georgemv Δημ. July 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Σύρος λιμάνι τώρα ... Περνώ τηλ στο 1290 και μου λέει ότι το κινητό σας δεν έχει πρόσβαση στο νούμερο που καλείται ... ( και με κάνει προώθηση στο 13838 ) Sent from my iPhone using Tapatalk 1250 νομίζω είναι οι βλάβες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 1250 νομίζω είναι οι βλάβες. Και να πάρει τι θα του πούνε; Αφού έχει ανέβει 10 φορές η κίνηση στο δίκτυο τους. Δεν έχει σχεδιαστεί για τέτοιο σκοπό ούτε θα γίνει αυτό ποτέ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ σωστή τοποθέτηση. Βλέπουμε τελευταία και ιδιαίτερα σε αυτό το νήμα, ότι εν μέσω τουριστικής περιόδου, το δίκτυό της δείχνει σημάδια κόπωσης ) κατάρρευσης. Άρα όντως πρέπει να κατεβάσει τη μύτη και την πολιτική: πουλάω ακριβά λόγο πολύ καλού δικτύου. ΔΕΝ είναι λογικό αυτό που λέτε παιδιά. Αναμενόμενο ήταν με το Roaming free EU να υπάρχουν τέτοια αποτελέσματα. Η Κόσμοτε κοστολογεί βάσει του δικτύου της και του προφίλ των συνδρομητών της. Αν σκασανε 1000 Γερμανοί στο λιμάνι της Σύρου και έχουν απεριόριστα η Κόσμο θα ρίξει τις τιμές; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Για εξήγησε το καλύτερα λίγο Mixtri αυτό με το free roaming? Δλδ με τις φετινές αλλαγές ανεξαρτήτως ποιος είναι ο πάροχος του τουρίστα που επισκέπτεται την Ελλάδα μπορεί να συνδεθεί σε όποιο δίκτυο δικό μας θέλει και όχι μόνο σε αυτά που συνεργάζεται ο δικός του πάροχος όπως ήταν μέχρι πέρσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Ε και τι δεν θα προσαρμοστούν στην αυξημένη κίνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Όχι δε λέω αυτό. Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί φέτος "υποφέρει" τόσο πολύ από την κίνηση η cosmote ενώ μέχρι πέρσι ήταν καλύτερα. Αν συμβαίνει αυτό που ανέφερα παραπάνω είναι μια λογική εξήγηση, χωρίς να δικαιολογώ την εταιρία που δεν το προέβλεψε ώστε να προσαρμοστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Ισχύει και εδώ που βρίσκομαι τώρα εγώ, Σιθωνία, έχει πέσει αισθητά η απόκριση του δικτύου. Έρχονται οι ξένοι και μας τρων τα GB... SM-G965F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Όχι δε λέω αυτό. Απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί φέτος "υποφέρει" τόσο πολύ από την κίνηση η cosmote ενώ μέχρι πέρσι ήταν καλύτερα. Αν συμβαίνει αυτό που ανέφερα παραπάνω είναι μια λογική εξήγηση, χωρίς να δικαιολογώ την εταιρία που δεν το προέβλεψε ώστε να προσαρμοστεί. Κοίτα, στη λίστα του παρόχου υπάρχουν πάντα τα προτιμώμενα δίκτυα. Ωστόσο η ΚΟΣΜΟΤΕ λόγω της καλύτερης κάλυψης λογικό είναι να υποφέρει περισσότερο γιατί μεταπηδούν εκεί πολλές συσκευές. Τέλος, υπάρχουν και τα forced roaming contracts λόγω τιμών (δε θα πω ποιος παίρνει τους περισσότερους τουρίστες, καταλαβαίνετε τι εννοώ:lol:) Φέτος θα κάνουν προφίλ χρήσης και θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες για του χρόνου κτλ κτλ. Έτσι λειτουργούν τα δίκτυα.:) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Ισχύει και εδώ που βρίσκομαι τώρα εγώ, Σιθωνία, έχει πέσει αισθητά η απόκριση του δικτύου. Έρχονται οι ξένοι και μας τρων τα GB... SM-G965FΔεν τρώνε τα δικά σου ή τα δικά μου τα δικά τους τρώνε βλέπεις τους τα δίνουν απλόχερα και μπόλικα οι εταιρείες τους και καλά κάνουν. Και στην χώρα τους και σε roaming... Όχι με το σταγονόμετρο όπως οι δικές μας. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 (edited) Σιγά τα αυγά που δίνουν, και δω στην Ελλάδα οι μισοί με φοιτητικό είμαστε χωρίς να είμαστε φοιτητές και οι υπόλοιποι με συνεχείς προσθέσεις έχουμε φτάσει τα 15+ GB υπόλοιπο με ανανεώσεις των 10€/μήνα. Αν αναλογιστούμε ότι είναι και το πρώτο καθαρό καλοκαίρι για το free roaming στην Ευρώπη καθώς όταν ενεργοποιήθηκε πέρσι στις 15 Ιουνίου αρκετοί δε το είχαν πάρει χαμπάρι, το δίκτυο θα γονατίσει... Την επόμενη βδομάδα πάω Κέρκυρα να δούμε και από εκεί τί γίνεται... Edited July 17, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Για όσους έχουν συσκευές της OnePlus, volte και vowifi https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 (edited) Σιγά τα αυγά που δίνουν, και δω στην Ελλάδα οι μισοί με φοιτητικό είμαστε χωρίς να είμαστε φοιτητές και οι υπόλοιποι με συνεχείς προσθέσεις έχουμε φτάσει τα 15+ GB υπόλοιπο με ανανεώσεις των 10€/μήνα. Αν αναλογιστούμε ότι είναι και το πρώτο καθαρό καλοκαίρι για το free roaming στην Ευρώπη καθώς όταν ενεργοποιήθηκε πέρσι στις 15 Ιουνίου αρκετοί δε το είχαν πάρει χαμπάρι, το δίκτυο θα γονατίσει... Την επόμενη βδομάδα πάω Κέρκυρα να δούμε και από εκεί τί γίνεται...Έχεις δει τι δίνουν έξω? Πραγματικά όμως. Θεωρείς ότι είμαστε στην ίδια μοίρα από τα 15GB πόσα μπορείς εσύ να φας σε roaming Π. Χ ένα παράδειγμα από την προσφορά 7GB με 7€ μπορείς να φας 1900MB σε roaming την ίδια ώρα ο τουρίστας μπορεί να φάει 30GB στην χώρα μας η γενικά στην ΕΕ από τα 50 η unlimited που του δίνει στην χώρα του Δες κάτω κάτω Edited July 17, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Σεβαστές όλες οι απόψεις. Εν ολίγοις, όσον αφορά το δίκτυο της Cosmote, θα ξέρουμε τα δεδομένα μετά τον Αύγουστο ... μόλις φύγουν οι τουρίστες ή εν πάση περιπτώσει, οι περισσότεροι από αυτούς. Τότε θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι το δίκτυό της πραγματικά. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 (edited) Σύρος COSMOTE 4G Sent from my iPhone using Tapatalk Edited July 17, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 ωραίος, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Έχει αρχίσει να αδειάζει η Πάτρα και φαίνεται στο δίκτυο. Τα 300άρια έχουν γίνει 350άρια++ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Περίεργο πράγμα πάντως αυτό φέτος....το δίκτυο εκτός που σέρνεται είναι σε χάλια που πέρσι δεν είχε..Ίσως λόγω της κακοκαιρίας ..ειδικά εδώ στα βόρεια τα πράγματα είναι τραγικά κάθε 3 με 4 μέρες ρίχνει καρέκλες με πολύ αέρα,χαλάζι κτλ..το δίκτυο από Ασπροβάλτα για τρυπητή ήταν μια χαρά πέρσι..Δεν.Ήταν ου σου αλλά είχε 3g και lte..φέτος υπάρχει τπσο Ε που δεν.υπήρχε πέρσι ούτε στην μπλε..εχθές πάλι έριξε βροχή με αέρα,σπασμένα δέντρα κτλ..το προηγούμενο Σάββατο γυρνούσα από αμμουλιανη ..σπασμένα δέντρα σε όλη την διαδρομή από Ιερισσο και πίσω..τρέλα ηλεκτρικά και οι δρόμοι ποταμια...παντού πυροσβέστες στον.δρόμο να.κόβουν δέντρα που ήταν στον δρόμο.. Μια κεραία πολύ μεγάλη έξω από την ιερισσο προς τρυπητή είχε κάτι σιδερα που κριμονταν αλλά δεν.ξέρω ποιανού παροχου ήταν..εδώ Βρασνά το δίκτυο πάει ικανοποιητικά και από της 3 παρότι έπεσε τρελό νερό και σχεδόν κατέστρεψε όλη την παραλια Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Έχει αρχίσει να αδειάζει η Πάτρα και φαίνεται στο δίκτυο. Τα 300άρια έχουν γίνει 350άρια++ Μείνε εκεί Γιώργο. Μη κινείσαι. :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Μείνε εκεί Γιώργο. Μη κινείσαι. :lol: σωστός χαχαχαχαχα Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) Μην κάνετε speedtest άδικα στου πρώτους Server έχει μπει κόφτης ότι και να γίνει θα βλέπετε 14-20 το ανώτερο για το server της Vodafone και τους άλλους δεν ξέρω δεν δοκίμασα Αυτός που δείχνει σίγουρα την πραγματική ταχύτητα είναι ο HOSTMEIN IKE να ξέρετε όμως ότι τρώει κανονικά ΤΑ MB αλλά βλέπετε και την ταχύτητα που πραγματικά έχει το δικτυο Έτσι όπως έγιναν οι άλλοι server που δεν τρώνε MB δώρο άδωρο αφού δεν θα δείτε ποτέ την πραγματική ταχύτητα Edited July 18, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Μην κάνετε speedtest άδικα στου πρώτους Server έχει μπει κόφτης ότι και να γίνει θα βλέπετε 14-20 το ανώτερο για το server της Vodafone και τους άλλους δεν ξέρω δεν δοκίμασα Αυτός που δείχνει σίγουρα την πραγματική ταχύτητα είναι ο HOSTMEN IKE να ξέρετε όμως ότι τρώει κανονικά ΤΑ MB αλλά βλέπετε και την ταχύτητα που πραγματικά έχει το δικτυο Έτσι όπως έγιναν οι άλλοι server που δεν τρώνε MB δώρο άδωρο αφού δεν θα δείτε την πραγματική ταχύτητα Σε εμένα δεν ισχύει αυτό.Βλέπω κανονικά 60αρι στην Κερατέα. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pier88 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) Ούτε κ σε μένα.Δημος δυτικης Αχαϊας. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 18, 2018 by pier88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Ούτε κ σε μένα.Δημος δυτικης Αχαϊας. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλή ταχύτητα το upload είναι λίγο αλλά οκ Σε FROG το κάνει με αγορασμένα MB Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Εγώ έκανα speed test μόλις στα 50 μέτρα.απο την κεραία σε band 3 και με triple CA με σήμα-55dbm και έχω download 15 με upload και 17... Κοφτης και μάλιστα πολύ χοντρός κοφτης. Με άλλα λόγια πολύ φασαρία οι προδιαγραφές της Cote για το τίποτε... Τη δουλειά μου την κάνω και έτσι βέβαια αλλά το συμπέρασμα είναι ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω και άλλο δίκτυο φθηνότερο πια χωρίς να το σκέφτομαι και ιδιαίτερα αφου οι ταχύτητες είναι παρεμφερείς χωρίς το κόστος της Cote....:happy: Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 ''Κόφτη'' έχει μόνο στα καρτοκινητά. http://www.speedtest.net/my-result/a/4080090580 Στο Μαρούσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Εγώ έκανα speed test μόλις στα 50 μέτρα.απο την κεραία σε band 3 και με triple CA με σήμα-55dbm και έχω download 15 με upload και 17... Κοφτης και μάλιστα πολύ χοντρός κοφτης. Με άλλα λόγια πολύ φασαρία οι προδιαγραφές της Cote για το τίποτε... Τη δουλειά μου την κάνω και έτσι βέβαια αλλά το συμπέρασμα είναι ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω και άλλο δίκτυο φθηνότερο πια χωρίς να το σκέφτομαι και ιδιαίτερα αφου οι ταχύτητες είναι παρεμφερείς χωρίς το κόστος της Cote....:happy:Κανένας κόφτης δεν ισχύει στην πραγματική χρήση. Κόφτης υπάρχει στα καρτοκινητά και μόνο στην εφαρμογή του speedtest.net Τα έχει γράψει και ο oxxy πιο πάνω για τους servers. Δοκιμάστε και με Synaptec Telecoms. Επίσης έχει ανεβάσει ο φίλος από Σύρο 30 speedtests (και καλά έκανε) με 0,5download κι κάποιοι νομίζετε ότι έτσι είναι σε όλη την Ελλάδα... Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts