Vasileios Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 μπορείς να το ανοίξεις με έναν ωραίο πρόλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Γνωρίζει κάποιος να μου πεί: Εάν αγοραστεί από την Wind το Huawei E5577Cs Mobile WiFi LTE θα "παίζει" κανονικά και με τις sim των υπόλοιπων δικτύων ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Ναι είναι ξεκλείδωτο παίζει με όλα τα δίκτυα Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Γνωρίζει κάποιος να μου πεί: Εάν αγοραστεί από την Wind το Huawei E5577Cs Mobile WiFi LTE θα "παίζει" κανονικά και με τις sim των υπόλοιπων δικτύων ; Ότι είπε και ο cmvr, το έχω από τη Wind το συγκεκριμένο και τρέχει με κάρτα Cosmote και έχει μονίμως 4G. Η κάρτα απλά θέλει να είναι χωρίς pin έτσι; φαντάζομαι το γνωρίζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Ότι είπε και ο cmvr, το έχω από τη Wind το συγκεκριμένο και τρέχει με κάρτα Cosmote και έχει μονίμως 4G. Η κάρτα απλά θέλει να είναι χωρίς pin έτσι; φαντάζομαι το γνωρίζεις Όχι δεν το γνώριζα αυτό για την sim, πως γίνεται; Απλά το ρυθμίζεις από το μενού ή είναι ειδική sim; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Απλα κλεινεις τον κωδικο της SIM απο το κινητο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Η Cosmote πλέον στέλνει configuration στα modem των συσκευών για 1Gbps down / 150 mbps up. Ετοιμαστείτε για ανακοίνωση Gigabit LTE :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 (edited) Χθες μου έστειλε μέτρηση συνεργάτης με 2ca τηλέφωνο από Ξάνθη από το σημείο της παλιάς αγροτικής πριν το ΚΤΕΛ για όσους ξέρουν. Απαράδεκτες ταχύτητες θέλει προσθήκη χωρητικότητας. 5.5 down 7.5 up Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited April 21, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Α γιαυτό μετρησα πριν λίγες ημέρες 54mbps upload εδώ Κοζάνη. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Η Cosmote πλέον στέλνει configuration στα modem των συσκευών για 1Gbps down / 150 mbps up. Ετοιμαστείτε για ανακοίνωση Gigabit LTE :cool: Και σε εσωτερικό χώρο θα πιάνει πάλι 10. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Και σε εσωτερικό χώρο θα πιάνει πάλι 10. :rolleyes: Δεν είναι έτσι. Για αυτό βάζει ΜΙΜΟ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Η Cosmote πλέον στέλνει configuration στα modem των συσκευών για 1Gbps down / 150 mbps up. Ετοιμαστείτε για ανακοίνωση Gigabit LTE :cool: Τι εννοούμε στέλνει configuration;; θα πάρουμε κάπως κάποια αναβάθμιση; η χωρίς να αλλάξει κάτι εμφανή απλά θα έχουμε περισσότερες ταχύτητες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 (edited) Επειδή δεν γνωρίζω την νομιμότητα του θέματος: Εάν δώσω τις συντεταγμένες που υποτίθεται ότι είναι η κεραία της Cosmote που (επιτέλους !!! ) δίνει 4G στο εξοχικό μου, μπορεί κάποιος να μου πεί εάν όντως υπάρχει κεραία εκεί ή μας λέει μούφες η εφαρμογή Network Cell Info ; Βασίζομαι σε αυτό για την τοποθέτηση κατάλληλης κεραίας για καλύτερη λήψη. Edited April 21, 2018 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Και σε εσωτερικό χώρο θα πιάνει πάλι 10. :rolleyes: Καμμιά σχέση. Σε εσωτερικό χώρο έπιασα στο κέντρο της πόλης τα 54mbps που ανέφερα πριν με band 7 και συνήθως είμαι πάνω απο 30. Δεν είναι έτσι. Για αυτό βάζει ΜΙΜΟ. Τεχνικά δεν γνωρίζω αλλά ναι με 4x2 mimo band7 μου έδειξε πάνω απο 50. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Τι εννοούμε στέλνει configuration;; θα πάρουμε κάπως κάποια αναβάθμιση; η χωρίς να αλλάξει κάτι εμφανή απλά θα έχουμε περισσότερες ταχύτητες; Σημαίνει ότι λέει το modem σου παίρνει οδηγία από το δίκτυο να μην λάβει πάνω από 1000mbps. Πριν του έλεγε να μην λάβει πάνω από 500mbps. Αν η συσκευή σου έχει δυνατότητα να λάβει πάνω από 500mbps kαι βρεθεί σε περιοχή με το κατάλληλο υλικό από πλευράς κεραιών, θα πιάσει πάνω από 500mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Γιατί η κοσμοτέ στην πλατεία συντάγματος δεν έχει CA? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Γιατί η κοσμοτέ στην πλατεία συντάγματος δεν έχει CA?Έχει ca κάτι άλλο συμβαίνει. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Άσπροβαλτα κλασικά down μέσα σε εσωτερικό χώρο μέσα στα στενά του χωριού 180/200 αλλά εδώ και καιρό με το ζόρι είχε πανω απο 10 upload ,Από εχθές βαράει 30/35 πάλι παρότι άρχισε και έρχεται κόσμος... Βέβαια δεν ξέρω αν πιάνει παραπάνω αλλά δεν τα βγάζει το pro 3 elite Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Άσπροβαλτα κλασικά down μέσα σε εσωτερικό χώρο μέσα στα στενά του χωριού 180/200 αλλά εδώ και καιρό με το ζόρι είχε πανω απο 10 upload ,Από εχθές βαράει 30/35 πάλι παρότι άρχισε και έρχεται κόσμος... Βέβαια δεν ξέρω αν πιάνει παραπάνω αλλά δεν τα βγάζει το pro 3 elite Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα παροδικό ήταν το πρόβλημα φίλε.Εγώ πιάνω και έπιανα upload πάνω από 40 με ξεπερασμένο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Έχει ca κάτι άλλο συμβαίνει. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Σίγουρα; δεν είχε έξω στα McDonald's. Αύριο θα το ξανά δω Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Σίγουρα; δεν είχε έξω στα McDonald's. Αύριο θα το ξανά δω Και στην Πάτρα κάνει κάτι κουλά τώρα τελευταία και μερικές φορές δεν κάνει CA σε γνωστούς σταθμούς που γενικά κάνει. Με βάση την αλλαγή στο AMBR πιο πάνω, ίσως ρίχνουν sectors για να αλλάξουν κεραιοστοχεία για το MIMO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Και στην Πάτρα κάνει κάτι κουλά τώρα τελευταία και μερικές φορές δεν κάνει CA σε γνωστούς σταθμούς που γενικά κάνει. Με βάση την αλλαγή στο AMBR πιο πάνω, ίσως ρίχνουν sectors για να αλλάξουν κεραιοστοχεία για το MIMO. Συγγνώμη τα κεραιοστοιχεια ήταν μόνο για 2x2? Μου φαίνεται κουλό. Αυτό φαίνεται με μια ματιά στις θύρες της κεραίας. Συνήθως έχουν 4 θυρες και χρησιμοποιούν τις δύο. Ειδικά στις νέες κεραίες έχουν 8 θύρες.... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Συγγνώμη τα κεραιοστοιχεια ήταν μόνο για 2x2? Μου φαίνεται κουλό. Αυτό φαίνεται με μια ματιά στις θύρες της κεραίας. Συνήθως έχουν 4 θυρες και χρησιμοποιούν τις δύο. Ειδικά στις νέες κεραίες έχουν 8 θύρες.... Δεν φαίνεται, ειναι μακριά. Σε κάθε περίπτωση θέλουν επιπλέον καλώδια :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 (edited) Πριν λίγες μέρες γύρισα στη Σπάρτη και βλέπω ότι η Cosmote σέρνεται... Αυτό στη φωτογραφία είναι 4G+ με 2600+1800. Κάποτε έπιανα 100 Mbps στο σπίτι μου. Το upload στην απλή 800αρα, έχει πέσει κάτω από 1 Mbps... Στο χωριό επίσης, η 1800 που κάποτε έπιανα 115 Mbps, τώρα δεν πάει πάνω από 30... Λέτε να γίνονται εργασίες ή τα έφτυσε το δίκτυο; :wacko: Εννοείται ότι έχω δοκιμάσει διάφορους σέρβερς... Edited April 23, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Με 2CA στο Μέτσοβο σε εσωτερικό χώρο. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts