Jump to content

KoRnStyleZ

Members
  • Δημοσιεύσεις

    154
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by KoRnStyleZ

  1. Στα ΕΛΤΑ εντελώς απαράδεκτοι....Περιμένω 2 δέματα μικρά, το ένα είναι αξεσουάρ για drone και το άλλο ένα καλώδιο. Το αξεσουάρ είναι 52 μέρες in transit (αγορά 21/5) για κάποιο λόγο είχε κολλήσει ένα μήνα στην Κίνα καθώς το μήνυμα της PostNL έφτασε στο Sorting Center ήρθε στις 25/6 ενώ το προηγούμενο είχε έρθει στις 26/5 (handover to airline Flyt Express). Τώρα έχει μείνει κολλημένο από τις 6/7 με τελευταία ειδοποίηση "Εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο". Το πρόβλημα είναι οτι αν αργήσει 20 μέρες θα έχω μικρό περιθώριο να ζητήσω refund από τον πωλητή. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω μερικές μέρες επιπλέον αλλά που ξέρω αν το σουφρώσουν εκεί πέρα και να μου πουν οτι "χάθηκε"; Το καλώδιο το αγόρασα από UK αποθήκη του BG με EU Tracked Shipping και delivery date 1 εβδομάδα. Το ΕΤΑ είναι 15/7 (μόλις πέρασε) ενώ η τελευταία ενημέρωση είναι οτι βρίσκεται Ολλανδία στο Sorting Center από τις 10/7. Τι να πω να αγοράζεις από κοντά και να μην έρχεται όταν σου λένε. Πιο γρήγορα θα το παρελαμβανα αν πήγαινα ο ίδιος στην αποθήκη του BG. Το αστείο της υπόθεσης ιδιαίτερα για τα ΕΛΤΑ είναι οτι είχα παραγγήλει από Κινα μέσω BG και PDM 2 αξεσουάρ με 2 μέρες διαφορά. Έφτασαν μετά από 34 ημέρες κατά τις 20/6 και τα δύο και τα παρέλαβα ταυτόχρονα, ενώ έκανε 3 ημέρες απο την "Εκφόρτωση από Μετ. Μέσο" μέχρι το Delivered. Και οι δύο παραγγελίες ήταν μικρά δέματα.
  2. Πως θα μας "σπρώξουν" για να αγοράσουμε τα καινούργια μοντέλα; Και μην ξεχνάμε ότι η Apple έστελνε σε παλιές συσκευές updates τα οποία είχαν στόχο να επιβραδύνουν το performance των συσκευών, οπότε είτε στέλνει τέτοια update ή δεν έστελνε καθόλου το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Πάντως με βλέπω να αλλάζω πάλι εταιρεία και να μην πάρω huawei, η έλλειψη Card slot ήταν κακή απόφαση για μένα.
  3. Παιδιά SOS. Μάλλον έχουμε πρόβλημα αν και δεν είμαι 100% σίγουρος. Λοιπόν πριν λίγο καιρό παρατήρησα ότι όταν έπαιζα ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο ήταν λίγο static με την έννοια ότι δεν άλλαζε σχεδόν ποτέ η οθόνη μιας και ήταν card game, δημιουργούσε σαν σκιά στην οθόνη και συγκεκριμένα στο πάνω μέρος το οποίο θερμαίνεται περισσότερο (λογικά η CPU είναι εκεί;). Το ίδιο παρατήρησα προχθές σε ένα άλλο παιχνίδι που παίζω καιρό ειδικά στο σημείο που έχει γράμματα και φωτεινά χρώματα (το background είναι σκούρο γιατί το παιχνίδι είναι space mmo-style). Οι σκιές όπως ανέφερα δημιουργούνται στο πάνω μέρος της οθόνης στο σημείο της κάμερας-ID fingerprint. Μοιάζει για το θέμα με το burn-in των iphone αλλά η διαφορά είναι οτι σε εμένα είναι προσωρινό, αν το αφήσω το κινητό να κάνει cooldown εξαφανίζεται... Τι νομίζετε ότι παίζει; Μήπως πρέπει να τρέχω για αλλαγή οθόνης; το κινητό το έχω από τέλη Οκτώβρη 2016, οπότε φτάνει κοντά στη λήξη της εγγύησης.
  4. Δεν τα έτρωγες σε σουβλάκια καλύτερα;
  5. Δεν το έχω ψάξει τελευταία αν και πρέπει σιγά σιγά να αλλάξω TG γιατί αυτή που έχω ξεφτίζει στις γωνίες και έχει ραγίσει σε 2 3 σημεία....Αλλά από ότι θυμάμαι το έψαχνα πολύ και δεν υπήρχε καμία μεμβράνη TG που να καλύπτει όλη την οθόνη...Επίσης η nilkin δεν έχει adhesive σε όλο το τζάμι αλλά μόνο στις άκρες με το απαίσιο μαύρο/άσπρο πλαίσιο, δημιουργώντας το γνωστό "rainbow" effect....
  6. Εγώ θα σταθώ σε αυτό. Η έλλειψη OIS δεν ήταν ποτέ κρυφή από την Huawei. Εγώ έχω το P9 από τον Οκτώβριο του 16 και 2 μήνες πριν που έψαχνα πληροφορίες ήξερα ότι δεν είχε OIS. Απλώς έκανες λάθος αγορά είτε γιατί δεν το έψαχνες πάρα πολύ είτε δεν έδωσες πολύ βάση στο θέμα OIS "not included"!
  7. Μόλις έλαβα την B345. Vodafone branded. L09C02.
  8. Κανω bump γιατι το ιδιο συμβαινει συχνα με το Α5 17 της κοπελας μου.....
  9. Παντως σε σχεση με τον χειμωνα και την 6.0. τ κινητο ζεστενεται περισσοτερο....Θα μου πεις καλοκαιρι ειναι αλλα και παλι!
  10. Σίγουρα θέλει factory reset. Αλλά παρατηρώ ότι πάντα είναι το Wifi ενεργό. Για προσπάθησε να απενεροποιήσεις τη σάρωση όταν δεν είναι ενεργό το Wifi. Θα σου βγάλει ενα παράθηρακι πάνω όταν μπεις στην καρτέλα του WiFi για αυτό το θέμα. Σύνθετες Ρυθμίσεις > Τοποθεσία > Ρυθμίσεις (3 τελείες πάνω δεξια) > Ρυθμίσεις Σάρωσης > Σάρωση μεσω Wifi. Απενεργοποίησε και τη Σάρωση μέσω Bluetooth αν είναι ενεργή. Ακόμα και να μην έχεις ενεργοποιημένο το WiFi αυτό συνεχίσει να λειτουργεί ασταματήτα. Πιστευω να φταίει αυτό.
  11. Άλλο P9 Lite και άλλο P9 Lite 2017....
  12. Cache clean κανω που και που για να φυγουν junk files. Το προβλημα εδω ομως ειναι οτι δεν πειραξα το κινητο για να γινει αυτο με τα ακουστικα...
  13. Καλησπέρα. Μόλις μου έτυχε κάτι περίεργο. Από όταν αγόρασα το κινητό χρησιμοποιούσα κάτι ακουστικα iLuv που είχα αγοράσει τα οποία έπαιζαν τέλεια μέχρι σήμερα. Πριν λίγο πήγα να ατα βάλω για να ακούσω μουσική και δεν δούλευαν καθόλου. Πήγα σπίτι και δοκίμασα τα ακουστικά του κινητού και δούλευουν κανονικά. Μετά δοκίμασα τα iLuv στο pc για να σιγουρευτώ αν δουλεύουν ή όχι αλλά για κάποιο λόγο δουλεύουν κανονικά στο pc. Δεν ξέρω τι έπαθε το κινητο ξαφνικά και δεν αναγνωρίζει τα ακουστικά. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο. Τουλάχιστον από οτι παρατηρώ δεν έχει θεμα το headphone jack (μάλλον!).... Edit: Κάτι άλλο που παρατήρησα καθώς έκανα Optimise και Cleanup μέσω της εφαρμογή Phone Manager μηπως παίζει τίποτα με το Cache. Μου έχει τύχει ξανά αφού κανω cleanup και Clear Cache μέσω του restart όταν ανοίγει το κινητο, τα folders να διαγράφονται και οι εφαρμογές να τοποθετούνται σε νέες καρτέλες....
  14. Το p10 μου θυμίζει περίπτωση Galaxy S4 προς Galaxy S5....
  15. Μεγάλη βλακειά. Και δώσαμε περισσότερα λεφτά και πήραμε λιγότερα πράγματα! Τουλάχιστον εσείς είχατε και ένα Screen protector, εγώ δεν είχα εντελώς τίποτα!
  16. Φαντάσου το φορτίζω στο 90-99% κατα τις 11:30-12:00 και πριν κοιμηθώ κατά τις 00:30-01:00 έχει φτάσει περίπου στο 38%. Την άλλη μέρα το πάω στο 25-30% και το βάζω για φόρτιση περίπου την ίδια ώρα. Αν όμως έχω κατεβάσει καποιο καλό game και το λιώσω τότε αλλάζει το πρόγραμμα! Εμένα ούτε screen protector δεν είχε ενώ σε άλλους είχαν βάλει.
  17. Καλά και μένα την βγάλει, αν και έχω PowerBank μαζί!
  18. Γενικά το P9 δεν έχει Fast Charger. Είναι extra.
  19. Δεν είπα οτι είναι μούφα το κινητό, απλά ρωτάω αν εσείς την χρησιμοποιείτε την επιλογή του Power Saving και πότε συστήνετε τη χρήση της.
  20. Βασικες λειτουργιες ομως δεν επηρεαζει ε; Αν ειναι να το εχω μονιμα ενεργο και να το κλεινω οταν πχ παιζω ενα βαρυ παιχνιδι.
  21. Νεα εκδοση για Nougat είχε ερθει καιρό (Β341) αλλα περιμενα να ερθει το καλοκαιρι μιας και Σεπτεμβρη φευγω για Εξωτερικο! Αλλα τελικα το έκανα σημερα. Πριν κανω format μετεφερα φωτο μουσικη κτλ στο pc, αν και εχασα ολοκληρο φακελο με 200 τραγουδια μιας και εκανα cut paste. Μετα εκανα format την SD μεσω του κινητου επειδη δεν εχω reader (μετα το φορματ 58.56/58.56 free storage ελεγε). Βγαζω SD, κατεβαζω την ενημερωση, κανω update και μετα Factory reset! Μετα εβαλα SD και ξεκινησα το setup φτιαχνοντας τις ρυθμισεις εγκατασταση εφαρμογων κτλ. Μεχρι στιγμης κομπλε φαίνονται όλα! EDIT: Μία απορία. ΤΟ Power Saving Mode να το έχω συνέχεια ενεργοποιημένο; Είναι σαν το Smart Mode στην EMUI 4.1.1 ή επηρεάζει κατά πολύ τις λειτουργίες του κινητού;
  22. Για να αλλάξω σε Internal Storage πρέπει να κάνω format όπως είπε και ο Fanatikos?
  23. Δεν έχω πάρα πολλές απλά επειδή στο S4 δεν ειχα χώρο όταν ήθελα νόμιζα οτι το να βάλω σαν default την SD δεν θα επηρέαζε πολύ το κινητό. Πρωτη φορα διαβάζω οτι καταναλωνουν πολύ μπαταρία εγω ηξερα μονο για το λαγκ κυρίως σε "βαριές" εφαρμογές.
  24. Ξενέρωσα τώρα....Από την αρχή είχα βάλει Default Storage την SD..... πφφφ. Δηλαδή τώρα μόνο με format της SD μπορώ να το γυρίσω σε Internal Storage?
×
×
  • Create New...