Jump to content

xrpana

Members
  • Δημοσιεύσεις

    243
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xrpana

  1. Καλησπέρα στην ομάδα! Έιπα να κάνω την ερώτηση εδώ στο αγαπημένο μας site. Αν κάποιο μέλος, έχει αυτό το ψυγείο, θα ήθελα να απατήσει εδώ δημόσια γιατί έχω μια απορία και ειλικρινά το σέρβις δεν το γνωρίζει.
  2. Να πας στο Public στο σερβις, σου τοποθετει ο τεχνικος μεμβρανη zagg που ειναι απο υλικο που απορροφά τα χτυπηματα, αρα δεν ειναι απλη μεμβράνη, κανει 20 ευρω και σου δινουν 1 χρονο εγγυηση αντικαταστασης. η εγγυηση ειναι αν σου βγει, σου κανει φυσαλίδες η σου χαραχτει. ΑΞΙΖΕΙ !! θα με θυμηθεις.
  3. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα... Αν βάλεις από το playstore την εφαρμογή, samsung info ,θα δεις πληροφορίες για το κινητό σου, μια από αυτές είναι ότι θα σου πει, ότι έχεις μαύρο χρώμα. Στο κινητό που έχεις ήταν όλο μαύρο, αλλά του άλλαξαν οθόνη (που είναι όλο το μπροστά και τα πλαϊνά μαζί με τα πλήκτρα) . Έβγαλαν λοιπόν την πλακέτα, μπαταρία και την έβαλαν στην μπλε οθόνη με το αρχικό καπάκι. Πάρε μια γεύση..
  4. Καλησπέρα, όχι δεν έχει βγει..άπλα στο συγκρινόμενο note 9 που λες, έχουν κάνει αλλαγή στο καπάκι.... (έχει ανοιχτεί δηλαδη και έβαλαν το μαύρο χρώμα ) https://i-cdn.phonearena.com/images/article/107626-two_lead/Which-Galaxy-Note-9-color-to-get-Here-are-their-secret-meanings.jpg
  5. Είναι ενεργοποιημενη η γρήγορη φόρτιση γι αυτό στο κάνει. καν την απενεργοποιηση και θα εισαι οκ
  6. Οταν γινεται αλλαγη οθονης, κανουν και αλλαγη μπαταριας. Αναφερεις οτι σου αλλαξαν τον σκελετο περιμετρικα.. αυτο ειναι το frame που ειναι μαζι με την οθονη... δηλαδη εβγαλαν την μητρικη πλακετα και διαφορα αλλα εξαρτηματα και τα τοποθετησαν στο νεο... πιθανων κατα την αφαιρεση της υποδοχης φορτιστης απο το παλιο σου να εκαναν ζημια κατα την αφαιρεση γιατι η πλακετα ειναι κολλημενη... γι αυτο και να στην εκαναν αλλαγη. Εγω πχ που το πηγα σε αλλο σερβις με προβλημα οθονης μου εκαναν αλλαγη οθονης μπαταριας και πισω καμερας και οταν τους ρωτησα τι ειχε η καμερα? απλα εβγαλε σφαλμα. Για να σου παραδωσουν το κινητο πρεπει να ειναι ολλα οκ. Εγω παντως εμπιστευομαι και προτεινω παντα την SMARTEC
  7. Ναι σου κάνουν αλλαγή οθόνης και μπαταρίας. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητό μας κρατεί πολύ ακόμα... Ο σκοπός μιας αναβάθμισης είναι να γίνει κάτι καλύτερο Όχι να γίνεται χειρότερα και να σε κάνει να πεις... Αα έγινε αργό γιατί έγινε παλιό.... Πάμε σε νέο τηλέφωνο.. Οπότε όχι υπομονή έρχεται το note10.. Υπομονή έρχεται νέα αναβάθμιση θα πω εγώ. Είδα το note 10 δεν μου αρέσει που στις άκρες είναι οβάλ αλλά κάνει γωνίες...
  8. Mια χαρά τα έκανα εγώ.... (υπάρχουν πολλές αναφορές για το πρόβλημα) ας μου επιτρέψουν οι admin που βάζω ένα site που αναφέρει το πρόβλημα. https://thedroidguy.com/2019/08/fix-samsung-galaxy-note-8-keeps-freezing-lagging-update-easy-steps-1080029
  9. :!::!::!::!::!::!:ΜΗΝ κάνετε την αναβάθμιση του Αυγούστου...... θα το μετανιώσετε........ πατάς να ανοίξει μια εφαρμογή και ανοίγει μετά από 5 sec, σε παίρνουν τηλέφωνο ακούγεται ο ήχος και εμφανίζει τον αριθμό που σε καλεί μετά από 2 sec. Έκανα επαναφορά τα ίδια..................................τυχαίο που βγαίνει το ΝΟΤΕ 10 ?? καλά επίτηδες το κάνουν για να νιώσεις ότι έχεις παλιά συσκευή και είναι αργή... ? ?? ΕΛΕΟΣ:X:X:X:X:mad::mad::mad::mad:
  10. Και τι θα τους πω παμε εξω να το δειτε στον ηλιο??? χαχαχα τιποτα δεν 8α μου πουν οτι ειναι
  11. Ναι εχει τζαμι προστασιας... αυτες τις αποτυπωσεις τις εχει και χωρις τζαμι προστασιας.
  12. Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα, Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Είμαι κάτοχος του Samsung Note 8 και πριν από λίγο διάστημα έγινε αντικατάσταση της οθόνης από εξουσιοδοτημένο σέρβις, διότι είχε παρουσιάσει burn-in. Διαπίστωσα με την νέα οθόνη όταν την κοιτάζουμε σε εξωτερικό φυσικό φως εσωτερικά πάνω στην οθόνη υπάρχει μια αποτύπωση κύκλου και από κάτω του, ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο σχήμα. (τα έχω επισημάνει με κόκκινη ένδειξή). Αυτές οι αποτυπώσεις είναι φυσιολογικές η αστοχία της οθόνης? Παραθέτω φωτογραφία: https://www.dropbox.com/s/c18h1rnyg0grk2u/20190708_011655.jpg?dl=0
  13. Να υποθέσω το burnin στο κάτω μέρος ε? Η μπάρα...
  14. Λίγο εκτός θέματος το όλο με τις tv
  15. και εμενα το ιδιο εκανε και εγινε αλλαγη οθονης. Δυστυχως ετσι οπως το εκαναν την μπαρα να ειναι μονιμη.... θα χαλανε οι οθονες.
  16. Γιατί μου άλλαξαν οθόνη σε εγγύηση κσι το παρατήρησα τώρα και ήθελα να δω αν είναι έτσι η όχι
  17. Φωτογραφία δεν το πιάνει....οι άλλοι κάτοχοι δεν μπορούν να απαντήσουν?? Δεν ζήτησα να λύσουμε εξίσωση
  18. Παιδιά καλησπέρα.. Αν μπορείτε να το δείτε σήμερα γιατί είναι σημαντικό.. Θα ήθελα να δείτε κάτι στο κινητό μας... Σίγουρα δεν θα το έχετε παρατηρήσει.. Με κλειστη οθόνη, έξω στον ήλιο αν το κουνήσετε αργά θα διαπιστώσετε στο σημείο της οθόνης που από πίσω ακριβώς είναι η κάμερα κάνει μέσα στην οθόνη ένα κυκλικό περίγραμμα?
  19. Καλησπέρα στην ομάδα. Θα ήθελα να δείτε κάτι στο κινητό μας... Σίγουρα δεν θα το έχετε παρατηρήσει.. Με κλειστη οθόνη, έξω στον ήλιο αν το κουνήσετε αργά θα διαπιστώσετε στο σημείο της οθόνης που από πίσω ακριβώς είναι η κάμερα κάνει μέσα στην οθόνη ένα κυκλικό περίγραμμα?
  20. Battery shutdowns at 15%,20% fix 1,open dialer and dial *#0228# 2,after dialing *#0228# the battery status menu will popup. 3,hit ( quick start ) at bottom of the screen in red color 4,hit ( yes ) and go to settings/battery and disable fast charging for 1 charge only. 5,power off the phone and charge to 100%. 6,turn on the phone and if it shows 97,98,99 plug in charger again and charge to 100%. 7,once it charge to 100% unplug charger and this will create new battery calibration status automatically.now you can enable fast charge again. 8, Next go to play store and download wakelock power app and install it. Open the app and hit (PARTIAL WAKE LOCK) as in screenshot below. This app will help the cpu to run much more efficient and smoother and also prevent device from over heating and this app does not require root access.
  21. Δεν λειτουργει το δαχυτλικο , σφαλμα σε ορισμενες ρυθμισεις και δεν εχει ελληνικο μενου. πως μπορεις να βαλεις ελληνικα?.
  22. δοκίμασα όλες τις rom από xda που αφορά rom note 7 .. Όλες προβλήματα.
  23. Και που ανέβασε φωτογραφία του Note 4 τι έγινε ? ξέρω άτομα που ψάχνουν ακόμα και Note 3...!! είναι forum λέμε τις απορίες μας. Ο τρόπος σου ccpruss000 είναι επιθετικός "Σου έχω ξαναπεί να μην ανεβάζεις άκυρες φωτογραφίες. " δεν ανέβασε τον αγιοβασιλη..
×
×
  • Create New...