Sofos_5 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) Οταν λεω στην ιδια εννοω σε αυτην εδω φιλε μου. Και δεν βλεπω καποια διαδικασια εδω.. Αυτο εννοω.. Ευχαριστω και σενα παντως. Στο πρώτο σχόλιο της πρώτης σελίδας αυτού του θέματος στο οποίο ίδιο παραπέμπουν όλοι οι σύνδεσμοι δεν βλέπεις τη διαδικασία αναλυτικά κιόλας? Edited August 12, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Αα ναι ναι οκ φιλε μου. Απλα δεν με πηγαινε στην πρωτη το λινκ.. Οκ θα τα μελετησω παλι μετα να τα θυμηθω και θα ειδοποιησω οτι θελω... Ευχαριστω.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 με την τελευταια αναβαθμιση καταναλωνει πολλη μπαταρια,συμβαινει και σε αλλους ή να κανω επαναφορα εργοστασικων ρυθμισεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Αν εχεις χρόνο προχώρα σε reset ,μόνο καλό μπορεί να κάνει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 με την τελευταια αναβαθμιση καταναλωνει πολλη μπαταρια,συμβαινει και σε αλλους ή να κανω επαναφορα εργοστασικων ρυθμισεων ΑΝ εχεις το messenger του fb πρωτα βγαλε αυτο...κι εμενα τα ιδια μου εκανε , το εβγαλα κι επανηρθε Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Δεν έχει σχέση η εφαρμογή messenger του fb. Έχω κανει δυστυχώς καΐ εγω την αναβάθμιση .. και η μπαταρία "" πέφτει "" παρά πολύ γρήγορα. Εγώ δεν έχω την εφαρμογή messenger του fb. Η αναβάθμιση φταίει. Προσοχή όσοι δεν την έχουν κανει , μην την κάνουν. Το έχω γράψει και σε προηγούμενο Post, όταν την πρώτο έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Επίσημα απο Samsung δεν μπορούμε να γυρίσουμε στην προηγούμενη έκδοση. Σε αυτο το σίτε με βάση την χώρα προελεύσεως εχει τις εκδόσεις που έχουν βγει. http://www.mrcrab.net/androidfirmware/GT-I9505/Samsung-Galaxy-S4-Snapdragon-GT--I9505.html ( η προηγούμενη έκδοση που είχα ειναι η XEH Hungary 4.4.2 KitKat I9505XXUFNB9, τώρα έχω την I9505XXUGNF1 ) βρήκα το αρχείο από το σίτε που σας ειπα. Το θέμα είναι αν το περάσω θα ανέβει ο Knox μετρητής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 με την τελευταια αναβαθμιση καταναλωνει πολλη μπαταρια,συμβαινει και σε αλλους ή να κανω επαναφορα εργοστασικων ρυθμισεων Εμενα με την τελευταια (NG8) το αντιθετο. Εχω google now launcher με ενεργοποιημενα τα location reporting/history και gps (high accuracy) και συνεχεια ανοιχτα wifi-data κλπ, gmail συνεχεια sync και γενικα τα παντα ανοιχτα 24/7 και fb messenger και facebook app και με καμια ωριτσα candy crash η bubble witch και μου φτανει 3.5 ωρες οθονη απο 2 και κατι που ειχα με τις προηγουμενες. (χωρις root-greenify κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Βγήκε νέα αναβάθμιση χθες. Για να δούμε τι θα κάνει αυτή!? Όταν λέτε με την τελευταία αναβάθμιση καταναλώνει μπαταρία... Ποια έκδοση? Αυτή που βγήκε τον Ιουλίου η του Αυγούστου? Edited August 17, 2014 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Βγήκε νέα αναβάθμιση χθες. Για να δούμε τι θα κάνει αυτή!? Όταν λέτε με την τελευταία αναβάθμιση καταναλώνει μπαταρία... Ποια έκδοση? Αυτή που βγήκε τον Ιουλίου η του Αυγούστου? του Αυγούστου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Άντε να δουμε εμείς με κινητα κοτέ πότε θα πάρουμε τπτ! ! Δηλαδή έχουν βγει 2 αναβαθμίσεις μεχρι τώρα? Μαζεμένες? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Τα γαλλικά έχουν σταματήσει στην αρχική 4.4.2 από τον Απρίλιο δεν έχουν πάρει τίποτα μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Eίδε κάποιος εμφανή διαφορά σε ταχύτητα του κινητού,σήμα wifi-τηλέφωνα από GNF1 σε GNG8?:blink: Αν είναι τα ίδια και ισχύει ότι απλά έκλεισαν τρύπες για root με αυτό το update τότε να μείνω στην GNF1 που έχω ήδη ρουτάρει με towelroot με KNOX 0X0.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παίδες καλησπέρα. Κατέβασα ένα update 95,5 mb και απο τότε αργεί να ανοίξει το wifi. ..έκανα πριν και μετα factory reset. Παίζει κατι που πρέπει να κανω;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καινούργιο firmware για τα Γαλλικά! Όσοι δεν το έχετε, κάντε ενημέρωση!Νομίζω ότι έχει λίγο καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας! Είναι η XXUGNG8! Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 δεν φαινεται τπτ στο sammobile.....για (xef)μεσω ota στην εβγαλε Ancient_Flame? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 δεν φαινεται τπτ στο sammobile.....για (xef)μεσω ota στην εβγαλε Ancient_Flame? Ναι από το απόγευμα μου είχε βγάλει ειδοποίηση και το βράδυ που γύρισα σπίτι και είχα wifi, την κατέβασε από μόνο του. Κοίταξα και εγώ sammobile και όντως δεν την δείχνει... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ναι από το απόγευμα μου είχε βγάλει ειδοποίηση και το βράδυ που γύρισα σπίτι και είχα wifi, την κατέβασε από μόνο του. Κοίταξα και εγώ sammobile και όντως δεν την δείχνει... ουτε σημερα το δειχνει ξερουμε γιατι ? ειναι φυσιολογικο ? Θα περιμενω sammobile γιατι ειμαι λιγο παραξενος κ μου αρεσει να κανω εγω την διαδικασια μεσω odin παρα μεσω ota . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 έχω την gng8 και επιτέλους εντόπισα κάτι καινούριο μετά την αναβάθμιση!! στο μενού των εφαρμογών τώρα εκτός από την κατάργηση εγκατάστασης έχει και απενεργοποίηση εφαρμογών.. δηλαδή "Κατάργηση εγκατάστασης / απενεργοποίηση εφαρμογών" Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 έχω την gng8 και επιτέλους εντόπισα κάτι καινούριο μετά την αναβάθμιση!! στο μενού των εφαρμογών τώρα εκτός από την κατάργηση εγκατάστασης έχει και απενεργοποίηση εφαρμογών.. δηλαδή "Κατάργηση εγκατάστασης / απενεργοποίηση εφαρμογών" Και ποια η διαφορά; Μονο το λεκτικο ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Και ποια η διαφορά; Μονο το λεκτικο ειναι; απλά σβήνει τα δεδομένα των εφαρμογών και τις απενεργοποιεί!! δεν βγάζει όμως την επιλογή σε όλες τις εφαρμογές.. π.χ στο messenger βγάζει μόνο κατάργηση.. ενώ στον chrome βγάζει διαγραφή δεδομένων και απενεργοποίηση... αλλά κατάργηση πώς κάνεις; πρέπει να μπεις λογικά στο μενού των εφαρμογών.. πολύπλοκο το έκαναν!!! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 απλά σβήνει τα δεδομένα των εφαρμογών και τις απενεργοποιεί!! δεν βγάζει όμως την επιλογή σε όλες τις εφαρμογές.. π.χ στο messenger βγάζει μόνο κατάργηση.. ενώ στον chrome βγάζει διαγραφή δεδομένων και απενεργοποίηση... αλλά κατάργηση πώς κάνεις; πρέπει να μπεις λογικά στο μενού των εφαρμογών.. πολύπλοκο το έκαναν!!! σε καποιες εφαρμογες προεγκατεστημενες δεν γινεται κατάργηση, γι αυτο δεν το γραφει.μονο αν εισαι root Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Καλησπέρα. Ξερεις κανεις πως γίνεται μέσω odin;;;η καλύτερα μέσω kies;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 απλά σβήνει τα δεδομένα των εφαρμογών και τις απενεργοποιεί!! δεν βγάζει όμως την επιλογή σε όλες τις εφαρμογές.. π.χ στο messenger βγάζει μόνο κατάργηση.. ενώ στον chrome βγάζει διαγραφή δεδομένων και απενεργοποίηση... αλλά κατάργηση πώς κάνεις; πρέπει να μπεις λογικά στο μενού των εφαρμογών.. πολύπλοκο το έκαναν!!! Σε μενα μονο καταργηση κανει παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Σε μενα μονο καταργηση κανει παντως λογικά αυτό άλλαξε μετά από κάποια αναβάθμιση.. μήπως δεν σου έχει έρθει ακόμα; Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts