bbbb Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Αν το κάνω κάποια στιγμή root θα μπορέσω να δω περισσότερες πληροφορίες. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 (edited) Στο χωριό του πατέρα μου, λίγο έξω από την Σπάρτη. Πλέον η Cosmote έχει 4G+ (B7 + B3)! Παλιότερα έβλεπα μόνο B20 και B3 χωρίς CA, αλλά τώρα στον ίδιο σταθμό προστέθηκε και B7! Φαντάζομαι ότι αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί, θα πιάνει πολύ παραπάνω... Υ.Γ. Το ωραίο είναι ότι στο ισόγειο του σπιτιού εδώ, η Cosmote παραμένει με οριακό σήμα, ακόμα και με 2G! Μόνο με ένα κινέζικο repeater που έχω στα 1800 MHz, σώζεται η κατάσταση... Edited May 25, 2019 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Όταν έχει B3+20, είναι κλασσικό συνδυασμός CA της C-OTE. Η συσκευή δεν σου υποστήριζε CA εκεί για κάποιο λόγο. Επίσης, ξανά, όπου βλέπεις B3+7, σημαίνει πως έχει 3CA. Είμαι αρκετά σίγουρος πως με μια συσκευή με καλό και συμβατό modem θα έβλεπες καλύτερα αποτελέσματα. Με το cross pci CA, πρακτικά έχεις παντού CA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Όταν έχει B3+20, είναι κλασσικό συνδυασμός CA της C-OTE. Η συσκευή δεν σου υποστήριζε CA εκεί για κάποιο λόγο. Επίσης, ξανά, όπου βλέπεις B3+7, σημαίνει πως έχει 3CA. Είμαι αρκετά σίγουρος πως με μια συσκευή με καλό και συμβατό modem θα έβλεπες καλύτερα αποτελέσματα. Με το cross pci CA, πρακτικά έχεις παντού CA. Με άλλο πάροχο, έχω δει CA με B7 + B20. Αλλά B3 + B20 ποτέ ως τώρα, με κανέναν... Μπορεί δηλαδή η Cosmote τόσα χρόνια να είχε 4G+ με αυτό τον συνδυασμό και να μην τον υποστηρίζει η συσκευή μου, δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 B3+B20 είναι ο βασικός συνδυασμός CA στη Cosmote. Σχεδόν όλοι οι σταθμοί βάσης το υποστηρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Με άλλο πάροχο, έχω δει CA με B7 + B20. Αλλά B3 + B20 ποτέ ως τώρα, με κανέναν... Μπορεί δηλαδή η Cosmote τόσα χρόνια να είχε 4G+ με αυτό τον συνδυασμό και να μην τον υποστηρίζει η συσκευή μου, δεν ξέρω... Δεν το υποστηρίζει η συσκευή σου. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Στο χωριό του πατέρα μου, λίγο έξω από την Σπάρτη. Πλέον η Cosmote έχει 4G+ (B7 + B3)! Παλιότερα έβλεπα μόνο B20 και B3 χωρίς CA, αλλά τώρα στον ίδιο σταθμό προστέθηκε και B7! Φαντάζομαι ότι αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί, θα πιάνει πολύ παραπάνω... Υ.Γ. Το ωραίο είναι ότι στο ισόγειο του σπιτιού εδώ, η Cosmote παραμένει με οριακό σήμα, ακόμα και με 2G! Μόνο με ένα κινέζικο repeater που έχω στα 1800 MHz, σώζεται η κατάσταση... το ιδιο και σε εμας στις Σερρες στα χωρια... Στο 2ο οροφο 3+20 με 4/5 μπαρες.Κατεβαινω στο ισόγειο και βλεπω η b20 στα - 125 dbm η ετκος δικτυου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 το ιδιο και σε εμας στις Σερρες στα χωρια... Στο 2ο οροφο 3+20 με 4/5 μπαρες.Κατεβαινω στο ισόγειο και βλεπω η b20 στα - 125 dbm η ετκος δικτυου Ημαθια επισης...εξω 4G φουλ και μεσα ειδικα σε ισογεια εχει 3G. Καλα που στο χωριο εχω ιντερνετ και wifi calling. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 (edited) Μέτρηση στην παραλία Θεσσαλονίκης στις ομπρέλες. Band 1800 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/4973566452 Edited May 26, 2019 by XP130TD Off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 το ιδιο και σε εμας στις Σερρες στα χωρια... Στο 2ο οροφο 3+20 με 4/5 μπαρες.Κατεβαινω στο ισόγειο και βλεπω η b20 στα - 125 dbm η ετκος δικτυου Ημαθια επισης...εξω 4G φουλ και μεσα ειδικα σε ισογεια εχει 3G. Καλα που στο χωριο εχω ιντερνετ και wifi calling. Αυτό είναι το "ωραίο" με την Cosmote... Σου πετάει κάτι 4G+ σε άκυρα μέρη, ακόμα και μέσα σε τούνελ και σε κάποια σημεία που θες να μιλήσεις, δεν έχεις σήμα... :lol: Ή και να έχεις λίγο σήμα, η ποιότητα ήχου είναι απαράδεκτη, που καλύτερα θα είναι να μη μιλάς καθόλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Αυτό είναι το "ωραίο" με την Cosmote... Σου πετάει κάτι 4G+ σε άκυρα μέρη, ακόμα και μέσα σε τούνελ και σε κάποια σημεία που θες να μιλήσεις, δεν έχεις σήμα... :lol: Ή και να έχεις λίγο σήμα, η ποιότητα ήχου είναι απαράδεκτη, που καλύτερα θα είναι να μη μιλάς καθόλου... Κεφαλονια...αν εισαι ψηλα εχεις τρομερο σημα ειτε εξω απο το αργοστολι.Ενω μεσα σε εσωτερικο χωρο στο κεντρο ψαχνω σημα για ιντερνετ και για ομιλια βγαινω στο μπαλκονι.Μεσα στο σπιτι ειτε η ποιοτητα ηχου εχει θεμα ειτε δεν εχει σημα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Κεφαλονια...αν εισαι ψηλα εχεις τρομερο σημα ειτε εξω απο το αργοστολι.Ενω μεσα σε εσωτερικο χωρο στο κεντρο ψαχνω σημα για ιντερνετ και για ομιλια βγαινω στο μπαλκονι.Μεσα στο σπιτι ειτε η ποιοτητα ηχου εχει θεμα ειτε δεν εχει σημα. το ιδιο και ιονιο πανεπιστήμιο εξω φουλ 4g στα - 70 (διπλα ο σταθμος) και με το που μπεις μεσα σε πεταει στην κυριολεξια εκτος δικτυου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 το ιδιο και ιονιο πανεπιστήμιο εξω φουλ 4g στα - 70 (διπλα ο σταθμος) και με το που μπεις μεσα σε πεταει στην κυριολεξια εκτος δικτυου Κερκυρα λες; Εγω λεω για Αργοστολι,οπου το κτηριο ειναι προκατ και το σημα περναει αλλα και εξω να εισαι παλι δεν εχει ταχυτητες.Με το ζορι 20-30Mbps.Αν ανεβω 4-5 στενα επανω η Cosmote εχει 50+Mbps. Και κοντα σταθμο δεν εχει γιατι ειναι σε μικρη αποσταση το νοσοκομειο.Ερχεται ειτε απο απεναντι ειτε απο την Βιομηχανικη Περιοχη. Σημα μεσα παντως εχω στο Ιονιο Πανεπιστημιο(ή ΤΕΙ Ιονιων Νησων για τους παλιους). Το εκτος δικτυου στο Αργοστολι το εχει σε συγκεκριμενους δρομους πανω απο τη Λεωφορο Βεργωτη και πανω απο τη Μητροπολη. Εξω στο δρομο με 3G και μεσα βλεπω Edge με 1 γραμμη ή στην καλυτερη 2-3. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Κερκυρα λες; Εγω λεω για Αργοστολι,οπου το κτηριο ειναι προκατ και το σημα περναει αλλα και εξω να εισαι παλι δεν εχει ταχυτητες.Με το ζορι 20-30Mbps.Αν ανεβω 4-5 στενα επανω η Cosmote εχει 50+Mbps. Και κοντα σταθμο δεν εχει γιατι ειναι σε μικρη αποσταση το νοσοκομειο.Ερχεται ειτε απο απεναντι ειτε απο την Βιομηχανικη Περιοχη. Σημα μεσα παντως εχω στο Ιονιο Πανεπιστημιο(ή ΤΕΙ Ιονιων Νησων για τους παλιους). Το εκτος δικτυου στο Αργοστολι το εχει σε συγκεκριμενους δρομους πανω απο τη Λεωφορο Βεργωτη και πανω απο τη Μητροπολη. Εξω στο δρομο με 3G και μεσα βλεπω Edge με 1 γραμμη ή στην καλυτερη 2-3. Ναι για την Κέρκυρα αναφερομαι... Αργοστολι δεν εχω ακομα καποια εικονα προσωπικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 B7 + B3. Μέσα στο κεντρικό κτίριο του ΟΤΕ στο Μαρούσι. 10ος όροφος (πήγα για συνέντευξη, για την πρακτική μου). Το ωραίο είναι, ότι μόλις κατέβηκα κάτω στo υπαίθριο πάρκινγκ, έπιανα μόνο 25 Mbps... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Τι φάση ρε παιδιά να μας ρίχνει σε Ε οταν είμαστε σε κλήση. Βάζω το κινητό μερικές φορές σε lte only και δεν έχω καθόλου κλήσεις. Τα έχει ρημάξει όλα η cosmote ας φτιάξει το δίκτυο της ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Τι φάση ρε παιδιά να μας ρίχνει σε Ε οταν είμαστε σε κλήση. Βάζω το κινητό μερικές φορές σε lte only και δεν έχω καθόλου κλήσεις. Τα έχει ρημάξει όλα η cosmote ας φτιάξει το δίκτυο της ποτέ. Που στην Αθήνα ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Που στην Αθήνα ; Χαλκιδική φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Χαλκιδική φίλε μου Το κλασικό πρόβλημα της Βόρειας Ελλάδας. Στην Αθήνα πλέον στις περιοχές που κινούμαι είναι σπάνιο φαινόμενο. Όταν ανεβαίνω επάνω παίζει πολύ και κινούμαι Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Σέρρες και Θράκη. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMusicman Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 (edited) Πευκοχώρι Χαλκιδικής https://i.ibb.co/gJQrw1N/Screenshot-20190531-185845.jpg Edited May 31, 2019 by XP130TD τεράστια εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Το κλασικό πρόβλημα της Βόρειας Ελλάδας. Στην Αθήνα πλέον στις περιοχές που κινούμαι είναι σπάνιο φαινόμενο. Όταν ανεβαίνω επάνω παίζει πολύ και κινούμαι Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Σέρρες και Θράκη. Το δικτυο θελει πυκνώσει στην Βορεια Ελλαδα... εδω αχεδον 10 χωρια στις Σερρες παιζουν απο μια μακρινη 2600/2100/1800/900/800....Ακομα και σε εξωτερικους χωρους βλεπω -120 dbm με b20. δηλαδη για να κανω ενα απλο search πρεπει να κοιταει το κινητι κατευθείαν στην κεραία ? Το ιδιο και μες την πολη... Σχεδον σε ολες τις γυρω περιοχες πιανει απο ενα σταθμο απο τα βουνα ... Βεβαια καξ οι Σερραιοι '' παντογνωτστες'' βαζουν το χερακι τους και δεν τους αφήνουν να βαλουν κεραιες Απο τοτε που άνοιξαν την b7στον βασικο σταθμο το δικτυο εχει ανακουφηστει σε ταχυτητες και μαλιστα σηνανταω περιπτωσεις οπου κραταει την b7 μεχρι και - 133dbm.. Χαρακτήριστικο παραδειγμα σε στενο σε εξωτερικο χωρο πρως την εξοδο για Θεσσαλονιλη https://drive.google.com/file/d/1-3VfEDmBXnxkFgHoX38mUlDkw1yQHWSH/view?usp=drivesdk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Το δικτυο θελει πυκνώσει στην Βορεια Ελλαδα... εδω αχεδον 10 χωρια στις Σερρες παιζουν απο μια μακρινη 2600/2100/1800/900/800....Ακομα και σε εξωτερικους χωρους βλεπω -120 dbm με b20. δηλαδη για να κανω ενα απλο search πρεπει να κοιταει το κινητι κατευθείαν στην κεραία ? Το ιδιο και μες την πολη... Σχεδον σε ολες τις γυρω περιοχες πιανει απο ενα σταθμο απο τα βουνα ... Βεβαια καξ οι Σερραιοι '' παντογνωτστες'' βαζουν το χερακι τους και δεν τους αφήνουν να βαλουν κεραιες Απο τοτε που άνοιξαν την b7στον βασικο σταθμο το δικτυο εχει ανακουφηστει σε ταχυτητες και μαλιστα σηνανταω περιπτωσεις οπου κραταει την b7 μεχρι και - 133dbm.. Χαρακτήριστικο παραδειγμα σε στενο σε εξωτερικο χωρο πρως την εξοδο για Θεσσαλονιλη https://drive.google.com/file/d/1-3VfEDmBXnxkFgHoX38mUlDkw1yQHWSH/view?usp=drivesdkΣυμφωνώ εν μέρη ότι δεν κάνουν για δρόμους..Επίσης θα ήθελα την καταργήσει από τα κέντρα των πόλεων τ ν αυτοκινήτων και των μηχανών γιατι σκοτώνονται εκατονταδες άνθρωποι κάθε μέρα μας γεμίζουν καυσαέρια και θόρυβο... Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Λιτόχωρο Πιερίας. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikolasSpyr Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Γεια σας. Μηπως γνωριζει κανεις ποιο συνδιασμο απο μπαντες πρεπει να βαλω στο Carrier Aggregation για να εχω 4g+ στην Cosmote; Κανω δοκιμες χειροκινητα με τα προγραμματα της Qualcomm (σε Redmi Note 4 με Custom ROM) αλλα δεν βλεπω κατι να παιζει. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Γεια σας. Μηπως γνωριζει κανεις ποιο συνδιασμο απο μπαντες πρεπει να βαλω στο Carrier Aggregation για να εχω 4g+ στην Cosmote; Κανω δοκιμες χειροκινητα με τα προγραμματα της Qualcomm (σε Redmi Note 4 με Custom ROM) αλλα δεν βλεπω κατι να παιζει. Ευχαριστω Νομίζω ότι τα Xiaomi δεν παίζουν με 4G+... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts