klaidi_r Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Καλησπερα, εχει παρει κανενας tempered glass απο το εξωτερικο (ebay κλπ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Για να μην σε ειδοποιεί, πρέπει να επιλέξεις την μεγαλύτερη τιμή και στα δύο. Ποια δυο? Μια γραμμη απο τις δυο μπορεις να αλλαξεις την αλλη δεν μπορεις να την αλλαξεις. Και αν βαλω μηδεν τι θα γινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Ποια δυο? Μια γραμμη απο τις δυο μπορεις να αλλαξεις την αλλη δεν μπορεις να την αλλαξεις. Και αν βαλω μηδεν τι θα γινει? Γιατί δεν δοκιμάζεις μόνος σου να δεις τι θα γίνει? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Καλησπερα, εχει παρει κανενας tempered glass απο το εξωτερικο (ebay κλπ); Έχω πάρει της Ultimate Shield από Amazon. 0,3mm πάχος και 9Η σκληρότητα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, εξαιρετικό προϊόν, μακράν καλύτερο από ζελατίνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Κατι τετοιο λετε παιδια ??? Μπαινει ευκολα ? Τι διαφορα εχει απο τα screen protector ? http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xgalaxy+s4+.TRS0&_nkw=galaxy+s4++tempered+glass+&_sacat=0 Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Κατι τετοιο λετε παιδια ??? Μπαινει ευκολα ? Τι διαφορα εχει απο τα screen protector ? http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xgalaxy+s4+.TRS0&_nkw=galaxy+s4++tempered+glass+&_sacat=0 Ευχαριστω. Ναι ακριβώς. Είναι γυαλί, δεν είναι πλαστικό όπως οι ζελατίνες οπότε έχει καλύτερη αίσθηση στο χέρι και μεγαλύτερη ευκρίνεια και αντοχή. Μπαίνει πανεύκολα, τουλάχιστον αυτό που επέλεξα εγώ, και χωρίς να δημιουργηθουν καθόλου φουσκάλες αέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Ξέρουμε ποτε θα αναβαθμιστεί το κινητο γιατι του έκανα επαναφορα και τωρα παει σφαίρα..πήξαμε την 5.0.1 Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Ναι ακριβώς. Είναι γυαλί, δεν είναι πλαστικό όπως οι ζελατίνες οπότε έχει καλύτερη αίσθηση στο χέρι και μεγαλύτερη ευκρίνεια και αντοχή. Μπαίνει πανεύκολα, τουλάχιστον αυτό που επέλεξα εγώ, και χωρίς να δημιουργηθουν καθόλου φουσκάλες αέρα. Ευχαριστω πολυ.Μπορεις να μου προτεινεις καποιο καλο απο αυτα ή ολα ιδια ειναι ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crete Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Ευχαριστω πολυ.Μπορεις να μου προτεινεις καποιο καλο απο αυτα ή ολα ιδια ειναι ? Αυτό εδώ είναι κορυφαίο και το λεπτότερο όλων όσων έχω βρει. Είναι τόσο λεπτό που είναι εύκαμπτο. Μόνο που δύσκολα το βρίσκεις πλέον! Πάντως όποιο και να να πάρεις διάβασε την σελίδα αυτή διότι στην κάτω μεριά έχει πανεύκολο οδηγό εγκατάστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Αυτό εδώ είναι κορυφαίο και το λεπτότερο όλων όσων έχω βρει. Είναι τόσο λεπτό που είναι εύκαμπτο. Μόνο που δύσκολα το βρίσκεις πλέον! Πάντως όποιο και να να πάρεις διάβασε την σελίδα αυτή διότι στην κάτω μεριά έχει πανεύκολο οδηγό εγκατάστασης. Ευχαριστω πολυ .Δεν επηρεαζεται ελπιζω η αισθηση αφης της οθονης. Λεω για αυτο http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-Screen-Protector-Guard-for-Samsung-Galaxy-S4-i9500-i9505-/151611462606?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item234cbf53ce Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Υπαρχει καποιο προγραμμα ή τροπος να κλειδωνει την αυξομειωση του ηχου παιδια ? Εδω και κατι μερες ο ηχος παει τερμα αριστερα χωρις λογο . Το καταλαβαινω γιατι οταν κλειδωνω την οθονη με εφαρμογη και οχι απο το πλαϊνο κουμπι δεν κανει τον ηχο που εχω ορισει αλοιως δεν θα το καταλαβαινα και θα εχανα κλισεις . Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Ευχαριστω πολυ.Μπορεις να μου προτεινεις καποιο καλο απο αυτα ή ολα ιδια ειναι ? Εγώ έχω αυτό: http://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s4-tempered-glass-screen-protector/ Είναι εξαιρετικό, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaidi_r Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Έχω πάρει της Ultimate Shield από Amazon. 0,3mm πάχος και 9Η σκληρότητα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, εξαιρετικό προϊόν, μακράν καλύτερο από ζελατίνες. Πολυ καλη προστασια, ευχαριστω αυτη θα παρω! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Που ερωτηςη. Όταν βάζω φόντο απο συλλογή θελω η φωτό να ειναι κυλιόμενη όταν περιστρέφω τα μενού μετ την αρχική στα επόμενα παράθυρα....η φωτό ειναι στατική....γιατι? Επισης που θα βρω launcher που να θυμίζει iPhone αλλα να λειτουργεί τέλεια; Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Που ερωτηςη. Όταν βάζω φόντο απο συλλογή θελω η φωτό να ειναι κυλιόμενη όταν περιστρέφω τα μενού μετ την αρχική στα επόμενα παράθυρα....η φωτό ειναι στατική....γιατι? Επισης που θα βρω launcher που να θυμίζει iPhone αλλα να λειτουργεί τέλεια; Δεν την έχω πλέον τη συσκευή αλλά νομίζω ότι με τον στοκ launcher δεν γίνεται, θέλει κάποιον άλλον. Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για launchers και μπορείς να ρωτήσεις τα παιδιά να σου πουν γι'αυτόν που ψάχνεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359299 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Που ερωτηςη. Όταν βάζω φόντο απο συλλογή θελω η φωτό να ειναι κυλιόμενη όταν περιστρέφω τα μενού μετ την αρχική στα επόμενα παράθυρα....η φωτό ειναι στατική....γιατι? Επισης που θα βρω launcher που να θυμίζει iPhone αλλα να λειτουργεί τέλεια; Αυτό που ζητάς γίνεται με Nova launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 (edited) Καλησπέρα καλησπέρα, εγκατέστησα προχθές στο κινητό το firmware I9505XXUHOE1 ME CSC VERSION I9505OXXHOD2. Είχα το Αγγλικό και έβαλα αυτό γιατί στο XDA λένε ότι έχει πολύ καλύτερη διαχείριση (και όντως έχει). Κατεβάζοντας το phone info μου λέει ότι το κινητό είναι SLOVAKIA (ORX) αλλά αν ψάξεις το SAMMOBILE το Firmware είναι Σλοβενία!!! Γίνεται; Εϊχα την εντύπωση ότι χώρα και firmware πάνε παρέα. Όχι; Edited June 25, 2015 by antoniskon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Υπαρχει καποιο προγραμμα ή τροπος να κλειδωνει την αυξομειωση του ηχου παιδια ? Εδω και κατι μερες ο ηχος παει τερμα αριστερα χωρις λογο . Το καταλαβαινω γιατι οταν κλειδωνω την οθονη με εφαρμογη και οχι απο το πλαϊνο κουμπι δεν κανει τον ηχο που εχω ορισει αλοιως δεν θα το καταλαβαινα και θα εχανα κλισεις . Ευχαριστω. Καποια λυση ρε παιδια ????Επαναφορα εργοστασιακων αν και δεν ειχα προβλημα εκανα προσφατα γιατι εχει λεχθει εδω οτι μετα απο καθε αναβαθμιση ειναι απαραιτητη . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Καποια λυση ρε παιδια ????Επαναφορα εργοστασιακων αν και δεν ειχα προβλημα εκανα προσφατα γιατι εχει λεχθει εδω οτι μετα απο καθε αναβαθμιση ειναι απαραιτητη . Και εγώ το ίδιο έκανα και έφαγα τα μούτρα μου. Τώρα είμαι κοντά στο να το πετάξω.. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Και εγώ το ίδιο έκανα και έφαγα τα μούτρα μου. Τώρα είμαι κοντά στο να το πετάξω.. Μετα απο επαναφορα στο εκανε ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos2412014 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Μου ηρθε μια ενημερωση 519mb την εκανα δεν εχω κανει απαναφορα όλα καλα είναι μεχρι στιγμης δεν εχω καταλαβει καποια τρελη διαφορα και σε τι.Αν καποιος εχει δει κατι ας μας πει.***Κατι ασχετο με την αναβαθμιση στη συλλογη φωτογραφιων μου εχει ένα φακελο Auto Back up με το σημα της picasa πως το σβηνω ρε παιδια??? Edited June 26, 2015 by Giorgos2412014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Μετα απο επαναφορα στο εκανε ??? Ναι. Διάβασα επαναλαμβανόμενα ότι και καλά αν δεν κάνεις reset την συσκευή δεν πατάει καλά η αναβάθμιση ήρθε και ο ανιψιός ως γνώστης του Android και ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα το έκανα... και άρχισε ο Γολγοθάς.. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Ναι. Διάβασα επαναλαμβανόμενα ότι και καλά αν δεν κάνεις reset την συσκευή δεν πατάει καλά η αναβάθμιση ήρθε και ο ανιψιός ως γνώστης του Android και ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα το έκανα... και άρχισε ο Γολγοθάς.. Μια απο τα ιδια...Με το κουμπι σβηνεις την οθνη ή με εφαρμογη απο Googleplay ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolisher Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Γεια χαρα, σε ενα ιταλικο s4 μου ηρθε χθες ειδοποιηση για αναβαθμιση σε lollipop. Συνεδεσα λοιπον το κινητο μεσω kies για να κανω την αναβαθμιση και παρατηρησα οτι με παει στην 5,0 για την οποια εχω ακουσει διαφορα θεματακια. γνωριζει καποιος αλλος με ιταλικο κινητο τι παιζει? υποψιν το κινητο ειναι απο wind ιταλιας. για τελευταια εκδοση μου βγαζει PDA: OE1 / PHONE: OE1 / CSC: OE1 (WIN) αλλα δε καταφερα να βρω σε ποια εκδοση αναφερεται ευχαριστω Edited June 26, 2015 by demolisher Παράθεση Και όμως γυρίζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Μου ηρθε μια ενημερωση 519mb την εκανα δεν εχω κανει απαναφορα όλα καλα είναι μεχρι στιγμης δεν εχω καταλαβει καποια τρελη διαφορα και σε τι.Αν καποιος εχει δει κατι ας μας πει.***Κατι ασχετο με την αναβαθμιση στη συλλογη φωτογραφιων μου εχει ένα φακελο Auto Back up με το σημα της picasa πως το σβηνω ρε παιδια??? Πας ρυθμίσεις-> λογαριασμοί-> google και απενεργοποιείς το "συγχρονισμός λευκωμάτων ιστού". Αν δεν φύγει αμέσως, κάνε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής της συλλογής και ένα reboot τη συσκευή. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts