Jump to content

nivlem

Members
  • Δημοσιεύσεις

    168
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nivlem

  1. dusk Λόγω σταθερού κάθε μήνα είχα 120 λεπτά δωρεάν προς ολα τα δίκτυα, τα οποία με καλυπταν. Κάποιες φορές έβαζα και κάποια πακέτα. Όσο αναφορά εναλλακτικές μεθόδους επικοινωνίας ακόμα δεν έχω καταλήξει κάπου. Όταν καταλήξω θα ενημερώσω το forum
  2. Για όσους δεν μπορούν πλέον να ανέχονται τα "νταβατζιλίκια" των εταιριών κινητής τηλεφωνίας (και μετά την τελευταία αύξηση της Wind απο 5 σε 10 ευρώ το δίμηνο για ανανέωση μέσω internet), θα ήθελα να παραθέσω τον δικό μου τρόπο αντίδρασης. Είχα 13.60 ευρώ τα οποία έληγαν σήμερα. Χτες λοιπόν έστειλα 5 μηνύματα αξίας 2.48 ευρώ το καθένα στο Χαμόγελο του Παιδιού. Από εδώ και στο εξής θα στραφώ σε μια από τις εναλλακτικές μεθόδους επικοινωνίας μέσω wifi.
  3. nivlem

    LG G5

    Το ίδιο και σε μένα
  4. Πας Zεύγος Φακέλλων & Πατάς + Στο παράθυρο που ανοίγει κι αφού βάλεις ονομασία πας λογαριασμός & βάζεις SD Card, τύπο συγχρονισμού, σε πιο φάκελλο της Εξωτ. κάρτας & τον φάκελλο της εσωτ. κάρτας & είσαι έτοιμος. Παρακάτω προγραμματίζεις κάθε πότε θέλεις να μεταφέρεται το αρχείο. Μην ξεχάσεις να δώσεις δικαιώματα εγγραφής στην Εξωτ. Κάρτα.
  5. https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.tacit.android.foldersync.lite Foldersync: Κάνει ότι ζητάς κι αρκετά άλλα.
  6. nivlem

    LG G5

    Έχοντας κ τα 2, θεωρώ πιο χρηστικό το battery kit.
  7. nivlem

    LG G5

    Gsam monitor Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Fffggggggg Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς δεν μπορώ ή δεν γνωρίζω τον τρόπο να τα ανεβάσω. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  8. nivlem

    LG G5

    [ATTACH]66378[/ATTACH] Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  9. nivlem

    LG G5

    Σε μένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Screenshot απο 3 διαφορετικά προγράμματα: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φωτογραφία ..
  10. nivlem

    LG G5

    Πολύ εύκολος οδηγός
  11. nivlem

    LG G5

    5η μέρα με Nougat (με hard reset πριν & μετά) και όλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά. Ορισμένες φορές μόνο στην κατανάλωση μπαταρίας, μου εμφανίζει την παράμετρο Held Awake ανεβασμένη. Πιστεύετε ότι αυτό μετά από μερικές μέρες θα σταματήσει;; Να σημειώσω ότι ούτως ή άλλως η μπαταρία είναι εκπληκτική
  12. nivlem

    LG G5

    Είστε "υπερβολικοί". Υπάρχει και χειρότερη θέση. Πάνω Αριστερα
  13. nivlem

    LG G5

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Μια ερώτηση ακόμα. Νπορούμε επιτέλους να έχουμε δικαιώματα εγγραφής & backup, στην εξωτερική κάρτα "Μας" ;; Αναφέρομαι σε προγράμματα σαν τον "Es file explorer" & "Foldersync" κ.α.
  14. nivlem

    LG G5

    Αποφάσισαν επιτέλους να βάλουν κ black theme, ή είναι κάτι δικό σου;
  15. Δεν χάνεις τίποτα να το απεγκαταστήσεις 1-2 μέρες.
  16. Αν δεν σου κάνει κόπο γράψε μου η δώσε μου ένα λινκ, απο που πήρες αυτό το έξυπνο πολύμπριζο. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, καλό είναι όταν δε χρησιμοποιούμε κάτι, να μην καταναλώνει ρεύμα.
  17. Χωρίς πλέον να το έχω, ίσως το Viber
  18. Μόνο.. γερασμένο δεν είναι το S4. Χωρίς να αναφέρω και 3,4 δυνατότητες που δεν της έχει σχεδόν κανένα απο τα κορυφαία σημερινά κινητά, εκτός G5
  19. nivlem

    LG G5

    Ευχαριστώ πολύ για την αστραπιαία απάντηση. :-)
  20. nivlem

    LG G5

    Έπειδή όσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να το βρω.. Αν μπορεί κάποιος ας τρέξει το AIDA 64 και στην επιλογή Display, περίπου στη μέση, έχει το Refresh Rate της οθόνης. Πόσα Hz αναφέρει ?
  21. nivlem

    LG G5

    Εννοείς το δικό του dac, ή το πρόσθετο module ?
  22. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bartat.android.robot E-Robot από Play Store. New Command: Όνομα Εντολής (1) Events: Battery/External Power is Connected Action: Display/Screen turned On New Command: Όνομα Εντολής (2) Events: Battery/External Power is Disconnected Action: Display/Screen turned Off και εισαι έτοιμος.
  23. nivlem

    LG V10

    Δεν μπορώ να διακρίνω για πια εφαρμογή γράφεις Η έχω στραβωθεί η φταίει το Tapatalk. Αν μπορείς κάνε μια επανάληψη :-) :-)
  24. nivlem

    LG G5

    Μήπως επειδή έχει 2-3 δυνατότητες που δεν έχει καμμιά άλλη ναυαρχίδα; :-) (εκτός κινέζικων ίσως).
×
×
  • Create New...