Jump to content

Balou2013

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Balou2013

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

Balou2013's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Balou2013

    4G LTE

    Ναι, το tablet Tab S6 LTE
  2. Balou2013

    4G LTE

    Γεια σας παιδιά! Το παρακάτω το έστειλα και στο topic για το Samsung Tab S6, αλλά είπα να το στείλω κι εδώ, μήπως παίζει κάτι περίεργο με Cosmote: Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας ενημέρωσης που προηγήθηκε της αναβάθμισης του Samsung S6 LTE που έχω σε Android 11 (και οι 2 ενημερώσεις με ΟΤΑ), ξεκίνησε να μη λειτουργεί το carrier aggregation ώστε να μπορει να συνδέεται σε δίκτυο 4G+ (πριν τη συγκεκριμένη ενημέρωση λειτουργούσε κανονικά σε 4G+). Συνδέεται το πολύ σε 4G. Για την ακρίβεια, συνδεόταν σε LTA-A 800 + 1800 MHz (όπως συνεχίζουν να συνδέονται ένα S10+ κι ένα Α71 που επίσης υπάρχουν στο σπίτι), ενώ τώρα εναλλάσσεται μεταξύ 800 και 1800. Καμιά ιδέα; (Προσπαθώ να αποφύγω το factory reset) Ευχαριστώ!
  3. Γεια σας παιδιά! Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας ενημέρωσης που προηγήθηκε της αναβάθμισης του Tab S6 LTE που έχω σε Android 11 (και οι 2 ενημερώσεις με ΟΤΑ), ξεκίνησε να μη λειτουργεί το carrier aggregation ώστε να μπορει να συνδέεται σε δίκτυο 4G+ (πριν τη συγκεκριμένη ενημέρωση λειτουργούσε κανονικά σε 4G+). Συνδέεται το πολύ σε 4G. Για την ακρίβεια, συνδεόταν σε LTA-A 800 + 1800 MHz (όπως συνεχίζουν να συνδέονται ένα S10+ κι ένα Α71 που επίσης υπάρχουν στο σπίτι), ενώ τώρα εναλλάσσεται μεταξύ 800 και 1800. Καμιά ιδέα; (Προσπαθώ να αποφύγω το factory reset) Ευχαριστώ!
  4. Balou2013

    Realme 7 pro

    Κρίμα κι ήμουν έτοιμος να το "τσιμπήσω"... (Σε αυτήν την κατηγορία τιμής έχω απορρίψει τα Xiaomi κυρίως λόγω των ενσωματωμένων διαφημίσεων, οι οποίες ακόμα κι αν κάποιος εφαρμόσει τις οδηγίες που τις σταματούν, δεν εξαλείφονται πλήρως. Και βέβαια επίσης τα Xiaomi έχουν πολύ bloatware.) Περίεργο πάντως από τη Realme να κάνει τη συγκεκριμένη παράλειψη, από τη στιγμή που για την τιμή του, κατά τ' άλλα το 7 pro είναι πλήρες...
  5. Balou2013

    Realme 7 pro

    Παιδιά γεια σας και καλή χρονιά! Ήθελα κι εγώ να ρωτήσω τι παίζει με το 4G+, αν τελικά το υποστηρίζει ή όχι (έχω Cosmote). Ευχαριστώ!
  6. Κάνει πολύ θόρυβο; Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ώρες κοινής ησυχίας;
  7. "Ιστορία (κωμικοτραγική) του νεοελληνικού κράτους (1830-1974)", του Βασίλη Ραφαηλίδη, εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου.
  8. Επανήλθε (προς το παρόν τουλάχιστον)
  9. Ακριβώς το ίδιο και σε μένα.
  10. Παιδιά καλημέρα! Έχετε να προτείνετε κάποια powerbank; Υπάρχει κάποιος περιορισμός συμβατότητας με το S10+ που πρέπει να προσέξω; Βλέπω επίσης ότι αρκετές έχουν usb type c, είτε ως εισοδο, είτε ως έξοδο, ή και τα 2. Σε τι βοηθά η ύπαρξη της type c στην power bank; Τέλος, ο φορτιστής αυτοκινήτου που έχω δίνει 2,1Α, είναι οκ; Ευχαριστώ!
  11. Θα είχα ήδη πάρει το p30, αλλά το θέμα είναι ότι η κατάσταση είναι ρευστή και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, και αφού θα έχω δώσει ένα σεβαστό ποσό, να μου μείνει στα χέρια μια συσκευή με κομμένη την πρόσβαση στις υπηρεσίες google...
  12. Και δίνει και διετή εγγύηση;
  13. Το σκέφτηκα κι αυτό αλλά απ' ό,τι είδα δεν έχει εγγύηση - service
  14. Καλημέρα σε όλους! Προερχόμενος από LG G4 και με 3 αλλαγές PCB (ευτυχώς εντός εγγύησης) είπα να πάω παρακάτω. Αφού απέκλεισα (μάλλον) το P30 pro λόγω της αβεβαιότητας με τη Huawei, είμαι ανάμεσα σε galaxy s10+ και oneplus 7 pro. Δεδομένου ότι με βάση αυτά που έχω δει η κάμερα του s10+ φαίνεται να είναι καλύτερη (λόγω ενασχόλησης με τη φωτογραφία βάζω την κάμερα ως 1ο κριτήριο), κλίνω προς τα εκεί (όπως επίσης και λόγω micro sd και 3.5 jack). Παρ' όλο που το oneplus είναι μια εξαιρετική κατά τ' άλλα συσκευή με μικρότερη μπαταρία μεν, η οποία όμως φορτίζει πολύ γρηγορότερα (το s10+ απ' ό,τι διαβάζω θέλει κοντά 1,5 ώρα για πλήρη φόρτιση - ισχύει; ). Τι λέτε; (Το ίδιο ερώτημα έχω βάλει και στο topic για το oneplus)
  15. Καλημέρα σε όλους! Προερχόμενος από LG G4 και με 3 αλλαγές PCB (ευτυχώς εντός εγγύησης) είπα να πάω παρακάτω. Αφού δυστυχώς απέκλεισα (μάλλον) το P30 pro λόγω της αβεβαιότητας με τη Huawei, είμαι ανάμεσα σε galaxy s10+ και oneplus 7 pro. Δεδομένου ότι με βάση αυτά που έχω δει η κάμερα του s10+ φαίνεται να είναι καλύτερη (λόγω ενασχόλησης με τη φωτογραφία βάζω την κάμερα ως 1ο κριτήριο), κλίνω προς τα εκεί (όπως επίσης και λόγω micro sd και 3.5 jack). Παρ' όλο που το oneplus είναι μια εξαιρετική κατά τ' άλλα συσκευή, με μικρότερη μπαταρία μεν, η οποία όμως φορτίζει πολύ γρηγορότερα (το s10+ απ' ό,τι διαβάζω θέλει κοντά 1,5 ώρα για πλήρη φόρτιση). Τι λέτε; (Το ίδιο ερώτημα έχω ανεβάσει και στο topic για το s10+)
×
×
  • Create New...