Jump to content

john18625

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by john18625

  1. Καλησπέρα Όταν ανοίγω την εφαρμογή vradio στο Samsung A71 (αλλά και οποιαδηποτε άλλη εφαρμογή μουσικής ή ραδιοφώνου), εμφανίζεται στη lock screen to widget, όπως φαίνεται στην εικόνα. https://ibb.co/vc75KVF Θέλω να μην εμφανιζεται στην lock screen γιατί αλλάζει σταθμό με την επαφή στην τσέπη. Εχω δοκιμασει απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων, έχω αλλάξει ολες τις σχετικές ρυθμίσεις, εχω πατήσει πάνω στο app για να το κάνω delete στην lock screen, αλλά τζίφος!! Πως μπορώ να το ρυθμίσω?
  2. Γεια σας Δεν μπορώ να συνδεθώ με δεδομένα στο internet κατα τη διάρκεια κλήσης samsung a71 cosmote. Ακόμα και αν εχω συνδεθεί πιο πριν, κατά τη διάρκεια κλησης σταματάει η σύνδεση. Παρακαλώ τη συμβουλή σας!!
  3. Καλησπέρα Ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης Ιnternet με ή χωρίς τηλέφωνο με συμβόλαιο φοιτητικό για 12 μήνες στο Ηράκλειο? Από ότι είδα όλοι δίνουν 24 μήνες ελάχιστη παραμονή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Επαναφερω το θεμα μια και ειδα οτι θαφτηκε απο επομενες αναρτησεις. εχει κανεις καποια ιδεα τι μπορει να παιζει? να πω οτι μεχρι τωρα με huawei p7 lite δεν ειχα κανενα προβλημα, οποτε το θεμα δικτυου δεν νομιζω να παιζει!
  5. καμμια ιδεα αν πρεπει να κανω καποια ρυθμιση? Γιατι μεχρι τωρα με huawei p7 lite δεν ειχα κανενα προβλημα, οποτε το θεμα δικτυου δεν νομιζω να παιζει!
  6. Εχεις καποιο νεωτερο Tsoupmak? Εχω το ιδιο προβλημα με s7 edge ολοκαινουριο (10 ημερων!!) και μαλιστα εχω αλλαξει τη sim λογω του nano-sim
  7. Καλησπερα Εχω το s7 edge εδω και περιπου δεκα ημερες. Απο την πεμπτη με εκτη ημερα, 1-2 λεπτα απο την εναρξη κλησης, ο συνομιλητης μου σταματαει να με ακουει, ενω εγω τον ακουω κανονικα. Μια δυο φορες εχει συμβει και απο την αρχη της κλησης. Ειμαι cosmote. Εχετε καμια ιδεα τι ρυθμισεις πρεπει να κανω? Εχω βαλει επιλογη σε 3g/2g αλλα το προβλημα παραμενει. Ευχαριστω
  8. Κανείς? Να πω ότι το τηλέφωνο είναι ρουταρισμενο με Android 5.0.1
  9. Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και κάποιο διάστημα δεν μπορώ να ανοίξω τις σύνθετες επιλογές στην τροποποίηση του WiFi για να βάλω στατική ip. Ενώ τσεκάρω την επιλογή δεν γίνεται κάτι. Καμιά ιδέα?
  10. Καλημέρα Εδώ και ένα μηνα περίπου βγαίνει το μήνυμα του τίτλου, οπότε το τηλέφωνο ειναι νεκρό και απαιτείται επανεκκίνηση. Αρχικά πολύ σπάνια και μετά από 7-10 ημέρες εμφανιζόταν πάνω από 10 φορές την ημέρα. Μετά από ψάξιμο και διαβασμα χιλιάδων posts για το θέμα, έγιναν τα εξής βήματα: 1-reset 2-hard reset 3-επανεγκατάσταση official ROM 4-Συνεπεσε με αλλαγή παρόχου από Wind σε Cosmote, οπότε έγινε αλλαγη της SIM δύο φορές χωρίς αποτέλεσμα. 5-αλλαγή του SIM Card and SD Card Reader ==> μετά την αλλαγή το τηλέφωνο λειτούργησε άψογα για 10 ημέρες. Εδώ και 4-5 ημερες επανεμφανίστηκε το πρόβλημα με σταδιακά αυξανόμενη συχνότητα και σήμερα έγινε 4-5 φορές μεσα σε τρεις ώρες!! Καμιά άλλη ιδεά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  11. Γεια σας παιδιά Έκανα την αναβάθμιση σε 5.01. Αμφιλεγόμενα τα αποτελέσματα. Ένα από τα προβληματα είναι ότι χάθηκε το μενού του αριστερου πλήκτρου διπλα απο το κεντρικό και μπαίνω στις συνολικές ρυθμίσεις απο αλλού. Μπορεί να επανέλθει αυτό στα προ αναβάθμισης?
  12. όταν λες εφαρμογή π.χ το myphone explorer? έχεις να προτείνεις κάτι άλλο?
  13. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω το Samsung S4 I9505. Μετά από συγχρονισμό με gmail και συγχωνευση λογαριασμών όλες μου οι επαφές είναι "g" σημαδεμένες. Έψαξα επιλογή για να έχω τις επαφές μου αποθηκευμένες στο τηλέφωνο και να μην υπάρχει προσβαση από τον παρακολουθητή που λεγεται Google αλλά δεν υπάρχει καμία. Δεν θέλω απλά να κάνω backup των επαφών ή εξαγωγή κ.λ.π. Θέλω να έχω τις επαφές μόνο στο τηλέφωνο και πουθενά αλλού. Υπάρχει τρόπος? Ευχαριστώ
  14. Το έχεις κάνει? o.k. Mε FastbootCommander και με προσοχή λόγω χρήσης Alpharev CM7 HBOOT, η αλλαγή του radio είναι γεγονός --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  15. Καλησπέρα σε όλους. Το κινητό, μετά τις τελευταίες περιπέτειες, πετάει με την AceSMod007v42-CM7. Η ερώτησή μου είναι αν κάνοντας flash το radio [μια και θέλει την τελευταία έκδοση και εγώ ως γνήσιος πόντιος, το πρόσεξα κατόπιν εορτής] θα έχει σαν αποτέλεσμα να πρέπει να ξαναπεράσω την AceSMod007 ξανά. Στο xda βρήκα αντιφατικες απαντήσεις.
  16. Δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά εγώ σίγουρα ΔΕΝ είχα κάνει downgrade. Πιθανότατα λοιπόν, αυτό να ήταν και η αιτία της μαυρίλας που έπεσε στην οθόνη του Desire.
  17. Καλημέρα Δημοσιευω τα κάτωθι links για όσους βρεθούν στη δυσάρεστη θέση που ήμουν επί δύο μέρες με 1-black screen και logo HTC και, 2-ένα θαυμαστικό στην κάθε γωνία, μέσα σε τρίγωνο. Να πώ επίσης ότι κανένας συνδυασμός πλήκτρων δεν λειτουργούσε. Αυτή η οθόνη, από ότι διάβασα είναι γνωστή ως "death screen" [σ.σ πολύ βαρύγδουπο]. Στα παραπάνω οδηγήθηκα μετά από προσπάθεια να περάσω official ROM που προφανώς δεν ήταν η σωστή, ενώ ήμουν s-off Tα links είναι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275632&highlight=bravo+stock [Τέλειο link με οδηγίες για πάρα πολλά προβλήματα στο Desire. Στη δική μου περίπτωση χρησιμοποίησα το #4] και ενός ομοιοπαθή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1138734
  18. Με όλα τα πατήματα, όλους τους συνδυασμούς και μπαταρία βάλε-βγάλε ==> τίποτα. Βγαίνει η μαύρη οθόνη. Βρήκα αυτό περί command fastboot oem boot εδώ Ξέρει κανένας τι μπορεί να σημαίνει, γιατι το πρόβλημα που έχω φαίνεται να λύνεται στο συγκεκριμένο link αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με ποιό τρόπο
  19. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ναι ήμουν s-off Με το άνοιγμα πηγαίνει κατευθείαν σε black screen με το logo της HTC και θαυμαστικά στις γωνίες. Το κελίνω με αφαίρεση της μπαταρίας. Δεν απαντά σε κανένα πλήκτρο. Πώς μπορώ να μπω στο recovery ή στο bootloader?
  20. SOS!! Θέλησα να περάσω την 2.3 Gingerbread με βάση τον οδηγό της πρώτης σελίδας "10 βήματα για να περάσουμε official ROM (by thanos47)" και μου βγάζει error 152 IMAGE UPDATE ERROR. Το χειρότερο είναι ότι ακόμε και μετά την recovery process το κινητό ανοίγει σε μαύρη οθόνη με το λογότυπο της HTC και από ένα θαυμαστικό σε κάθε γωνία!! Έχει κανείς καμιά ιδέα πώς να ξεμπλοκάρει? Είχα rooted LeeDrOiD_V3.0.8.2_GB_A2SD SOS!!
  21. Γειά σας Έχω βάλει εκτροπή κλήσης από σταθερό νούμερο προς το κινητό. ξέρει κάποιος φίλος να μου πει, πώς μπορώ να ξέρω ποιά κλήση είναι από εκτροπή?
  22. Μα δεν κατηγόρησα κανέναν!!!:X Προφανώς κάτι είχα κάνει λάθος!!:O Παρεπιπτόντως είσαι ομαδικός παίκτης και σε παραδέχομαι:bow: Ευχαριστώ πολύ. Τώρα είμαι μόνος μου. Νο excuses. There is a lot of study to be done:hypno:
  23. Τα κόκκινα γράμματα δικά μου. Προφανώς η διαδικασία έγινε βάσει της πρώτης σελίδας, των δικών σου οδηγιών και από xda forum και όχι από δικής μου εμπνέυσεως Τώρα, γιατί συνεχίζω με 12,5 ΜΒ εσωτερική μνήμη με LeeDrOiD δεν ξέρω. Θα ξανακάνω τη διαδικασία και ίδωμεν. [Άσχετο] παίζει και η Εθνική χάλια :down:
  24. Καλησπέρα Χάρη στη βοήθεια του darkpain το κινητό έγινε rooted και εγκατέστησα επιτυχημένα την LeeDrOiD_HD_V3.3.3_GB-Port-R5-Data. Οποία απογοήτευση!!! Τα σπασανευρικο σηματάκι για μειωμένο χώρο συνεχίζει να αντιστέκεται και παραμένει απτόητο!!!! Επειδή λοιπόν το βασικό πρόβλημα της μνήμης παραμένει, όποιος μπορεί ας μου απαντήσει στα εξής 1- Ποια ROM είναι καλύτερη στη διαχείρηση μνήμης και, 2-Δεδομένου ότι υπάρχει η LeeDrOiD εγκατεστημένη, πώς μπαίνει νέα ROM? Την βάζω ως zip στην sdcard και κάνει τη διαδικασία από το recovery με wipe κ.λ.π. ή κάνω format sthn sdcard μέσω windows? 3-Αν χρειάζεται ext4, υπάρχει άλλος τρόπος πλην αυτού της πρώτης σελίδας [κυττούσα προς supernova μεριά]. Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά υπάρχουν σε προηγούμενα posts, αλλά ψάχνοντας, μάλλον επιδεινώθηκε η άγνοιά μου, παρά βελτιώθηκε η γνώση μου Όλες οι απαντήσεις ευπρόσδεκτες
×
×
  • Create New...