Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν μπορει καποιος να με βοηθησει...

Κάθε φορα που παταω ένα link να ανοιξω μια σελιδα μεσα από το κινητο μου με ρωτάει με ποιο πρόγραμμα να ανοιξω την σελιδα..όταν του επιλεγω να την ανοιξω πχ με τον Explorer μου πεταει μηνυμα ....Εκκαθαριστε τις προεπιλεγμενες ρυθμισεις εφαρμογών μεταβαίνοντας στη Διαχειριση εργαισων>Διαγραφη προεπιλογης και πατωντας "Εκκαθαριση"

Που είναι αυτή η διαχειριση εργασιων και τι πρεπει να κανω για να ανοιγει αυτόματα τις σελιδες με τον Explorer και να μην με ρωτάει κάθε φορα με ποιο πρόγραμμα να ανοιξω την σελιδα??

στις ρυθμίσεις - περισσότερα - διαχείριση εφαρμογών.. εκεί βρίσκεις τον explorer και έχει επιλογή για διαγραφή προεπιλογών.. επιλέγεις δηλαδή τον explorer και πατάς πάντα και παρόλα αυτά σου το ξαναβγάζει; δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο πάντως

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πηγα και δεν πατιεται γιατι λεει.... " Δεν εχουν οριστει προεπιλογες "

όταν πας να ανοίξεις κάτι θα σου βγάλει πχ 2 browsers οπότε θα πατήσεις αυτόν πού θέλεις μία φορά και μετά από κάτω σου έχει 2 επιλογές....παντα-μόνο μία φορά. εσύ θα πατήσεις πάντα και θα το αποθηκεύσει σαν προεπιλογή.

δεν θα λυθεί με επαναφορά.. όλοι το έχουμε το πρόβλημα άρα είναι θέμα της ρομ και ελπίζουμε σε κάποιο update

στο youtube πάντως βρήκα ένα βιντεάκι και δείχνει με ένα προγραμματάκι να το φτιάχνει αλλά επειδή δεν μου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα, εγώ θα περιμένω, δεν πειράζω τίποτα!!

In depth galaxy S4 screen smearing + temporary fix

Ευχαριστώ πολύ θα περιμένω και εγώ διορθωτικό update.

Ναι τωρα που ειδα το βιντεακι και ανεβασα φωτεινοτητα το κανει και σε μενα.. αλλα ενταξη δεν ειναι κατι σπουδαιο ή ενοχλητικο..φαινεται σε επιλογες που εχω απενεργοποιημενες που ειναι λιγοτερο φωτισμενες...

Παιδιά το κατέβασα έβαλα τις ρυθμίσεις που έχει ο τύπος και εξαφανίστηκε το πρόβλημα . Είναι και πολύ ελαφρύ μόλις 80kb όποιον τον ενοχλεί μπορεί να το κάνει . Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας όλους. Κάτι θετικό που εχω δει με την 4.4.2 απο 200-300 ελεύθερη μνήμη ram που είχα τωρα εχω 500-700 το έχει δει κανενας άλλος αυτο;

Μόλις μου ήρθε και εμένα η kit kat.δισταζω όμως να προχωρήσω μήπως ωριμάσει η κατάσταση. Τι θα συμβουλεύετε;
Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Τι εννοείς μήπως ωριμάσει; σε ποιο θέμα;

Τι εννοείς μήπως ωριμάσει; σε ποιο θέμα;

Εννοώ οτι για όλα αυτά τα προβλήματα που προκύπτουν από το update,βγει κάποια βελτιωμένη 4.4.2 έκδοση που δεν θα έχει θέματα.

Πάντως το αποφάσισα θα περιμένω...

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Καλησπέρα. Προσπάθησα να δω αν δουλεύει το WatchON και δεν τα κατάφερα (Δεν είναι το θέμα μου αυτό)

Στην μπάρα κύλισης μου έβγαλε αυτό http://i.imgur.com/pcLOhcI.png και δεν φεύγει, όταν ανοίγω το wi-fi εμφανίζεται. Ξέρει κάποιος πως θα το βγάλω από εκεί; Τώρα που το βλέπω και πάλι και με κλειστό wi-fi πάλι εκεί είναι.

Και απόκρυψη να πατήσω πάλι εκεί θα μείνει.

Το WatchON είναι προβληματικό, σε εμένα τουλάχιστον! Κάθε φορά που το ανόιγω κάνει ένα κόλλημα και μου βγάζει ότι έχει κολλήσει αν θυμάμαι καλά το ημερολογίο ή κάτι τέτοιο και μετά από λίγο ξεκολλά. 2η ίδια συσκευή δεν έχω καταφέρει να βάλω ακόμη. Πχ έχω βάλει μόνο μια τηλεόραση. Επιλογή για να βάλω και 2η τηλεόραση αλλά δεν μου δίνει πλέον δυνατότητα. Γενικά θα ήθελα να υπάρχει μια εφαρμογή που να έχει δυνατότητα να αντιγράψει το οποιοδήποτε τηλεχειριστήριο, αντιγράφοντας δηλαδή την λειτουργία του κάθε κουμπιού χωριστά μέσω υπερύθρων. Αυτό βοηθά πολύ για μάρκες που δεν υπάρχουν καταχωρημένες.

Αυτό που δουλεύω είναι το smart remote, αλλά πλέον δεν υποστηρίζεται! Το πέρασα και στης γυναίκας μου και μου βγάζει μόνο μάρκες συσκευών χωρίς τους τύπους, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να βρω τα τηλεχειριστήρια.

Επί την ευκαιρία ξέρει κανείς κανένα καλό πρόγραμμα για τηλεχειριστήριο;

Edited by topet
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Το WatchON είναι προβληματικό, σε εμένα τουλάχιστον! Κάθε φορά που το ανόιγω κάνει ένα κόλλημα και μου βγάζει ότι έχει κολλήσει αν θυμάμαι καλά το ημερολογίο ή κάτι τέτοιο και μετά από λίγο ξεκολλά. 2η ίδια συσκευή δεν έχω καταφέρει να βάλω ακόμη. Πχ έχω βάλει μόνο μια τηλεόραση. Επιλογή για να βάλω και 2η τηλεόραση αλλά δεν μου δίνει πλέον δυνατότητα. Γενικά θα ήθελα να υπάρχει μια εφαρμογή που να έχει δυνατότητα να αντιγράψει το οποιοδήποτε τηλεχειριστήριο, αντιγράφοντας δηλαδή την λειτουργία του κάθε κουμπιού χωριστά μέσω υπερύθρων. Αυτό βοηθά πολύ για μάρκες που δεν υπάρχουν καταχωρημένες.

Αυτό που δουλεύω είναι το smart remote, αλλά πλέον δεν υποστηρίζεται! Το πέρασα και στης γυναίκας μου και μου βγάζει μόνο μάρκες συσκευών χωρίς τους τύπους, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να βρω τα τηλεχειριστήρια.

Επί την ευκαιρία ξέρει κανείς κανένα καλό πρόγραμμα για τηλεχειριστήριο;

Αν και δεν είναι εδώ θέμα για εφαρμογές. Το WatchON όπως λές είναι προβληματικό! Το ZappIR το αγοράζεις και είσαι τέλεια! Και να μην έχει τη συσκευή σου, ένα email και σε 3-4 ώρες την έχουν προσθέσει! Εγώ έτσι ελέγχω OTE TV που έχω

Google Pixel 6 Pro

Πάντως θα ήταν χρησιμο να δημιουργηθεί topic για τις εμπειρίες,τα προβλήματα και τις οποίες βελτιώσεις της αναβάθμισης σε κιτ ΚΑΤ. Θα ήταν ακόμη πιο χρήσιμο να ήταν και σε κάθε μοντέλο χωριστά.

Ναι τωρα που ειδα το βιντεακι και ανεβασα φωτεινοτητα το κανει και σε μενα.. αλλα ενταξη δεν ειναι κατι σπουδαιο ή ενοχλητικο..φαινεται σε επιλογες που εχω απενεργοποιημενες που ειναι λιγοτερο φωτισμενες...

Το smearing παρουσιάζεται στις amoled γιατί αν απενεργοποιηθεί τελείως το led ώστε να έχουμε καθαρότατο μαύρο μετά κάνει κάποιο χρόνο για να ανοίξει ξανά. Η λύση που προτείνουν κάποιοι είναι να μπαίνει κάτι σαν φίλτρο πάνω από την οθόνη ώστε να μην αφήνει να κλείσουν τα led τελείως... έτσι αντί για μαύρο εμφανίζεται ένα πολύ σκούρο γκρί..

Από την άλλη εγώ μάλλον δεν ενοχλούμε και τόσο πολύ απο το smearing... Ίσως τελικά είναι καλύτερα να κλείνουν τα led της οθόνης τελείως, έτσι μπορεί να αυξάνεται η διάρκεια ζωής και σίγουρα η διάρκεια μπαταρίας ειδικά αν χρησιμοποιούμε μαύρο χρώμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ με τα προγράμματα που φτιάχνουν το smearing γιατί όταν πάμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογή apk δεν μας αφήνει να πατήσουμε το κουμπί εγκατάσταση.... Πρέπει πρώτα να κλείσουμε π.χ. το adjust brightness και μετά να κάνουμε εγκατάσταση...

http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers

http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος

http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας.

talexop Kernel for Note4 910C

Το να μην κλείνουν τα led σημαίνει παραπάνω κατανάλωση! Αλλά ρε παιδιά συγνώμη κιόλας! Είπαμε να τσεκάρουμε για προβλήματα, lag στον dialer ας πούμε. Αλλά όχι να θεωρούμε και το smearing πρόβλημα. Είναι σχεδόν αμελητέο και απαρατήρητο στην καθημερινή χρήση. Τώρα όποιος κάθετε και κάνει πάνω κάτω τις ρυθμίσεις για να το δει τι πώ. Δεν μπορώ να πω γιατί είμαστε σε forum.

Ας άνοιγαν ακαριαία οι εφαρμογές και να μην είχαν καθόλου lag και ας είχα μόνο το smearing και ακόμα πιο έντονο

Google Pixel 6 Pro

Ανακεφαλαιώνουμε: Ο dialer, δεν κλείνει πια ποτέ και ανοίγει αστραπιαία, όπως και η κάμερα και η gallery τα 3 πράγματα που είχαν μείνει ακόμα να διορθωθούν στο S4 διορθώθηκαν. Οχι οτι με ενοχλούσε που καθυστερούσαν 1 δευτερο, αλλά πλεόν δεν υπάρχει καμιά καθυστέρηση. Τα πάντα αποκρίνονται ακόμα πιο γρήγορα απ οτι με την 4.3 ... Το mearing δεν θα το χε παρατηρήσει κανένας εαν δεν είχε αναφερθεί εδω, οπότε μην τρελαίνεστε χωρίς λόγο. Δεν πιστεύω οτι υπάρχει έστω και ενας που μιλάει ακόμα για lag, έτσι;;; Χαίρομαι που ενω η συσκευή εχει κλείσει χρόνο απ την ημέρα κυκλοφορίας, είναι 10 φορές καλύτερη απ την αρχή.

Ανακεφαλαιώνουμε: Ο dialer, δεν κλείνει πια ποτέ και ανοίγει αστραπιαία, όπως και η κάμερα και η gallery τα 3 πράγματα που είχαν μείνει ακόμα να διορθωθούν στο S4 διορθώθηκαν. Οχι οτι με ενοχλούσε που καθυστερούσαν 1 δευτερο, αλλά πλεόν δεν υπάρχει καμιά καθυστέρηση. Τα πάντα αποκρίνονται ακόμα πιο γρήγορα απ οτι με την 4.3 ... Το mearing δεν θα το χε παρατηρήσει κανένας εαν δεν είχε αναφερθεί εδω, οπότε μην τρελαίνεστε χωρίς λόγο. Δεν πιστεύω οτι υπάρχει έστω και ενας που μιλάει ακόμα για lag, έτσι;;; Χαίρομαι που ενω η συσκευή εχει κλείσει χρόνο απ την ημέρα κυκλοφορίας, είναι 10 φορές καλύτερη απ την αρχή.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αν και η δική μου επιθυμία είναι να δώ το smoothness των Nexus και του pure android. Αλλά μάλλον δεν θα το δω ποτέ!

Google Pixel 6 Pro

Editor τα λες εύστοχα.

Τα της συσκευής τα βλέπω σε κοντινό μου πρόσωπο.

Για αυτό πάντα λέω (το φωνάζω) ότι ΝΑΙ υπάρχουν διαφορές στις τελευταίες εκδόσεις του android κι ας θέλουν ορισμένοι να πιστεύουν το αντίθετο.

Λάτρευα jelly bean και τώρα απλά αγαπάω KitKat.

Σορρυ αλλα εαν τα ηθελες αυτα , επρεπε να παρεις nexus 5

Πίστεψε με ο μόνος λόγος που με κράτησε να πάρω S4 είναι η AMOLED κυρίως και λιγότερο το ότι δεν έχει καπάκι και αφαιρούμενη μπαταρία. Συν ότι είπα να δώσω μία ευκαιρία σε μια εταιρεία με δικό της UI να δώ τι ψάρια πιάνει. Αλλά μέχρι και δύο εβδομάδες πριν που έπιασα στα χέρια μου LG G2 και είδα ακόμα και σε αυτό που είναι ίδιο με το S4 χαοτική(πολύ χαοτική!!!) διαφορά στο θέμα lag,smoothness και πλεόν όμως με τον Knox που δεν μπρείς να αγιάσεις(προσωπικά θεωρώ το root θα έπρεπε να είναι από κατασκευής των τηλεφώνων και να επιτρέπεται φυσικά), και να υπάρχει σε όλα τα μοντέλα(καινούρια πάντα) δεν ξαναδίνω δεκάρα για αυτή την εταιρεία. Έχει μακράν το χειρότερο UI κατά την άποψη μου. Ειδικά και με την ακόμα μία φορά αποτυχία και μεγάλη "πατατιά" με το S5

Καλύτερα iphone(είμαι ταγμένος εχθρός του) παρά σαμμυ

Edited by djkostas20

Google Pixel 6 Pro

Ειμαι σε διλλημα για το ποιον browser να διαλεξω απο Dolphin ή Opera mini..Τι προτεινετε και γιατι?

Να απευθυνθείς στο σωστό θέμα

Παιδιά περάστε την 4.4.2 με καθαρή εγκατάσταση και στήσιμο από την αρχή.

Μέχρι και στο Nexus 4 που τρέχει καθαρό android είδα διαφορά όταν το έστησα απο την αρχή σε σχέση με κατευθείαν ota.

Γίνεται πολύ εύκολα. Μόνο λιγος χρόνος χρειάζεται.

Ενεργοποιηστε στο S4 το Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, και τικαρετε την αυτόματη επαναφορά.

Πάρτε back up τα sms και τα log σας με μια οποιαδήποτε εφαρμογή backup από το market.

Εγκαταστήστε το Helium backup και πάρτε backup στην εξωτερική sd card τα δεδομένα των εφαρμογών σας.

Μεταφέρετε στην sd card ότι έχετε στην μνήμη της συσκευής.

Κάντε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Περάστε το Gmail σας και αφήστε να εγκατασταθουν αυτόματα όλες οι εφαρμογές που είχατε.

Μετά επαναφέρετε τα backup σας και είστε έτοιμοι.

Θα ταλαιπωρηθουν λίγο όσοι χρησιμοποιούν τον TW να τοποθετήσουν από την αρχή widgets και εικονίδια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)