Jump to content

crete

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by crete

  1. Αυτό εδώ είναι κορυφαίο και το λεπτότερο όλων όσων έχω βρει. Είναι τόσο λεπτό που είναι εύκαμπτο. Μόνο που δύσκολα το βρίσκεις πλέον! Πάντως όποιο και να να πάρεις διάβασε την σελίδα αυτή διότι στην κάτω μεριά έχει πανεύκολο οδηγό εγκατάστασης.
  2. Εχω αυτήν εδώ και σου λέω με σιγουριά οτι καλύπτει 100% όλο το bezel! Ειναι κορυφαίας ποιότητας και heavy duty.
  3. Καλησπέρα και συγνώμη για την ενόχληση,

    πρόσεξα ότι στο thread για το nexus 10 ανέφερες ότι σου αντικατέστησαν τη Poetic θήκη. Έχω και γω μια αγορασμένη από Amazon uk 29/12/13 και μου έχει σπάσει στο λεπτό σημείο πάνω από τα κουμπιά του ήχου. Λες να προσπαθήσω να ζητήσω αντικατάσταση κι εγώ; Έχει 3 χρόνια εγγύηση.

    Ευχαριστώ για το χρόνο σου

    φιλικά

    Γιώργος

  4. ψηφισα "Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα" γιατί πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Αυτά που με ενδιαφέρουν με σειρά προτεραιότητας είναι: 1. Να είναι Android 2. Να έχει ενεργό κουμπί πανω στην οθόνη για να το ανοίγω χωρίς να ψαχουλεύω τα πλαινά 3. Να μπορω να αλλάξω εύκολα μπαταρία οταν θέλω 4. Να μπορώ να αυξήσω την εξωτερική μνήμη όποτε θέλω Συνέπως βλέπω να είμαι "κολλημένος στη Samsung για καιρό ακόμα...
  5. Νεότερα από το μέτωπο του pogo καλωδίου: Μια φόρτιση με το μαμίσιο φορτιστή, από 20% έως 100%, και με το tablet να είναι σε sby mode, από τη miniUSB θύρα διήρκησε 5μιση ώρες ενώ από τη μαγνητική επαφή διήρκησε μόλις μισή ώρα λιγότερο. Άρα για την ταχύτητα του δεν αξίζει το pogo, γενικά όμως αξίζει όμως γιατί αφενός δεν καταπονείται η USB και αφετέρου μπορείς να το φορτίζεις ενώ βλέπεις μια ταινία από USB φλασάκι.
  6. Ορίστε: MagNector poetic θήκη hdmi καλώδιο
  7. Σήμερα παρέλαβα από Amazon.co.uk την εξής παραγγελία για το nexus 10 (σε 6-7 ημέρες) Νομίζω ήταν μια χαρά για 62 ευρώ (κι αν κάνετε την αγορά σε λίρες και κάνει τη μετατροπή η τράπεζα έρχεται φθηνότερα - σε μένα ήταν 59). Η poetic θήκη είναι μια χαρά. Δείχνει πολύ ποιοτική. Το pogo cable δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά φορτίζει λένε 25% πιο γρήγορα και το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι δεν καταπονείται και η USB θύρα. http://www.banasakis.eu/pictures/nexus10order-amazon.jpg
  8. Καλή επιτυχία σε όλους αν και ενας θα το χαρεί!
  9. Φίλε gatzetidi ζητάω συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα οτι εννοούσες για φόρτιση από θύρα USB από PC! Ήταν μια απλή παρεξήγηση και με μπέρδεψε το ότι μίλησες για συγκεκριμένες συσκευές, ενώ ΟΛΕΣ οι συσκευές που θέλουν 5V μπορούν να φορτιστούν από μια τέτοια θύρα με αυτό το εξάρτημα. Ελπίζω να μην μπέρδεψα πολλούς εδώ μέσα. Μια όμως που θίχτηκε το θέμα «φόρτιση vector 590 από υπολογιστή μέσω θύρας USB» επέτρεψε μου να προσθέσω κάτι στην αρχική σου απάντηση. Όταν πήρα το vector 590 μου, έφτιαξα ένα φορτιστή σπιτιού και αμπερομέτρησα το ρεύμα που χρειάζεται κατά τη φόρτιση. Με βεβαιότητα λοιπόν λέω ότι ένα vector 590 με ανοιχτή οθόνη και χωρίς να επικοινωνεί με κάποιο δορυφόρο (εννοώ να μην έχει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης ανοιχτό) τραβάει περίπου 870 mA κατά τη φόρτιση! (Βεβαία όσο περνά η ώρα και «γεμίζει» η μπαταρία, τραβάει λιγότερο.) Όταν όμως είναι κλειστή η οθόνη του δεν ξεκινάει να φορτίζει από τόσο ψηλά. Αν θυμάμαι καλά ξεκινάει από 360 mA. Είναι γνωστό ότι σχεδόν οι θύρες USB μπορούν να δώσουν μέχρι 500 mA. Το συμπέρασμα είναι, για όσους φορτίζουν το 590, από υπολογιστή μέσω της θύρας USB, να μην το δουλεύουν ταυτόχρονα το μηχάνημα αλλά να το έχουν σε standby (οθόνη σβηστή), διαφορετικά στην καλύτερη περίπτωση θα καθυστερήσει πολύ η φόρτιση και στη χειρότερη θα «κάψουν» τη θύρα USB.
  10. Το εχω ρωτησει κι εγω μερικα Posts πιο πισω αλλα δεν μου απαντησε κανεις. Εγω παντως μετα απο 2 ημερες προσπαθειων παραιτηθηκα απο το Garmin για το vector master 590! Εχω καταφερει να δοκιμασω 9 διαφορετικα προγραμματα πλοηγησης στο vector master 590, αλλα αυτο το ατιμο το Garmin δεν μπορεσα με τιποτα!!
  11. Εμεις δηλαδη που δεν εχουμε τιποτε απο αυτα δεν μπορουμε να ξερουμε ??? Ασε που δυσκολευομαι να το πιστεψω! Μια συσκευη ειτε εχει κυκλωμα φορτισης που επιτρεπει τη φορτιση απο USB ειτε οχι. Το Vector 590 δεν εχει τετοιο πραγμα. Εκτος αν εννοεις οτι πρεπει να κατσαβιδιαστει κιολας. Αν μπορουσες να δωσεις καποια πληροφορια παραπανω θα σε ευγνωμονουσα!
  12. Οι σωστές ρυθμίσεις είναι port=COM1, baud rate=38400, nmea. Όσο για το handsfree οταν το τρέχεις από τα windows δεν λειτουργεί και πολύ σωστά (τουλάχιστον σε μένα). Μάλλον χρειάζεται ολόκληρο το shell να τρέχει. Πάντως το αρχείο που θες είναι στο \myflashdisk\Shell και λέγεται BThandsferee.exe νομίζω ‘η κάπως έτσι...
  13. Φίλε george_str επειδή στο δικό μου Vector 590 (στο \Windows) δεν βρίσκω κανένα αρχείο sdhc.dll και το έχω αγοράσει πριν κανένα χρόνο κι εγώ, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο δικό σου \Windows και να μας πεις εν έχεις αυτό το dll? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  14. Ξέρει κανείς αν το Garmin μπορει να φορτωθεί στο "πολυμηχάνημά" μας Vector Master 590?
  15. Εχει καταφέρει κανείς να δει Ελληνικούς υπότιτλους σε XVID/DIVX αρχεία με τον TCMP player? Αν ναι, τι settings χρειάζονται?
  16. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!!! :clap::up::respect: Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πραγματικά για την βοήθεια που έχετε προσφέρει σε όλους που έχουν ένα Vector Master!! Ποτέ δεν είχα GPS και την Πέμπτη το απόγευμα ξαφνικά είδα μια πινακίδα στο Carrefour και πραγματικά άρχισα να το σκέφτομαι. Το Google φυσικά με οδήγησε στο forum αυτό, και κάποιοι από εδώ στο ταμείο του Carrefour! Μέχρι σήμερα το έχω πει σε 2 φίλους και θα πάνε αύριο να το πάρουν και αυτοί το 590 ! Εαν δεν υπήρχαν 2-3 άτομα συγκεκριμένα εδώ μέσα τότε η DIS θα είχε λιγότερες από τις μισές πωλήσεις και να δούμε! Αυτά είχα να πω, και πάλι σας ευχαριστώ όλους και κυρίως τον bbbb του οποίου το μενού έχω στο Vector Master 590 μου!!
×
×
  • Create New...