mixtri Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 (edited) 14 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Στο Τούρκικο τελωνείο, λίγο πριν τον Έβρο. Η Cosmote παρότι είχε σήμα από την πόλη Ύψαλα, έπαιζε με Turkcell. Χειροκίνητα το έβαλα 4G. Περίεργο πάντως που στον Έβρο υπάρχουν ακόμα πολλές κεραίες που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε 5G. Πάλι καλά να λες γιατί κάηκαν τα πάντα. Η απόλυτη βιβλική καταστροφή 😞 Edited September 5, 2023 by mixtri 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzoump Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Τι σημαίνει όταν σε σημείο βλέπουμε δυο περίπου ίδια eNBs (π.χ. 101328, 201328); 1 Παράθεση Galaxy A54 5G - COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Ίδια κεραία είναι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzoump Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Εννοούσα μήπως ξέρουμε γιατί το κάνουν, τι εξοπλισμός είναι κλπ 2 Παράθεση Galaxy A54 5G - COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 1 ώρα πριν, manzoump said: Εννοούσα μήπως ξέρουμε γιατί το κάνουν, τι εξοπλισμός είναι κλπ Με την φτωχη μου γνωμη το advanced CA των ericsson που εχει εξασφαλισει η Cosmote της δινει το προβαδισμα λογω καλυτερης χωρητικοτητας διαμοιρασμου φασματος και αξιοποιησης απο τις συσκευες που μπορουν να το εκμεταλλευτουν ολο. LTE=100 Mhz ειναι το μαξ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Στο Τουριστικό στη Μικρή Μαντίνεια έξω από την Καλαμάτα, αρκετά καλά για το σήμα που φαίνεται να έχει, έφυγε και ο κόσμος και χαλάρωσαν τα πράγματα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 13 minutes ago, cuibono said: Στο Τουριστικό στη Μικρή Μαντίνεια έξω από την Καλαμάτα, αρκετά καλά για το σήμα που φαίνεται να έχει, έφυγε και ο κόσμος και χαλάρωσαν τα πράγματα Ακόμα και τώρα έχει αρκετό κόσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 42 minutes ago, Gv2008 said: Ακόμα και τώρα έχει αρκετό κόσμο Ίσως είναι σπίτι γιατί στη θάλασσα δεν έχει ψυχη με τη βροχή που ρίχνει Υ.γ σε λίγες μέρες και review από Ρόδο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2023 Just now, cuibono said: Ίσως είναι σπίτι γιατί στη θάλασσα δεν έχει ψυχη με τη βροχή που ρίχνει Υ.γ σε λίγες μέρες και review από Ρόδο Τέλεια. Να δούμε μήπως έχει καεί κι εκεί κάποια κεραία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Τέλεια. Να δούμε μήπως έχει καεί κι εκεί κάποια κεραία Κάτι θα έχει καεί και κει. Πάντως τρέχουν να τις μαζέψουν, κρίνοντας από αυτή του Αιγίου - Διακοπτου πάνω στο βουνό, που είναι συνεγκατασταση και οι τρεις, η cosmote δούλευε τις προάλλες που πέρασα. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 19 minutes ago, johnny_htc said: Κάτι θα έχει καεί και κει. Πάντως τρέχουν να τις μαζέψουν, κρίνοντας από αυτή του Αιγίου - Διακοπτου πάνω στο βουνό, που είναι συνεγκατασταση και οι τρεις, η cosmote δούλευε τις προάλλες που πέρασα. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι άλλες δύο τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 η 3640 νεκρη... αλλα δεν βλεπω ουτε συνεργεια στην κεραια... ισως βλαβη; 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Οι άλλες δύο τίποτα;Μόνο Cosmote έχω, αλλά πιστεύω ότι ανέβηκαν και οι άλλες για να φτιάξουν. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Πηρα τηλεφωνο και ειπε οτι εχει δηλωμενη βλάβη απο 4 του μηνος και πρεπει μεχρι σημερα να γινει, αλλα δε το βλεπει να γινεται.... Δεν λειτουργει καθολου. Σαν να μην εχει ρευμα... Ελπιζω αν ερθουν να την κανουν και καμια αναβαθμιση... 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Πηρα τηλεφωνο και ειπε οτι εχει δηλωμενη βλάβη απο 4 του μηνος και πρεπει μεχρι σημερα να γινει, αλλα δε το βλεπει να γινεται.... Δεν λειτουργει καθολου. Σαν να μην εχει ρευμα... Ελπιζω αν ερθουν να την κανουν και καμια αναβαθμιση... Και στο Ναύπλιο το καλοκαίρι μια που ήταν off, τους στέλνω μήνυμα και μου λένε ότι είναι καταγεγραμμενη βλάβη και μέχρι σήμερα που μιλάμε (στο τσατ εννοώ) θα πρέπει να έχει αποκατασταθεί. Όμως έκανε τελικά κάνα δυο το πολύ μέρες ακόμα, δεν θυμάμαι καλά για να τη φτιάξουν. Άμα το έχουν πάρει χαμπάρι το πρόβλημα, θα φτιαχτεί θέλω να καταλήξω, αλλιώς... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Τι μπορεί να έπαθε και να μην λειτουργεί καθόλου; Η διπλανή κεραία της vf δουλεύει κανονικά. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Δεν έχω ιδέα. Σε κάποιον πίνακα να έπεσε κάποιο ρελαι και να έπεσε το ρεύμα τελείως; Κάποιο βραχυκύκλωμα κάπου; Δεν νομίζω πως είναι κάποιο σοβαρό πρόβλημα συνήθως, πέρα από τα προβλήματα που μπορεί να φέρει μια καταιγίδα ή φωτιά που ουσιαστικά καταστρεφονται υποδομές Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν έχω ιδέα. Σε κάποιον πίνακα να έπεσε κάποιο ρελαι και να έπεσε το ρεύμα τελείως; Κάποιο βραχυκύκλωμα κάπου; Δεν νομίζω πως είναι κάποιο σοβαρό πρόβλημα συνήθως, πέρα από τα προβλήματα που μπορεί να φέρει μια καταιγίδα ή φωτιά που ουσιαστικά καταστρεφονται υποδομές Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις που παίζουν κάποιες με γεννήτριες και να τελειώσει το πετρέλαιο και είναι σε κάτι κατσαβραχα φυσικά που δεν έχει ρεύμα, αλλά αυτή που λες που είναι; Κοντά στη Δράμα; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 The Mall Athens στο IKEA 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 55 minutes ago, georgebad said: The Mall Athens στο IKEA Θα με στείλεις 😂😂😂😂. Άκου 750 Mbps με 4G 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 1 hour ago, johnny_htc said: Δεν έχω ιδέα. Σε κάποιον πίνακα να έπεσε κάποιο ρελαι και να έπεσε το ρεύμα τελείως; Κάποιο βραχυκύκλωμα κάπου; Δεν νομίζω πως είναι κάποιο σοβαρό πρόβλημα συνήθως, πέρα από τα προβλήματα που μπορεί να φέρει μια καταιγίδα ή φωτιά που ουσιαστικά καταστρεφονται υποδομές Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις που παίζουν κάποιες με γεννήτριες και να τελειώσει το πετρέλαιο και είναι σε κάτι κατσαβραχα φυσικά που δεν έχει ρεύμα, αλλά αυτή που λες που είναι; Κοντά στη Δράμα; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πανω στο Βουνο, Προσοτσανη Δραμας. 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 8 minutes ago, aektzhs 1 said: Θα με στείλεις 😂😂😂😂. Άκου 750 Mbps με 4G Προφανώς το τεστ έγινε σε προγενέστερο χρόνο και αυτό είναι screenshot 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 (edited) 7 minutes ago, p_k said: Προφανώς το τεστ έγινε σε προγενέστερο χρόνο και αυτό είναι screenshot Κατω αριστερα LTE γράφει. Το τεστ με 4G έγινε. Εχω δει και γω παρόμοια νούμερα στα διόδια της Ιονιας στο Τέροβο Ιωαννίνων. Δυστυχώς τα είχα δει με το παλιό μου κινητό το iPhone XS Max και δεν υπάρχει πια η μέτρηση στο ιστορικό μου. Edited September 6, 2023 by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Από το διαλυμένο πλέον Βολο Σταθμός βάσης Σαρακηνού βλέπω μόνο Β7 με τις ταχύτητες στα 1-2mbps down Ενώ πάντα εβλεπα Β7 + Β1 +Β3 με ταχύτητες από 40mbit μέχρι 140mbit (ανάλογα το traffic) down και 40mbps up Αν και το ρεύμα έχει επανέλθει, δεν λέει να επανέλθει στα φυσιολογικά της η κεραία 😞 6 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 1 minute ago, CptBill said: Από το διαλυμένο πλέον Βολο Σταθμός βάσης Σαρακηνού βλέπω μόνο Β7 με τις ταχύτητες στα 1-2mbps down Ενώ πάντα εβλεπα Β7 + Β1 +Β3 με ταχύτητες από 40mbit μέχρι 140mbit (ανάλογα το traffic) down και 40mbps up Αν και το ρεύμα έχει επανέλθει, δεν λέει να επανέλθει στα φυσιολογικά της η κεραία 😞 Θα επανέλθει σύντομα. Έχουν προκύψει και θέματα στις υποδομές Όχι μόνο στο ρεύμα 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Σημασία έχει η επικοινωνία τώρα αυτές τις ώρες, έστω και με αυτό το τιποτενιο νούμερο. Έχουν να τρέξουν πολύ μετά την κακοκαιρία. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts