Jump to content

NikolasSpyr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About NikolasSpyr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

NikolasSpyr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. NikolasSpyr

    4G LTE

    Ναι κανονικα. Εχω ενεργοποιησει diag και εχω γραψει οτι ειναι απο το προγραμμα.. Μπορει να ειναι θεμα της rom που εχω τωρα θα δοκιμασω να βαλω αλλη και θα δω..
  2. NikolasSpyr

    4G LTE

    Αμα δεν κάνω εγω τιποτα πως κανουν οι αλλοι;
  3. NikolasSpyr

    4G LTE

    Εμενα παιζει το qxdm και γραφει τα values κανονικά απλα μαλλον δεν υποστηρίζεται η rom που εχω γιατι δεν βλεπω 4g+. Ή η Cosmote κατι εχει κάνει για να μην παιζει. Τι να πω..
  4. NikolasSpyr

    4G LTE

    κι ομως παιζουν βλεπω εξωτερικο και δουλευουν αυτες οι πατεντες απλα θες το καταλληλο ζευγος απο μπαντες για να μπει με Carrier Aggregation στον καθε παροχο. Δεν ειναι περιορισμος hardware. Δες πχ αυτος το κανει με το Mi A1 που εχει SD 625 (οπως και το RN4)
  5. NikolasSpyr

    4G LTE

    Γεια σας. Μηπως γνωριζει κανεις ποιο συνδιασμο απο μπαντες πρεπει να βαλω στο Carrier Aggregation για να εχω 4g+ στην Cosmote; Κανω δοκιμες χειροκινητα με τα προγραμματα της Qualcomm (σε Redmi Note 4 με Custom ROM) αλλα δεν βλεπω κατι να παιζει. Ευχαριστω
  6. Εε τωρα το καλοκαίρι ειναι λιγο περίεργα γιατι το εχω συνέχεια στο pc για ίντερνετ (στο εξοχικό) και δεν μπορώ να μετρήσω αλλα γενικα κρατάει πανω απο 1 μερα με μετρια χρήση (τωρα την μετρια χρηση οπως την παρει ο καθενας). Νομιζω μετράει και το οτι τα 2.4 απο τα 2.8 gb ram ειναι γεμάτα συνέχεια (εχω 130 εφαρμογές....). Πολλες φορες παει και 2.7gb.
  7. Bugs καμποσα προφανώς γιατί βγαίνει 1 build το μηνα. Αυριο παω διακοπές και θα ειμαι εκτός. Μολις γυρίσω (σε καμια εβδομάδα) θα δοκιμάσω aosp extended που φαίνεται πολυ σταθερη (και βγαίνει 1 build την εβδομάδα). Μπαταρία δεν μπορω να συγκρίνω με miui γιατι την κράτησα για λιγες ωρες μονο. Το μονο που ξερω ειναι οτι η μπαταρία του κινητού ειναι απλα τέλεια.
  8. Αν υπάρχει κανεις που ασχολείται, ποια ειναι η πιο γρήγορη και σταθερή custom rom (οχι miui)? Τωρα ειμαι με resurrection remix. Και θα ήθελα να εχει customizations σαν την rr (τουλάχιστον καποια) Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδω μιλαμε γενικα και εκει μιλανε μονο για miui. Επίσης υπαρχεο διαφορα στο 4 με το 4x δες ενα παλιο ποστ που τα εξηγεί.
  9. Δες να την εχει φτιάξει η google. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging αυτο εδω ειναι. Και ναι δεν σε περιορίζει στα κεφαλαία.
  10. Ξαναλέω γι αυτό δεν έμεινα παραπάνω απο 1 ωρα με miui και εβαλα Custom rom. Πρεπει να το σκεφτείτε καλύτερα μιας και τουλάχιστον αυτο που πηρα είχε ξεκλείδωτο bootloader... Ειναι η ιδανική λύση σε οποιαδήποτε πρόβλημα (συλλογή file manager κλπ) που εχει miui. Δεν λεω σε σύγκριση με αλλα κινητά (άλλων κατασκευαστων) το miui τρέχει παρα πολύ καλα στα κινητά της xiaomi αλλα εχει προβληματα. Με λιγα λογια η λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα software: Custom rom. Ευκολο, χωρίς πολύ κόπο (ιδικά αν το έχεις ξανακάνει) και το πολυ πολυ να ξανακλειδωσεις το bootloader σε περίπτωση που θες να το πας εγγύηση.
  11. Παιδιά εγω μετάνιωσα που το πηρα χωρίς την 800αρα. Σκεφτόμουν οτι θα πιανει και χωρίς αυτην. Πιάνει αλλα σε πολλά σημεία εκτος κέντρου το κινητό προτιμάει 3g.... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω ολη μερα το εχω ανοιχτό το 4g. Εχω να το κλείσω απο οταν αλλαξα ρομ :P
  12. Λες να πάρεις καινούργιο ή έχεις ήδη? Αν δεν έχεις πάρει ακόμα ολα σχεδόν είναι global. Απο Ελλάδα όλα και απο κινα δες να λεει global ή international. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή δεν εχω κατάλαβει ακομα γιατι πρεπει να εχουμε την 800αρα? Εμενα δεν εχει. Δεν θα πιανει 4g παντού? Εχω cosmote.
  13. Λοιπον σημερα το ανοιξα εμεινα με miui για καμια ωρα και γενικα το σεταρω απο τις 1μμ μεχρι πριν απο λιγο. Για καποιο λογο το πηρα απο σκρουτζομαγαζο και ειχε ξεκλειδωτο bootloader (don't ask why). Εβαλα twrp γενικα δεν ηταν δισκολο απλα μετα πρεπει να φλασαρεις ενα zip αλλιως δεν bootαρει το miui. Εγγατεστησα τελικα rr (resurrection remix) που ειναι official και οταν βγει official lineage θα το βαλω. Γενικα η rr εχει παρα πολλες επιλογες (μου θυμμησε το aicp που ειχα στο παλιο μου doogee). Με google camera (απο apk) παιζει κανονικα το ultra hd στο βιντεο (την στοκ δεν την ανοιξα καν). Οπως ειπα δεν προλαβα να το τεσταρω full αφου το σεταρα ολη μερα(ακομα να τελειωσω). Θα δω μαλλον σημερα αυτο για την φορτηση. Θα ενημερωσω οταν περασουν λιγες μερες και θα τα εχω δει ολα. EDIT: Δες εδω για την φορτηση που ελεγες (αν εννοεις αυτο). Δεν ξερω και στν miui αν πιανει τοσο η περισσοτερο.
×
×
  • Create New...