georgemv Δημ. May 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 πότε θα γίνει διαθέσιμο το volte στα καρτοκινητά, έχουμε κάποια ενημέρωση? περιμενω πως κ πως Κάνε μια ερώτηση στην εξυπηρέτηση πελατών, δεν έχει ακουστεί κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 πρέπει να έχεις και το κατάλληλο cosmote κινητό όμως.... Μέσα '18 αρχές '19 έχω ακούσει. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 (edited) Κάνε μια ερώτηση στην εξυπηρέτηση πελατών, δεν έχει ακουστεί κάτι. ειχα ρωτησει κανα μηνα πριν, επειδη δεν ηξεραν να μου πουν αμεσως με πηραν 2-3ημερες αργοτερα και γενικα και αόριστα μου ειπαν οτι θα δοθει και στα καρτοκινητά "καποια στιγμή εντος του επομένου έτους". Προσωπικά πιστεύω οτι προέχει η αυξηση των συμβατων συσκευών... Edited May 12, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 ειχα ρωτησει κανα μηνα πριν, επειδη δεν ηξεραν να μου πουν αμεσως με πηραν 2-3ημερες αργοτερα και γενικα και αόριστα μου ειπαν οτι θα δοθει και στα καρκονινητά "καποια στιγμή εντος του επομένου έτους". Προσωπικά πιστεύω οτι προέχει η αυξηση των συμβατων συσκευών... Επόμενου έτους; Τεράστια διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 (edited) Επόμενου έτους; Τεράστια διαφορά... Προσωπικά πιστεύω ότι ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν ακόμα. Έβαλαν και το xcover4 στις συμβατές. Το apn έγινε γίνει γνωστό; Edited May 12, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Προσωπικά πιστεύω ότι ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν ακόμα. Έβαλαν και το xcover4 στις συμβατές. Το apn έγινε γίνει γνωστό; Ναι, έχω κάνει dump της ρυθμίσεις που έστειλαν στα iPhone. APNs, servers, όλα ims είναι το APN που ψάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 (edited) Ναι, έχω κάνει dump της ρυθμίσεις που έστειλαν στα iPhone. APNs, servers, όλα ims είναι το APN που ψάχνεις. Να ρωτήσω κάτι άσχετο, η κοσμοτε έχει σήμερα ~50mbps ταβάνι στο upload, εγώ πως πιάνω εδώ και 3μηνες ( στο κέντρο της Αθήνας μονο) παραπάνω; παίζει να γίνονται δοκιμές αύξησης ταχύτητας; χθες έκανα δοκιμές και με άλλα speedtest app σε συγκεκριμένη περιοχή του κέντρου και με 3 διαφορετικά app πάλι έπιανα ~65-70mbps upload. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ενδεχομένως μπορεί να συμβαίνει με το upload...σε άλλες περιοχές το max. που βλέπω είναι όντως ~50mbps στο upload. Edited May 12, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Να ρωτήσω κάτι άσχετο, η κοσμοτε έχει σήμερα ~50mbps ταβάνι στο upload, εγώ πως πιάνω εδώ και 3μηνες ( στο κέντρο της Αθήνας μονο) παραπάνω; παίζει να γίνονται δοκιμές αύξησης ταχύτητας; χθες έκανα δοκιμές και με άλλα speedtest app σε συγκεκριμένη περιοχή του κέντρου και με 3 διαφορετικά app πάλι έπιανα ~65-70mbps upload. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ενδεχομένως μπορεί να συμβαίνει με το upload...σε άλλες περιοχές το max. που βλέπω είναι όντως ~50mbps στο upload. Ενεργοποιούν λογικά 64QAM στο upload. Το ταβάνι στο download πρέπει να το δουλεύουν αρκετά ανά περιοχές ανάλογα το load, το έχω δει και στην Πάτρα, δες μερικές σελίδες πιο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 (edited) Ενεργοποιούν λογικά 64QAM στο upload. Το ταβάνι στο download πρέπει να το δουλεύουν αρκετά ανά περιοχές ανάλογα το load, το έχω δει και στην Πάτρα, δες μερικές σελίδες πιο πίσω. Μα εχω δει ήδη 64Qam στο up σε πολλές συνοικίες και εκτός κέντρου. Κάτι άλλο σκαλίζουν στο κέντρο της Αθήνας... http://i.imgur.com/OFJjqgc.jpg Edited May 12, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Το μόνο άλλο που μπορούν να κάνουν είναι upload carrier aggregation. Υποστηρίζει κάτι τέτοιο η συσκευή σου; EDIT: Ναι, υποστηρίζει 2x20MHz carrier aggregation σε 64QAM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 (edited) Το μόνο άλλο που μπορούν να κάνουν είναι upload carrier aggregation. Υποστηρίζει κάτι τέτοιο η συσκευή σου; Το μόντεμ ναι, 2x20mhz upload CA https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/821 Ισως όντως δοκιμάζουν 2x20mhz στο upload. @Πάντως το μόντεμ μου αρνείται πεισματικά να κλειδώσει bands (μέσω guru) στην cosmote,ενω στις άλλες είναι OK. To rat locking λειτουργεί και στα 3δικτυα, το band locking μόνο στην cosmote Δεν λειτουργεί. Edited May 14, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Έγινε εκκαθάριση, είναι εύκολο να ξεφύγετε, θα παρακαλούσα να να μην το επαναλάβετε. 1η. Ειδοποίηση :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Μου κάνει εντύπωση πάντως που σε σημεία στο Σούνιο που είχε κάλυψη και τα επισκέπτομαι σχετικά συχνά δεν έχει όχι 4g αλλά ούτε 2g για τηλεφωνία. Περίεργο πάντως. Η έβγαλαν σταθμό βάσης η έχει βλάβη εδώ και αρκετό καιρό. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Μου κάνει εντύπωση πάντως που σε σημεία στο Σούνιο που είχε κάλυψη και τα επισκέπτομαι σχετικά συχνά δεν έχει όχι 4g αλλά ούτε 2g για τηλεφωνία. Περίεργο πάντως. Η έβγαλαν σταθμό βάσης η έχει βλάβη εδώ και αρκετό καιρό. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Τηλεφώνησες στην εξυπηρέτηση πελατών για αναφορά; Μπορείς να τους δώσεις και συντεταγμένες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Τηλεφώνησες στην εξυπηρέτηση πελατών για αναφορά; Μπορείς να τους δώσεις και συντεταγμένες :) Φυσικά αλλά τίποτα ακόμα άρχισαν τα μπάνια μου φαίνεται :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 οταν ο ποιητής μιλάει για περιορισμό στα 1800mhz τι εννοεί? http://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/Consultations/RadioCommunications/PC-1800MHz.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 οταν ο ποιητής μιλάει για περιορισμό στα 1800mhz τι εννοεί? http://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/Consultations/RadioCommunications/PC-1800MHz.pdf Προετοιμασία για τον διαγωνισμό είναι. Οι προτεινόμενοι περιορισμοί όπως και παλιά είναι max bandwidth ένα πάροχο 2x35Mhz και τεχνολογία radio που δεν σπάει το GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Τηλεφώνησες στην εξυπηρέτηση πελατών για αναφορά; Μπορείς να τους δώσεις και συντεταγμένες :) πως θα δώσεις συντεταγμένες ? υπάρχει υπάρχει εφαρμογή ? στο κινητό που την ανοίγεις και σου δείχνει συντεταγμένες της περιοχής σου ? ή απλά τους είπες τον δρόμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 πως θα δώσεις συντεταγμένες ? υπάρχει υπάρχει εφαρμογή ? στο κινητό που την ανοίγεις και σου δείχνει συντεταγμένες της περιοχής σου ? ή απλά τους είπες τον δρόμο? Google Maps και πολλές άλλες που εμφανίζουν συντεταγμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Νέος χάρτης 4g https://www.cosmote.gr/mobile/content/images/map3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Νέος χάρτης 4g https://www.cosmote.gr/mobile/content/images/map3.jpg Μπήκε επιτέλους η Ανατολική Πελοπόννησος! Από τέλος Ιανουαρίου είχε ενεργοποιηθεί 4g και επί τόσους μήνες δεν εμφανιζόταν στον χαρτη της Edited May 16, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Νέος χάρτης 4g https://www.cosmote.gr/mobile/content/images/map3.jpg Επιτέλους ανέβασαν τον νέο χάρτη. Όλοι πλεον χρησιμοποιούν την τεχνική μπατανοβουρτσα στον χρωματισμό βάφοντας πολύ παραπάνω. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Edited May 16, 2017 by XP130TD Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Επιτέλους ανέβασαν τον νέο χάρτη. Όλοι πλεον χρησιμοποιούν την τεχνική μπατανοβουρτσα στον χρωματισμό βάφοντας πολύ παραπάνω αλλά τουλάχιστον φαίνεται η υπεροχή της σε κάλυψη σε σχέση με τα άλλα δίκτυα. Όπου μπατανόβουρτσα βλέπε LTE Band 20. Οι χάρτες είναι εξωτερικού χώρου και είναι αληθείς για όλους (παντα υπάρχουν μικρά λάθη αναγλύφου, κτλ). Αποδίδει η επένδυση σε LTE 800MHz και αυτό φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Όπου μπατανόβουρτσα βλέπε LTE Band 20. Οι χάρτες είναι εξωτερικού χώρου και είναι αληθείς για όλους (παντα υπάρχουν μικρά λάθη αναγλύφου, κτλ). Αποδίδει η επένδυση σε LTE 800MHz και αυτό φαίνεται. Επιτέλους δικαιώθηκα για το ότι και στην Cosmote πρέπει να έχεις 800άρα στο κινητό :lol: Δεν είναι καθαρά μόνο 800αρες αλλά έχει μπει πολύ πράγμα. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Edited May 16, 2017 by XP130TD Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Όπου μπατανόβουρτσα βλέπε LTE Band 20. Οι χάρτες είναι εξωτερικού χώρου και είναι αληθείς για όλους (παντα υπάρχουν μικρά λάθη αναγλύφου, κτλ). Αποδίδει η επένδυση σε LTE 800MHz και αυτό φαίνεται. Από πού προκύπτει? Έχει πολύ b3 επαρχιακά..τουλάχιστον στην Πελοπόννησο. Στο κατσικοχωρι μου (των200κατοικων) εμφανίστηκε b3 και b20 τον Ιανουάριο του '17... 100~110mbps σε εσωτερικό χώρο η b3. Δεν νομίζω ότι υπάρχει σταθμός cosmote με μονο b20, όπως πχ η Wind... Εκτος ισως κάποιων επιφορτισμένων μόνο για θαλασσια κάλυψη. Edited May 16, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts