Jump to content

lastm4n

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lastm4n

  1. Γραφω πουθενα τι ειναι η κεραια τηλεορασης?Αυτο που ρωτησα ουσιαστικα ειναι το αν εκπεμπουν ακτινοβολια. Δεν καταλαβαινω ποιο ειναι ακριβως το θεμα σου με το αν εχω καποιες γνωσεις ή οχι.Το φορουμ υπαρχει να σου θυμισω για να λυνουμε αποριες. Πιστευεις πως εσυ με τα ειρωνικα σχολια σου βοηθας καπου τωρα την συζητηση?
  2. Οχι δεν μπορω και για αυτο ρωτησα αλλωστε. Το οτι εσυ το γνωριζεις δεν σημαινει αυτοματα οτι το ξερει κ ολος ο κοσμος.
  3. Eιδα το παραπανω βιντεακι και για αυτο ρωτησα.Δες το κομματι 42:28-43:50,στο βιντεο μιλαει ενας ελληνας επιστημονας.
  4. Kαλησπερα στο forum,η ερωτηση που θα θεσω σιγουρα εχει συζητηθει στο παρον νημα,αλλα οπως καταλαβαινετε το να ψαξω την απαντηση σε 280 σελ. ειναι λιγο δυσκολο :p Ο γειτονας μου που μενει στον πρωτο οροφο εχει βαλει μια κεραια τηλεορασης στραμμενη προς το υπνοδωματιο μου.Η αποσταση των μπαλκονιων μας ειναι σχετικα κοντινη (5 μετρα περιπου). Ειναι νομιμο αυτο?.Ρωταω αποκλειστικα για λογους υγειας.Αν δεν ειναι νομιμο,πως μου προτεινετε να προχωρησω? Ευχαριστω.
  5. Thnx για τις απαντησεις περι Antutu!Εμενα ειναι απο United Arab Emirates,αρα ξεχναω την εγγυηση σωστα?
  6. Τι γνωμη εχετε για το du speed booster?
  7. Μετα απο 3 εβδομαδες ειπα να κατεβασω το antutu και εκανα το δοκιμαστικο και μου εβγαλε "το δικο μου" 6 θεσεις πιο κατω απο το note 4.Ποσο λογικο ειναι αυτο?
  8. Μετα απο 3 εβδομαδες ειπα να κατεβασω το antutu και εκανα το δοκιμαστικο και μου εβγαλε "το δικο μου" 6 θεσεις πιο κατω απο το note 4.Ποσο λογικο ειναι αυτο?
  9. Ενεργοποιησα τις επιλογες του προγραμματιστη,πως μπορω να το απενεργοποιησω και να μην φαινεται στο μενου?
  10. Ξερω οτι ειμαι offtopic αλλα ειναι το καλυτερο thread που μπορω να ρωτησω.Ποιον browser προτεινετε για το νοτε 4?
  11. Εβαλα greenify και βλεπω τρελη διαφορα.Οποιος δεν το εχει ειναι must!
  12. Δεν ξερω κατα ποσο στεκει αυτο που λες για τους περισσοτερους ,γιατι θεωρω πως τους νοιαζει η αυτονομια περισσοτερο.
  13. Δεν εχετε παντα ολοι ενεργοποιημενη την λειτουργια εξοικονομησης?Και αν οχι,γιατι?
  14. Καλησπερα στη παρεα και καλη χρονια ευχομαι σε ολους! Λοιπον πριν απο λιγο μου εμφανιστηκε ενα προβληματακι στο ακυρο.Πηγα να στειλω στο whats app μνμα στα αγγλικα και δεν μπορουσα να αλλαξω την γλωσσα απο ελληνικα.Παω στις ρυθμισεις για τις προεπιλεγμενες γλωσσες και ειναι σωστα τικαρισμενες οι γλωσσες αγγλικα και ελληνικα.Επισης το ιδιο συμβαινει και στα μηνυματα.Ξερετε τι παιζει?
  15. Σε περιπτωση που το βρεις γραψτο μια εδω,γιατι οντως ακουγεται δυνατο παιχνιδι!
×
×
  • Create New...