MeteorX Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 ακριβως.. και εδω κοζανη εχασα τελειως το σημα για περιπου 3 λεπτα. αντε να δουμε πως θα παει με το απεριοριστο δωρο.. δεν θα ασχοληθουν οι περισσοτεροι με το απεριοριστο,ολοι ειναι με fb , insta με ρυθμο 10 mb ανα λεπτο.ειναι λιγα τα ατομα που θα το χρησιμοποιησουν για κατεβασμα /ανεβασμα αρχειων.δεν θα γονατισει το δικτυο.αν ομως πεσουν 200 χιλιαδες ατομα και ανεβαζουν κατεβαζουν στο φουλ η youtube με 1080+ εκει αστο πατριωτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Θυμησε μου που έχει απεριόριστο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Πάντως το 5gc στο οποίο θα μεταβεί σύντομα η cosmote η σταθερότητα του δικτύου θα ανέβει σημαντικά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Δεν ξερω πως συμβαινει αλλα οποτε εχεθ διακοπη το δικτυο στην ελλαδα , εχω και εγω στο εξωτερικο ...ουτε κλησεις ουτε 4g αυτην την φορα για κανα 10λεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Αμα είσαι με roaming απο cosmote ή σε cosmote λογικά επηρεάζεται κάπως Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Αμα είσαι με roaming απο cosmote ή σε cosmote λογικά επηρεάζεται κάπως Με ελληνικη σιμ στην Ρουμανια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Η μέτρηση έγινε στα Ιωάννινα παραλίμνια περιοχή. Είναι μια από τις χειρότερες μετρήσεις με το δίκτυο της cosmote.Band : 800+1800.. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/5567998378 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Η τριτωσε το κακο η εχει καποιο προβλημα εχει η Sim μου...Απο τον Προμαχώνα Σερρων μεχρι και την περιφερειακη το δικτυο λειτουργουσε τελεια....μετα απλα κολλημένο umts και καθολου data ..Ειναο παλι κατω τκ πρωτο δικτυο της ελλαδας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Η τριτωσε το κακο η εχει καποιο προβλημα εχει η Sim μου...Απο τον Προμαχώνα Σερρων μεχρι και την περιφερειακη το δικτυο λειτουργουσε τελεια....μετα απλα κολλημένο umts και καθολου data ..Ειναο παλι κατω τκ πρωτο δικτυο της ελλαδας? Παντως εγω εδω και μια ωρα δεν εχω καθολου wifi calling... Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Εγώ κανονικά βλέπω το σηματακι πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 (edited) Ε σιχτιρ πλέον. 3η φορά την τελευταία εβδομάδα προβλήματα Στο τσατ του wu το γνωρίζουν και λενε ότι προχώρησαν σε ενέργειες αποκατάστασης Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 14, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 (edited) Τώρα βγάζει ένα ωραίο Χ στο σήμα, ούτε 2g/3g ούτε 4g/vowifi στην Αλεξανδρούπολη. Edit: ήρθε ξανά το σήμα και στα 2 κινητά που έχω εδώ. Edited December 14, 2019 by paanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Τώρα βγάζει ένα ωραίο Χ στο σήμα, ούτε 2g/3g ούτε 4g/vowifi στην Αλεξανδρούπολη. Ωραιοτατα πραματα...τι κανουν ηθελα ν ξερα... Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ναι κάτι πάει πολύ στραβά τώρα τελευταία στο δίκτυο τους Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Και θα παίξουν και απεριόριστα δεδομένα από μεθαύριο στο what's up, και ποιος ξέρει και τι άλλη προσφορά σε συμβόλαια και καρτοσυμβόλαια. Έχει να γίνει του Κουτρούλη ο γάμος από black out. :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 ίσως να υπάρχει μία πιθανότητα αυτά τα blackout αυτή την εβδομάδα να είναι ουσιαστικά κάποια επιπλέον ενίσχυση του εξοπλισμού τους ώστε να αντέξει και επιπλέον κίνηση των γιορτών και όχι μόνο. όπως και να έχει θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Θεσσαλονίκη μόλις ήρθε το 3g σε κάποια κινητά αλλά τα δεδομένα δεν ανοίγουν σε όλους, σε εμένα μία ανοίγουν μία κλείνουν. 4g ούτε λόγος. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Θεσσαλονίκη μόλις ήρθε το 3g σε κάποια κινητά αλλά τα δεδομένα δεν ανοίγουν σε όλους, σε εμένα μία ανοίγουν μία κλείνουν. 4g ούτε λόγος. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς το ιδιο και εδω Για vowifi ουτε λογος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Στα βόρεια έχει πρόβλημα από Αλεξανδρούπολη έως τέρμα δυτικά από ότι με ενημέρωσαν φίλοι που μένουν εκεί. Δεν πήρε κάνεις την υποστήριξη να ρωτήσει τι παίζει; Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ναι. Επικοινώνησε φίλος. Υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα και γίνονται ενέργειες αποκατάστασης Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ναι. Επικοινώνησε φίλος. Υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα και γίνονται ενέργειες αποκατάστασης Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤίποτα συγκεκριμένο δηλαδή. Γενικολογα Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ναι κάτι πάει πολύ στραβά τώρα τελευταία στο δίκτυο τους Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αναβαθμίζουν για υποστήριξη 5g. Λογικό να το κάνουν σαββατοκύριακο. ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξερω πως συμβαινει αλλα οποτε εχεθ διακοπη το δικτυο στην ελλαδα , εχω και εγω στο εξωτερικο ...ουτε κλησεις ουτε 4g αυτην την φορα για κανα 10λεπτο Roaming λογικό είναι να μην παίζει όταν έχει πρόβλημα το core network. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Νεκρά 3G/4G περιοχή Τριανδρία Θεσσαλονίκης.Με το που είδα ότι δεν άνοιγαν τα δεδομένα λέω κάτσε να μπω στο forum να δω τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Δεν γνωρίζω την αιτία, αλλά τελευταία το έργο αυτό έχει παιχτεί πολλές φορές..... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Πράγματι.. αλλά είναι η Cosmote και επειδή όταν δουλεύει, δουλεύει όπως πρέπει, πολλοί είμαστε πιο ελαστικοί στην κριτική απέναντι της και επειδή έχει υπηρεσίες (ναι οκκκ όταν δουλεύουν χαχαχα) που ο ανταγωνισμός δεν έχει.. οπότε μονόδρομος η Cosmote και ας πέφτει κάπου κάπου.. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts