Nikolas14 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Όσοι δίνετε αναφορά για κάλυψη και ταχύτητες με Ζιαομι (και άλλα) μάλλον άδικα το κάνετε. Βάλτε την ίδια κάρτα σε ένα Samsung Huawei ή iphone και μετά μοιραστείτε εντυπώσεις. Με συσκευές με μόντεμ που δεν κάνουν ούτε ένα διπλό CA και δεν υποστηρίζουν ούτε volte είναι σαν να κάνετε roaming μέσα στη χώρα σας. Ναι ξέρω, σκληρό, αλλα αληθινό. Sent from my iPad using Tapatalk Δηλαδη οσοι εχουμε κινεζικα στην απ εξω; Αν δεν εχει κανεις Huawei τουλαχιστον,ειναι σαν να μην εχει εικονα. Οσο για το VoLTE,εμενα δουλευει κανονικοτατα.Και το σηματακι πανω δεν ειναι ψευτικο,μια χαρα κλησεις κανω Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Ναι, αλλά η συσκευή σου δεν είναι συμβατή επίσημα, και δουλεύει με πατέντα. Δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα δουλεύει όπως είναι σχεδιασμένο από το δίκτυο κάτω από όλες τις συνθήκες. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 (edited) Δηλαδη οσοι εχουμε κινεζικα στην απ εξω; Αν δεν εχει κανεις Huawei τουλαχιστον,ειναι σαν να μην εχει εικονα. Οσο για το VoLTE,εμενα δουλευει κανονικοτατα.Και το σηματακι πανω δεν ειναι ψευτικο,μια χαρα κλησεις κανω Δεν σου απαγορεύω να μιλήσεις φιλε μου. Απλώς τα baseband της Ζιαομι είναι για κλωτσιές σε ευρωπαϊκα δίκτυα. Διαφημίζει 4G+ σε κάποια μοντέλα η infoquest (πχ Mi8 και Mix2S) και τα μόντεμ τους δεν υποστηρίζουν όλους τους πιθανούς συνδυασμούς carrier aggregation, με αποτέλεσμα οι χρήστες να είναι με απλό 4G το 90% του χρόνου, ενώ άλλες συσκευές απλώς δεν ξεκολλάνε από 4G+. Όσο για το ποσο καλά λειτουργεί το δικό σου volte με πατέντες, έγραψες σε προηγούμενο ποστ ότι έχεις χαμένες κλήσεις. Υποθέτω πως καταλαβαίνεις πως οι επίσημα υποστηριζόμενες συσκευές δεν έχουν τέτοια θέματα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως δίνοντας αναφορές από μη υποστηριζόμενες συσκευές, δεν έχετε την ίδια εικόνα με τους υπόλοιπους. Δίνετε εν άγνοια σας «στρεβλή» εικόνα του δικτύου. Sent from my iPad using Tapatalk Edited October 6, 2018 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Δεν σου απαγορεύω να μιλήσεις φιλε μου. Απλώς τα baseband της Ζιαομι είναι για κλωτσιές σε ευρωπαϊκα δίκτυα. Διαφημίζει 4G+ σε κάποια μοντέλα η infoquest (πχ Mi8 και Mix2S) και τα μόντεμ τους δεν υποστηρίζουν όλους τους πιθανούς συνδυασμούς carrier aggregation, με αποτέλεσμα οι χρήστες να είναι με απλό 4G το 90% του χρόνου, ενώ άλλες συσκευές απλώς δεν ξεκολλάνε από 4G+. Όσο για το ποσο καλά λειτουργεί το δικό σου volte με πατέντες, έγραψες σε προηγούμενο ποστ ότι έχεις χαμένες κλήσεις. Υποθέτω πως καταλαβαίνεις πως οι επίσημα υποστηριζόμενες συσκευές δεν έχουν τέτοια θέματα. Sent from my iPad using Tapatalk Χαμενες κλησεις ειχα Θεσσαλονικη,τωρα που ειμαι Κεφαλλονια απλα δεν μπορω να μιλησω.Γιατι με το ζορι εχω 4G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 (edited) Χαμενες κλησεις ειχα Θεσσαλονικη,τωρα που ειμαι Κεφαλλονια απλα δεν μπορω να μιλησω.Γιατι με το ζορι εχω 4G. Ακριβως στα «δύσκολα» είναι που χρειάζονται αυτά τα «περιττά» χαρακτηριστικά που γράφω. Carrier aggregation, volte, (mimo, laa κλπ) Με μια άλλη συσκευή δεν θα είχες το πρόβλημα που περιγράφεις. Sent from my iPad using Tapatalk Edited October 6, 2018 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Εσείς μετράτε με συσκευές εμπορίου και εμείς με πανάκριβα ρούτερ ειδικά για εφαρμογές για φιλελεύθερες εξωτερικές κεραίες μπουρια με το συμπάθιο. Τέλος πάντων για να ξεκαθαρίσει το θέμα αν μένεις σε μεγάλη πόλη κατα 90 με 95% λειτουργούν όλες αλλά εκτός υπάρχουν θέματα αν είσαι γκαντέμης και μένεις σε κάποιο χωριό η κωμόπολη την εκατσες την βάρκα. Και δυστυχώς πλέον είναι αρκετές οι περιοχές στην επαρχία που έχουν πρόβλημα. Σταματήστε μερικοί που ζείτε στον μικρόκοσμο σας που αποτελεί το 0.0001 του ελλαδικού χώρου να λέτε γενικότητες και να χλευάζετε τα πάντα και τους πάντες. Το ότι είναι η καλύτερη εταιρία στην χώρα δεν την κάνει αυτόματα και την καλύτερη σε κάλυψη και ταχύτητα παντού αφού σχεδόν το 70+% του πληθυσμού της χώρας μένει στα 2 μεγάλα αστικά κέντρα και απο εκεί βγάζουν τα τεράστια νούμερα σε ταχύτητα με διάφορα που εν μέρει είναι και αλήθεια. Αλλά Ελλάδα δεν είναι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη μόνο . Και ναι όποιος ταξιδεύει παντού στην χώρα το γνωρίζει ότι πρέπει να έχεις 2 εταιρίες αν θέλεις την απόλυτη κάλυψη δεδομένων και ταχύτητες που είναι σημαντικά για την δουλειά του. Οι υπόλοιποι και να μείνουν για κάποιες ώρες χωρίς κάλυψη δεν έγινε και τίποτα θα κουτσομπολεψουν αργότερα στο facebook και στα άλλα social media. Αυτά. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 (edited) Ο καθένας φυσικά και έχει την άποψη του και έχει διαμορφώσει μια διαφορετική εικόνα για κάθε δίκτυο. Ωστόσο, γράφονται ανακρίβειες κατ ελάχιστον, όπως το ότι στα αστικά κέντρα έχει επιδόσεις ενώ στην επαρχία τίποτα, πράγμα απόλυτα στρεβλό. Με συσκευή που υποστηρίζει όλα τα features του δικτύου, οι ταχύτητες που έχω πετύχει στην επαρχία είναι μεγαλύτερες και κατά περίπτωση πολλαπλάσιες από αυτές της Αθήνας. Εάν κανείς παρακολουθεί τα speedtest που ανεβάζω, είναι από επαρχιακές πόλεις ως επί το πλείστον, σε δύσκολες περιοχές. Μέχρι και εχθές το βράδυ, κινήθηκα για μια εβδομάδα σε όλη τη Θράκη, η Ξάνθη, που ήμουν εχθές το απόγευμα, είχε στο κέντρο της περίπου 60Mbit στο downlink σε RSRP ~-100dBm σε 2CA, όντας το χειρότερο performance από όλες τις πόλεις της Θράκης. Εάν δεν έχει κανείς συμβατή συσκευή μπορεί να δει 20Mbit σε αυτή τη περίπτωση και να πει πως σέρνεται. Το μοναδικό σημείο στη Ξάνθη που όντως δεν είχε 4G ήταν στον οδικό άξονα μεταξύ Ξάνθης και Εγνατίας. Από εκεί και πέρα, όπου έχει 4G, είναι πάντα σε τουλάχιστον 2CA -αν εξαιρέσεις το Ελ.Βενιζέλος...- με τις ταχύτητες ακόμη και σε χαμηλές στάθμες να είναι καλές. Η μόνη legacy συσκευή που έχω πρόσβαση κατά καιρούς είναι ένα Iphone 5, το οποίο έχει τραγικό performance συγκρινόμενο με το S8 μου. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τα Xiaomi. Edited October 6, 2018 by andermitzakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 (edited) Eτσι ακριβώς. Κάποιες συσκευές απλώς έχουν άθλιες και κακές επιδόσεις,κάποιες μέτριες και κάποιες οι ακριβότερες βασικά εκμεταλλεύονται πλήρως το δίκτυο. πχ προσωπικά δε θα βάλω speedtest απο το doogee y6 max μου ή θα κρίνω το δίκτυο βάσει αυτού γιατι το κινητό αυτό έχει άθλιο modem και σε συμβατότητα και απο ποιότητα σήματος επίσης είναι κακό.. Απο την άλλη έχω πετύχει σημείο όπου ήμουν με το Le max 2 και είχα κανονικά 4g και αντίστοιχα το s7 φίλης, να πιάνει 3g. Αλλά σε άλλο σημείο που το s7 έκανε ca, είχε καλύτερες ταχύτητες απο εμένα Edited October 6, 2018 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Καλησπέρα παιδιά Καινούριος στην οικογένια της cosmote,πρώτη μέρα σήμερα, και από ότι φαίνεται δεν αρχίσαμε καλα εκανα αίτημα για ενεργοποίηση του wifi calling και από τότε έχω κολλημένο 3G μόνιμο πέφτει το σήμα και καμία φορά έχω και Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 (edited) Καλησπέρα παιδιά Καινούριος στην οικογένια της cosmote,πρώτη μέρα σήμερα, και από ότι φαίνεται δεν αρχίσαμε καλα εκανα αίτημα για ενεργοποίηση του wifi calling και από τότε έχω κολλημένο 3G μόνιμο πέφτει το σήμα και καμία φορά έχω και Ε Είναι τα πνεύματα της κοτε που σε κατατάσσονταν για τον τόσο καιρό που ήσουν στην vf Οι έμπειροι και ταλαντούχοι τεχνικοί θα σε εξυπηρετήσουν σε χρόνο ντε τε Είναι φίλος και τα λέω αυτά Είναι κρίμα που απλά ξεκίνησες με προβλήματα Edited October 6, 2018 by tasosathan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Καλησπέρα παιδιά Καινούριος στην οικογένια της cosmote,πρώτη μέρα σήμερα, και από ότι φαίνεται δεν αρχίσαμε καλα εκανα αίτημα για ενεργοποίηση του wifi calling και από τότε έχω κολλημένο 3G μόνιμο πέφτει το σήμα και καμία φορά έχω και Ε 4G εχεις; Αν εχεις δεν θα σε βγαζει σε 3g. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 4G εχεις; Αν εχεις δεν θα σε βγαζει σε 3g.4G είχα πριν στείλω το μήνυμα για το wificalling Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Δεν φταίνε τα κινέζικα για της baseeband της Xiaomi..στην Κάρπαθο με φίλο που έχει mi 6 globa το κινητό ca δεν έκανε στην πόλη ενώ εμένα δεν το έχανε και σε δύσκολα σημεία που εγώ κρατούσα με νύχια και με δόντια 4g αυτός έπαιζε με Ε..τα κινητά μας είναι παρόμοιων δυνάμεων απλά το leeco είναι πιο φθηνό..απο την άλλη τι oppo δεν μου έκανε ca μιας και είναι παλιό αλλά κρατούσε το δίκτυο τόσο δυνατά και πάντα μιλούσες καλύτερα μαζί του..σε μια παραλία με το που αρχίσαμε να κατεβαίνουμε τα δύο κινητά μας έχασαν το σήμα και εγώ μιλούσα με το oppo αρκετά πιο χαμηλά μέχρι να βγει και αυτό εκτός δικτύου..επιπλέον όπου μέτρησα με εκτός από δύο σημεία είχα αρκετά πιο υψηλές ταχύτητεςΔηλαδη οσοι εχουμε κινεζικα στην απ εξω; Αν δεν εχει κανεις Huawei τουλαχιστον,ειναι σαν να μην εχει εικονα. Οσο για το VoLTE,εμενα δουλευει κανονικοτατα.Και το σηματακι πανω δεν ειναι ψευτικο,μια χαρα κλησεις κανω Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Καλησπέρα παιδιά Καινούριος στην οικογένια της cosmote,πρώτη μέρα σήμερα, και από ότι φαίνεται δεν αρχίσαμε καλα εκανα αίτημα για ενεργοποίηση του wifi calling και από τότε έχω κολλημένο 3G μόνιμο πέφτει το σήμα και καμία φορά έχω και Ε στείλε 4G στο 1333 για να ανοίξει το 4G. Μετά θα χρειαστείς restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 στείλε 4G στο 1333 για να ανοίξει το 4G. Μετά θα χρειαστείς restart.Έστειλα αλλα μου βγάζει ότι το 4G λειτουργεί σε όλους τους συνδρομητές κοσμοτε αρκεί να το υποστηρίζει η συσκευή Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Έστειλα αλλα μου βγάζει ότι το 4G λειτουργεί σε όλους τους συνδρομητές κοσμοτε αρκεί να το υποστηρίζει η συσκευή Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω μιλησα με cosmote το συγκεκριμενο μηνυμα πλεον δεν υφισταται για ρυθμισεις ,,για αυτο το μηνυμα που ερχεται απλα λεει οτι ισχυουν οι ρυθμισεις της συσκευης,,μονο αν μιλησετε μαζι τους ενεργοποιουνται οι ρυθμισεις και το 4g επισης μου ειπαν οτι πλεον ολες συνδεσεις συμβολαια καρτοσυμβολαια καρτοκινητα θα ειναι απο default 4G και παλιοι και νεοι συνδρομητες,,,, στο δικο μου θεμα τωρα εγω μιλησα μαζι τους και ειναι ενεργο το 4g καναμε τις ρυθμισεις και χειροκινητα αλλα τιποτα,,,αλλα στην συσκευη που εχω και πουλαει και η cosmote την tp-link neffos c5s δεν μου δουλευει το 4g ενω ειναι 4g και εχει την 20αρα μπαντα.. και η περιοχη μου εχει 4g σημα σιγουρα απο οτι εχω δει απο αλλες συσκευες cosmote....Μηπως μπορει καποιος να γραψει εδω τις ρυθμισεις για να περασω χειροκινητα καινουργιο apn???η τουλαχιστον αν υπαρχουν ενναλακτικες ρυθμισεις για να δουλεψει το 4g??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 (edited) Αν και κανονικά θα έπρεπε να στις δινει αυτόματα τις ρυθμίσεις στο apn έλεγξε αν το έχεις έτσι Ονομα σημείου πρόσβασης Cosmote Internet Αpn internet Τύπος APN default,supl Πρωτόκολλο APN ipv4 και τα υπόλοιπα τα αφήνεις ως έχουν Δεν φταίνε τα κινέζικα για της baseeband της Xiaomi..στην Κάρπαθο με φίλο που έχει mi 6 globa το κινητό ca δεν έκανε στην πόλη ενώ εμένα δεν το έχανε και σε δύσκολα σημεία που εγώ κρατούσα με νύχια και με δόντια 4g αυτός έπαιζε με Ε..τα κινητά μας είναι παρόμοιων δυνάμεων απλά το leeco είναι πιο φθηνό..απο την άλλη τι oppo δεν μου έκανε ca μιας και είναι παλιό αλλά κρατούσε το δίκτυο τόσο δυνατά και πάντα μιλούσες καλύτερα μαζί του..σε μια παραλία με το που αρχίσαμε να κατεβαίνουμε τα δύο κινητά μας έχασαν το σήμα και εγώ μιλούσα με το oppo αρκετά πιο χαμηλά μέχρι να βγει και αυτό εκτός δικτύου..επιπλέον όπου μέτρησα με εκτός από δύο σημεία είχα αρκετά πιο υψηλές ταχύτητες Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιώργο αυτό που αναφέρεις έχει να κάνει με το πόσο δυνατό δέκτη έχει η κάθε συσκευή. Το αν κάνει όμως ca δεν έχει να κάνει μόνο με την ένταση του σήματος. Το ίδιο είπα και εγώ συγκρίνοντας το leeco μου με το s7. Σε σημεία όπου δεν τίθεται θέμα οριακού σήματος και η cosmote υποστηρίζει ca, το s7 έκανε και εμένα όχι. Αλλά στην ένταση του σήματος, εγώ είμαι καλύτερα. Edited October 6, 2018 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Αν και κανονικά θα έπρεπε να στις δινει αυτόματα τις ρυθμίσεις στο apn έλεγξε αν το έχεις έτσι Ονομα σημείου πρόσβασης Cosmote Internet Αpn internet Τύπος APN default,supl Πρωτόκολλο APN ipv4 και τα υπόλοιπα τα αφήνεις ως έχουν Γιώργο αυτό που αναφέρεις έχει να κάνει με το πόσο δυνατό δέκτη έχει η κάθε συσκευή. Το αν κάνει όμως ca δεν έχει να κάνει μόνο με την ένταση του σήματος. Το ίδιο είπα και εγώ συγκρίνοντας το leeco μου με το s7. Σε σημεία όπου δεν τίθεται θέμα οριακού σήματος και η cosmote υποστηρίζει ca, το s7 έκανε και εμένα όχι. Αλλά στην ένταση του σήματος, εγώ είμαι καλύτερα. μου τις ειχε αυτοματα οπως λες και μου ελεγε cosmote wireless internet αλλα τιποτα μετα το εκανα cosmote internet οπως λες με τα δυο πρωτα γραμματα κεφαλαια αλλα τιποτα παλι και ετσι περιμενω απο εχθες να με παρει το τεχνικο τμημα να δουμε τι θα γινει αλλα ακομα περιμενω τηλ....Μηπως απο αλλη μαρκα συσκευης π.χ. samsung δουλεψει με αλλες ρυθμισεις??εχει καποιος απο samsung να μας πει τις ρυθμισεις apn? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Επανεκκίνηση της γραμμής σε έκαναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Έχει θέμα η cosmote και λογικά δε το ξέρει κιόλας. Πρίν μία εβδομάδα έβγαλε ανακοίνωση ότι το 4g θα είναι σε όλους ενεργοποιημένο by default. Από τότε στα νέα καρτοκινητα στέλνεις 4g στο 1333 και σου έρχεται σαν απάντηση το παρακάτω. 4g όμως δεν έχεις ποτέ ότι και να κάνεις. Δεν έχω μιλήσει με την εξυπηρέτηση πελατών ακόμα να δω αν το ξέρουν. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Έχει θέμα η cosmote και λογικά δε το ξέρει κιόλας. Πρίν μία εβδομάδα έβγαλε ανακοίνωση ότι το 4g θα είναι σε όλους ενεργοποιημένο by default. Από τότε στα νέα καρτοκινητα στέλνεις 4g στο 1333 και σου έρχεται σαν απάντηση το παρακάτω. 4g όμως δεν έχεις ποτέ ότι και να κάνεις. Δεν έχω μιλήσει με την εξυπηρέτηση πελατών ακόμα να δω αν το ξέρουν. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αυτο εγραψα αμα δεις πιο πριν στο ποστ 5248. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antipages Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 4G είχα πριν στείλω το μήνυμα για το wificalling Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο ίδιο συνεβει και σε μενα σήμερα το πρωι σε μια δεύτερη γραμμή που εχω. Μετα το αίτημα για ενεργοποίηση χάθηκε το ίντερνετ και το 4g. Τελικά δεν έβγαλα άκρη και το παράτησα προσωρινά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Το ίδιο συνεβει και σε μενα σήμερα το πρωι σε μια δεύτερη γραμμή που εχω. Μετα το αίτημα για ενεργοποίηση χάθηκε το ίντερνετ και το 4g. Τελικά δεν έβγαλα άκρη και το παράτησα προσωρινά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕμένα μετά από 12 ώρες ήρθε πάλι το 4G και μόλις έκανα κλήση ξανα με εχει κολλημένο σε 3G και 2G και το αίτημα για wifi calling εκκρεμεί Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antipages Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Πώς ξέρεις ότι ακόμα εκκρεμει,; Ίντερνετ εχεις;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) Πώς ξέρεις ότι ακόμα εκκρεμει,; Ίντερνετ εχεις;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπανε πως ακόμα εκρεμμει το αίτημα και είναι αδικαιολόγητο γιατι κάνει τόση ώρα να ενεργοποιηθεί και εκανα αίτημα για απενεργοποίηση Ιντερνετ εχω κανονικά αλλα μονο με 3G και 2G EDIT: μόλις με πήραν από την cosmote αποκαταστάθηκε το 4G και απενεργοπιησαν το wificalling Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 7, 2018 by simos_s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts