Jump to content

sky7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sky7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

sky7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα στην παρέα. Ήρθε η ώρα και για εμένα να αλλάξω μπαταρία. Για πείτε καμιά γνώμη, ξέρετε που θα μπορούσα να αγοράσω πραγματικά ΓΝΉΣΙΑ μπαταρία. Πάντως στο skroutz που κοίταξα μάλλον για μαϊμούδες μου φάνηκαν.
  2. Καλημερα Ηθελα την γνωμη σας για ενα προβλημα που μου παρουσιαζει τωρα τελευταια...μεσα στην διαρκεια της ημερας μπορει να μου βγαλει αρκετες φορες το μηνυμα οτι δεν αναγνωριζει την καρτα SIM και μου ζηταει επανεκκινηση. Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας? Υ.Γ Εχω περιπου τα 3/4 της μνημης γεματα και το τηλ δεν ειναι στην εγγυηση. Ευχαριστω.
  3. Υπαρχει καμια λυση ρε παιδες??:(
  4. ...:cry: και τι προτινεις???
  5. ok σε ευχαριστω πολυ :thanks::bow:
  6. αν εννοεις σπασιματα,καμμενα pixels ή διαφορους χρωματισμους δεν εχω στην οθονη μονο οτι δεν δουλευει σε μια οριζοντια ''γραμμη'' η αφη..:( οποτε λες να παραγγειλω μονο αυτο?....http://www.mobile-phones.cn/newman-touch-screen-digitizer-original-p-11245.html ......σωστα?:help:
  7. Λοιπον μετα την συμβουλη του dimzam και αρκετο ψαξιμο(καθοτι ψιλοασχετος με αυτα :rolleyes:)..αποφασισα να παραγγειλω την οθονη απο Κινα και να την αλλαξω μονος μου :X ...... το θεμα μου τωρα ειναι....για το τι πρεπει να παραγγειλω σκετη την Touch Screen Digitizer ή μαζι με την Original Touch Screen Digitizer + LCD Display ................ http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.mobile-phones.cn%2Foriginal-touch-screen-digitizer-display-newman-p-12227.html&anno=2 ή http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.mobile-phones.cn%2Fnewman-touch-screen-digitizer-original-p-11245.html&anno=2 ......θα ηθελα τις γνωμες σας:mobile: Ευχαριστω...
  8. Οταν λες να το παραγγειλω το digitizer,απο που εννοεις?
  9. Καλησπερα παιδες. Ειμαι και εγω κατοχος ενος Ν1 απο τα Χριστουγεννα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την επιλογη μου αλλα δυστυχως πριν απο λιγες ημερες εγινε αυτο που φοβομουν.....δηλαδη χαλασε η αφη σε ενα σημειο της οθονης και συγκεκριμενα στην οριζοντια γραμμη που βγαινει η ακυρωση του ξυπνητηριου ή η πρωτη γραμμη του πληκτρολογιου των γραμματων..:(....... .....και τωρα τι γινεται?:cry: Εχει κανενας αντιμετωπισει κατι παρομοιο? ή ξερει κανεις που μπορω να απευθυνθω για να το φτιαξω...,εκτος φυσικα απο τους κινεζους που λογικα θα μου πουνε να τους το στειλω Κινα να το δουνε και να το εχω παλι στα χερια μου μετα απο κανα μηνα+.... Για πειτε καμια γνωμη....:O
×
×
  • Create New...