Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1485

• georgemv

736

• cmvr

1009

• georgebad

1099

Στο προαύλιο της ερτ στην αγία παρασκευή πιάνω 100/30 download/upload. Ανέβασα 5 βίντεο για δοκιμή για να δω πως είναι στην πράξη, πέρα από τα νούμερα. 2-3 λεπτά το κάθε ένα να ανέβει, και σκέφτομαι αρχικά πως περίμενα κάτι καλύτερο. Μετά κοιτάζω το μέγεθος που έχουν όλα μαζί στη συσκευή και είναι κάτι παραπάνω από 1gb...

Sent from my XT1562

Καλα ειναι παντως για τα ελληνικα δεδομενα...

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ασπροβάλτα που Επιτέλους έχουμε κόσμο και πολλές Βουλγάρες,ρουμανες,σκοπιανες ,Τσεχίας κτλ.. Παραλία Μόλις

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160704/1c61049f84147e0ced1101b5acd6637a.jpg

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Ασπροβάλτα που Επιτέλους έχουμε κόσμο και πολλές Βουλγάρες,ρουμανες,σκοπιανες ,Τσεχίας κτλ.. Παραλία Μόλις

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160704/1c61049f84147e0ced1101b5acd6637a.jpg

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δινει ρεστα και απιστευτη ταχυτητα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλημέρα,

Θα ήταν χρήσιμο να αναφέρετε και σε ποιον server έγινε το εκάστοτε test (αλλά και δεύτερο test σε άλλον server), ώστε να μπορούμε και εμείς να βγάζουμε τα δικά μας συμπεράσματα.

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

HyperHosting Web Hosting Services

http://www.hyperhosting.gr

Αρεόπολη Μάνη

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160706/f657f43bc9ef37c20ef841dcac2527fa.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αρεόπολη Μάνη

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160706/f657f43bc9ef37c20ef841dcac2527fa.png

Καταπληκτικό και το upload!!! :up:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έκανα το εξής speedtest εχθές το βράδυ :

Screenshot_20160706_114700_143563.png

Στον Άγιο Δημήτριο μέσα σε supermarket, με server Hyperhosting. Βλέποντας το προηγούμενο που έχει κάνει ο φίλος πιο πάνω δεν είναι περίεργο που το δικό μου με λίγο χαμηλότερη ταχύτητα έχει καταναλώσει παρά κάτι τα διπλά mb για το download;

Eξαρτάται από τη συσκευή. Στις δικές μου π.χ. που έχουν LTE CAT 4 (150/50 down/upload) μέχρι στιγμής έχω δει μέχρι 134.

Κι εγώ μέχρι 50 max έχω δει στην επαρχία, σε downloading, με LTE Cat 4.

Αλλά, φίλε konkan, δεν χρειάζεται να είσαι τόσο αισιόδοξος, γιατί σίγουρα τα λεγόμενά σου δεν συνάδουν με αυτό που βλέπουμε αρκετοί.

Παιδιά σε λίγο για cosmote τα κατω από 150 θα είναι χαμηλά

Εάν το δίκτυο είναι άδειο, τότε ναι. Αν έχει και λίγη κίνηση το 40-50 μέσος όρος μοιάζει θεϊκό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετρήσεις στο ίδιο σημείο με 3 servers

Cosmote

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160706/4f382992778b0149c35d5f0d4d1881fc.png

Ote

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160706/8d49a440bdc07808cc76fcce350e023b.png

Hyper

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160706/4957d03d89dc1556e12e9747a27fc9eb.png

Στην παρατήρηση του Mark, όντως κοίταξα όλο το ιστορικό, μέχρι 64mb μου απασχολεί ανα μέτρηση

Edited by dgeorge4

Γεια σας, θα κάνω μια ερώτηση εδώ, ελπίζω είναι το σωστό τόπικ, διαφορετικά παρακαλώ ενημερώστε με ώστε στο μέλλον να το αποφύγω.

Έχω ένα καλό πρόγραμμα (=υψηλού σχετικά πάγιου), χρησιμοποιώντας τόσο twin sim όσο και πρόσθετη sim για ίντερνετ στην ταμπλέτα. Ζήτησα η πρόσθετη sim (για την ταμπλέτα) να γίνει 4G, και μου απάντησαν (πωλήσεις ΟΤΕ) κάτι που με εξέπληξε, ότι δηλ. η πρόσθετη sim δουλεύει μέχρι (ως) 3G! Είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο; Το επιβεβαιώνετε; (φοβάμαι ότι θα πείτε ναι).

Τι άλλη επιλογή έχω για γρήγορη ταχύτητα στην ταμπλέτα; Αν χρησιμοποιώ τη δεύτερη (από τις twin) είναι αδόκιμο γιατί (όπως θα γνωρίζετε) με το κινητό ταυτόχρονα ανοιχτό οι δύο συσκευές «μπερδεύονται».

Any hint;

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Γεια σας, θα κάνω μια ερώτηση εδώ, ελπίζω είναι το σωστό τόπικ, διαφορετικά παρακαλώ ενημερώστε με ώστε στο μέλλον να το αποφύγω.

Έχω ένα καλό πρόγραμμα (=υψηλού σχετικά πάγιου), χρησιμοποιώντας τόσο twin sim όσο και πρόσθετη sim για ίντερνετ στην ταμπλέτα. Ζήτησα η πρόσθετη sim (για την ταμπλέτα) να γίνει 4G, και μου απάντησαν (πωλήσεις ΟΤΕ) κάτι που με εξέπληξε, ότι δηλ. η πρόσθετη sim δουλεύει μέχρι (ως) 3G! Είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο; Το επιβεβαιώνετε; (φοβάμαι ότι θα πείτε ναι).

Τι άλλη επιλογή έχω για γρήγορη ταχύτητα στην ταμπλέτα; Αν χρησιμοποιώ τη δεύτερη (από τις twin) είναι αδόκιμο γιατί (όπως θα γνωρίζετε) με το κινητό ταυτόχρονα ανοιχτό οι δύο συσκευές «μπερδεύονται».

Any hint;

Εγώ έχω extra SIM και δουλεύει κανονικά 4G μετά από την αποστολή μηνύματος για ενεργοποίηση 4G από την συγκεκριμένη SIM.

Μα πραγματικά δεν έχω λόγια, δεν ξέρουν τι λένε; Την απάντηση (η «έξτρα σιμ πηγαίνει μέχρι 3G») μου την έδωσε μια κυρία στην τεχνική υποστήριξη ΟΤΕ (τηλεφωνικώς) και επειδή μου φάνηκε παράξενο μπήκα σε ένα κατάστημα Cosmote, ρώτησα ένα κύριο, μου είπε «δεν το γνωρίζω, μισό λεπτό να το ρωτήσω», πήρε τηλέφωνο και μου επιβεβαίωσε ότι ισχύει.

Δηλ. ο πελάτης τι άκρη να βγάλει;

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

2 speedtests από την Άφησσο Πηλίου, παραλία Αμποβού.

Το πρώτο με LTE Band 3 (1800 MHz), το δεύτερο με UMTS Band 1 (2100 MHz).

Υπόψιν πως η συσκευή μου είναι LTE Cat 4, με θεωρητικό μέγιστο τα 150 mbps σε download. Κανονικά υπάρχει 4G+

2 speedtests από την Άφησσο Πηλίου, παραλία Αμποβού.

Το πρώτο με LTE Band 3 (1800 MHz), το δεύτερο με UMTS Band 1 (2100 MHz).

Υπόψιν πως η συσκευή μου είναι LTE Cat 4, με θεωρητικό μέγιστο τα 150 mbps σε download. Κανονικά υπάρχει 4G+

Πολύ καλή ταχύτητα πάντως για τόσο μεγάλες αποστάσεις κάλυψης.Μπράβο Cosmote! Πέρυσι στην Αφησσο μου είχε βγει η Παναγία να μιλήσω 30 λεπτά με το γραφείο (ολο διακοπές και πεσμενες κλήσεις...) και φέτος χτυπάει τρελές ταχύτητες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν μιλούσες με 2G,λογικό το βρίσκω!!

Πάντως από πέρσι είχε LTE,από τις αρχές του έτους κιόλας! Υποθέτω με παράνομο σταθμό, γιατί στο keraies.eett.gr δεν υπάρχει κάτι

Αν μιλούσες με 2G,λογικό το βρίσκω!!

Πάντως από πέρσι είχε LTE,από τις αρχές του έτους κιόλας! Υποθέτω με παράνομο σταθμό, γιατί στο keraies.eett.gr δεν υπάρχει κάτι

Απο Σωρό καλύπτει Αφησσο με LTE. Αρα νόμιμο ειναι λογικά. Αλλά και να μην ειναι, ποιος θα τους πειράξει;

Κράτος εν κράτει.

Και με 3η γενιά είχα αρκετά drop call.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο σταθμός στη στροφή προς Αφησσο δεν είναι της Cote;

Μπορείς να μου στείλεις σημείο στο maps για να καραλαβω που εννοείς; Είχε μπει κάτι παλιότερα αλλά είχε ξηλωθεί. Ξαναμπήκε;

[sIGPIC][/sIGPIC]