georgebad Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Θεσσαλονίκη καβάλα εξαρτάτε που είσαι και τι ώρα με αυτά που είδα όταν ανέβηκα και είναι το κύριο νούμερο μου. Η μυστικη συνταγή της επιτυχίας σε αυτές τις πόλεις ειναι ποιο πυκνό δίκτυο, και οχι κεραίας που κοιτάνε στο θεο όπως κανει σις Σερρες η εταιρία (οταν μπορέσω θα σας στειλω φωτογράφια απο μια τελειως άκυρη κεραια που δεν προφέρει τιποτα) Μερικά speedtest https://drive.google.com/file/d/114iU8Sun13mt3gGw4v7FOj-4MsNhAIGx/view?usp=drivesdk https://www.speedtest.net/my-result/a/5987176933 https://drive.google.com/file/d/111Ixi0ON0ih2Xej5ff1JQkMQKN3R4Ibg/view?usp=drivesdk https://www.speedtest.net/my-result/a/5987155160 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) Στην Ελλάδα βλέπω πολύ διαφορετική εμπειρία ανάλογα με τη συσκευή που έχουν οι χρήστες. Πέραν των άλλων, η ΚΟΣΜΟΤΕ ήδη άρχισε την αναβάθμιση στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη με νέους σταθμούς που έχουν πολλαπλάσια χωρητικότητα. Και πάνε "τραίνο" σε ταχύτητα. Φίλος μου έστειλε speedtest από Αθήνα με 800mbps ταχύτητα... Θα ήθελα να δω ένα τέτοιο speedtest! Ποια είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχει μετρηθεί στο δίκτυο της Cosmote; Edited April 21, 2020 by spookype20 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Το προφίλ σου φταίει. Ξαναπάρε. ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι το είδα. Για αυτό λέω ότι δε φταίει η συσκευή του. Qos cap. Απλά πράγματα. Εκτός αν έκλεισε σταθμός στην περιοχή του και αναβαθμίζεται σε 5g. Φιλιπε έχεις ίδια ποιότητα σήματος; Εκτός των άλλων αυτές τις μέρες έχουμε και διακοπές ρεύματος απο την ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ... ήμαρτον! Η ποιότητα του σήματος παραμένει αμετάβλητη. Δεν εχω θέμα, ουτε με τις κλήσεις, ουτε με τα sms. Μονο η ταχύτητα ιντερνετ. Με αυτά που γράψατε παραπάνω με βάλατε σε υποψίες... ενδέχεται αυτη η πτώση να συνέβη την περίοδο που είχα βάλει το iphone hotspot και χρησιμοποιούσα 4G cosmote ως backup του adsl που είχε βλάβη. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Εκτός των άλλων αυτές τις μέρες έχουμε και διακοπές ρεύματος απο την ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ... ήμαρτον! Η ποιότητα του σήματος παραμένει αμετάβλητη. Δεν εχω θέμα, ουτε με τις κλήσεις, ουτε με τα sms. Μονο η ταχύτητα ιντερνετ. Με αυτά που γράψατε παραπάνω με βάλατε σε υποψίες... ενδέχεται αυτη η πτώση να συνέβη την περίοδο που είχα βάλει το iphone hotspot και χρησιμοποιούσα 4G cosmote ως backup του adsl που είχε βλάβη. Δεν νομίζω να βάζουν κόφτη, εκτοε αν δεν εχεις αλλα δεδομεξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Κάλεσα πάλι την γραμμή βλάβης... η υπάλληλος μου απενεργοποίησε το Wifi Calling ενώ της είπα να κοιτάξουν το profile, ξαφνικά έγινε μεταγωγή απο 4G σε 3G , κόπηκε η κλήση, οι μετρήσεις ταχύτητας ookla για 4G έπεσαν κάτω απο 1Mbps κ τώρα δεν μπορώ να πιάσω γραμμή με την εξυπηρέτηση. Τέλεια... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) Τα ίδια συμβαίνουν σε αρκετά σημεία όσες φορές ανέβηκα στην Θράκη. Μέσα στις πόλεις όταν δώσουν πρόσφορες σέρνεται. Γενικά έχει θέμα Β. Ελλάδα γιατί σηκώνει και το μεγαλύτερο ποσοστό συνδρομητών. Ακριβώς όπως τα λες φίλε cmvr. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οι βορεια ελλαδα εχει θεματα και πριν τις προσφορες..και απλα κανουν την παπια..Δεν φευγω απο το δικτυο γιατι πλεον πραγματικα για μενα ειοναι οι ποιο φθοινει και εχω ενα micro που βαραει 180 mbps εξω απο το σπιτι μου ...ΚΑι οχι ολες οι περιοχες στα βορεια...Καβαλα βεροια δραμα και Θεσσαλονικη παει με οκει ταχτυτητες απο οτι μου αναφερουν φιλοι Έχει και παραμένουν άλυτα, ενώ οι άλλες δύο αναβαθμίζουν. Καλά η πιο φθηνή δεν είναι η πράσινη φίλε μου, σε καμία περίπτωση. Φθηνές είναι οι άλλες δύο. Φυσικά και δεν μηδενίζω το πράσινο δίκτυο, αλλά αν φταίει η χωρητικότητα ας επιλυθεί. Ειδάλλως ας ανακοινώσουν ότι στην Βόρεια Ελλάδα έχασαν την πρωτιά, δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν αναβαθμίσεις, κάτι που φυσικά θα τους αναγκάσει να μειώσουν τις υψηλές τιμές τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Edited April 21, 2020 by XP130TD Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Όλα στους κατασκευαστές τα ρίχνουμε. Γιατί αυτές οι κινεζιες παίζουν καλά σε άλλα δίκτυα;Πουθενά δεν παίζουν καλά.. Υπάρχουν αμέτρητα τεστ με φίλους που έχουν rn8 και 8 και με το δικό μου Α3.. Σε σχέση και με το leeco που είχα πριν και με το p30 που έχω τώρα.. Όταν η baseband σου είναι για τα μπάζα.. Μιλάω για ευρωπαϊκές συσκευές global.. Ca ενώ εγώ έχω παντού αυτή βλέπουν ελάχιστα και έως 2ca για 3 ούτε δείγμα.. Όταν η εταιρία έχει δύο σταθμούς βάσεις σου λέει εντάξει πιάνεις και από της δυο.. Θα κάνει 2ca και θα είναι εντάξει.. Με το leeco στο ίδιο σημείο εγώ. Είχα 2ca με 120/48 και ο άλλος είχε 12/10 με χειρότερο σήμα... Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Ακριβώς όπως τα λες φίλε cmvr. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει και παραμένουν άλυτα, ενώ οι άλλες δύο αναβαθμίζουν. Καλά η πιο φθηνή δεν είναι η πράσινη φίλε μου, σε καμία περίπτωση. Φθηνές είναι οι άλλες δύο. Φυσικά και δεν μηδενίζω το πράσινο δίκτυο, αλλά αν φταίει η χωρητικότητα ας επιλυθεί. Ειδάλλως ας ανακοινώσουν ότι στην Βόρεια Ελλάδα έχασαν την πρωτιά, δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν αναβαθμίσεις, κάτι που φυσικά θα τους αναγκάσει να μειώσουν τις υψηλές τιμές τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η αναβάθμιση στη Βόρεια Ελλάδα έχει ήδη δρομολογηθεί. Σαφέστατα το δίκτυο έχει πολλούς συνδρομητές στα Βόρεια λόγω κάλυψης άρα θα πρέπει να δοθεί σχετική προτεραιότητα. Στη Θεσσαλονίκη έχει γίνει το δίκτυο ΜΙΜΟ σε μεγάλες περιοχές. Κατερίνη πρέπει να κάνει το ίδιο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Η αναβάθμιση στη Βόρεια Ελλάδα έχει ήδη δρομολογηθεί. Σαφέστατα το δίκτυο έχει πολλούς συνδρομητές στα Βόρεια λόγω κάλυψης άρα θα πρέπει να δοθεί σχετική προτεραιότητα. Στη Θεσσαλονίκη έχει γίνει το δίκτυο ΜΙΜΟ σε μεγάλες περιοχές. Κατερίνη πρέπει να κάνει το ίδιο. Έχει πολλούς συνδρομητές πράγματι στη Βόρεια Ελλάδα. Ίσως γι'αυτό υπάρχει αυτή η άσχημη εμπειρία. Στην Κατερίνη πρέπει οπωσδήποτε να επέμβει, διότι υπάρχουν κεντρικές και θαλάσσιες περιοχές που η ταχύτητα είναι απαράδεκτη. Για τα χωριά του νομού Πιερίας νομίζω το έχω αναφέρει πολλές φορές, ότι σε σήμα είναι πρώτη, χωρίς αυτό να συνιστά αιτία εφησυχασμού. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 (edited) Λοιπόν, σήμερα μίλησα ξανά με το 13738, ο υπάλληλος που απάντησε φάνηκε να γνωρίζει αρκετά και ήταν κατατοπιστικός. Φαίνεται πως εδώ κ αρκετό καιρό υπάρχει βλάβη στην cosmote που επηρεάζει το 4G στον Βολο και οι εργασίες αποκατάστασης είναι σε εξέλιξη. Σκέψη μου είναι πως λόγω κρίσης, λόγω περιορισμών, λόγω ελλαdιστάν θα πάρει χρόνο για να λυθεί. Αν λάβω υπόψιν μου πως στην βλάβη σταθερής τηλεφωνίας κάναν 3μιση βδομάδες (προ καραντίνας κι έξαρσης κορωναϊού) για να την αποκαταστήσουν... γιούχου! Ο υπάλληλος μου πρότεινε κάτι πολύ ενδιαφέρον... επειδή υπάρχει βλάβη στο 4G πρότεινε να συνδεθώ σε 3G μέχρι να αποκατασταθεί το θέμα γιατί ενδεχομένως να έχω καλύτερες ταχύτητες. Όπως θα δείτε στην φωτό απο κάτω... είχε δίκιο! Edited April 22, 2020 by filippos Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Λοιπόν, σήμερα μίλησα ξανά με το 13738, ο υπάλληλος που απάντησε φάνηκε να γνωρίζει αρκετά και ήταν κατατοπιστικός. Φαίνεται πως εδώ κ αρκετό καιρό υπάρχει βλάβη στην cosmote που επηρεάζει το 4G στον Βολο και οι εργασίες αποκατάστασης είναι σε εξέλιξη. Σκέψη μου είναι πως λόγω κρίσης, λόγω περιορισμών, λόγω ελλαdιστάν θα πάρει χρόνο για να λυθεί. Αν λάβω υπόψιν μου πως στην βλάβη σταθερής τηλεφωνίας κάναν 3μιση βδομάδες (προ καραντίνας κι έξαρσης κορωναϊού) για να την αποκαταστήσουν... γιούχου! Ο υπάλληλος μου πρότεινε κάτι πολύ ενδιαφέρον... επειδή υπάρχει βλάβη στο 4G πρότεινε να συνδεθώ σε 3G μέχρι να αποκατασταθεί το θέμα γιατί ενδεχομένως να έχω καλύτερες ταχύτητες. Όπως θα δείτε στην φωτό απο κάτω... είχε δίκιο! Ναι αυτο ειναι αλήθεια, εχει αναφερθεί αρκετές φορές.. Ενω το 4g ειναι τεζα το 3g βαστάει καλα... Εγω εχω με 4g+ 0.7 mbps και με 3G 17mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Εγω εχω με 4g+ 0.7 mbps και με 3G 17mbps WTF!! :wacko::wacko: Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 (edited) Έτσι για να δούμε πόσο γρήγορα το δίκτυο φτιάχνει τις βλάβες του στην Β. Ελλάδα ακόμα το βορειοδυτικό κομμάτι της πόλης στην Ξάνθη έχει θέματα κάλυψης περιοχή κυψέλης, αστικό συνοικισμού που αν δεν μένεις στον 4ο και πάνω ούτε να μιλήσεις δεν μπορείς σε κάποια σημεία και προς το νοσοκομείο. Τα ίδια και στην παλαιά πόλη ιδιαίτερα όταν έχει κόσμο. Τα παιδιά μου μένουν εκεί λένε έχει πάνω από 3 χρόνια αυτή η κατάσταση. Ξέρω ξέρω φτενέ οι συσκευές τους μωρέ. Και τα τελευταία μοντέλα Iphone και τα Samsung έχουν πρόβλημα :lol: Edited April 22, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Και πάλι οι ταχύτητες 3g είναι πολύ χαμηλές. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Και πάλι οι ταχύτητες 3g είναι πολύ χαμηλές. Φαντάσου το 4g πως θα είναι. Ανύπαρκτο σχεδόν... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Έτσι για να δούμε πόσο γρήγορα το δίκτυο φτιάχνει τις βλάβες του στην Β. Ελλάδα ακόμα το βορειοδυτικό κομμάτι της πόλης στην Ξάνθη έχει θέματα κάλυψης περιοχή κυψέλης, αστικό συνοικισμού που αν δεν μένεις στον 4ο και πάνω ούτε να μιλήσεις δεν μπορείς σε κάποια σημεία και προς το νοσοκομείο. Τα ίδια και στην παλαιά πόλη ιδιαίτερα όταν έχει κόσμο. Τα παιδιά μου μένουν εκεί λένε έχει πάνω από 3 χρόνια αυτή η κατάσταση. Ξέρω ξέρω φτενέ οι συσκευές τους μωρέ. Και τα τελευταία μοντέλα Iphone και τα Samsung έχουν πρόβλημα :lol: Είπαμε η Βόρεια Ελλάδα θέλει γενική αναβάθμιση οπωσδήποτε. Ήδη με την κόκκινη κάνω άριστα τη δουλειά μου, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ εδώ πάνω. Σίγουρα έχει να κάνει με τον μεγάλο αριθμό συνδρομητών της πράσινης, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία γιαυτή τη στασιμότητα. Με την προσφορά που έδωσε φάνηκε το πρόβλημα ακόμα περισσότερο. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 κοιτα, με το 3G το κουτσοβολεύω. Ανοίγουν οι σελίδες στο κινητό, συγχρονίζονται με το icloud τα έγγραφα στο pages κ numbers... με 4G είτε είχε timed out είτε το απολύτως τίποτα. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Είπαμε η Βόρεια Ελλάδα θέλει γενική αναβάθμιση οπωσδήποτε. Ήδη με την κόκκινη κάνω άριστα τη δουλειά μου, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ εδώ πάνω. Σίγουρα έχει να κάνει με τον μεγάλο αριθμό συνδρομητών της πράσινης, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία γιαυτή τη στασιμότητα. Με την προσφορά που έδωσε φάνηκε το πρόβλημα ακόμα περισσότερο. Και δεν είναι μόνο εκεί δυστυχώς. Και Χαλκιδική έχει θέματα ανά περιοχές και δεν είναι μόνο η βόρεια Ελλάδα. Και στον ευρύτερο νομό Αττικής έχει προβληματακια σε αρκετά σημεία που πηγαίνω συχνά σε μικρά μέρη. Είναι το βασικό μου νούμερο στο δίκτυο οπότε όλα κάνουν μπαμ. Υπάρχουν σημεία που υπερτερεί αλλά υπάρχουν σημεία που έχει σοβαρά θέματα και μέσα στην Αθήνα όπως πχ ψηλά Παπάγου όπου επισκέπτομαι σχετικά συχνά που οι ταχύτητες είναι απαράδεκτα χαμηλότερες από τον ανταγωνισμό και με θέματα να μην μπορείς να μιλήσεις μέσα στα σπίτια και πάει χρόνια αυτή η βαλίτσα. Το δίκτυο δίνοντας όλα αυτά τα πακέτα επιβαρύνουν την κατάσταση. Αν φθηνήνει και άλλο τα συμβόλαια στα δεδομένα χωρίς να αναβαθμίσει θα έχει θέματα με τόσο κόσμο που έχει το δίκτυο. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Πρίν κατέβασα αρχείο 800 MB με 3G στο PC με Jdownloader με ταχύτητες από 8 MBPS-16 MBPS σε περίπου 10-12 λεπτά!!!με 4G στην αρχή της λήψης μέχρι 4 MBPS κατέβαζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 (edited) Γενικα στην cosmote δεν ειχα ποτε θεμα με ταχυητες....Μονο στην κεραια αυτη της πολης μου και οπως εχω πει σε συγκεκριμενα cell...Για μενα ομως ειναι καλο να κανει κατι παραπανω απο αποψη καλυψης...Υπαρχει ενα κοματι στην ιονια οδο μετα τα γιαννενα που ειναι εκτος υπηρεσιας η νομιζω πρεπει να μπουν micro σε ολη την διαδρομη κοζανη γιαννενα. Edited April 22, 2020 by Vasileios Σύγκριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Για ποιό λόγο με τα καρτοκινητά γκρινιάζουν περισσότερο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Ήρθε αυτό σε ένα whatsup: https://ibb.co/bPf80QZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Τα λόγια είναι περιττά! 3G https://drive.google.com/file/d/123N9S1rvlv8JxSMnLshyr2t13p68IDCO/view?usp=drivesdk https://www.speedtest.net/my-result/a/5990858692 4G+ https://drive.google.com/file/d/128HU99RWmCvkWkbKOkvEoa7Pe2OVAxvf/view?usp=drivesdk https://www.speedtest.net/my-result/a/5990843430 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Για ποιό λόγο με τα καρτοκινητά γκρινιάζουν περισσότερο; γιατί έτσι είναι. μπες στα ανάλογα τοπικ και θα δεις (και εγώ καρτοκινητο έχω ακόμα):) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 γιατί έτσι είναι. μπες στα ανάλογα τοπικ και θα δεις (και εγώ καρτοκινητο έχω ακόμα):) Ρώτησα απλά. Εγώ από 1998 Cosmote με συμβόλαιο είμαι! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts