Jump to content

lastm4n

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lastm4n

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

lastm4n's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γραφω πουθενα τι ειναι η κεραια τηλεορασης?Αυτο που ρωτησα ουσιαστικα ειναι το αν εκπεμπουν ακτινοβολια. Δεν καταλαβαινω ποιο ειναι ακριβως το θεμα σου με το αν εχω καποιες γνωσεις ή οχι.Το φορουμ υπαρχει να σου θυμισω για να λυνουμε αποριες. Πιστευεις πως εσυ με τα ειρωνικα σχολια σου βοηθας καπου τωρα την συζητηση?
  2. Οχι δεν μπορω και για αυτο ρωτησα αλλωστε. Το οτι εσυ το γνωριζεις δεν σημαινει αυτοματα οτι το ξερει κ ολος ο κοσμος.
  3. Eιδα το παραπανω βιντεακι και για αυτο ρωτησα.Δες το κομματι 42:28-43:50,στο βιντεο μιλαει ενας ελληνας επιστημονας.
  4. Kαλησπερα στο forum,η ερωτηση που θα θεσω σιγουρα εχει συζητηθει στο παρον νημα,αλλα οπως καταλαβαινετε το να ψαξω την απαντηση σε 280 σελ. ειναι λιγο δυσκολο :p Ο γειτονας μου που μενει στον πρωτο οροφο εχει βαλει μια κεραια τηλεορασης στραμμενη προς το υπνοδωματιο μου.Η αποσταση των μπαλκονιων μας ειναι σχετικα κοντινη (5 μετρα περιπου). Ειναι νομιμο αυτο?.Ρωταω αποκλειστικα για λογους υγειας.Αν δεν ειναι νομιμο,πως μου προτεινετε να προχωρησω? Ευχαριστω.
  5. Thnx για τις απαντησεις περι Antutu!Εμενα ειναι απο United Arab Emirates,αρα ξεχναω την εγγυηση σωστα?
  6. Τι γνωμη εχετε για το du speed booster?
  7. Μετα απο 3 εβδομαδες ειπα να κατεβασω το antutu και εκανα το δοκιμαστικο και μου εβγαλε "το δικο μου" 6 θεσεις πιο κατω απο το note 4.Ποσο λογικο ειναι αυτο?
  8. Μετα απο 3 εβδομαδες ειπα να κατεβασω το antutu και εκανα το δοκιμαστικο και μου εβγαλε "το δικο μου" 6 θεσεις πιο κατω απο το note 4.Ποσο λογικο ειναι αυτο?
×
×
  • Create New...