Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν λεω στην ιδια εννοω σε αυτην εδω φιλε μου. Και δεν βλεπω καποια διαδικασια εδω.. Αυτο εννοω.. Ευχαριστω και σενα παντως.

Στο πρώτο σχόλιο της πρώτης σελίδας αυτού του θέματος στο οποίο ίδιο παραπέμπουν όλοι οι σύνδεσμοι δεν βλέπεις τη διαδικασία αναλυτικά κιόλας?

Edited by Sofos_5

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αα ναι ναι οκ φιλε μου. Απλα δεν με πηγαινε στην πρωτη το λινκ.. Οκ θα τα μελετησω παλι μετα να τα θυμηθω και θα ειδοποιησω οτι θελω... Ευχαριστω.. :D

με την τελευταια αναβαθμιση καταναλωνει πολλη μπαταρια,συμβαινει και σε αλλους ή να κανω επαναφορα εργοστασικων ρυθμισεων

Αν εχεις χρόνο προχώρα σε reset ,μόνο καλό μπορεί να κάνει .

Samsung galaxy s21+

με την τελευταια αναβαθμιση καταναλωνει πολλη μπαταρια,συμβαινει και σε αλλους ή να κανω επαναφορα εργοστασικων ρυθμισεων

ΑΝ εχεις το messenger του fb πρωτα βγαλε αυτο...κι εμενα τα ιδια μου εκανε , το εβγαλα κι επανηρθε

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Δεν έχει σχέση η εφαρμογή messenger του fb. Έχω κανει δυστυχώς καΐ εγω την αναβάθμιση .. και η μπαταρία "" πέφτει "" παρά πολύ γρήγορα. Εγώ δεν έχω την εφαρμογή messenger του fb. Η αναβάθμιση φταίει. Προσοχή όσοι δεν την έχουν κανει , μην την κάνουν. Το έχω γράψει και σε προηγούμενο Post, όταν την πρώτο έκανα

Επίσημα απο Samsung δεν μπορούμε να γυρίσουμε στην προηγούμενη έκδοση. Σε αυτο το σίτε με βάση την χώρα προελεύσεως εχει τις εκδόσεις που έχουν βγει. http://www.mrcrab.net/androidfirmware/GT-I9505/Samsung-Galaxy-S4-Snapdragon-GT--I9505.html

( η προηγούμενη έκδοση που είχα ειναι η XEH Hungary 4.4.2 KitKat I9505XXUFNB9, τώρα έχω την I9505XXUGNF1 ) βρήκα το αρχείο από το σίτε που σας ειπα. Το θέμα είναι αν το περάσω θα ανέβει ο Knox μετρητής?

Εμενα με την τελευταια (NG8) το αντιθετο. Εχω google now launcher με ενεργοποιημενα τα location reporting/history και gps (high accuracy) και συνεχεια ανοιχτα wifi-data κλπ, gmail συνεχεια sync και γενικα τα παντα ανοιχτα 24/7 και fb messenger και facebook app και με καμια ωριτσα candy crash η bubble witch και μου φτανει 3.5 ωρες οθονη απο 2 και κατι που ειχα με τις προηγουμενες. (χωρις root-greenify κλπ)

Βγήκε νέα αναβάθμιση χθες. Για να δούμε τι θα κάνει αυτή!?

Όταν λέτε με την τελευταία αναβάθμιση καταναλώνει μπαταρία... Ποια έκδοση? Αυτή που βγήκε τον Ιουλίου η του Αυγούστου?

Edited by m7ixalis

Βγήκε νέα αναβάθμιση χθες. Για να δούμε τι θα κάνει αυτή!?

Όταν λέτε με την τελευταία αναβάθμιση καταναλώνει μπαταρία... Ποια έκδοση? Αυτή που βγήκε τον Ιουλίου η του Αυγούστου?

του Αυγούστου

Άντε να δουμε εμείς με κινητα κοτέ πότε θα πάρουμε τπτ! !

Δηλαδή έχουν βγει 2 αναβαθμίσεις μεχρι τώρα? Μαζεμένες?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Eίδε κάποιος εμφανή διαφορά σε ταχύτητα του κινητού,σήμα wifi-τηλέφωνα από GNF1 σε GNG8?:blink:

Αν είναι τα ίδια και ισχύει ότι απλά έκλεισαν τρύπες για root με αυτό το update τότε να μείνω στην GNF1 που έχω ήδη ρουτάρει με towelroot με KNOX 0X0.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Παίδες καλησπέρα. Κατέβασα ένα update 95,5 mb και απο τότε αργεί να ανοίξει το wifi. ..έκανα πριν και μετα factory reset. Παίζει κατι που πρέπει να κανω;;;;

Καινούργιο firmware για τα Γαλλικά! Όσοι δεν το έχετε, κάντε ενημέρωση!Νομίζω ότι έχει λίγο καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας! Είναι η XXUGNG8!

δεν φαινεται τπτ στο sammobile.....για (xef)μεσω ota στην εβγαλε Ancient_Flame?
I Want To Believe

δεν φαινεται τπτ στο sammobile.....για (xef)μεσω ota στην εβγαλε Ancient_Flame?

Ναι από το απόγευμα μου είχε βγάλει ειδοποίηση και το βράδυ που γύρισα σπίτι και είχα wifi, την κατέβασε από μόνο του. Κοίταξα και εγώ sammobile και όντως δεν την δείχνει...

Ναι από το απόγευμα μου είχε βγάλει ειδοποίηση και το βράδυ που γύρισα σπίτι και είχα wifi, την κατέβασε από μόνο του. Κοίταξα και εγώ sammobile και όντως δεν την δείχνει...

ουτε σημερα το δειχνει ξερουμε γιατι ? ειναι φυσιολογικο ? Θα περιμενω sammobile γιατι ειμαι λιγο παραξενος κ μου αρεσει να κανω εγω την διαδικασια μεσω odin παρα μεσω ota .

έχω την gng8 και επιτέλους εντόπισα κάτι καινούριο μετά την αναβάθμιση!! στο μενού των εφαρμογών τώρα εκτός από την κατάργηση εγκατάστασης έχει και απενεργοποίηση εφαρμογών.. δηλαδή "Κατάργηση εγκατάστασης / απενεργοποίηση εφαρμογών"

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

έχω την gng8 και επιτέλους εντόπισα κάτι καινούριο μετά την αναβάθμιση!! στο μενού των εφαρμογών τώρα εκτός από την κατάργηση εγκατάστασης έχει και απενεργοποίηση εφαρμογών.. δηλαδή "Κατάργηση εγκατάστασης / απενεργοποίηση εφαρμογών"

Και ποια η διαφορά;

Μονο το λεκτικο ειναι;

Και ποια η διαφορά;

Μονο το λεκτικο ειναι;

απλά σβήνει τα δεδομένα των εφαρμογών και τις απενεργοποιεί!! δεν βγάζει όμως την επιλογή σε όλες τις εφαρμογές.. π.χ στο messenger βγάζει μόνο κατάργηση.. ενώ στον chrome βγάζει διαγραφή δεδομένων και απενεργοποίηση... αλλά κατάργηση πώς κάνεις; πρέπει να μπεις λογικά στο μενού των εφαρμογών.. πολύπλοκο το έκαναν!!!

Cats are like Music:

απλά σβήνει τα δεδομένα των εφαρμογών και τις απενεργοποιεί!! δεν βγάζει όμως την επιλογή σε όλες τις εφαρμογές.. π.χ στο messenger βγάζει μόνο κατάργηση.. ενώ στον chrome βγάζει διαγραφή δεδομένων και απενεργοποίηση... αλλά κατάργηση πώς κάνεις; πρέπει να μπεις λογικά στο μενού των εφαρμογών.. πολύπλοκο το έκαναν!!!

σε καποιες εφαρμογες προεγκατεστημενες δεν γινεται κατάργηση, γι αυτο δεν το γραφει.μονο αν εισαι root

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Σε μενα μονο καταργηση κανει παντως

Σε μενα μονο καταργηση κανει παντως

λογικά αυτό άλλαξε μετά από κάποια αναβάθμιση.. μήπως δεν σου έχει έρθει ακόμα;

Cats are like Music:

• The topic was unpinned