hic_et_nunc Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλησπέρα. Σήμερα ήμουν σε μεγάλη αλυσίδα και είδα οτι το s4 είναι συμβατό με το gear. Ισχύει αυτό; Είναι δυνατόν να μην είναι συμβατό με το S4;;; Οταν πρωτοβγήκε ήταν συμβατό μόνο με S4 και Note 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Απλά μέχρι τώρα έβλεπα σε stand to gear και note 3. Φαντάζομαι και τα καινούργια gear θα είναι συμβατά. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Έχει βρεί κανένας λύση για τα κόμματα στις επαφές όταν τις περνάς με Gmail?Κάνει διαχωρισμό μόνο του το κινητό σαν να είναι επώνυμο/ονομα.:confused: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Απλά μέχρι τώρα έβλεπα σε stand to gear και note 3. Φαντάζομαι και τα καινούργια gear θα είναι συμβατά. Τα καινούρια έχουν συμβατότητα από την αρχή με καμιά 20αριά samsung συσκευές. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShadowReaper Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Καλημέρα, έχω την 4.4.2 και όταν ανοίγω 3G αρχίζει να ζεσταίνεται στο πίσω μέρος εκει που έχει το λογότυπο SAMSUNG και στο μπροστινό μέρος της οθόνης (στο ίδιο ύψος). Μπορω να πω οτι ζεσταίνεται πολυ γρηγορα (μεσα σε λιγότερο από 5 λεπτά) Ακόμη και όταν έχω απλά ανοιχτό 3G με κλειστή οθόνη είναι ζεστό. Φοράει το UFNB9 firmware (Ελληνικό). Παρατηρείτε εσείς κάτι τέτοιο; Ποιο firmware χρησιμοποιείτε να δοκιμάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Καλημέρα, έχω την 4.4.2 και όταν ανοίγω 3G αρχίζει να ζεσταίνεται στο πίσω μέρος εκει που έχει το λογότυπο SAMSUNG και στο μπροστινό μέρος της οθόνης (στο ίδιο ύψος). Μπορω να πω οτι ζεσταίνεται πολυ γρηγορα (μεσα σε λιγότερο από 5 λεπτά) Ακόμη και όταν έχω απλά ανοιχτό 3G με κλειστή οθόνη είναι ζεστό. Φοράει το UFNB9 firmware (Ελληνικό). Παρατηρείτε εσείς κάτι τέτοιο; Ποιο firmware χρησιμοποιείτε να δοκιμάσω; Μήπως να κάνεις καθαρή εγκατάσταση;; Την υψηλή θερμοκρασία την έχουμε χαιρετήσει προ πολλού στο S4, οπότε κάτι συμβαίνει. Προσωπικά δεν εχω αισθανθεί να ζεσταίνεται καθόλου ούτε με 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShadowReaper Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ειδικά αμα δουλέψω κανα 20-30 λεπτά browsing με 3G καίει το κινητό. Έχω κάνει Clear data και cache από το recovery αφού έκανε update στην 4.4.2. Να δοκιμάσω να τη βάλω από την αρχή (με χρήση KIES κλπ;); Άμα βάλω επίσημο firmware όπως λέει στον οδηγό "Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505" θα γίνει void η εγγύηση ή δεν έχει σχέση αφού είναι επίσημο της Samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Μήπως να κάνεις καθαρή εγκατάσταση;; Την υψηλή θερμοκρασία την έχουμε χαιρετήσει προ πολλού στο S4, οπότε κάτι συμβαίνει. Προσωπικά δεν εχω αισθανθεί να ζεσταίνεται καθόλου ούτε με 4G. Ουτε λιγο? Δηλαδη ακομα και αν τρεχεις βαριες εφαρμογες δεν σου ζεστενετε με την 4.4.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ουτε λιγο? Δηλαδη ακομα και αν τρεχεις βαριες εφαρμογες δεν σου ζεστενετε με την 4.4.2? Παιχνίδια εννοείς;; Δεν πολυπαίζω πια και δεν ξέρω. Ζεσταίνεται μόνο οταν τραβάω πολλές φωτογραφίες οι οποίες ανεβαίνουν αυτόματα στο dropbox με κακό σήμα 3G...όταν βγάλω 30 φωτογραφίες στη σειρά και δεν εχω πολύ καλο σήμα ιντερνετ και πασχίζουν να ανέβουν και online, ζεσταίνεται αλλά λίγο. Ο φίλος αναφέρει οτι καίει όμως, υπάρχει διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShadowReaper Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Αν βάλω το επίσημο firmware χρησιμοποιώντας το Odin, λήγει η εγγύηση; Είμαι εντός του DOA οπότε αν υπάρχει κάποιο θέμα να μπορέσω να το δώσω πίσω. Αγόρασα 2 συσκευές μαζί και στα δύο παρατηρείται το ίδιο ακριβώς θέμα με τη ζέστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Αν βάλω το επίσημο firmware χρησιμοποιώντας το Odin, λήγει η εγγύηση; Είμαι εντός του DOA οπότε αν υπάρχει κάποιο θέμα να μπορέσω να το δώσω πίσω. Αγόρασα 2 συσκευές μαζί και στα δύο παρατηρείται το ίδιο ακριβώς θέμα με τη ζέστη Οχι δεν χάνεται η εγγύηση με πέρασμα official firmware . Edited March 14, 2014 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShadowReaper Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Οχι δεν χανεται η εγγύηση με πέρασμα official firmware . Από το samsung live support μου είπαν ότι θα γίνει void. Το ίδιο έχει αναφερθεί και στο xda που έψαξα Edited March 14, 2014 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Από το samsung live support μου είπαν ότι θα γίνει void. Το ίδιο έχει αναφερθεί και στο xda που έψαξα Το Odin είναι το εργαλείο που χρησιμοποιούν ακόμα και στο service της Samsung για να περνάνε τα Firmwares. Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει ο KNOX από το Odin. Ακόμα και downgrade να προσπαθήσεις να κάνεις δε θα πάθει τίποτα ο KNOX. Αυτός που μίλησες στο LiveChat ή κατάλαβε λάθος πράγμα ή δεν ήξερε τι του γινόταν (σύνηθες φαινόμενο για το Live Chat της Samsung). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Από το samsung live support μου είπαν ότι θα γίνει void. Το ίδιο έχει αναφερθεί και στο xda που έψαξα Δεν εχω διαβάσει να έχει συμβεί κάτι τετοιο ,αν δεν είσαι σιγουρος μην το κάνεις ,δοκίμασε ενα factory reset και αν δεν φτιάξει η θερμοκρασία το πας για service . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Τελικα αξιζει η αναβαθμιση της 4.4 από την 4.3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastm4n Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Μετα την αναβαθμιση μου εχει συμβει 2 φορες κατι στο s4. Χρησιμοποιω την θηκη s-view και εκει που ειναι κλειστη η θηκη,την ανοιγω και η οθονη παραμενει ακομα απενεργοποιημενη.Παταω το κουμπι το πλαγιο για ξεκλειδωμα αλλα τιποτα και μετα απο μισο λεπτο,μου ανοιγει η οθονη.Γνωριζει κανεις τι παιζει? Παράθεση Samsung Galaxy Note 4 N910C Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ναι φιλε μαλλον ειναι bag γιατι το εχουν πολλοί οπως και εγω,αλλα αν καταλαβα καλα δεν καταναλωνει ενεργεια ειναι μουφα ενδειξη,αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. Η ίδια λάθος ένδειξη υπάρχει και στο nexus 5, άρα το λάθος ξεκινάει από την google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timxon Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Γεια σε ολους,,, Αντιμετοπιζω εδω και 3-4 μερες προβλημα με το email στο galaxy μου. Ειχα σεταρει το εταιρικο email στο s4 και ξαφνικα και το δουλευα για κανα μηνα χωρις προβλημα. Τωρα δεν μπορω να καταλαβω τι επαθε και δεν τα περνω..οταν λεω δεν τα περνω εννοω οτι δεν χτυπαει το notification,, πρεπει να μπω στo email και να κανω refresh για να τα κατεβασει.. Εκανα διαγραφη του λογαριασμου και τον ξαναπερασα αλλα τα ιδια... Επισης οι αλλοι συναδελφοι δεν αντιμετοπιζουν προβλημα. Εχει κανεις καμια ιδεα;; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Μήπως έχεις κλείσει το συγχρονισμό είτε γενικά είτε στο συγκεκριμένο λογαριασμό? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timxon Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Μήπως έχεις κλείσει το συγχρονισμό είτε γενικά είτε στο συγκεκριμένο λογαριασμό? Εγω δεν εκλεισα κατι,,,αλλα για πες μου τι να κοιταξω γιατι απο αυτα που κοιταξα δεν βρηκα κατι περιεργο, ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το βρηκα,,,ειχα κανει χαζομαρα... Τζαμπα τοσες μερες εψαχνα.. Thanks παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 το knox να το περασω ρε παιδια? αξιζει τον κοπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Παιδια να κανω μια ερωτηση:Απο τοτε που μου ηρθε η αναβαθμιση σε Kitkat παρατηρησα ελαφρια πτωση στη διαρκεια της μπαταριας.Απο το wakelock detector βλεπω οτι κανει ζημια το Samsung push service.Με τι σχετιζεται αυτο; Αν το απενεργοποιησω θα εχω καποιο θεμα; Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Οχι! Δεν αξιζει. Ποια ειναι τα αρνητικα δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Γεια σε ολους,,, Αντιμετοπιζω εδω και 3-4 μερες προβλημα με το email στο galaxy μου. Ειχα σεταρει το εταιρικο email στο s4 και ξαφνικα και το δουλευα για κανα μηνα χωρις προβλημα. Τωρα δεν μπορω να καταλαβω τι επαθε και δεν τα περνω..οταν λεω δεν τα περνω εννοω οτι δεν χτυπαει το notification,, πρεπει να μπω στo email και να κανω refresh για να τα κατεβασει.. Εκανα διαγραφη του λογαριασμου και τον ξαναπερασα αλλα τα ιδια... Επισης οι αλλοι συναδελφοι δεν αντιμετοπιζουν προβλημα. Εχει κανεις καμια ιδεα;; Ευχαριστω Μία και μόνο υποψία, γιατί συμβαίνει με το δικό μας εταιρικό. Μήπως έχει γίνει αλλαγή password και πρέπει να το αλλάξεις και στο τάμπλετ? Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_souvlaki Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Μπορεί κάποιος να δει και να μου πει ποια έκδοση WatchOn έχει στο κινητό του, γιατί εγώ έχω την 6.1.4 και στο play store(6.1.6) μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με το κινητό μου. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts