Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην περιπτωση μου, η..αμαθεια μου φαινεται χειροτερη σιγουρα απο την ημιμαθεια..

:lol:

Κατι πρεπει να κανω γι αυτο..

κανεις δεν γεννηθηκε και να τα ξερει ολα γιαυτο υπαρχει η google :P

και εγω πηρα το κινητο πριν 2 εβδομαδες λιγο google λιγο youtube λιγο forums και ετοιμος

ουτε αυτο εχει μεσα στο phone tweaks

[ATTACH]36963[/ATTACH]

αν δεν το εχει μηπως εχεις παλιοτερη εκδοση? uninstall kai install ξανα

λέω να πάρω την συσκευή από το pandawill αύριο στο happy hour, έχετε εμπειρίες από αυτό το site; Να το εμπιστευθώ; :worry:

εγω απο το to2com το πηρα τοτε το εδινε με δωρακια silicon case kαι τετοια και του ειπα αντι γιαυτα στειλε αλλη μια μπαταρια

και εστειλε, τωρα απο service δεν ξερω ελπιζω να μην χρειασετει

Edited by Darkorigin

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και σε μενα ξεκολησε λιγο το πανω μεταλικο. οχι τελειως απλα ανοιγει λιγο απο τη μερια που ειναι ο αισθητηρας και η καμερα. διαβασα κατι για ταινια διπλης οψεως και κολλα. τι απο τα 2 ειναι καλυτερο; και αν μπορειτε δωστε λιγες περισοτερες πληροφοριες για τη εφαρμογη

Παρήγγειλα και εγώ χτές το G3S 1.5Ghz από minideal.Διαβάζω απο πολλούς εσάς ότι αλλάζετε τις rom επειδή δεν ξέρω και πολλά

τις αλλάζετε γιατί έχουν κάποιο πρόβλημα?αλλάζει τίποτα?.Εμένα αυτο που παρήγγειλα τους είπα για root - ελληνικά και google play.

θα είναι εντάξει η θα πρέπει να το κάνω κάτι?εγω απλα θελω να δουλέυει σωστά δεν θέλω να το πειράζω.

Edited by cromdimitris

Παρήγγειλα και εγώ χτές το G3S 1.5Ghz από minideal.Διαβάζω απο πολλούς εσάς ότι αλλάζετε τις rom επειδή δεν ξέρω και πολλά

τις αλλάζετε γιατί έχουν κάποιο πρόβλημα?αλλάζει τίποτα?.Εμένα αυτο που παρήγγειλα τους είπα για root - ελληνικά και google play.

θα είναι εντάξει η θα πρέπει να το κάνω κάτι?εγω απλα θελω να δουλέυει σωστά δεν θέλω να το πειράζω.

Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι όταν κάτι δουλεύει καλά δεν το πειράζουμε. Έχω αλλάξει πολλές ρομ και τελικά κατέληξα στην μαμισια είναι πολύ σταθερή και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

• Administrators
Περίμενε να παραλάβεις πρώτα, να το δοκιμάσεις και μετά κρίνεις αν σε καλύπτει ως έχει. Λύσεις πάντως υπάρχουν για όλα αρκεί να έχεις όρεξη για "πείραγμα".

Modpic.gif

Προσωπικα δεν το εχω πειραξει καν και λειτουργει μια χαρα.

Και σου μιλαει ανθρωπος που ειχε ξετιναξει το προηγουμενο του κιν στα πειραγματα απο xda... :lol:

Καρτουλα sd να του παρεις οπωσδηποτε και καλοριζικο! Προσοχη στα λαμακια, πεφτουν :p

Προσοχη στα λαμακια, πεφτουν :p

Ε, έχουμε πρώτοι απ' όλους modular τηλέφωνο, ενώ όλοι οι άλλοι τώρα πάνε να το ανακαλύψουν! :lol:

Γεια χαρα!ερωτηση:τι σημαινει κλεισιμο απο ips.δηλαδη τι ενοω το παρηγγειλα στις 17 στις 26 μου λεει οτι ηρθε ελλαδα και οταν παταω το barcode στην σελιδα του ταχυδρομειου μου λεει στις 26 κλεισιμο απο ips.παιρνω σημερα ταχυδρομειο τηλ και μου λενε δεν γνωριζουν τιποτα!ξερει κανεις τιποτα?

Κάτι δεν καταλαβαίνεις καλά...

Οδηγός αποστολών από αγορές από Κίνα

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Χθές βράδυ το παράγγειλα και εγώ απο το to2c.com ξέρει κανείς σε πόσες μέρες περίπου το στέλνουν ώστε να πάρω το tracking number; :what:
iPhone 6 64GB Jailbroken

Χθές βράδυ το παράγγειλα και εγώ απο το to2c.com ξέρει κανείς σε πόσες μέρες περίπου το στέλνουν ώστε να πάρω το tracking number; :what:

λογικα η αυριο η μεθαυριο θα σου στειλουν το nomber και μετα περιμενεις.εγω 17-10-13 το παρηγγειλα και ακομα σημερα τιποτα.απο της 26 ειναι στο αεροδρομιο της ελλαδας και ουτε φωνη ουτε ακροαση και σημερα.εγω υπολογιζω απο εβδομαδα.και εγω απο εκει που το πηρες εσυ το πηρα.αρε ελλαδαρα απο κινα ηρθε σε 9 μερες και απο αθηνα για εδεσσα θα κανει αλλες τοσες!!!:lol:

Να ρωτήσω επειδη έχω παραγγείλει το G3s η αλλαγή απο sim σε sim πως γίνετε?σε ρωτάει κάθε φορα

που πας να πάρεις τηλέφωνο?η αλλάζει απο κάποιο κουμπί?

• Administrators
Να ρωτήσω επειδη έχω παραγγείλει το G3s η αλλαγή απο sim σε sim πως γίνετε?σε ρωτάει κάθε φορα

που πας να πάρεις τηλέφωνο?η αλλάζει απο κάποιο κουμπί?

Και οι δυο sim είναι ενεργές, μέσα από το ίδιο interface της συσκευής μπορείς να επιλέξεις εύκολα από ποια κάρτα θα καλέσεις. Αν το πάρεις στα χέρια σου και το δουλέψεις θα το καταλάβεις.

Modpic.gif

Καλησπερα παιδια μια βοηθεια εσπασε η οθονη (lcd) απο το jiayu g3s και την εχω παραγγειλει απο το to2c.com η παραγγελεια πληρωθηκε απο μερους μου στης 21/10 εχουν περασει 11 μερες και μπαινω στο site εκει που λεει my account και στο status λεει processing εδω και 11 μερες τους εστειλα χθες το πρωι email και τους ρωτησα ποτε θα την στειλουν την παραγγελεια η αν την εχουν στειλει ηδη και δεν πηρα καποια απαντηση τι να κανω ? επιδει πρωτη φορα παραγγελνω απο αυτο το site δεν ξερω τι παιζει ! Tο κινητο το ειχα παρει απο minideal και τα ελεγε ολα αναλυτικα εγραφε shipped και εδινε και tracking number.

Πειτε μου καποια γνωμη εχει καποιος παραγγειλει απο εδω ?

Αυτα μου γραφει :

Order # Date Ship To Order Total Status

100005645 10/21/13 giannis baxevanis $45.00 Processing

περίμενε μέχρι Δευτέρα-Τρίτη και αν δεν έχουμε respond απο το site θα κάνουμε μαζικά paypal dispute..Για οποιοδήποτε απορία ρώτα στο άλλο topic..!
iPhone 6 64GB Jailbroken

Καλησπερα παιδια μια βοηθεια εσπασε η οθονη (lcd) απο το jiayu g3s και την εχω παραγγειλει απο το to2c.com η παραγγελεια πληρωθηκε απο μερους μου στης 21/10 εχουν περασει 11 μερες και μπαινω στο site εκει που λεει my account και στο status λεει processing εδω και 11 μερες τους εστειλα χθες το πρωι email και τους ρωτησα ποτε θα την στειλουν την παραγγελεια η αν την εχουν στειλει ηδη και δεν πηρα καποια απαντηση τι να κανω ? επιδει πρωτη φορα παραγγελνω απο αυτο το site δεν ξερω τι παιζει ! Tο κινητο το ειχα παρει απο minideal και τα ελεγε ολα αναλυτικα εγραφε shipped και εδινε και tracking number.

Πειτε μου καποια γνωμη εχει καποιος παραγγειλει απο εδω ?

Αυτα μου γραφει :

Order # Date Ship To Order Total Status

100005645 10/21/13 giannis baxevanis $45.00 Processing

εγω φιλαρακι το κηνιτο το παρηγγειλα απο to2c στις 16-10 το απογευμα.στις 17-10 πηρα απαντηση οτι ολα οκ στις 21 μου δωσαν νουμερο που ηταν και το σωστο και το παρακολουθουσα.στις 26-10 ηρθε ελλαδα και μου γραφει στο site του

ταχυδρομειου του δικου μας:κλεισιμο απο ips και συμφωνα με αυτα που διαβασα στο site για της μεταφορες απο κινα αυτο σημαινει οτι εχει ερθει ελλαδα και ειναι στο αεροδρομιο της ελλαδας και ακομα δεν εχει ανοιχτει ο σακος με το εμπορευμα μου.και λεω αργιες ειχαμε προχθες αρα οι δημοσιοι υπαλληλοι αργα,αργα θα κανοθν την δουλεια τους.αρα περεμενω με υπομονη.

εγω φιλαρακι το κηνιτο το παρηγγειλα απο to2c στις 16-10 το απογευμα.στις 17-10 πηρα απαντηση οτι ολα οκ στις 21 μου δωσαν νουμερο που ηταν και το σωστο και το παρακολουθουσα.στις 26-10 ηρθε ελλαδα και μου γραφει στο site του

ταχυδρομειου του δικου μας:κλεισιμο απο ips και συμφωνα με αυτα που διαβασα στο site για της μεταφορες απο κινα αυτο σημαινει οτι εχει ερθει ελλαδα και ειναι στο αεροδρομιο της ελλαδας και ακομα δεν εχει ανοιχτει ο σακος με το εμπορευμα μου.και λεω αργιες ειχαμε προχθες αρα οι δημοσιοι υπαλληλοι αργα,αργα θα κανοθν την δουλεια τους.αρα περεμενω με υπομονη.

Κλείσιμο δεν σημαίνει ότι έφτασε ελλάδα.Όταν φτάσει θα λέει Άφιξη στην χώρα προορισμού.Υπολόγιζε 7-10 μέρες από τη στιγμή που σου εμφάνισε κλείσιμο απο ips.

Κλείσιμο δεν σημαίνει ότι έφτασε ελλάδα.Όταν φτάσει θα λέει Άφιξη στην χώρα προορισμού.Υπολόγιζε 7-10 μέρες από τη στιγμή που σου εμφάνισε κλείσιμο απο ips.

ναι εχεις δικιο φιλαρακι.δικο μου λαθος.αλλα για μενα ισχυει το ιδιο: υπομονη.:rolleyes:

Καμιά καλή θήκη τύπου πορτοφολιου έχετε να προτείνετε;; και από που.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Στο ίδιο πακέτο έρχεται και το G4 Advanced το δικό μου από minideal. Τα ίδια λέει και 'μένα. Μόνο κλείσιμο από IPS 26/10.

Hello moto....!

Στο ίδιο πακέτο έρχεται και το G4 Advanced το δικό μου από minideal. Τα ίδια λέει και 'μένα. Μόνο κλείσιμο από IPS 26/10.

ωραιος!!!ε φανταζομαι διπλανα μαγαζια θα ειναι στην κινα,μην σου πω οτι παιζει να τα εχει και ο ιδιος.:lol: