georgebad Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Το ΥΨΗΛΌ SNR γιατί το θεωρείς κακό; Αναφερομουν στο RSRQ συγνωμη.Το πρωι εχει - 6 και το μεσημερακι καταληγει να ειναι στα - 11 -12 στην καλητερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Αναφερομουν στο RSRQ συγνωμη.Το πρωι εχει - 6 και το μεσημερακι καταληγει να ειναι στα - 11 -12 στην καλητερη. Χαμηλό RSRQ. Αρνητικά είναι τα νούμερα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Χαμηλό RSRQ. Αρνητικά είναι τα νούμερα. Σωστό και αυτό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 1800 από το Μακεδονία Παλλάς που καλύπτει τεράστιο κομμάτι της Θεσσαλονίκης και σχεδόν πάντα μη λειτουργική σε ώρες αιχμής! Είχα ανεβάσει για την ίδια κεραία και πριν από 1+ χρόνο που ήταν τα ίδια αποτελέσματα πάλι. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 1800 από το Μακεδονία Παλλάς που καλύπτει τεράστιο κομμάτι της Θεσσαλονίκης και σχεδόν πάντα μη λειτουργική σε ώρες αιχμής! Είχα ανεβάσει για την ίδια κεραία και πριν από 1+ χρόνο που ήταν τα ίδια αποτελέσματα πάλι. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τραγωδία... Έπρεπε να βάλουν και B7 για CA. Το P20 Lite πρέπει να το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Για κάποιο λόγο επιλέγει σε πάρα πολλά σημεία την συγκεκριμένη αντί για κάποια πιο κοντινή. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Για κάποιο λόγο επιλέγει σε πάρα πολλά σημεία την συγκεκριμένη αντί για κάποια πιο κοντινή. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα συμφωνήσω με τον Βασίλη, εκει η cosmote εχει παρα πολυ πυκνό δίκτυο η cosmote, μπορουσε ανετα να χρησημοποιησει αλλη, αλλα ειχες οπτική επαφη με την κεραια για αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Απίστευτο! Πρώτη φορά βλέπω στο op6 μου 3ca! Ps εκτός και αν λέει μπαρούφες το netmonster και χαίρομαι τζάμπα :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Απίστευτο! Πρώτη φορά βλέπω στο op6 μου 3ca! Ps εκτός και αν λέει μπαρούφες το netmonster και χαίρομαι τζάμπα :lol: :lol: Κρίνοντας από τις ταχύτητες που έπιασες, νομίζω ότι μια χαρά τα δείχνει το Netmonster. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Κρίνοντας από τις ταχύτητες που έπιασες, νομίζω ότι μια χαρά τα δείχνει το Netmonster. Στην μπλε όμως έπιασα 112mbps με 2ca. Όχι ότι έχω πρόβλημα αλλά θεωρώ καλά τα νούμερα της cosmote βάση του όγκου των συνδρομητών που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Απίστευτο! Πρώτη φορά βλέπω στο op6 μου 3ca! Ps εκτός και αν λέει μπαρούφες το netmonster και χαίρομαι τζάμπα :lol: :lol: Θεωρητικά το Oneplus 6 παίζει μέχρι 4CA. Αλλά το Netmonster μάλλον λέει μπαρούφες, γιατί το PCI είναι διαφορετικό στην τελευταία μπάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Θεωρητικά το Oneplus 6 παίζει μέχρι 4CA. Αλλά το Netmonster μάλλον λέει μπαρούφες, γιατί το PCI είναι διαφορετικό στην τελευταία μπάντα. Δεν έχει να κάνει. To pci μπορεί να διαφορετικό σε aggregated bands. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Στην μπλε όμως έπιασα 112mbps με 2ca. Όχι ότι έχω πρόβλημα αλλά θεωρώ καλά τα νούμερα της cosmote βάση του όγκου των συνδρομητών που έχει. Αφου εχεις το OnePlus 6, καντο ρουτ και βαλε το signal network guru. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Σήμερα το μεσημέρι μετά από πολύ καιρό μου έδειχνε H η συσκευή. Κι έπειτα χάθηκε για μισή ώρα τουλάχιστον, εντελώς το σήμα. Έβγαζε ένα x στο δίκτυο. Μετά επανήλθε κανονικά. Περιοχή Βούλγαρη Θεσσαλονίκη. Έτυχε σε κανέναν άλλον ή μόνο εγώ το είχα; Θέλω να πω ήταν πρόβλημα της περιοχής μου ή ήταν γενικό; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Δεν ήταν πρόβλημα, ήταν αναβάθμιση στη περιοχή σου, έγινε και σε άλλα σημεία στη Θεσσαλονίκη εχθές. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Δεν ήταν πρόβλημα, ήταν αναβάθμιση στη περιοχή σου, έγινε και σε άλλα σημεία στη Θεσσαλονίκη εχθές. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτις περιοχές που έγινε έδωσε περισσότερα γκάζια ώρες αιχμής ; Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Στις περιοχές που έγινε έδωσε περισσότερα γκάζια ώρες αιχμής ; Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :lol::lol::lol: Σιγά μην πήγε και σούζα. Αν δε μάθουμε λεπτομέρειες για το τι ενεργοποίησε η ΚΟΣΜΟΤΕ δε θα ξέρουμε. Καλό θα ήταν να δοκιμάσει κανείς κάποιες μέρες μετά. Όχι άμεσα. Έχει μια διαδικασία το verification/optimization. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 :lol::lol::lol: Σιγά μην πήγε και σούζα. Αν δε μάθουμε λεπτομέρειες για το τι ενεργοποίησε η ΚΟΣΜΟΤΕ δε θα ξέρουμε. Καλό θα ήταν να δοκιμάσει κανείς κάποιες μέρες μετά. Όχι άμεσα. Έχει μια διαδικασία το verification/optimization.Σωστός :lol: Ρωτάω γιατί κατά περιοχές μέσα στην πόλη ώρες αιχμής έπεφτε η ταχύτητα του δικτύου. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Σωστός :lol: Ρωτάω γιατί κατά περιοχές μέσα στην πόλη ώρες αιχμής έπεφτε η ταχύτητα του δικτύου. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eσύ πήγαινε μια βόλτα από Πειραιά να μας πεις. :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Eσύ πήγαινε μια βόλτα από Πειραιά να μας πεις. :)Αν περάσω θα σας πω. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Αν περάσω θα σας πω. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πέρνα και από Φρεαττύδα να μας πεις, μήπως άλλαξε κάτι. Μέχρι πέρσι, ακόμα και τεχνικοί του ΟΤΕ (με εταιρικά Cosmote) μου έλεγαν πως εκεί το δίκτυο είναι χάλια και δεν μπορούν να δουλέψουν τα τάμπλετ (4G+) με τις εργασίες τους. Ή έστω με το ζόρι. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Πέρνα και από Φρεαττύδα να μας πεις, μήπως άλλαξε κάτι. Μέχρι πέρσι, ακόμα και τεχνικοί του ΟΤΕ (με εταιρικά Cosmote) μου έλεγαν πως εκεί το δίκτυο είναι χάλια και δεν μπορούν να δουλέψουν τα τάμπλετ (4G+) με τις εργασίες τους. Ή έστω με το ζόρι. :p Τουλαχιστον σε εσας το παραδεχονται οι ανθρωποι !:p Παντως εδω χωρις προσφορες μια χαρα ρεει το δικτυο γυρω στα 20 - 30 στις προβληματικες περιοχες ...Να ευχεσαι να μην δινουν προσφορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Δεν ήταν πρόβλημα, ήταν αναβάθμιση στη περιοχή σου, έγινε και σε άλλα σημεία στη Θεσσαλονίκη εχθές. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εντάξει, εδώ δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα με το σήμα. Εκεί που έχω πρόβλημα είναι στη Περαία (Δήμος Θερμαϊκού). Από τότε που έριξαν τις κεραίες πιο παλιά, το σήμα είναι ελάχιστο. Ειδικά μέσα στο σπίτι. Πρέπει να βγεις έξω για να πιάσεις μέτριο σήμα και στη παραλία για καλό σήμα! Να δω τι θα κάνουν και με το 5G εδώ πέρα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Πειραιάς αναβάθμιση σήματος σε κέντρο πασαλιμάνι με παλαιό s5 μικροβελτιώσεις ταχύτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Πειραιάς αναβάθμιση σήματος σε κέντρο πασαλιμάνι με παλαιό s5 μικροβελτιώσεις ταχύτητας. Το σήμα αυξήθηκε; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts