Jump to content

katakefalos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    127
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About katakefalos

  • Ημ. Γέννησης 13/05/1971

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

katakefalos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε μαγκες τι θα γινει με εμας που δεν εχουμε λογαριασμο στο Φεις και δεν θελουμε να κανουμε ποτέ ? Βαλτε και κανα Twitter που ειμαι φιρμα εκει μπας και κερδισω κανα δωρο.
  2. Εχω Voda και iphone6. Γελανε και οι κατσαριδες στους υπονομους με το 4G της :lol:
  3. Τίποτα σπουδαίο.Αν το κερδίσω το πουλάω στην μισή τιμή.:alien:
  4. Tι εγινε ρε παιδια σας αναψα τα φιτιλια? Το store ειναι σε παιδικη μορφη.Δεν υπαρχει τιποτα αξιολογο εκτος τα απαραιτητα για να πεςι οτι ειναι smartphone.Οσο για το Twitter και Viber που λενε οι φιλοι στο Twitter ερχονται ξαμα και ξανα τα ιδια ξοδευοντας τα data σου.Σε ενα fav ερχεται 5-6 φορες.Το Viber δεν ειναι με τις ωρες του.Ειναι τα ζωα μου αργα.Οταν μου καπνισει θα στειλω το notification. Υποστηρισξη ζηταμε και τιποτε αλλο.KAI ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ 512 RAM. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Μεταξυ μας καλα τα WP αλλα λιγα ( μπροστα στον ανταγωνισμο).Βεβαια οτι πληρωνεις παιρνεις σε αυτην την ζωη
  5. Παιδια εω πανω απο μηνα το 625. Δεν μπορω να πω για τα χρηματα του καλο ειναι.Βεβαια με τα ιδια χρηματα παιρνεις ενα μεταχειρισμενο iPhone 4 και κανει περισσοτερα και καλυτερα πραγματα αλλα εχει αυτην την μικρη οθονη που θυμιζει Νοκια 3310. Το store ειναι τραγικο αν το συγκρινεις με τα αλλα του ανταγωνισμου και οχι γιατι δεν εχει πολλα πραγματα αλλα γιατι κι αυτα που εχει δεν δουλευουν σωστα. Π.χ ουτε το Viber ουτε το Twitter δεν δουλευουν σωστα.Εστειλα απειρα report σε Twitter,forum,blogs. Τιποτα. Κι απο την αλλη μου παρουσιαζουν την εφαρμογη Flipboard που δεν δουλευει σε 512 RAM συσκευες. Τραγικο.Και πως δουλευει σε iPhone 3Gs? Φαγανε το κραξιμο τους παλι και τωρα προσπαθουν (απότι διαβαζω) να το προσαρμοσουν για 512 συσκευες. Το παιχνιδι θα το χασουν αν δεν υποστιριξουν τις συσκευες τους. Και κατι αλλο σχετικο-ασχετο.Τα δυο νεα iPhone εχουν 1GB RAM.Αυτο σημαινει οτι στην επομενη 4 ετια (τουλαχιστον) θα δουλευουν αψογα με τις αναβαθμισεις κ εφαρμογες. Θα πεσει μεγαλο κλαμα στα στρατοπαιδα Google και WP αν απο τωρα ηδη εχουν βαλει 2 και 3 GB RAM. Δειτε τι εγινε με τα 2 ετων HTC 8X/8s. Aν απο την αλλη υποστιριξουν τα κινητα τους τοτε προσωπικη μου αποψη συγκρινοντας τα με τα Androi θα γινουν πολυ καλυτερα τηλεφωνα μια ς και ηδη ειναι.
  6. http://www.videoman.gr/65725 Επισκευή λυγισμένου iPhone 6 OΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ !!
  7. Παιδια απλα και μονο για ενημερωση σας αναφερω οτι στην διπλανη χωρα Τουρκια που ειμαι αυτην την στιγμη σημερα ειδα τα iphone 6 και Plus .Υπαρχουν απειρα ετοιμοπαραδοτα ξεκλειδωτα στα επισημα μαγαζια.Στο Pupa που ημουν το πρωι τοiPhone 6 64 Gb που σκεφτομαι να παρω εχει 3000 λιρες δηλαδη 1052 ευρω.Βαλε και 55 ευρω πηγαινε ελα με λεωφορειο απο Θεσσαλονικη ή 100 με αεροπλανο απο Αθηνα και το εεις και αυριο.Δεν μπηκα στο σαιτ τους να δω αν τα εχουν ουτε και θυμαμαι τις τιμες στα υπολοιπα μοντελα.Οι τιμες σιγουρα θα πεσουν λιγο εδω αλλα oχι πολυ..Ειναι προτιμοτερο καποιος να απρει απο εδω παρα απο αλλα σαιτ αγγελιων που πουανε σε αυτην την τιμη το 16 Gb. Μαλλον εκανα λαθος στις τιμες. Δειτε εδω http://www.pupadankapiniza.com/asp/group/204/iPhone-6-Modelleri
  8. Ευχαριστω φιλε.Εχω την εντυπωση οτι στην αρχη μου δουλευε κι εμενα σωστα.
  9. Kαλημερα παιδια, εχω ενα μικρο προβληματακι παλι.Τα notification στο notif center ερχονται 3 ή και 4 φορες.Δηλαδη για ενα Fav π.χ στο Twitter εμφανιζεται 3 και 4 φορες.Ο ηχος χτυπαει μια φορα παρ'ολα αυτα.Δεν εχω διπλους λογαριασμους ή κατι αλλο.Σας βαζω φωτο.
  10. Χμμ....ναι ειναι καλη ιδεα στο notification center.Αυτο θα κανω. Ευχαριστω.
  11. Ευχαριστω φιλε μου για το ποστ σου. Το προβλημα μου ειναι οτι οτι στο αυτοματο η οθονη γινεται τοσο σκοτεινη που ειναι κατω του LOW.Oταν το βαλω στο LOW ειναι μια χαρα.Μιλαμε για ενα σαλονι 50-60 μετρα με 2 λαμπες 100αρες. Τωρα οταν παω εξω την ημερα δεν βλεπω την τυφλα μου με το LOW.Αντε παλι να μπω ρυθμισεις να το βαλω στο auto.Αυτο με εκνευριζει να σου πω πιο πολυ και οτι καθε φορα πρεπει να μπαινω να ρυθμιζω την οθονη. :ninja:
  12. Ok θα το ρυθμισω ετσι.Το θεμα με το κολλημα ειναι οτι αν ηταν στο ON τοτε φτανοντας στο 20% θα σταματαγε να συγχρονιζει και θα ειχε τουλαχιστο λιγο μπαταρια το πρωι.Δεν ειναι λογικο να εφαγε πανω απο 60% μπαταρια με ενα κολλημα.Και απο την αλλη καθε ποτε να περιμενω κολλημα σε καποια εφαρμογη/λογαριασμο για να ξερω τι μου γινεται? Οσο για την οθονη υπαρχει καποια ιδεα για το προβλημα μου?
  13. Γεια σας παιδια. Αν και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος απο το ΝΟΚΙΑ 625 που πηρα προσφατα υπαρχουν καποια πραγματα πολυ εκνευριστικα. Για παραδειγμα οταν η οθονη ειναι στο auto τοτε εντος σπιτιου ειναι πολυ αδυναμη (και κανει κατι τρεμοπαιγματα απο πιο φωτεινη στην αρχη σε πιο σκοτεινη) και αντιθετα οταν την βαζω στο manual και συνηθως στο Low εντος σπιτιου ειναι οκ αλλα εκτος στον δρομο δεν βλεπεις την τυφλα σου.Εκει στο αυτοματο δουλευει καλυτερα. Eνα αλλο θεμα παλι ειναι το power save.Οταν ειναι στο ON τοτε μολις παει η μπαταρια στο 20% δεν ερχεται κανενα notification.Οταν ειναι στο OFF(power save) τοτε μπορει να κολλησει καποιος συγχρονισμος και να φαει την μπαταρια μεσα σε λιγες ωρες (το επαθα πριν 2-3 μερες). Ειναι θεματα της δικης μου συσκευης ή τα ιδια συμβαινουν και σε ανωτερα μοντελα σαν το 930?
  14. Ναι app/music κλπ τα εχω ολα να πηγαινουν στην sd.Eχω 3.5 GB ελευθερα στο τηλεφωνο και 6-7 στην SD. To power saving το εκλεισα γιατι οταν φτασει στο 20% δεν ερχεται κανενα notification και δεν μου αρεσε.
×
×
  • Create New...