Jump to content

physics

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    111
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About physics

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

physics's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Νομιζω οτι αν γραψει ο knox χανεις οποιαδηποτε εγγυηση μπορει να εχει το κινητο σου οτι και να παθει μετα. Ακομα και κατι μηχανικο να χαλασει εχεις χασει την εγγυηση αφου εχει γραψει ο μετρητης knox.
  2. Απο οποιαδηποτε χωρα και να ειναι μια χαρα υποστηριζει τα ελληνικα και στα μενου αλλα και στα μυνηματα. Απλα αν ειναι απο χωρα εκτος ευρωπης δεν θα στο καλυψει η samsung hellas αν τους το πας και θα πρεπει να το πας απο τη χωρα που ειναι.
  3. Οχι εγω ζηταγα ποια νουμερα πατας για να δεις τι csc εχει το κινητο σου και αν ειναι απο καταστημα cosmote τι csc πρεπει να εχει?
  4. Τα κινητα που εχουν αγοραστει απο ελληνικα καταστηματα και οχι σκρουτζομαγαζα πρεπει να εχουν csc - greece? και πως μπορω να δω τι csc εχει το κινητο μου? Επισης τι αλλο πρεπει να προσεξω για να δω αν το κινητο δεν ειναι απο σκρουτζομαγαζο?
  5. Απο την 4.x.x και μετα δεν γινετε κανονικα αυτο χωρις ρουτ αφου σου δινει το δικαιωμα να μεταφερεις τα προγραμματα στην καρτα sd? Δεν μιλαω για τις εφαρμογες συστηματος αλλα γι' αυτες που εχεις εγκαταστηση. Εμενα στο samsung galaxy s4 4.3 γινετε μια χαρα σε εφαρμογες που δεν ειναι συστηματος.
  6. Εγω θα σου προτεινα το es explorer και αυτο γιατι με το android 4.4.2 στα samsung που εχει περιορισμο στο να γραφεις σε καρτες sd με αλλο προγραμμα εκτος απο αυτο που εχει το κινητο δεν γινετε και το συγκεκριμενο προγραμμα εβγαλε update που διοθρωσε ακριβως αυτο και μπορεις μεν να γραψεις σε καρτα sd αλλα υπαρχουν ακομα περιορισμοι. Αλλα προγραμματα του ειδους δεν ξερω αν το εχουν διορθώσει αυτο. Διαβασε και εδω περισσοτερες λεπτομέρειες
  7. Ενα σχετικα φτηνο με βαση αυτα που προσφερει(Bluetooth, radio, handsfree) ειναι το sony sbh50
  8. Ναι αλλιως ποιος ο λογος να τις κανει backup στο gmail λογαριασμο σου. Με το που βαλεις το email στο κινητο και συγχρονισει τοτε περνανε ολες οι επαφες και στο κινητο.
  9. Οχι και με τιποτα. Γραντζουνιεται αλλα πολυ δυσκολα σε σχεση με αλλα κινητα χωρις gorrila glass.
  10. Επισημα παντως το samsung galaxy s4 με android 4.3 εχει απο μονο του αυτη την εφαρμογη και μια χαρα κανει τη δουλεια της.
  11. Εμενα παλι 2 θηκες sview που εχω μια χαρα ποιανει παντα το συρσιμο στο τζαμακι και ποτε δεν ειχα προβλημα να μην ποιανει.
  12. Πρεπει στο τελευταιο κινητο που εβαλες το ηδη υπαρχον mail σου να διαλεξεις στο αρχικο του σεταρισμα να κανει επαναφορα των δεδομενων που εχει απο προηγουμενο σεταρισμενο κινητου που ειχες στο ιδιο μειλ.
  13. Εχετε να προτεινετε καποιο προγραμμα για να λαμβανουμε/στελνουμε mail απο οποιονδηποτε mail server κατι σαν το aquamail αλλα οχι αυτο και να εχει την δυνατοτητα αυτοματου τσεκαρισματος ολων των mail.
  14. Μπορω στο samsung galaxy tab 3(t210) να του βαλω ενα usb wifi απο οποιαδηποτε εταιρια ωστε να εχει ιντερνετ μεσω usb γιατι στη περιοχη που θα δουλευει κατα κυριο λογο το tablet δεν εχει κανενα wifi σημα.
  15. Αν εχεις επιλεξει απο το κινητο να κρατησει backup των δεδομενων σου(Δημιουργία αντιγραφων ασφαλειας) και βαλεις το ιδιο email στο νεο κινητο τοτε μεταφερωνται και οι wifi κωδικοι που ειχες.
×
×
  • Create New...