Jump to content

myphone POLL: Αγορές από αγγελίες ή από καταστήματα;


DJDB
 Κοινοποίηση

myphone POLL: Αγορές από αγγελίες ή από καταστήματα;  

618 members have voted

  1. 1. myphone POLL: Αγορές από αγγελίες ή από καταστήματα;

    • Αγοράζω μόνο από καταστήματα
      234
    • Αγοράζω και από αγγελίες και από καταστήματα
      327
    • Αγοράζω μόνο από αγγελίες
      50
    • Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ
      7


Recommended Posts

Προτιμώ τα καταστήματα (κυρίως e-shops)... Οι αγγελίες περιέχουν κάποιο ρίσκο. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να πάρω κάτι απο αγγελία στο μέλλον αλλά προτιμώ να αποφεύγω το ρίσκο αν μπορώ!
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 164
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είχα αγοράσει το Galaxy S πριν κανά 2 χρόνια από αγγελία το οποίο ήταν 2-3 ημερών και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, τώρα αγόρασα το S3 από προσφορά σε κατάστημα, γενικά προσπαθώ να βρω (σχετικά) άθικτο το κινητό. BTW ξέρετε στα πόσα post μπορείς να μπεις στο Buy and Sell του myphone???
Link to comment
Share on other sites

Αγοράζω απ όλες τις πηγές φτάνει να τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Αλλά πιστεύω και στην τύχη. Μπορεί να το πάρεις του κουτιού από κατάστημα και να είναι DOA. Όπως έχω αγοράσει και το δείγμα από το Πλαίσιο και δουλεύει σας σκυλί πολλά χρόνια στα χέρια ενός σιδερά.
OnePlus 5T
Link to comment
Share on other sites

Eγω παντως αγοραζω και καινουρια και μεταχειρισμενα.Πουλαω τα παλια μου και δεν ειχα προβλημα ποτε.Παντα με συνατηση στον τοπο που μενω και με τσεκαρισμα του προιοντος.Αγοραζοντας κινητο Android μπορεις να πετυχεις μεχρι 40% μειωμενη τιμη μετα απο 2-3 μηνες κυκλοφοριας του.Ναι στα μεταχειρισμενα αν τα τσεκαρεις οτι ειναι καλα.

www.viewmasterphotos.com

http://viewmasterphotos.blogspot.com

Link to comment
Share on other sites

κυρίως απο σκρουτζομάγαζα για να γλιτώνουμε και κανα ΦΠΑ :p

 

5-10 αγορές που έκανα πάντως απο αγγελίες, ποτε δεν είχα κάποιο πρόβλημα και όλα ήταν άριστης κατάστασης :)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Link to comment
Share on other sites

Εγώ αγοράζω μόνο από καταστήματα....
Nokia 3310 - Nokia 5210 - Nokia 7610 - Sony ericsson w880 - Sony ericsson w715 - Sony ericsson Aino - Iphone 4 - Ipad mini - Iphone 6 plus...
Link to comment
Share on other sites

Από eshop στην Ελλάδα. Θέλω να δοκιμάσω και ebay αλλά δεν ξέρω τι παίζει με φόρους, τελωνείο κτλπ :confused:
Link to comment
Share on other sites

καταστήματα και σκρουτζ μόνο.

 

δύο φορές πήγα να κάνω αγορά από αγγελίες, σε συμφέρουσα τιμή, και τελευταία στιγμή υπαναχώρησαν οι πωλητές, προφανώς επειδή κάποιος τους είπε ότι μπορούν να πουλήσουν ακριβότερα.

 

ίσως να έπεσα στις περιπτώσεις. αλλά δεν έχω δει και τις τρελές διαφορές μεταξύ αγγελιών και ολοκαίνουριων. πολλοί πουλάνε μεταχειρισμένα σε τιμές που ποτέ δεν θα τα αγόραζαν οι ίδιοι, και καταντά κουραστικό να ασχολείσαι με τις αλλαγές γνώμης του καθένα΄... καλύτερα καινούριο σε κατάστημα και το κεφάλι σου ήσυχο...

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγοράσω μεταχειρισμένη συσκευή από αγγελίες. Στο παρελθόν έχω αγοράσει ελαφρός μεταχειρισμένο nokia N97 και iphone 3gs. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι η συσκευή να συνοδεύεται και από τα παρελκόμενα της όπως συσκευασία, φορτιστή και ότι άλλο περιλαμβάνει όταν είχε αγοραστεί καινούργιο και να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο σε καλή κατάσταση. Και αυτό γιατί μπορεί μετά να το πουλήσω και εγώ όπως έκανα με αυτές τις 2 συσκευές που ανάφερα πιο πάνω. Καινούργια συσκευή συνήθως παίρνω (έπαιρνα λόγω οικονομικών δυσκολιών τέλος οι καινούργιες) όταν είχα κάποια αναβάθμιση (τέλος και αυτή λόγω καρτοκινητού). Επίσης καινούργια συσκευή θα έπαιρνα και από eBay ή από κάποια προσφορά σε χαμηλή τιμή. Καλοδεχούμενες βέβαια και οι προσφορές από εδώ το myphone.gr αρκεί να είμαι τυχερός:lol:
Link to comment
Share on other sites

αν δεν προτιμησω εγω ο cherouvim τις αγγελιες τοτε ποιος θα τις προτιμησει :lol: :lol:

μονο απο αγγελιες γιατι βρισκεις κινητα ολοκαινουρια σε καλητερη τιμη.. παιζει ρολο αν το ξεσφραγισεις εσυ η αλλος??

Link to comment
Share on other sites

η αλήθεια είναι ότι από τις αγγελίες βρίσκεις πολύ καλές τιμές και ευκαιρίες .και εγώ πάντως τις 3 τελευταίες συσκευές μου τις πήρα από αγγελίες και πραγματικά ήταν όλες σαν καινούργιες.
Link to comment
Share on other sites

Εγώ περνώ και από αγγελίες και καινούργια. Και κάτι άσχετο, τις αγγελίες του φόρουμ εδώ δεν μπορώ να τις δω.. Είναι επειδή είμαι από Κύπρο??
LIVERPOOL FOR LIFE
Link to comment
Share on other sites

Εγώ περνώ και από αγγελίες και καινούργια. Και κάτι άσχετο, τις αγγελίες του φόρουμ εδώ δεν μπορώ να τις δω.. Είναι επειδή είμαι από Κύπρο??

 

Χρειαζεσαι αλλα 100 post

Link to comment
Share on other sites

Μια ενημερωτική παρέμβαση για όσους δεν έχουν πρόσβαση στην ενότητα Buy and Sell. :)

Σχολιασμός - Συχνές απορίες για το Buy and Sell

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ψάχνω πάντα να βρω όχι απλώς το πιο φθηνό αλλά αυτό που με εξυπηρετεί καλύτερα, πχ εγγύηση, αξιοπιστία κλπ

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Link to comment
Share on other sites

Μόνο από καταστήματα γιατί η αίσθηση του να ανοίγεις εσύ πρώτος του κουτί και τη συσκευή είναι κάπως. :happy:

Προτιμώ να ρίξω λίγο τις απαιτήσεις μου και να πάρω συσκευή με προδιαγραφές χειρότερες (τι έγραψα τώρα σε φόρουμ τεχνολογίας :lol: ) και να τη πάρω καινούργια. Ή να περιμένω λίγο ώστε να πέσει η τιμή της.

Συν ότι αν παρουσιαστεί πρόβλημα διαφορετικά το λύνεις με το κατάστημα και διαφορετικά (ίσως να μη το λύσεις και ποτέ) με τον ιδιώτη.

Συν ότι στις αγγελίες οι πλειοψηφία των πωλητών ζητά ποσά που δεν υπάρχει περίπτωση να τα έδινε αν ήταν από τη πλευρά του αγοραστή. Τις αγγελίες δεν τις απορρίπτω απλά δε τις προτιμώ τουλάχιστον μέχρι τώρα. Αν αλλάξουν κάποια στοιχεία ίσως αγοράσω και από εκεί.

Αγγελία, σε όσα φόρουμ συμμετέχω, πρέπει να έχω βάλει, για δικό μου αντικείμενο, μόνο μια άντε δυο φορές. Αν θελήσω να πουλήσω κάτι συνήθως το δίνω στον κύκλο μου μια και ξέρουν τι "ψείρας" είμαι και πόσο προσέχω τα πράγματά μου και οι τιμές που τα δίνω είναι σαφώς τιμές μεταχειρισμένων και όχι "τόσα μου λείπουν για να πάω ταξίδι ένα μήνα" :p .

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τον tazio στα λεγόμενα του. Οι περισσότεροι που πουλάνε μεταχειρισμένα δεν ζητάνε τις ανάλογες τιμές με αποτέλεσμα να επιλέγεις το καινούριο με λίγα παραπάνω από κατάστημα που είναι και τσίλικο. Στο κατάστημα η τιμές είναι κάποιες φορές εκνευριστικές αλλά το καλό είναι ότι μπορείς να το πάρεις με δόσεις που βολεύει πάρα πολλούς.

Το μεταχειρισμένο είναι καλή περίπτωση όταν τον άλλο τον έχεις απέναντί σου και μπορείς να κερδίσεις μια πιο λογική τιμή.

Link to comment
Share on other sites

! :D Εννοείται πως αγοράζω αποκλειστικά από χρήστες με πλήθος θετικών αξιολογήσεων και ζητώ απόδειξη.

 

Πως σου κοβουν την αποδειξη (παιδια μεσω αγγελιων) εγω δεν μπορω να καταλαβω..:O:lol:

 

Τα δυο τελευταια κινητα που πηρα ηταν μεσω αγγελιας. Τα δυο διαφορετικα παιδια, αν και δεν ηταν αξιολογημενα απο καποιο site, μου εδωσαν πολυ καλα τηλεφωνα χωρις ελλατωματα, και τους ευχαριστω για αυτο οπου και να ναι τωρα. Εχω πουλησει και γω κινητο μεσω αγγελιας, 2 επισης!! Και σε χαμηλες τιμες κυριως και ελπιζω και οι ιδιοι το ειχαν εκτιμήσει.

 

ΟΚ, εγγυηση τις περισσοτερες φορες δεν παιζει. Αλλα αν εισαι ψαγμενος, και ξερεις το μοντελο που θελεις να αποκτησεις, ξερεις επισης τα υπερ και τα κατα και κρινεις. Οσον αφορα την φοβια για καποιους να ψωνιζουν απο αγγελιες τωρα. Ισως ναι, αν πατε να πουλησετε ενα κινητο η να αγορασετε, μπορει να αισθανεστε οτι θα σας κλεψουν. Εχει να κανει και με τον χαρακτηρα του ατομου και ποσο σιγουρος ειναι για τον ευατο του.

 

Απ την αλλη οσον αφορα τα smartphones δεν νομιζω να επαιρνα ποτε απο αγγελια, καθως ειμαι εν ετη 2013 ακομα ασχετος με τις εφαρμογες τους, και επισης με ενα σωρο ιους και bugs που κυκλοφορουν θα φοβομουν οτι

για να πουλησει καποιος σε αρκετα χαμηλη τιμη ενα τηλεφωνο μαλλον θα το εχει γονατισει σε αναβαθμισεις υποβαθμισεις, flashing, θα του χει μαλλον περασει ενα σωρο εφαρμογες, και γενικα ισως το κινητακι να κολλαει. Αφης θα ηθελα να παρω στο τρεχον μελλον, και αν θα επαιρνα απο αγγελια αυτο θα ηταν μονο dumpphone. Smartphone μονο απο καταστηματα.. αλυσιδες, που ειναι και αξιοπιστες οσο να ναι θελω να πιστευω.

Link to comment
Share on other sites

έτσι όπως έγιναν τα οικονομικά ούτε από αγγελίες ούτε απο κατάστημα ότι έχουμε το κρατάμε μέχρι να τα κακαρώσει
Link to comment
Share on other sites

Πως σου κοβουν την αποδειξη (παιδια μεσω αγγελιων) εγω δεν μπορω να καταλαβω..:O:lol:

 

 

Εννοει την αρχικη αποδειξη αγορας του τηλεφωνου απο τον πωλητη.

Για λογους εγγυησης φυσικα!

Link to comment
Share on other sites

πολλοί πουλάνε μεταχειρισμένα σε τιμές που ποτέ δεν θα τα αγόραζαν οι ίδιοι, και καταντά κουραστικό να ασχολείσαι με τις αλλαγές γνώμης του καθένα΄...

 

Ποσο δικιο εχεις ρε φιλε!!

Ασχετο: Ρωταω συνεχως διαφορους που γνωριζω.. Το ξερεις το myphone.gr? Οι περισσοτεροι μου λενε οχι.

Σχετικο: Πολλοι εδω μεσα εχουμε μια νοσταλγια για παλιες συσκευες. Ισως και καπου εκει εξω να υπαρχουν ατομα, αλλα!.. Εδω σε αυτο το site εχουμε δημοσιοποιησει αυτη την κ@^λα /ευχαριστησή μας και ισως καποιοι το εχουν παρει πρεφα και θελουν να μας πιανουν κοτσο, δεν εξηγείται αλλιως!

 

Περναγα απο ενα καταστημα σημερα απ εξω με κινητα (δυτικα της ομονοιας) και ειδα ενα nokia 3410 σε κακη κατασταση στη βιτρινα. 25 ευρω παιδια.. Ποιος θα παει να το παρει? Η μαλλον στα ιδια λεφτα να μην παρει το nokia 101 με μπαταρια που κρατα σε σχεση με το πρωτο.. μηνες! Εχω 3410 σπιτι μου και το ειχα παρει σε παρομοια κατασταση 5 ευρω. Κι'ομως.

 

Το λαθος στα υπερκοστολογιμενα κινητα δεκαετιας ειναι ισως και το κακο που εχουμε εμεις οι συμφορουμιτες να δημοσιοποιουμε την χαρα μας στους υπολοιπους που διαβαζουν το site.:X:X:X

Ο plangton69 ειχε φτιαξει ενα θεματακι πριν κατι μηνες και αυτος την ξερει την περιπτωση..

 

Παντως τωρα με την κριση πιστευω αυτοι που πουλανε κινητα μεσω αγγελιων, θα ριχνουν συνεχεια τις τιμες γιατι χρειαζονται τα λεφτα, και γιατι επειδη ξερουν οτι ο κοσμος σημερα ψαχνεται αρκετα- δεν μπορουν να τον πιασουν κοροιδο..

Link to comment
Share on other sites

Για εμάς που ασχολούμαστε απο παλιά με αγοροπωλησίες μεταχειρισμένων θα έλεγα τα χρόνια που διανύουμε,ειδικά μια τελευταία τριετία,έχει αλλάξει λίγο το πράμα στο θέμα κόστους κινητών.

Παλαιότερα βέβαια δεν υπήρχαν και τα ιντερνετομάγαζα οπότε και άξιζε η αγορά μεταχειρισμένου.Οι τιμές ήτανε πολύ πιο πεσμένες σε σχέση με σήμερα.Τώρα που έχουν ξεφυτρώσει και τόσα μαγαζιά το να δώσω 50 ευρώ για τα το πάρω του κουτιού πρώτο χέρι θα το προτιμούσα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...