evris2013 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό, αλλά τα αυτοκίνητα της Cosmote στη Θεσσαλονίκη τα βλέπω συχνά έξω στο δρόμο εν δράσει. Εκεί που έβγαλε ο φίλος σου την κεραία φωτογραφία σε εκείνη τη γειτονιά γέμισε από οπτικές ίνες η περιοχή στις πολυκατοικίες. Κόπηκε για λίγο 2,5 μήνες λόγω κορωναϊού και μετά συνέχισαν πάλι! Από εκείνο το κτήριο συνεχώς μπαινοβγαίνουν αυτοκίνητα της εταιρείας. Είχε παλιά και γραφεία που πλήρωνες την Cosmote αλλά είναι κλειστά εδώ και πολύ καιρό. Μόνο το τεχνικό τμήμα έμεινε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Σερρρς περασαν 100%ftth στην μιση πολη μεσα σε 3 μηνες..η κινητη ακομα παραμενει μετρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 29, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Η Θεσσαλονίκη για την ακρίβεια θα πάει πιο γρήγορα από Αθήνα. Θεωρώ ότι πάντα η Cosmote είχε μια μεγαλύτερη προτεραιότητα και συμπάθεια στη Θεσσαλονίκη. Δε ξέρω αν οφείλεται στον όγκο συνδρομητών που έχει εκεί. 3+3 μπορεί να κάνει στην ίδια συχνότητα από cloud. Η ανάθεση πόρων θα γίνει ανάλογα με τα ποσά prbs είναι διαθέσιμα σε κάθε κυψέλη. Δεν θα φανεί σαν CA αυτό στο τηλέφωνο όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Πρωτη μετρηση με το s10+ https://www.speedtest.net/my-result/a/6230146980 Με το p9 ειχα 30 εδω B7(-110 , -7 rssrq) B3(-107, -6 rsrp) Mimo και 256 for the win Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Δεν θα φανεί σαν CA αυτό στο τηλέφωνο όμως Τα KIRIN το δείχνουν. ;) Σαν 3+3 με την ίδια συχνότητα. Στην αρχή λέω bug θα είναι, μετά συνειδητοποίησα ότι ο Κινέζος μας καταλαβαίνει καλύτερα.:lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Τα KIRIN το δείχνουν. ;) Σαν 3+3 με την ίδια συχνότητα. Στην αρχή λέω bug θα είναι, μετά συνειδητοποίησα ότι ο Κινέζος μας καταλαβαίνει καλύτερα.:lol: Γενικά οι Κινέζοι για κάποιο λόγο απενεργοποιούν το carrier aggregation στη συσκευή για κάποιο λόγο. Και αναγκάζει ο έστω προχωρημένος χρήστης να παίξει με proprietary εργαλεία που βρήσκουν στο ίντερνετ (όπως το QXDM για Snapdragon συσκευές) και να τα ενεργοποιεί χειροκίνητα. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Για να ενεργοποιηθεί θέλει λεφτά και οι Κινέζοι ψάχνουν πως θα κόψουν τα κόστη για να έχει περισσότερο κέρδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 @mixtri 2CA με band 7 μόνο 20 MHz και 10 MHz. Ριβέρα, κάτω Γατζεα. Μέση ταχύτητα: κάπου 120 mbps down, 10 maps up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 @mixtri 2CA με band 7 μόνο 20 MHz και 10 MHz. Ριβέρα, κάτω Γατζεα. Μέση ταχύτητα: κάπου 120 mbps down, 10 maps up Άρχισαν και εκεί τις αλλαγές; Πότε πρόλαβαν;;; Ποιά συσκευή έχεις; Δεν είχε Β3 ή ήταν configuration issue? Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Galaxy Note 10 Plus. Official ROM ελληνική, χωρίς πειράγματα 2CA με 30 MHz συνολικό bandwidth (20 + 10). Band 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Galaxy Note 10 Plus. Official ROM ελληνική, χωρίς πειράγματα 2CA με 30 MHz συνολικό bandwidth (20 + 10). Band 7 Παίζει να έχει έχει πρόβλημα με το configuration ο σταθμός. 4CC θα έπρεπε να είναι όχι 2CC. Εκτός αν έβαλαν ΜΙΜΟ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Όχι, απλά 2CA υπήρχε. Band 7 με band 7. Σίγουρα. Το είδα από το secret menu *#0011# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Όχι, απλά 2CA υπήρχε. Band 7 με band 7. Σίγουρα. Το είδα από το secret menu *#0011# Δίνω μια πιθανότητα στην κεραία πάνω από τα Καλά Νερά να έβαλαν 7+7 και στον ΟΤΕ στα Καλά Νερά 20+3 ή αντίστροφα και να τα ενώσουν με CRAN σύντομα. Γιατί να μην είμαι Ελλάδα να τα βλέπω!!! Και βλέπω μόνο την Telia να τα κάνει :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 (edited) Από περιέργεια διαβάζοντας αυτά που γράφετε, είπα να κάνω μια δοκιμή μέσα στο σπίτι. Μέχρι πρότινος έπιανε band 3+20 με ταχύτητες 80-100. Τώρα βλέπω αρχικά band 3+7+7 Στη συνέχεια αλλάζω server με wingo και πάει ακόμη πιο ψηλά, αλλά στο κρυφό μενού βλέπω πως είναι πλέον b3+7+20. Δε θυμάμαι ποτέ να έπιανε 3 μπάντες μέσα εδώ, άρα λογικά κάτι πείραξαν. Edit: το έβαλα σε flight mode στιγμιαία και μετά συνδέθηκε πάλι σε 3+7+7, και βρήκα ευκαιρία να τρέξω ξανά σε wingo. Εντάξει, έχει ξεφύγει... Πρακτικά τριπλάσια ταχύτητα από ότι έβλεπα έως τώρα, σε εσωτερικό χώρο πάντα. Είμαι περίεργος να δω και έξω αύριο. Sent from my Galaxy S10e Edited June 29, 2020 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Πολύ δουλεύουν για να βελτιώσουν το δίκτυο. Βλέπω μετά την καραντίνα πήραν φορά :) Μπράβο! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 147 με50 στο κέντρο της Κοζάνης σήμερα το βραδάκι.. Με πιο πρόγραμμα βλεοω αν κάνει 3ca κτλ το δίκτυο;;; Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Όχι, απλά 2CA υπήρχε. Band 7 με band 7. Σίγουρα. Το είδα από το secret menu *#0011# Ενεργοποιήται όταν είναι τα δεδομένα ανοιχτά μόνο το *#0011#; Γιατί με wifi δεν το ανοίγει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Ενεργοποιήται όταν είναι τα δεδομένα ανοιχτά μόνο το *#0011#; Γιατί με wifi δεν το ανοίγει.Ανοίγει το μενού, κανονικά και με WiFi ενεργό. Σε αυτήν την περίπτωση δεν φαίνεται να κάνει CA, μου φαίνεται λογικό. 147 με50 στο κέντρο της Κοζάνης σήμερα το βραδάκι.. Με πιο πρόγραμμα βλεοω αν κάνει 3ca κτλ το δίκτυο;;; Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν δεν έχεις κάποιο τηλέφωνο με δικό του μενού που δείχνει στα σίγουρα(όπως τα samsung δίνοντας *#0011# dialer) δοκιμάζεις με κάποιο τρίτο πρόγραμμα. Πχ network cell info. Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα σου δουλέψει. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Μπράβο Cosmote τι βελτίωση είναι αυτή,2 Speedtest 2600 Band στο δωμάτιο μου όπου το 4G είχε πολύ χαμηλές ταχύτητες συνήθως,τώρα όμως βλέπω μεγάλη διαφορά. http://i.postimg.cc/jj2nq4Kp/Screenshot-2020-06-30-03-22-37-836-org-zwanoo-android-speedtest.jpg http://i.postimg.cc/zG0R1cmw/Screenshot-2020-06-30-03-22-46-901-org-zwanoo-android-speedtest.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Ανοίγει το μενού, κανονικά και με WiFi ενεργό. Σε αυτήν την περίπτωση δεν φαίνεται να κάνει CA, μου φαίνεται λογικό. Sent from my Galaxy S10e Μήπως επειδή είναι Redmi η συσκευή μου και δεν έχει 4G+; Παίζει ρόλο αυτό; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Αν μιλάς για το *#0011# φυσικά και παίζει ρόλο. Αυτό είναι ειδικό μενού της samsung και όχι πχ συντόμευση για κάποιο κρυφό μενού που υπάρχει ενσωματωμένο στο Android γενικά. Επομένως, μόνο με samsung συσκευή θα δουλέψει. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Στο σπίτι μου με band 3+7+20 έπιασα 18/8 (ping 25ms). σχεδόν τριπλασιάστηκε η ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 (edited) Μου αρέσει που και την ημέρα, που λογικά έχει περισσότερη κίνηση, δεν δείχνει να επηρεάζεται ιδιαίτερα. Κάτι άλλο, βλέπω πως πλέον μου δίνει φουλ ταχύτητα με server Cosmote Athens, με τον οποίο δεν καταναλώνει δεδομένα. Επίσης, έκανα μια βόλτα νωρίτερα με την άλλη μου συσκευή που υποστηρίζει μόνο 2CA. Ήταν μόνιμα στα 150-160 mbps σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου. Όχι πως ήταν άσχημο το δίκτυο εδώ πέρα, κάθε άλλο θα έλεγα, αλλά η βελτίωση είναι πάρα πολύ μεγάλη. Sent from my Galaxy S10e Edited June 30, 2020 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Μου αρέσει που και την ημέρα, που λογικά έχει περισσότερη κίνηση, δεν δείχνει να επηρεάζεται ιδιαίτερα. Κάτι άλλο, βλέπω πως πλέον μου δίνει φουλ ταχύτητα με server Cosmote Athens, με τον οποίο δεν καταναλώνει δεδομένα. Επίσης, έκανα μια βόλτα νωρίτερα με την άλλη μου συσκευή που υποστηρίζει μόνο 2CA. Ήταν μόνιμα στα 150-160 maps σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου. Όχι πως ήταν άσχημο το δίκτυο εδώ πέρα, κάθε άλλο θα έλεγα, αλλά η βελτίωση είναι πάρα πολύ μεγάλη. Sent from my Galaxy S10e Σε ποια περιοχή αναφέρεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Άγιος Δημήτριος στα όρια με Παλαιό Φάληρο και Άλιμο. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts