οτι μας κατεβει. Καλα μην συγχιζεσαι,εγω oσα αντροιντ εχω κλειστα κτυπανε Edited November 8, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_25 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Το έχω εδώ και 3 βδομάδες.. Πολύ καλή απόδοση αλλά σήμερα χωρίς να μου έχει πέσει ποτέ κάτω, χωρίς να έχει πιεστεί μου έχει βγάλει κάθετα και διακεκομμένα διάφανα πιξελάκια σε όλη την οθόνη χωρίς να έχουν χρώμα απλά στο άσπρο (και στα υπόλοιπα χρώματα) φαίνενται μαύρα, σαν κάτι να ξεχωρίζει στην οθόνη.. Να το στείλω πίσω;;; Αλλιώς τι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Κάποιο screenshot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 καλημερα θηκες και γενικα αξεσουαρ εχει βρει κανεις/? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Καλα μην συγχιζεσαι,εγω oσα αντροιντ εχω κλειστα κτυπανε Δεν συγχίστηκα βρε,απλά είπα ότι πιάστηκα αδιάβαστος για ακόμα μία φορά:grin: Πάντως αυτά που έχω εγώ,S3,Note 2 και παλιότερα τα S και S2 δεν χτύπαγαν. καλημερα θηκες και γενικα αξεσουαρ εχει βρει κανεις/? Έχει στη συσκευασία μία πλαστική διάφανη θήκη και μία μεμβράνη. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited November 9, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 άκυρο μήνυμα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Καλησπερα παιδια καντε ενα video review το κινητο οποιοι το εχεται να το δουμε κι εμεις. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Εγώ αυτό είδα και το αγόρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάποια μεταλική θήκη (universal αφου η cubot δίνει μόνο πλαστικές απ'οτι είδα) για κάπως καλύτερη προστασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Μακριά από μεταλλικές θήκες, μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση του σήματος, wifi, gps κτλ. Για αυτό το λόγο και δεν τις βρίσκεις εύκολα πια και για καμία συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 ισχύει το ίδιο και για κινητά με μεταλικό κέλυφος όπως το lenovo Που ανέφερα πιο πάνω? οι πλαστικές θήκες όμως προσφέρουν καθόλου προστασία? ή είναι απλά και μόνο για να πεις οτι έχεις θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Μια χαρά προστασία προσφέρει αυτή που συνοδεύει το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts