Jump to content

PanosZw

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by PanosZw

  1. πως μπορώ να διορθώσω αυτό? βρίσκομαι σε cloudy 3.3 και θελω να φλασαρω την στοκ λολλιποπ.
  2. Πήρα σήμερα και εγω στα χέρια μου το mi4i , και το μονο που μπορώ να πώ ειναι απογοήτευση!! Η καθυστέρηση ειναι υπερβόλική τώρα του φοράω την τελευταια stable επισημη miui 6, ωστοσο εχω δοκιμασει και την τελευταια beta miui 7 , το ιδιο. Antutu με performance mode 28569. Υπάρχει περίπτωση να στρώσει? Η να το πουλήσω όπως το πήρα? Δεν παλεύεται καθόλου!
  3. PanosZw

    Sony Xperia Z1

    το εχω δοκιμάσει ήδη, τώρα κατεβάζω ftf κιτκατ να δω μηπως καταφέρω τίποτα
  4. PanosZw

    Sony Xperia Z1

    μετα το update σε lollipop το z1 φίλου, αντιμετοπίζει σοβαρα θέματα με το touch καθύστερεί πολύ η ανταπόκριση και όταν ανταποκρίνεται λαμβάνει το αγγισμα σε άλλο σημείο, αρκετές φορές μετα απο restart ή κλειδωμα- ξεκλειδωμα φτιαχνει? τι μπορούμε να κάνουμε?
  5. Ναι για 9506 ειναι η ρομ, το repartition δεν το εχω τικαρει...
  6. Καλησπέρα, έχω ενα i9506 στο οποίο πήγα να το ρουτάρω αλλα κατι πήγε στραβά, και λιγο πολύ πλέον ειναι μπρικαρισμένο, κατέβασα το τελευταίο ελληνικό firmware για να του περάσω με το odin αλλα μου εμφανίζει error ''there is no pit partition''. Απο το κιες 3 μολις πήγα να του το περάσω παλι μου εμφανίζει ερρορ και δεν το περνάει, δοκίμασα να ξαναεγκαταστήσω τους οδηγούς, αλλαξα θύρα usb αλλα και παλι τίποτα, καμια ιδεα? νομίζω πως χρειαζεται να φλασαρω και το .pit αρχείο μαζι με το odin αλλα δεν βρίσκω το κατάλληλο για το i9506
  7. έχει κυκλοφορήσει το official lollipop update για το n7505?
  8. PanosZw

    Meizu MX3

    Δυστηχώς και πάλι firmware corrupt.
  9. PanosZw

    Meizu MX3

    πως μπορώ να αναβαθμίσω απο flyme os 3.5(I19415) σε νεότερο κυρίως flyme 4? Όσα zip και bin εχω δοκιμάσει μου βγάζουν corrypt, ota δεν μου έχει βγάλει κανενα update.
  10. Tο πιο πιθανώ είναι να έχω πρόβλημα? Σε περίπτωση που το απορρίψουν λόγο knox θα πληρώσω τίποτα?
  11. Καλησπέρα, το s4(i9505) μου εμφάνισε κάποια προβλήματα με την οθόνη, και το πήγα στο service της nokia η οποία μου είπε πως επειδή μπορεί να είναι λογισμικό το θέμα, θα του κάνουν μια αναβάθμιση μήπως φτιαξει, αλλιώς θα το στείλουν στην samsung για αντικατάσταση οθόνης δωρεάν, τους είπα ωστόσο πως δεν έχω απόδειξη και δεν ξέρω αν έχει εγγύηση ακόμη, αλλα μου είπαν πως δεν υπάρχει θέμα. Ο knox μου όμως είναι 0x1 και επειδή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα το στείλουν στην samsung αφου το πρόβλημα δεν είναι λογισμικό, θα αντιμετωπίσω πρόβλημα λόγο του knox αν επαναφέρω official rom και το ξερουτάρω?
  12. Καλησπέρα, το s4(i9505) μου εμφάνισε κάποια προβλήματα με την οθόνη, και το πήγα στο service της nokia η οποία μου είπε πως επειδή μπορεί να είναι λογισμικό το θέμα, θα του κάνουν μια αναβάθμιση μήπως φτιαξει, αλλιώς θα το στείλουν στην samsung για αντικατάσταση οθόνης δωρεάν, τους είπα ωστόσο πως δεν έχω απόδειξη και δεν ξέρω αν έχει εγγύηση ακόμη, αλλα μου είπαν πως δεν υπάρχει θέμα. Ο knox μου όμως είναι 0x1 και επειδή είναι σχεδόν σίγουρο πως θα το στείλουν στην samsung αφου το πρόβλημα δεν είναι λογισμικό, θα αντιμετωπίσω πρόβλημα λόγο του knox αν επαναφέρω official rom και το ξερουτάρω?
  13. Έχω κάνει επαναφορά και τα πάντα, και rom έχω αλλάξει, αυτήν την στιγμή έχω kushan touchwiz lollipop v3.1, και κατεβάζω τώρα το official 4.4.2 να το ξαναδοκιμάσω μήπως και, απο μια αναζήτηση που έκανα είδα οτι σε πολλούς προκαλούνται παρόμοια προβλήματα αφού εγκατέστησαν την kitkat. Tο πρόβλημα του touch είναι κυρίως στο κάτω μερος της οθόνης αλλά και στην μέση, κυρίως οταν θέλω να πατήσω καποιο οκ η κάτι παρόμοιο, όταν το γυρίζω σε landscape mode δουλέυουν κανονικά.
  14. Καλημέρα, έχω ενα i9505 και το touch μου εμφανίζει προβλήματα, δίαφορα σημεία της οθόνης σε ενα συγκεκριμενο μενου για παραδειγμα δεν δουλευόυν ενώ σε άλλα μενου δουλεύουν κανονικά, οταν το έχω πλάγια δουλεύουν τα πάντα, καμια ιδέα τι παίζει?
  15. Καλησπέρα, έχω ενα i9505 και το touch μου εμφανίζει προβλήματα, δίαφορα σημεία της οθόνης σε ενα συγκεκριμενο μενου για παραδειγμα δεν δουλευόυν ενώ σε άλλα μενου ναι, οταν το έχω πλάγια δουλεύουν τα πάντα, καμια ιδέα τι παίζει?
  16. Elephone p6000 64bit και καλή αυτονομια
  17. Νομίζω όμως πώς δεν υπάρχει gravity box για lollipop.
  18. Κάτι εναλλακτικό του gravity box για lollipop υπάρχει?
  19. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, η slim lp απο μπαταρία τι λέει?
×
×
  • Create New...