panoc Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 2 minutes ago, mixtri said: Και τα δύο. Συνήθως ένας συνδρομητής δε μπορεί να ξυπνήσει sleeping cell. Kαταλαβα, καλα ηταν οσο κρατησε... πισω στη vdsl ο Θεος να τη κανει. thx . 1 Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Νέα Ραιδεστός... εδώ και χρόνια.... Προς στιγμήν... μια μικρή αναλαμπή... και πάλι όπως πριν.... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Νέα Ραιδεστός... εδώ και χρόνια.... Προς στιγμήν... μια μικρή αναλαμπή... και πάλι όπως πριν.... Ζυγωνει η ώρα για αναβάθμιση στα μέρη σας. Αν μας έδειχνες και cell ID ή enb να ξέραμε και που συνδέεσαι, θα ήταν καλύτερα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Just now, johnny_htc said: Ζυγωνει η ώρα για αναβάθμιση στα μέρη σας. Αν μας έδειχνες και cell ID ή enb να ξέραμε και που συνδέεσαι, θα ήταν καλύτερα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με iPhone είμαι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Με iPhone είμαι...Έχεις δίκιο, δεν το πρόσεξα. Σόρι.. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 40 minutes ago, damierom said: Με iPhone είμαι... *3001#12345#* στο τηλέφωνο και μετά πατάς την πρώτη επιλογή «RAT Serving Cell Info». Φαίνονται όλα εκτός από eNb. Πιο κατω στο μενού έχει και επιλογή για να δεις rsrq, rsrp 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 (edited) 39 minutes ago, panos.k2 said: *3001#12345#* στο τηλέφωνο και μετά πατάς την πρώτη επιλογή «RAT Serving Cell Info». Φαίνονται όλα εκτός από eNb. Πιο κατω στο μενού έχει και επιλογή για να δεις rsrq, rsrp Ορίστε τωρινό... Edited June 27, 2023 by damierom 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 2 minutes ago, damierom said: Ορίστε τωρινό... Κλείσε τελειως και άνοιξε ξανά το μενού. Αυτά είναι για την Vodafone. Το PLMN της COSMOTE είναι 202 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 14 minutes ago, panos.k2 said: Κλείσε τελειως και άνοιξε ξανά το μενού. Αυτά είναι για την Vodafone. Το PLMN της COSMOTE είναι 202 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Καλά είναι το screenshot. Παίρνεις σήμα από την 3268. Φαίνεται πού βρίσκεται στο Cellmapper. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Αντε να τελειώνουν με το Νόμο Θεσσαλονίκης, έχουν πιταρει όλες οι παλιές σχεδόν Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Εν τω μεταξύ η Ραιδεστός καλύπτεται πανεύκολα. Οι κεραίες όλων των εταιρειών είναι πάνω ακριβώς, στο βουνό. Είναι η περίπτωση της περίπτωσης που λέμε. 1 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Εν τω μεταξύ η Ραιδεστός καλύπτεται πανεύκολα. Οι κεραίες όλων των εταιρειών είναι πάνω ακριβώς, στο βουνό. Είναι η περίπτωση της περίπτωσης που λέμε. Μα έχει κάλυψη. Χωρητικότητα δεν έχει η κεραία απ ο, τι φαίνεται Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Μα έχει κάλυψη. Χωρητικότητα δεν έχει η κεραία απ ο, τι φαίνεται Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις δίκιο, εκ παραδρομής το έγραψα. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Βγήκαν τα αποτελέσματα της Umlaut τα οποία δείχνουν την Cosmote σαν εξαιρετικό δίκτυο. https://www.umlaut.com/en/benchmarking/greece 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Εξαιρετικό πάνω στις εθνικές οδούς μέσα σε χωρία έχει τα θέματα της και αυτη ανάλογά την περιοχή. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisZ Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Ερώτηση, γιατί με δεδομένα βλέπω max 2CA ενώ με WiFi βλέπω μέχρι και 4CA; Το κάνει πάντα στη συγκεκριμένη περιοχή σε όλα τα cells. Είναι θέμα συσκευής (Poco X3 NFC) ή της Cosmote; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 3 minutes ago, ManolisZ said: Ερώτηση, γιατί με δεδομένα βλέπω max 2CA ενώ με WiFi βλέπω μέχρι και 4CA; Το κάνει πάντα στη συγκεκριμένη περιοχή σε όλα τα cells. Είναι θέμα συσκευής (Poco X3 NFC) ή της Cosmote; Το ίδιο παρατηρώ και εγώ. Μπορείς να μας ανεβάσεις ένα speedtest γιατί είδα ότι είσαι δίπλα στην κεραία και είμαι περίεργος να δω πόσα φτάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 15 minutes ago, ManolisZ said: Ερώτηση, γιατί με δεδομένα βλέπω max 2CA ενώ με WiFi βλέπω μέχρι και 4CA; Το κάνει πάντα στη συγκεκριμένη περιοχή σε όλα τα cells. Είναι θέμα συσκευής (Poco X3 NFC) ή της Cosmote; Το ιδιο και σε μενα αλλα εγω δεν μπορω να κλαφτω διοτι καλο χρυσο το oneplus 9r αλλα τα ca combos ειναι unsupported αφου δεν υπαρχει καν στην Ελλαδα το πηρα απο Κινα λογω τρομερης εκπτωσης Την επομενη φορα σιγουρα απο Ελλαδα να ειμαι καλυμμενος 😅 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisZ Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Πριν λίγους μήνες χτύπαγε και 200άρια στο ίδιο σημείο, τώρα έχουμε αυτά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 (edited) 5 minutes ago, ManolisZ said: Πριν λίγους μήνες χτύπαγε και 200άρια στο ίδιο σημείο, τώρα έχουμε αυτά Αυτο εχει να κανει και με την κινηση στα cells αν και βλεπω οτι στα συγκεκριμενα ειναι χαμηλα τα νουμερα του traffic και το ping illogically υψηλο περιεργο.. Edited June 28, 2023 by CamuCamu 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο... Παραλία Διονυσίου με το κινητό ταχύτητα γύρω στα 300Mbps. Μόλις βάζω τη σιμ σε καινούργιο modem router Tp-Link MR600 v3 4G+ .....το μέγιστο που πιάνει είναι εως 45Mbps. Βάζοντας σιμ των άλλων δύο εταιρειών κανένα πρόβλημα... ακριβώς ίδιες ταχύτητες με του κινητού iphone 13 pro.... Τι να φταίει άραγε; Υπόψιν έχω κάνει 2-3 reset το modem.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 Το μοδεμ μάλλον δεν υποστηρίζει τα Carrier aggregation combos που υποστηρίζει το κινητό σου (και που δίνει η Cosmote). Οι άλλες τι έχουν, πληροφοριακά; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 39 minutes ago, georgeavl3 said: Το μοδεμ μάλλον δεν υποστηρίζει τα Carrier aggregation combos που υποστηρίζει το κινητό σου (και που δίνει η Cosmote). Οι άλλες τι έχουν, πληροφοριακά; Δε γνωρίζω τέτοιες λεπτομέρειες... 1 hour ago, georgeavl3 said: Το μοδεμ μάλλον δεν υποστηρίζει τα Carrier aggregation combos που υποστηρίζει το κινητό σου (και που δίνει η Cosmote). Οι άλλες τι έχουν, πληροφοριακά; Μου φαίνεται αδιανόητο πάντως αυτό το σενάριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 Λίγο πριν βγει ο Οικονομόπουλος στη σκηνή στο Κατράκειο με γεμάτο το θέατρο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts