Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

7 ημέρες και το πήρα από το κεντρικό κατάστημα στην Cosmote στην Πάτρα χθες, 7 Ιούλη. Το πλήρωσα όμως με πιστωτική κάρτα και στην πρώτη παράγραφο στο παρακάτω pdf για επιστροφή προϊόντων στην Cosmote:

https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/epistrofi_xrimaton_service.pdf

γράφει στην πρώτη παράγραφο:

"1. Κάθε καινούργια συσκευή κινητής τηλεφωνίας που αγοράζεται τοις μετρητοίς από το Δίκτυο Καταστημάτων

COSMOTE* στην Ελλάδα, (εξαιρούνται τα πακέτα καρτοκινητής, δηλαδή συσκευές κινητής τηλεφωνίας με κάρτα

sim), η οποία δεν ικανοποιεί τον πελάτη - παρόλο που δεν έχει κανένα ελάττωμα, γίνεται δεκτή προς επιστροφή

εφ’ όσον πληρούνται συνολικά όλοι οι παρακάτω όροι. To δικαίωμα αυτό ο πελάτης μπορεί να το ασκήσει μια

φορά μόνο σε κάθε νέα αγορά που πραγματοποιεί. Για λόγους ασφάλειας των συναλλαγών εξαιρούνται ρητά

από τους παρόντες όρους οι αγορές με πιστωτική κάρτα."

Άρα σε αυτή την περίπτωση δε μπορούν να μού επιστρέψουν τα χρήματα και να πάρουν τη συσκευή πίσω?

Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr

οχι αν ειναι με πιστωτικη δεν γινεται και αυτο που σου λεω ειναι του Γερμανου. Η κοσμοτε δεν ξερω αν το εχει σαν υπηρεσια...
Samsung S21 Ultra

Και τα καταστήματα Cosmote έχουν την ίδια πολιτική με το Γερμανό μάλλον αλλά γιατί με πληρωμή μέσω πιστωτικής δε μπορούν να λάβουν πίσω το προϊόν?
Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr

Παραλιακή οδός στη Χώρα της Νάξου, με φουλαρισμένη από κόσμο. 0651a9c85661d407fec89a94db6190ed.jpg65c968d09142c5fc78bd1f369843d2da.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Παραλιακή οδός στη Χώρα της Νάξου, με φουλαρισμένη από κόσμο. 0651a9c85661d407fec89a94db6190ed.jpg65c968d09142c5fc78bd1f369843d2da.jpg

Δοκίμασες να κάνεις switch se Η+ μήπως και η κατάσταση ήταν καλύτερη?

Δοκίμασες να κάνεις switch se Η+ μήπως και η κατάσταση ήταν καλύτερη?
Μιας και το είπες δοκίμασα. 23f55f69c12f3b2e3163a8260d2f4236.jpg

Μιας και το είπες δοκίμασα. 23f55f69c12f3b2e3163a8260d2f4236.jpg

Ωραία. Μπορείς να δουλέψεις τώρα σαν άνθρωπος και να, που η μετάπτωση σε τρίτης γενιάς δίκτυο, ενίοτε είναι ... αναβάθμιση!

Εκεί έχει 4G+. με μια ανάλογη συσκευή θα είχες κανονικά υπηρεσίες φαντάζομαι.

Εδώ είναι τα προβλήματα των κινέζικων κινητών και η διαφορά με τα δίκτυα του εξωτερικού που οι περισσότερες συσκευές υποστηρίζουν CA και όλες τις μπάντες. Δεν μπορεί το δίκτυο να σου κάνει θαύματα, όσο καλό και να είναι εάν δεν μπορείς να υποστηρίξεις πλήρως όλα τα features αυτού. Όχι για να έχεις ταχύτητες, αλλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις θα είχες υπηρεσία εάν σου έκανε κανονικά CA.

Και το 4x4 MIMO να ενεργοποιηθεί που διπλασιάζει το capacity, 2 επεξεργαστές το υποστηρίζουν. Πραγματικά μείζον πρόβλημα αυτό με τις συσκευές.

Εδώ είναι τα προβλήματα των κινέζικων κινητών και η διαφορά με τα δίκτυα του εξωτερικού που οι περισσότερες συσκευές υποστηρίζουν CA και όλες τις μπάντες. Δεν μπορεί το δίκτυο να σου κάνει θαύματα, όσο καλό και να είναι εάν δεν μπορείς να υποστηρίξεις πλήρως όλα τα features αυτού. Όχι για να έχεις ταχύτητες, αλλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις θα είχες υπηρεσία εάν σου έκανε κανονικά CA.

Και το 4x4 MIMO να ενεργοποιηθεί που διπλασιάζει το capacity, 2 επεξεργαστές το υποστηρίζουν. Πραγματικά μείζον πρόβλημα αυτό με τις συσκευές.

Γεγονός είναι αυτό. Ωστόσο υποτίθεται ότι το ZTE BLADE MINI V8, που έρχεται με "Cosmote" firmware, θα είχε και το configuration περασμένο για να κάνει CA (2x), όπου είχε ραδιοκάλυψη 4g+ η εταιρία. 4Χ4 MIMO όντως, υποστηρίζουν μόνο οι 845 / 835 τής Qualcom, οι αντίστοιχοι EXYNOS και οι KYRIN 960 και 970, αν θυμάμαι καλά. 4g+ έχω κανονικά σε όλο το κέντρο τής Πάτρας στο Samsung S9+, που είναι το κινητό μου τηλέφωνο αυτή την περίοδο.

Που κολλαει το 4g+, εχει κανονικα το κινητο μου, στο ιδιο σημειο εχω βγαλει 210mbps. Απλα φουλαρει απο κοσμο σε ωρες αιχμης και υπαρχουν αυτα τα αποτελεσματα. Αν παω παραεξω δεν εχω θεμα, απλα στην παραλικαη οδο, ειναι ολα τα μαγαζια κτλ κτλ.

Που κολλαει το 4g+, εχει κανονικα το κινητο μου, στο ιδιο σημειο εχω βγαλει 210mbps. Απλα φουλαρει απο κοσμο σε ωρες αιχμης και υπαρχουν αυτα τα αποτελεσματα. Αν παω παραεξω δεν εχω θεμα, απλα στην παραλικαη οδο, ειναι ολα τα μαγαζια κτλ κτλ.
Το κλασσικό πρόβλημα ενώ είσαι με 4g+ κλπ τυχαινουβ στηγμες που ούτε σελίδα δεν ανοίγει και βγάζει time out

Συγγνώμη,

νόμιζα είχατε απαντήσει στο δικό μου κείμενο, πιο πίσω, που έλεγα ότι αγόρασα ως δεύτερο τηλέφωνο ένα ZTE BLADE MINI V8, που υποτίθεται ήταν 4G+ (cat 6) αλλά είναι απλό 4G τελικά (cat 4).

Συγγνώμη,

νόμιζα είχατε απαντήσει στο δικό μου κείμενο, πιο πίσω, που έλεγα ότι αγόρασα ως δεύτερο τηλέφωνο ένα ZTE BLADE MINI V8, που υποτίθεται ήταν 4G+ (cat 6) αλλά είναι απλό 4G τελικά (cat 4).

καλησπέρα!

δλδ δεν εχει την 800αρα μπαντα να υποθεσω?

Είχαμε την κακογουστιά τον διαφημίσεων του 11888 τώρα θα έχουμε και το επικό ίντερνετ

https://m.youtube.com/watch?v=E7C6eyankOw

Επικές μ@@@@@@ λέω εγώ. Χαρά στην διαφημιστική τα τσεπώνουν γερά για αυτή την μ@@@@@@

ΑΊΣΧΟΣ!!!

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

καλησπέρα!

δλδ δεν εχει την 800αρα μπαντα να υποθεσω?

Εχει την 800,δεν κανει CA στο 4g.Δηλαδη δεν υποστηριζει 4G+.Ουτε 3CA 20+3+7,ουτε 2CA 20+3, 3+7, 20+7.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Είχαμε την κακογουστιά τον διαφημίσεων του 11888 τώρα θα έχουμε και το επικό ίντερνετ

https://m.youtube.com/watch?v=E7C6eyankOw

Επικές μ@@@@@@ λέω εγώ. Χαρά στην διαφημιστική τα τσεπώνουν γερά για αυτή την μ@@@@@@

ΑΊΣΧΟΣ!!!

Από την "κόκκινη" και το CU "open", σίγουρα η Cosmote έχει καλύτερη διαφημιστική... :p

Αλλά αυτό το "επικό ίντερνετ" (που εκτός πόλεων γίνεται "τραγικό ίντερνετ"), με έκανε να γελάσω... :rolleyes:

Από την "κόκκινη" και το CU "open", σίγουρα η Cosmote έχει καλύτερη διαφημιστική... :p

Αλλά αυτό το "επικό ίντερνετ" (που εκτός πόλεων γίνεται "τραγικό ίντερνετ"), με έκανε να γελάσω... :rolleyes:

Μην τρελαθούμε είναι κάτι σαν τα απεριόριστα που λένε όλες που μόνο απεριόριστα δεν είναι . Καλό το δικτυο όχι επικό σε πολλούς εθνικούς δρόμους κάνουν πάρτι η εναλλαγές Ε 3G h h+ και ξανά Ε έχω δει και G

Ετυμολογία

Η λέξη*έπος*σημαίνει*λόγος/αφήγηση*και έχει στενή νοηματική σχέση με την έννοια*ιστορώ*(ιστορία). Στη σύγχρονη λεξικογραφία, ως*έπος*ορίζεται το μεγαλειώδες έργο, τόσο σε έκταση, όσο και σε θεματογραφία. Με τον όρο*εποποιία*εννοείται η περίοδος ακμής, ή η ηρωική και μεγαλόπνοη πράξη.

Χάσαμε την έννοια από της λέξεις ρεεεε

Edited by oxxy

Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος..!! Τόσο απλά.. Εγώ πάντως γέλασα με το διαφημιστικό τους που αν συγκρίνω τι παίρνω απο άποψη ταχυτήτων στην περιοχή μου απο τον ανταγωνισμό, τι μου δίνει απο ταχύτητες και σε τι τιμές η σταθερή vdsl σύνδεση (ναι οκ εδώ πραγματικά απεριόριστο είναι, δεν διαφωνώ αλλά με το 4g παίρνω 5 φορές πάνω τουλάχιστον ταχύτητα) η cosmote έχει επικό ίντερνετ

Προφανώς υπάρχουν σημεία με θέματα, αλλά να έχουμε στην Ελλάδα της βαθιάς κρίσης network operator που σε τουριστικά θέρετρα, αρχαιολογικούς χώρους, κέντρα επαρχιακών πόλεων να δίνει 300άρες για πλάκα δεν το περίμενα και μας το δίνει η Cosmote. Κατά τα άλλα, μιλήστε με τις βλάβες (δωρεάν κλήση) για τα μέρη με πρόβλημα. Προσωπικά, όσες φορές και να τους ενόχλησα (όταν είχα 3 μεγάλα συμβόλαιο στο όνομά μου) ασχολήθηκαν και βελτίωσαν την κατάσταση. Σε μερικά σημεία μπήκε σταθμός, σε άλλα άλλαξαν την ισχύ να δώσουν ένα τικ παραπάνω, δεν με έγραψαν. Μου απάνταγαν πάντα ότι ενημερώθηκε το planning και μετά από μερικούς μήνες άλλαζε προς το καλύτερο η κατάσταση.

Αυτό λέω και εγώ. Οταν ο ένας ανταγωνιστής με έχει στην περιοχή μου γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι και ο άλλος μου βάζει κόφτη στα δεδομένα που χρυσοπληρώνω, η cosmote με τα όποια θέματα της, στα δικά μου μάτια είναι απλά όαση..

Κάνω διάφορα speedtest με hyperhosting και γίνεται συνέχεια το ίδιο, ξεκινάει με 70 και αντί να δώσει με κατεβάζει στα 40. Το παθαίνει άλλος;

Sent from my SM-G930F

Κάνω διάφορα speedtest με hyperhosting και γίνεται συνέχεια το ίδιο, ξεκινάει με 70 και αντί να δώσει με κατεβάζει στα 40. Το παθαίνει άλλος;

Sent from my SM-G930F

Nai πολύ συχνά αν θες να έχεις σταθερό τεστ κάνε κατά της 3 με 6 το πρωί όταν δεν μπαίνει κόσμος

(ναι μεν έχουμε 4g 4g+ αλλά το ίδιο το δυκτιο τους έχει χαμηλή χοριτικοτιτα έτσι αν μπει κόσμος αρχίζει και πατώνει πχ στην wind είναι μονημα το θέμα στην cosmote στης πυκνές περιοχές)

Nai πολύ συχνά αν θες να έχεις σταθερό τεστ κάνε κατά της 3 με 6 το πρωί όταν δεν μπαίνει κόσμος

(ναι μεν έχουμε 4g 4g+ αλλά το ίδιο το δυκτιο τους έχει χαμηλή χοριτικοτιτα έτσι αν μπει κόσμος αρχίζει και πατώνει πχ στην wind είναι μονημα το θέμα στην cosmote στης πυκνές περιοχές)

Συνεχίζω, έβαλα τη sim μου σε κινητό φίλου και τη δικιά του (συμβόλαιο) σε μένα και σιγουρέψαμε ότι δεν είναι θέμα συσκευής, καθώς με τη δικιά του κάρτα πάει 120+ σταθερά. Το θέμα είναι γιατί να βαράει κόφτη στο frog ακόμα και στον hyperhosting ή στον Grnet ενώ παλιότερα έκοβε μόνο στου ΟΤΕ

Sent from my SM-G930F

Συνεχίζω, έβαλα τη sim μου σε κινητό φίλου και τη δικιά του (συμβόλαιο) σε μένα και σιγουρέψαμε ότι δεν είναι θέμα συσκευής, καθώς με τη δικιά του κάρτα πάει 120+ σταθερά. Το θέμα είναι γιατί να βαράει κόφτη στο frog ακόμα και στον hyperhosting ή στον Grnet ενώ παλιότερα έκοβε μόνο στου ΟΤΕ

Sent from my SM-G930F

Έχεις ΑΓΟΡΑΣΜΈΝΑ GB....? εάν δεν έχεις αγορασμένα βάζουν κόφτη παντού

Τους το έχω αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό... Το βιολί τους

Edited by oxxy

Έχεις ΑΓΟΡΑΣΜΈΝΑ GB....? εάν δεν έχεις αγορασμένα βάζουν κόφτη παντού
Είχα το πακέτο με τα 4,4 ευρώ που όντως έχει κόφτη, αλλά πρόσθεσα με 7€ τα 7GB και συνεχίζει να το κάνει

Sent from my SM-G930F