Nickchris36 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Προσέξτε.Γνωστό σημείο Πειραιά.Για κλάσματα δευτερολέπτου έφτασε 1.2 γιγα s10+ 4g+ Με 4g plus κι όλας τό 1 .2.. μωρέ μπράβο Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/i/4476758654 Θεσσαλονίκη στην οδό Δελφών στο ύψος του Σκλαβενίτη Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2021 Nέο Ρεκόρ! Έτσι για να γελάσουμε λίγο:lol: :p :) Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Πλατεία 1866 στα Χανιά, πάνω από το κατάστημα της Wind με 2CA. Δεν είχα ξαναμετρήσει με Cosmote στην περιοχή. Πολύ καλύτερα πάντως από Δικαστήρια, παλιό λιμάνι και Αστυνομικό μέγαρο. https://www.speedtest.net/my-result/a/7167824393 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Χανιά Γογονή και Λεωφ Σούδας στον Κουμπέ.Τραγική Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Χανιά Γογονή και Λεωφ Σούδας στον Κουμπέ.Τραγική Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Για ποιο λόγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Για ποιο λόγο; Στις κλήσεις γυρνάει πάντα 3G και edge πολλές φορές. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Στις κλήσεις γυρνάει πάντα 3G και edge πολλές φορές. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Αν είναι οριακό το σήμα, λογικό. Το κακό είναι ότι γίνεται κάκιστη η ποιότητα του ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Χανιά Γογονή και Λεωφ Σούδας στον Κουμπέ.Τραγική Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro 4G μόλις μία γραμμούλα.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 4G μόλις μία γραμμούλα.... Ναι γενικά στην πόλη και γύρω περιοχές αυτό είναι το σήμα με εξαίρεση μονο το κέντρο & την πλατεία δικαστηρίων οπου σε εξωτερικούς χώρους βλέπεις φουλ σήμα.Αν πατήσεις κλήση εμφανίζεται 2 γραμμες 3G η φουλ edge. Σε εσωτερικούς χώρους δεν νομίζω οτι υπάρχει σημειο με φουλ σήμα πουθενά Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Εν αναμονή του 5G στον Αποκόρωνα με 3CA. Μέτρηση σε εσωτερικό χώρο. https://www.speedtest.net/my-result/a/7181668083 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Ηράκλειο Κρήτης εχει τρομερή βελτίωση στις ταχύτητες του 4g+ τουλάχιστον κέντρο και σε κάποιες περιοχές περιμετρικά. Εκεί που είχα 40 στο σπίτι μου βλέπω 170 πλέον. Μέσω όρο 120 θα έλεγα πλέον. Καν Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Ηράκλειο Κρήτης εχει τρομερή βελτίωση στις ταχύτητες του 4g+ τουλάχιστον κέντρο και σε κάποιες περιοχές περιμετρικά. Εκεί που είχα 40 στο σπίτι μου βλέπω 170 πλέον. Μέσω όρο 120 θα έλεγα πλέον. Καν Αναβάθμισαν τον σταθμό σε 5G , καλός τα δεχτήκατε !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Ηράκλειο Κρήτης εχει τρομερή βελτίωση στις ταχύτητες του 4g+ τουλάχιστον κέντρο και σε κάποιες περιοχές περιμετρικά. Εκεί που είχα 40 στο σπίτι μου βλέπω 170 πλέον. Μέσω όρο 120 θα έλεγα πλέον. Καν Το σήμα σου ποσό βελτιώθηκε; Έστω σε μπάρες :lol: Η ξαδέλφη μου Αθήνα από 2 μπάρες πήγε στις 5 μπάρες. Από 20mbps φτανει 190mbps... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Ας κοιτάξουν να βάλουν και κάνα σταθμό βάσης σε προβληματικές περιοχές όπως πχ τα Χανιά. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Το σήμα σου ποσό βελτιώθηκε; Έστω σε μπάρες :lol: Η ξαδέλφη μου Αθήνα από 2 μπάρες πήγε στις 5 μπάρες. Από 20mbps φτανει 190mbps... Αντε να έρθει και εδώ ο νέος εξοπλισμός γιατί πέρα απο το κέντρο υπάρχουν και περιοχές μέσα στην πόλη που παίζουν με 10-20mpbs.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Αντε να έρθει και εδώ ο νέος εξοπλισμός γιατί πέρα απο το κέντρο υπάρχουν και περιοχές μέσα στην πόλη που παίζουν με 10-20mpbs.. Στο Βόλο όπου έχει νέο εξοπλισμό είναι 4χ οι ταχύτητες (με καλή συσκευή). Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Βοηθάει και η B1 σε αυτό που μπαίνει όπου αναβαθμίζουν. Με +20 mhz το 4G ξεμπουκώνει όπου υπήρχε θέμα μπουκώματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Βοηθάει και η B1 σε αυτό που μπαίνει όπου αναβαθμίζουν. Με +20 mhz το 4G ξεμπουκώνει όπου υπήρχε θέμα μπουκώματος +MIMO, +πολύ καλύτερα radios από τα ψωφιμια τα flexi, καλύτερες κεραίες.... Μιλάμε για συνολική αναβάθμιση. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Το σήμα σου ποσό βελτιώθηκε; Έστω σε μπάρες :lol: Η ξαδέλφη μου Αθήνα από 2 μπάρες πήγε στις 5 μπάρες. Από 20mbps φτανει 190mbps... κοίτα στο σπίτι μου το σήμα είναι ακριβώς το ιδιο( είναι 2/4 και 1/4 εντος ανάλογα το σημειο και στο μπαλκόνι είναι 3/4) τώρα στις υπόλοιπες περιοχές που κινηθηκα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αλλά πάντως 4g+ σε όλες δεν είχε. Είχε σε κάποιες 4g οποτε αυτό είναι σίγουρα που παρατήρησα. Αλλά στις ταχύτητες η διαφορά είναι μεγάλη. Βέβαια περίμενα καλύτερα πράγματα έστω ένα 200 μέσο όρο ή 300αρι αλλα είδομεν είναι αρχή ακόμα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 κοίτα στο σπίτι μου το σήμα είναι ακριβώς το ιδιο( είναι 2/4 και 1/4 εντος ανάλογα το σημειο και στο μπαλκόνι είναι 3/4) τώρα στις υπόλοιπες περιοχές που κινηθηκα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αλλά πάντως 4g+ σε όλες δεν είχε. Είχε σε κάποιες 4g οποτε αυτό είναι σίγουρα που παρατήρησα. Αλλά στις ταχύτητες η διαφορά είναι μεγάλη. Βέβαια περίμενα καλύτερα πράγματα έστω ένα 200 μέσο όρο ή 300αρι αλλα είδομεν είναι αρχή ακόμα. Δεν έχουν αλλάξει όλοι οι σταθμοί. Ή δεν έχει ενεργοποιηθεί όλο το cluster:cry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Χανιά Κέντρο πάλι ταχύτητες φωτός. https://www.speedtest.net/my-result/i/4501655559 Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 (edited) Στη λεωφόρο Γαλατσίου, κοντά στη Γενική ταχυδρομική. Η κεραία αναβαθμίστηκε σχετικά πρόσφατα σε 5G. (Όμως το Cellmapper έχει σταματήσει στη συσκευή μου να φτιάχνει τις καινούργιες κεραίες που βλέπω... :( Οπότε θα συνεχίσει να την γράφει 5507, μέχρι να την δει άλλος.) Edited March 29, 2021 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balou2013 Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 (edited) Γεια σας παιδιά! Το παρακάτω το έστειλα και στο topic για το Samsung Tab S6, αλλά είπα να το στείλω κι εδώ, μήπως παίζει κάτι περίεργο με Cosmote: Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας ενημέρωσης που προηγήθηκε της αναβάθμισης του Samsung S6 LTE που έχω σε Android 11 (και οι 2 ενημερώσεις με ΟΤΑ), ξεκίνησε να μη λειτουργεί το carrier aggregation ώστε να μπορει να συνδέεται σε δίκτυο 4G+ (πριν τη συγκεκριμένη ενημέρωση λειτουργούσε κανονικά σε 4G+). Συνδέεται το πολύ σε 4G. Για την ακρίβεια, συνδεόταν σε LTA-A 800 + 1800 MHz (όπως συνεχίζουν να συνδέονται ένα S10+ κι ένα Α71 που επίσης υπάρχουν στο σπίτι), ενώ τώρα εναλλάσσεται μεταξύ 800 και 1800. Καμιά ιδέα; (Προσπαθώ να αποφύγω το factory reset) Ευχαριστώ! Edited March 31, 2021 by Balou2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Γεια σας παιδιά! Το παρακάτω το έστειλα και στο topic για το Samsung Tab S6, αλλά είπα να το στείλω κι εδώ, μήπως παίζει κάτι περίεργο με Cosmote: Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας ενημέρωσης που προηγήθηκε της αναβάθμισης του Samsung S6 LTE που έχω σε Android 11 (και οι 2 ενημερώσεις με ΟΤΑ), ξεκίνησε να μη λειτουργεί το carrier aggregation ώστε να μπορει να συνδέεται σε δίκτυο 4G+ (πριν τη συγκεκριμένη ενημέρωση λειτουργούσε κανονικά σε 4G+). Συνδέεται το πολύ σε 4G. Για την ακρίβεια, συνδεόταν σε LTA-A 800 + 1800 MHz (όπως συνεχίζουν να συνδέονται ένα S10+ κι ένα Α71 που επίσης υπάρχουν στο σπίτι), ενώ τώρα εναλλάσσεται μεταξύ 800 και 1800. Καμιά ιδέα; (Προσπαθώ να αποφύγω το hard reset) Ευχαριστώ! Samsung S6 Android 11? :wacko: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts