Jump to content

john18625

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About john18625

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 26

john18625's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα Όταν ανοίγω την εφαρμογή vradio στο Samsung A71 (αλλά και οποιαδηποτε άλλη εφαρμογή μουσικής ή ραδιοφώνου), εμφανίζεται στη lock screen to widget, όπως φαίνεται στην εικόνα. https://ibb.co/vc75KVF Θέλω να μην εμφανιζεται στην lock screen γιατί αλλάζει σταθμό με την επαφή στην τσέπη. Εχω δοκιμασει απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων, έχω αλλάξει ολες τις σχετικές ρυθμίσεις, εχω πατήσει πάνω στο app για να το κάνω delete στην lock screen, αλλά τζίφος!! Πως μπορώ να το ρυθμίσω?
  2. Γεια σας Δεν μπορώ να συνδεθώ με δεδομένα στο internet κατα τη διάρκεια κλήσης samsung a71 cosmote. Ακόμα και αν εχω συνδεθεί πιο πριν, κατά τη διάρκεια κλησης σταματάει η σύνδεση. Παρακαλώ τη συμβουλή σας!!
  3. Καλησπέρα Ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης Ιnternet με ή χωρίς τηλέφωνο με συμβόλαιο φοιτητικό για 12 μήνες στο Ηράκλειο? Από ότι είδα όλοι δίνουν 24 μήνες ελάχιστη παραμονή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Επαναφερω το θεμα μια και ειδα οτι θαφτηκε απο επομενες αναρτησεις. εχει κανεις καποια ιδεα τι μπορει να παιζει? να πω οτι μεχρι τωρα με huawei p7 lite δεν ειχα κανενα προβλημα, οποτε το θεμα δικτυου δεν νομιζω να παιζει!
  5. καμμια ιδεα αν πρεπει να κανω καποια ρυθμιση? Γιατι μεχρι τωρα με huawei p7 lite δεν ειχα κανενα προβλημα, οποτε το θεμα δικτυου δεν νομιζω να παιζει!
  6. Εχεις καποιο νεωτερο Tsoupmak? Εχω το ιδιο προβλημα με s7 edge ολοκαινουριο (10 ημερων!!) και μαλιστα εχω αλλαξει τη sim λογω του nano-sim
  7. Καλησπερα Εχω το s7 edge εδω και περιπου δεκα ημερες. Απο την πεμπτη με εκτη ημερα, 1-2 λεπτα απο την εναρξη κλησης, ο συνομιλητης μου σταματαει να με ακουει, ενω εγω τον ακουω κανονικα. Μια δυο φορες εχει συμβει και απο την αρχη της κλησης. Ειμαι cosmote. Εχετε καμια ιδεα τι ρυθμισεις πρεπει να κανω? Εχω βαλει επιλογη σε 3g/2g αλλα το προβλημα παραμενει. Ευχαριστω
  8. Κανείς? Να πω ότι το τηλέφωνο είναι ρουταρισμενο με Android 5.0.1
  9. Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και κάποιο διάστημα δεν μπορώ να ανοίξω τις σύνθετες επιλογές στην τροποποίηση του WiFi για να βάλω στατική ip. Ενώ τσεκάρω την επιλογή δεν γίνεται κάτι. Καμιά ιδέα?
  10. Καλημέρα Εδώ και ένα μηνα περίπου βγαίνει το μήνυμα του τίτλου, οπότε το τηλέφωνο ειναι νεκρό και απαιτείται επανεκκίνηση. Αρχικά πολύ σπάνια και μετά από 7-10 ημέρες εμφανιζόταν πάνω από 10 φορές την ημέρα. Μετά από ψάξιμο και διαβασμα χιλιάδων posts για το θέμα, έγιναν τα εξής βήματα: 1-reset 2-hard reset 3-επανεγκατάσταση official ROM 4-Συνεπεσε με αλλαγή παρόχου από Wind σε Cosmote, οπότε έγινε αλλαγη της SIM δύο φορές χωρίς αποτέλεσμα. 5-αλλαγή του SIM Card and SD Card Reader ==> μετά την αλλαγή το τηλέφωνο λειτούργησε άψογα για 10 ημέρες. Εδώ και 4-5 ημερες επανεμφανίστηκε το πρόβλημα με σταδιακά αυξανόμενη συχνότητα και σήμερα έγινε 4-5 φορές μεσα σε τρεις ώρες!! Καμιά άλλη ιδεά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  11. Γεια σας παιδιά Έκανα την αναβάθμιση σε 5.01. Αμφιλεγόμενα τα αποτελέσματα. Ένα από τα προβληματα είναι ότι χάθηκε το μενού του αριστερου πλήκτρου διπλα απο το κεντρικό και μπαίνω στις συνολικές ρυθμίσεις απο αλλού. Μπορεί να επανέλθει αυτό στα προ αναβάθμισης?
  12. όταν λες εφαρμογή π.χ το myphone explorer? έχεις να προτείνεις κάτι άλλο?
  13. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω το Samsung S4 I9505. Μετά από συγχρονισμό με gmail και συγχωνευση λογαριασμών όλες μου οι επαφές είναι "g" σημαδεμένες. Έψαξα επιλογή για να έχω τις επαφές μου αποθηκευμένες στο τηλέφωνο και να μην υπάρχει προσβαση από τον παρακολουθητή που λεγεται Google αλλά δεν υπάρχει καμία. Δεν θέλω απλά να κάνω backup των επαφών ή εξαγωγή κ.λ.π. Θέλω να έχω τις επαφές μόνο στο τηλέφωνο και πουθενά αλλού. Υπάρχει τρόπος? Ευχαριστώ
  14. Το έχεις κάνει? o.k. Mε FastbootCommander και με προσοχή λόγω χρήσης Alpharev CM7 HBOOT, η αλλαγή του radio είναι γεγονός --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  15. Καλησπέρα σε όλους. Το κινητό, μετά τις τελευταίες περιπέτειες, πετάει με την AceSMod007v42-CM7. Η ερώτησή μου είναι αν κάνοντας flash το radio [μια και θέλει την τελευταία έκδοση και εγώ ως γνήσιος πόντιος, το πρόσεξα κατόπιν εορτής] θα έχει σαν αποτέλεσμα να πρέπει να ξαναπεράσω την AceSMod007 ξανά. Στο xda βρήκα αντιφατικες απαντήσεις.
×
×
  • Create New...