michalis1961 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 τρέχω ακόμη την 4.4.2 χωρίς ρουτ. τις προάλλες χωρίς λόγο δεν μπορώ να αλλάξω την γλώσσα εισαγωγής όπου κι αν γράφω είτε μήνυμα είτε στο σκαιπ είτε στον μπροουζερ. Για να το γυρίσω στα αγγλικά πρέπει να κάμω ολόκληρη ιστορία από τις ρυθμίσεις. Να επιλέξω πρώτα τα αγγλικά κ μετά να καταργήσω τα ελληνικά. Κάθε φορά θέλει να έχεις μόνο μια γλώσσα μέσα ενεργη. Αν έχεις ελληνικά αγγλικά δεν μπορείς να αλλάξεις μέσω του σπεις έχει συμβεί σε κανένα? Υπάρχει κάποιος τρόπος να επανέλθει? Θα πας Ρυθμίσεις/Η συσκευή μου/Προσβασιμότητα και κάτω κάτω στις Υπηρεσίες θα κάνεις ανενεργό ότι είναι ενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 νομίζω παλιότερα είχε αναφερθεί από κάποιους το ίδιο πρόβλημα και ευθυνόταν μια εφαρμογή, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν η NoLed ή η Greenify... και πάλι δεν θυμάμαι πολύ καλά.. Αυτές είναι, Μια χαρά θυμάσαι :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typhoonx Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 παιδιά αυτό ήταν! η εφαρμογή 360security. Μόλις την απενεργοποιησα αμέσως διορθώθηκε το πρόβλημα. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoRnStyleZ Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι διακοπές και ξαφνικά παρατήρησα ότι τα γράμματα στο lock screen μετατρέπονται σε άσπρα block. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον; Δεν μπορώ να σας στείλω το Screenshot αυτή τη στιγμή γιατι δεν εχω υπολογιστή να το επεξεργαστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι διακοπές και ξαφνικά παρατήρησα ότι τα γράμματα στο lock screen μετατρέπονται σε άσπρα block. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον; Δεν μπορώ να σας στείλω το Screenshot αυτή τη στιγμή γιατι δεν εχω υπολογιστή να το επεξεργαστώ. Έχει συμβεί και σε μένα κάνα δυό φορές και μόνο με επανεκκίνηση διορθώθηκαν. Έχει καιρό να μου ξανασυμβεί πάντως οπότε μάλλον είναι περιστασιακό bug. ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john18625 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και κάποιο διάστημα δεν μπορώ να ανοίξω τις σύνθετες επιλογές στην τροποποίηση του WiFi για να βάλω στατική ip. Ενώ τσεκάρω την επιλογή δεν γίνεται κάτι. Καμιά ιδέα? Edited September 3, 2015 by john18625 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Έχει συμβεί και σε μένα κάνα δυό φορές και μόνο με επανεκκίνηση διορθώθηκαν. Έχει καιρό να μου ξανασυμβεί πάντως οπότε μάλλον είναι περιστασιακό bug. ;) το ίδιο και σε εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john18625 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και κάποιο διάστημα δεν μπορώ να ανοίξω τις σύνθετες επιλογές στην τροποποίηση του WiFi για να βάλω στατική ip. Ενώ τσεκάρω την επιλογή δεν γίνεται κάτι. Καμιά ιδέα? Κανείς? Να πω ότι το τηλέφωνο είναι ρουταρισμενο με Android 5.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 (edited) Παιδιά ενω παλιότερα το viber όταν είχα γραπτό μυνημα μου έβγαζε το νούμερο των γραπτών μυνηματων στο εικονίδιο τώρα με την εκδοση 5.5.2 δεν μου το βγάζει απλά μου δείχνει την ειδοποίηση ότι έχω μυνημα στο χώρο ειδοποιήσεων του κινητού. Αν συμβαίνει και σε κάποιον άλλον πως το διόρθωσε; Edited September 6, 2015 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Παιδιά ενω παλιότερα το viber όταν είχα γραπτό μυνημα μου έβγαζε το νούμερο των γραπτών μυνηματων στο εικονίδιο τώρα με την εκδοση 5.5.2 δεν μου το βγάζει απλά μου δείχνει την ειδοποίηση ότι έχω μυνημα στο χώρο ειδοποιήσεων του κινητού. Αν συμβαίνει και σε κάποιον άλλον πως το διόρθωσε;Για ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή του viber καλύτερα να απευθυνθείς στο κατάλληλο θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271525&page=31 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη. Έκανα παράθεση σε αυτό το τοπίκ και ας ελπίσουμε να έχει βρει κάποιος τη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) Ενός συναδέλφου του ράγιζε το τζάμακι αλλα δεν χάλασε το touch και τα χρώματα δουλέυουν κανονικά. Ξέρετε κάποιο κατάστημα που να αλλάζει το μπροστά τζάμι μόνο και πόσο πάει? (χωρις Digitizer/touch Κτλ) Στην ΑΡΒΑΤΟ του είπανε ολη την οθόνη πρέπει να αλλάξει με digitizer και touch γύρω στα 150ε. Στο Ebay όμώς βρήκαμε μόνο το τζάμι πολύ πολύ φτηνότερα. Edited September 7, 2015 by sokos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ενός συναδέλφου του ράγιζε το τζάμακι αλλα δεν χάλασε το touch και τα χρώματα δουλέυουν κανονικά. Ξέρετε κάποιο κατάστημα που να αλλάζει το μπροστά τζάμι μόνο και πόσο πάει? (χωρις Digitizer/touch Κτλ) Στην ΑΡΒΑΤΟ του είπανε ολη την οθόνη πρέπει να αλλάξει με digitizer και touch γύρω στα 150ε. Στο Ebay όμώς βρήκαμε μόνο το τζάμι πολύ πολύ φτηνότερα. Να κάνετε την αλλαγή όλης της οθόνης....εμείς με πολύ προσοχή και ευλάβεια προσπαθήσαμε να λύσουμε ένα S4 με το ίδιο σπάσιμο στο τζάμι μόνο και μόλις ξεκολήσαμε το τζάμι έσπασε και η οθόνη και έγινε θρύψαλα.Τσάμπα το τζαμάκι πήγε. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ευχαριστώ, δεν αξίζει τόσα χρήματα, καλύτερα πούλημα μια λογική τιμή και πάμε για αλλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ενός συναδέλφου του ράγιζε το τζάμακι αλλα δεν χάλασε το touch και τα χρώματα δουλέυουν κανονικά. Ξέρετε κάποιο κατάστημα που να αλλάζει το μπροστά τζάμι μόνο και πόσο πάει? (χωρις Digitizer/touch Κτλ) Στην ΑΡΒΑΤΟ του είπανε ολη την οθόνη πρέπει να αλλάξει με digitizer και touch γύρω στα 150ε. Στο Ebay όμώς βρήκαμε μόνο το τζάμι πολύ πολύ φτηνότερα. Το τζάμι στο ebay είναι πλαστικό...το original είναι γυαλί και κολλημένο με την οθόνη...το αποτέλεσμα της διόρθωσης θα είναι στη καλύτερη μέτριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Το τζάμι στο ebay είναι πλαστικό...το original είναι γυαλί και κολλημένο με την οθόνη...το αποτέλεσμα της διόρθωσης θα είναι στη καλύτερη μέτριο Και το κυριότερο περιορισμένης χρήσης. Τόσα χρόνια στο φόρουμ οι 2,3 επαγγελματίες που τα κατάφεραν ανέφεραν πως ήταν για πέταμα στους 2,3 μήνες βαριά με προβλήματα στην αφή, χρώματα κλπ. Εν ολίγοις κι εγώ προτείνω είτε αλλαγή με γνήσιο ανταλλακτικό είτε πώληση για ανταλλακτικά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) μολις μου εβγαλε μια ενημερωση 427 mb..την κανω και σας λεω περι τινος προκειται.. παντως η εκδοση παρεμεινε 5.0.1 γερμανικο τηλ εχω...πολυ πιθανο να ηταν το fix για το stagefright.. Edited September 9, 2015 by Guest 26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 μια ερώτηση , ενώ έχω βάλει της ρυθμίσεις συγχρονισμού για ενημέρωση κάθε μισή ώρα στα μέιλ αυτό δεν μου της κάνει ,γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzan-tas Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Καλησπερα! Εχω βαλει κλειδωμα οθονης με κωδικο pin και θελω να το απενεργοποιησω αλλα δε μου δινει αυτη τη δυνατοτητα. τι μπορω να κανω? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Καλησπερα! Εχω βαλει κλειδωμα οθονης με κωδικο pin και θελω να το απενεργοποιησω αλλα δε μου δινει αυτη τη δυνατοτητα. τι μπορω να κανω? ευχαριστω! Ρυθμίσεις - Ασφάλεια - Εκκαθάριση διαπιστευτηρίων. μια ερώτηση , ενώ έχω βάλει της ρυθμίσεις συγχρονισμού για ενημέρωση κάθε μισή ώρα στα μέιλ αυτό δεν μου της κάνει ,γιατί? Αν χρησιμοποιείς την εργοστασιακή email εφαρμογή τότε ίσως χρειάζεται ενεργοποίηση και η επιλογή του γενικού συγχρονισμού όλης της συσκευής. Ειδάλλως μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή αλληλογραφίας από το play store. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CursedQueen Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Καλημέρα σας. Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη αν υπάρχει ίδιο ποστ πολύ παρακάτω. Εδώ και καιρό είχα ένα σπάσιμο κάτω δεξιά στο home button του κινητού μου αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα στην λειτουργία της οθόνης. από χθες μαύρο σκοτάδι. δεν με ενδιαφέρει να το φτιάξω. Θα πάρω καινούργιο. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω μέσα αρχεία της δουλειάς μου και φωτογραφίες που πρέπει να ανακτήσω οπωσδήποτε! Το κινητό ανοίγει μέχρι την εισαγωγή του pin. το έχω συνδέσει στο laptop το διαβάζει, αλλά άδειο. Φταίει ότι δεν έχει ανοίξει πλήρως? μετά την εισαγωγή του pin ανοίγει πλήρως το κινητό? Πως θα πάρω τα αρχεία μου; Υπάρχει τρόπος ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgood Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Σε Γερμανικό πήρα πριν τρεις μέρες την I9505xxuhoh2, στην καινούρια εφαρμογή για την μπαταρία δεν μου δείχνει τον προσδιορισμό του υπόλοιπου χρόνου,αλλά μου βγάζει "εκμάθηση μοτίβου χρήσης".Το κανει και σε άλλον αυτό; http://www.myphone.gr/forum/newattachment.php?do=manageattach&p=#editpost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sky7 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Καλημερα Ηθελα την γνωμη σας για ενα προβλημα που μου παρουσιαζει τωρα τελευταια...μεσα στην διαρκεια της ημερας μπορει να μου βγαλει αρκετες φορες το μηνυμα οτι δεν αναγνωριζει την καρτα SIM και μου ζηταει επανεκκινηση. Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας? Υ.Γ Εχω περιπου τα 3/4 της μνημης γεματα και το τηλ δεν ειναι στην εγγυηση. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Καλημερα Ηθελα την γνωμη σας για ενα προβλημα που μου παρουσιαζει τωρα τελευταια...μεσα στην διαρκεια της ημερας μπορει να μου βγαλει αρκετες φορες το μηνυμα οτι δεν αναγνωριζει την καρτα SIM και μου ζηταει επανεκκινηση. Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας? Υ.Γ Εχω περιπου τα 3/4 της μνημης γεματα και το τηλ δεν ειναι στην εγγυηση. Ευχαριστω. Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά αυτό το πρόβλημα έχει εμφανιστεί σε αρκετά s4 και η πλειοψηφία από αυτά χρειάσθηκε είτε αλλαγή sim reader, είτε αλλαγή μητρικής πλακέτας. Για αρχή δοκίμασε κάποια άλλη sim ( να μην είναι κομμένη από κατάστημα) και παρακολούθησε το. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 σχετικά με την υπερθέρμανση που παρουσιάζει έχει βρεθεί κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts