MIKU Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 ''Κόφτη'' έχει μόνο στα καρτοκινητά. http://www.speedtest.net/my-result/a/4080090580 Στο Μαρούσι. Δεν ισχύει διότι και εγώ καρτοκινητό έχω. ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανένας κόφτης δεν ισχύει στην πραγματική χρήση. Κόφτης υπάρχει στα καρτοκινητά και μόνο στην εφαρμογή του speedtest.net Τα έχει γράψει και ο oxxy πιο πάνω για τους servers. Δοκιμάστε και με Synaptec Telecoms. Επίσης έχει ανεβάσει ο φίλος από Σύρο 30 speedtests (και καλά έκανε) με 0,5download κι κάποιοι νομίζετε ότι έτσι είναι σε όλη την Ελλάδα... Sent from my SM-G930F Στη Σύρο κάτι συμβαίνει λογικά... αν μπορεί ας μας πει τι του είπαν από τις βλάβες. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Κανένας κόφτης δεν ισχύει στην πραγματική χρήση. Κόφτης υπάρχει στα καρτοκινητά και μόνο στην εφαρμογή του speedtest.net Τα έχει γράψει και ο oxxy πιο πάνω για τους servers. Δοκιμάστε και με Synaptec Telecoms. Επίσης έχει ανεβάσει ο φίλος από Σύρο 30 speedtests (και καλά έκανε) με 0,5download κι κάποιοι νομίζετε ότι έτσι είναι σε όλη την Ελλάδα... Sent from my SM-G930F Μέχρι πρότινος με το καρτοκινητό είχα 330 download... Επίσης μέχρι πρότινος η Cote επικαλούνταν τα speedtests της oakla για να διαφημίσει το γρήγορο δίκτυο της. Τώρα δηλαδή τι έγινε?Δεν μας κάνουν τα speedtests της oakla? :p Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) Δεν ισχύει διότι και εγώ καρτοκινητό έχω. ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στη Σύρο κάτι συμβαίνει λογικά... αν μπορεί ας μας πει τι του είπαν από τις βλάβες.Και όσα άτομα κάνουμε speedtest και σου λένε ότι έχει σε συγκεκριμένους server λέμε ψέματα. Σήμερα μαζί με εμένα έκανε και ένας φίλος τα ιδια αποτέλεσμα και όταν άλλαξε server και έβαλε τον παραπάνω που λέω έγινε θαύμα 100 download και 19 upload ( πως εξηγείτε αυτό δηλαδή) Τώρα τι γίνεται με εσένα τι θες να σου πω μην είσαι απόλυτος όμως στην ζωή σε τίποτα . Δεν είναι καλό αυτό. Μην πεις μόνο καμία κουταμάρα ότι φταίνε οι συσκευές γιατί δοκίμασα με 3 συσκευές που έχω στην κατοχή μου redmi note 4 global version ( όλες η band μέσα) Huawei mate 8 Huawei 4G tablet αγορασμένο πρόσφατα. Edited July 18, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Και όσα άτομα κάνουμε speedtest και σου λένε ότι έχει σε συγκεκριμένους server λέμε ψέματα. Σήμερα μαζί με εμένα έκανε και ένας φίλος τα ιδια αποτέλεσμα και όταν άλλαξε server και έβαλε τον παραπάνω που λέω έγινε θαύμα 100 download και 19 upload ( πως εξηγείτε αυτό δηλαδή) Τώρα τι γίνεται με εσένα τι θες να σου πω μην είσαι απόλυτος όμως στην ζωή σε τίποτα . Δεν είναι καλό αυτό. Μην πεις μόνο καμία κουταμάρα ότι φταίνε οι συσκευές γιατί δοκίμασα με 3 συσκευές που έχω στην κατοχή μου redmi note 4 global version ( όλες η band μέσα) Huawei mate 8 Huawei 4G tablet αγορασμένο πρόσφατα. Είπα εγώ ότι λες ψέματα?Και αν το πάμε έτσι, πείτε μας τι σας είπαν από τις βλάβες τότε. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Δεν ισχύει διότι και εγώ καρτοκινητό έχω. ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στη Σύρο κάτι συμβαίνει λογικά... αν μπορεί ας μας πει τι του είπαν από τις βλάβες. Μού έχουν πει ότι έχουν πρόβλημα και το γνωρίζουν... Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) Είπα εγώ ότι λες ψέματα?Και αν το πάμε έτσι, πείτε μας τι σας είπαν από τις βλάβες τότε.Ότι το ξέρουν και κοιτάζουν τι άλλο θα έλεγαν. Κάθε φορά το ίδιο λένε εδώ και καιρό Τι περιμένεις να παραδεχτούν ότι υπάρχει κόφτης Edited July 18, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Band 3, Βότση Καλαμαριά σε μπαλκόνι 4ου ορόφου. Υπάρχει πολύ κοντά κεραία βέβαια! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Ότι το ξέρουν και κοιτάζουν τι άλλο θα έλεγαν. Κάθε φορά το ίδιο λένε εδώ και καιρό Τι περιμένεις να παραδεχτούν ότι υπάρχει κόφτης Και αν υπάρχει βλάβη, ή αν έχει φρακάρει το δίκτυο δηλαδή;Εγώ και πολλοί άλλοι εδώ, γιατί δεν βλέπουμε κόφτη;Είπαν ότι είναι μόνο στα καρτοκινητά.Όχι και εγώ καρτοκινητό έχω.Κάτι μας διαφεύγει.Τι κέρδος θα είχαν αν έβαζαν κόφτη στα τεστ;Τίποτα... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) Και αν υπάρχει βλάβη, ή αν έχει φρακάρει το δίκτυο δηλαδή;Εγώ και πολλοί άλλοι εδώ, γιατί δεν βλέπουμε κόφτη;Είπαν ότι είναι μόνο στα καρτοκινητά.Όχι και εγώ καρτοκινητό έχω.Κάτι μας διαφεύγει.Τι κέρδος θα είχαν αν έβαζαν κόφτη στα τεστ;Τίποτα...Αν έχεις ανανεώσει πχ με 15 ευρώ που δίνει δώρο 900mb, όχι δεν έχεις κόφτη μέχρι να περάσουν 15 μέρες. Αν έχεις το πρόγραμμα 700mb+2gb social ή με τα βίντεο, πάλι δεν έχει κόφτη. Αν έχεις Gigaweek, ΣΚ και day, πάλι δεν έχει κόφτη. Αν είχες το πρόγραμμα με τα 700mb 7€ πριν γινουν 7GB για το καλοκαίρι, παλι δεν ειχες κόφτη. Άσε το ψάχνουμε μέχρι αηδίας πότε ισχύει και πότε όχι και πάλι άκρη δε βγαίνει ακριβώς γιατί έχουν βάλει και άλλους πλέον servers στον κόφτη, ενώ πριν είχαν μόνο στους OTE, Cosmote. Υπόψιν όταν λέμε κόφτη, μόνο στο speedtest.net, μη μπερδεύεται ο κόσμος.... Sent from my SM-G930F Edited July 18, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Kαι γιατί να το κάνει αυτό;Τι θα κερδίσει; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Kαι γιατί να το κάνει αυτό;Τι θα κερδίσει;Αν εγώ δεν έχω τι να κάνω και όλη μέρα τρέχω speedtests, όσο να είναι επιβαρύνω το δίκτυο χωρίς λόγο ουσιαστικά. Αυτό ενδεχομένως να κερδίσει... Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Ναι πόσοι το κάνουν αυτό... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Πάντως ο κόφτης ειναι αναλογικός του σηματος.Με αλλα λόγια αν εχεις φουλ σημα και 15Mbps download,με μια μπαρα σήμα με το ζόρι έχεις 3Mbps... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Ναι πόσοι το κάνουν αυτό... Πάρα πολλοί. Και 2gb traffic να σου δημιουργήσει το speedtest είναι πρόβλημα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Πάρα πολλοί. Και 2gb traffic να σου δημιουργήσει το speedtest είναι πρόβλημα. Σύμφωνα με το Ookla έγιναν ακριβώς 178425 tests στο δίκτυο της Cosmote από 1/1/2018 μέχρι 30/6/2018. Αυτό μας δίνει λιγότερα από 1000 τεστ την ημέρα. Σιγά τα αυγά για το δίκτυο. Ίσως τοπικά κάπου να υπήρξε επιπλέον load για λίγο, τίποτα παραπάνω. http://www.speedtest.net/awards/reports/2018/2018_Greece_COSMOTE_Mobile.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Σύμφωνα με το Ookla έγιναν ακριβώς 178425 tests στο δίκτυο της Cosmote από 1/1/2018 μέχρι 30/6/2018. Αυτό μας δίνει λιγότερα από 1000 τεστ την ημέρα. Σιγά τα αυγά για το δίκτυο. Ίσως τοπικά κάπου να υπήρξε επιπλέον load για λίγο, τίποτα παραπάνω. http://www.speedtest.net/awards/reports/2018/2018_Greece_COSMOTE_Mobile.pdf Loopkla. Με προκαλείς:) όντως αμελητέα ποσότητα δεδομένων. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Πάρα πολλοί. Και 2gb traffic να σου δημιουργήσει το speedtest είναι πρόβλημα. Ναι αλλά αυτό θα χαλάει την εικόνα.Αντί αυτού λοιπόν, θα μπορούσε πολύ απλά να χρεώνει τα ΜΒ των τεστ.. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 (edited) Καλαμάτα Cafe πλατεία Server cosmote Server ote Server Hostmein ike τα speed test έγιναν στο ίδιο σημείο ακριβώς στην ίδια καρέκλα πίνοντας καφέ Τι βλέπουμε παραπάνω έναν ωραίο ωραίο κόφτη στους server της cosmote αντίθετα στο Server που χρεώνει MB βλέπετε την κανονική ταχύτητα Τα test έγιναν με cosmokarta και αγορασμένα GB Edited July 19, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Ποιό πακέτο mb αγόρασες; Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Ναι αλλά αυτό θα χαλάει την εικόνα.Αντί αυτού λοιπόν, θα μπορούσε πολύ απλά να χρεώνει τα ΜΒ των τεστ.. Mε ακύρωσε ο Γιώργος παραπάνω. Δεν είναι πολλοί από ότι φαίνεται στο δίκτυο της ΚΟΣΜΟ. :ninja: Άρα δε θα έπρεπε να έχει κάποιο κόφτη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 https://www.adslgr.com/forum/threads/1062020-%CE%A0%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B7-COSMOTE-%CF%83%CF%84%CE%B1-%E2%80%9CSpeedtest%C2%AE-Awards%E2%80%9D-%CF%84%CE%B7%CF%82-Ookla-%CF%89%CF%82-%E2%80%9CGreece%E2%80%99s-Fastest-Mobile-Network-2018%E2%80%9D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 https://www.adslgr.com/forum/threads/1062020-%CE%A0%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B7-COSMOTE-%CF%83%CF%84%CE%B1-%E2%80%9CSpeedtest%C2%AE-Awards%E2%80%9D-%CF%84%CE%B7%CF%82-Ookla-%CF%89%CF%82-%E2%80%9CGreece%E2%80%99s-Fastest-Mobile-Network-2018%E2%80%9D Oύτε μια αναφορά στο συνεργάτη τους; Γιατί βρε παιδιά; :( Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Το κουφό είναι οτι αν μπεί κανείς στους πίνακες της ookla η κοτε ξεπερνά την swisscom που έχει gigabit lte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 (edited) Το κουφό είναι οτι αν μπεί κανείς στους πίνακες της ookla η κοτε ξεπερνά την swisscom που έχει gigabit lte Στην Ελβετία έχουν εξευτελιστικά όρια εκπομπής και οι κεραίες πιάνουν κάτι περισσότερο από WiFi. Εδώ ακολουθούν τα όρια του WHO και υπάρχει λιγότερο attenuation. Η Swisscom απλά δεν μπορεί να ανεβάσει ισχύ... EDIT: Και λίγα λόγια για το mix των συσκευών. Η Swisscom φαίνεται να έχει άπειρα iPhones (X, 8, κτλ) τα οποία δεν υποστηρίζουν ούτε 4 MIMO ούτε 4CA . Ρίχνουν πολύ τον μέσο όρο. Οπότε πρακτικά είναι 2x50MHz FDD της Cosmote vs 2x60MHz FDD της Swisscom. Σχεδόν αμελητέα διαφορά, αν λάνεις υπ'όψιν σου και τα παραπάνω. Φαίνεται και στο 90th percentile αυτό (γρήγορες συσκευές με καλό σήμα): Swisscom -> 102.28Mbps, Cosmote 91.44Mbps. Edited July 19, 2018 by georgemv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Κατάλαβα και σε ευχαριστώ.Απλά μήπως ξέρεις γιατί η κοτέ καθυστερεί να δώσει επίσημα 4 Χ 4 ΜΙΜΟ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts