Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να επανέλθω στο θέμα Nexus 6P + Cosmote != LFE.

Ακριβώς η ίδια ώρα, ακριβώς η ίδια τοποθεσία (δίπλα-δίπλα), ακριβώς ο ίδιος server.

iPhone 6S http://www.speedtest.net/result/i/2079964696

Nexus 6P http://www.speedtest.net/result/a/2845121178

Κάτι πάει _ΠΟΛΥ_ στραβά με το modem configuration.

• Απαντήσεις 14,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1494

• georgemv

736

• cmvr

1014

• georgebad

1099

Είναι σίγουρο ότι βλέπουν από ίδια μπάντα και ίδιο σταθμό;

Όχι 100%, αλλά 99% ναι. Δεν έχει και πολλή σημασία, είναι ενδεικτικές οι μετρήσεις. Βλέπω αυτή την συμπεριφορά μήνες. Αδύνατον κάθε φορά να αδικείται το 6P.

Όχι 100%, αλλά 99% ναι. Δεν έχει και πολλή σημασία, είναι ενδεικτικές οι μετρήσεις. Βλέπω αυτή την συμπεριφορά μήνες. Αδύνατον κάθε φορά να αδικείται το 6P.

Ρώτησα επειδή παραείναι μεγάλη η διαφορά, ας πούμε π.χ να το δικαιολογει ότι δεν ενεργοποιειται qam

Για να επανέλθω στο θέμα Nexus 6P + Cosmote != LFE.

Ακριβώς η ίδια ώρα, ακριβώς η ίδια τοποθεσία (δίπλα-δίπλα), ακριβώς ο ίδιος server.

iPhone 6S http://www.speedtest.net/result/i/2079964696

Nexus 6P http://www.speedtest.net/result/a/2845121178

Κάτι πάει _ΠΟΛΥ_ στραβά με το modem configuration.

Απίστευτο αν σκεπτεί κανείς ότι το modem του 6Ρ είναι πολύ πιο ισχυρό... Προφανώς το configuration είναι για τα μπάζα. :wacko:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

πριν τους 6μηνες που αναφερεις δεν υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά; άλλαξε η baseband στο μεσοδιάστημα ή πάντα έτσι ήταν;

πριν τους 6μηνες που αναφερεις δεν υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά; άλλαξε η baseband στο μεσοδιάστημα ή πάντα έτσι ήταν;

Δεν είπα 6 μήνες, είπα γενικά μήνες.

Ποτέ δεν ήταν όσο σβέλτο έπρεπε, αλλά πιο παλιά δεν είχε ενεργοποιήσει και η Cosmote CA.

Η baseband έχει αλλάξει πάρα πολλές φορές, σε κάθε update σχεδόν τσιμπάει άλλη έκδοση.

Σε ποιον server τρέχεις το τεστ στο nexus? Τέτοια νούμερα εγώ βλέπω όταν τρέχω σε ote/Cosmote server και δεν έχω πακέτο δεδομένων

Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είπα 6 μήνες, είπα γενικά μήνες.

Ποτέ δεν ήταν όσο σβέλτο έπρεπε, αλλά πιο παλιά δεν είχε ενεργοποιήσει και η Cosmote CA.

Η baseband έχει αλλάξει πάρα πολλές φορές, σε κάθε update σχεδόν τσιμπάει άλλη έκδοση.

Σωστός.

Τα νούμερα του iPhone πιστεύεις ότι είναι 3+7;

Είναι και μισό το ping βρε παιδί μου.

Σε ποιον server τρέχεις το τεστ στο nexus? Τέτοια νούμερα εγώ βλέπω όταν τρέχω σε ote/Cosmote server και δεν έχω πακέτο δεδομένων

Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στον Cosmote server είναι το test. Είναι πακέτο internet on the go 20GB, σίγουρα έχει data ;)

Στον Cosmote server είναι το test. Είναι πακέτο internet on the go 20GB, σίγουρα έχει data ;)

Data έχει, μήπως έχει και κόφτη σε οτε/κοσμοτε σέρβερ όπως τα 4gb/4,40ευρω.

Δοκίμασες να κάνεις σκάτζα τις σιμ?

Σωστός.

Τα νούμερα του iPhone πιστεύεις ότι είναι 3+7;

Είναι και μισό το ping βρε παιδί μου.

Λογικά είναι 3+7, με μια μικρή επιφύλαξη να είναι 7+7 αν δίνει η Cosmote και τα επιπλέον 10MHz της band 7 για CA.

Στο σημείο αυτό έβλεπα 3-4 2600 + 7-8 1800άρες.

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Data έχει, μήπως έχει και κόφτη σε οτε/κοσμοτε σέρβερ όπως τα 4gb/4,40ευρω.

Δοκίμασες να κάνεις σκάτζα τις σιμ?

Είχα βάλει πριν μια εβδομάδα της φωνής στο 6P, τα ίδια.

Επίσης δοκίμασα και με hyperhosting, καμία διαφορά.

Branded Cosmote είναι το 6p?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο σημείο αυτό έβλεπα 3-4 2600 + 7-8 1800άρες.

Άσχετο, ούτε και εκεί b20.

Branded Cosmote είναι το 6p?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άσχετο, ούτε και εκεί b20.

Δεν υπάρχει branded 6P σε κανέναν carrier.

Είχε τερματίσει το table με LTE κεραίες, μπορεί να έχει B20 και να μην τις βλέπω εγώ.

Δεν υπάρχει branded 6P σε κανέναν carrier.

Είχε τερματίσει το table με LTE κεραίες, μπορεί να έχει B20 και να μην τις βλέπω εγώ.

Άκουμπας τόσα χρήματα και ούτε σε nexus συσκευή δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν θα κάνει ca.

Edited by stefanos1999

Άκουμπας τόσα χρήματα και ούτε σε Google συσκευή δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν θα κάνει ca.

Θα τους ετομάσω μια επιστολή το ΣΚ με ό,τι έχω δει και ας κάνουν αυτοί debug.

Ευκαιρία να μιλήσουν και με Huawei μπας και σπρώξουν radio που να ενεργοποιεί ότι χρειάζεται για να πάει γρήγορα το LTE + volte / vowifi.

Με καρτούλα T-Mobile US ανοίγει κανονικά volte / vowifi στο 6P και παίζει σούπερ.

Με καρτούλα T-Mobile US ανοίγει κανονικά volte / vowifi στο 6P και παίζει σούπερ.

Άλλο variant ομως?με US bands

Άλλο variant ομως?με US bands

Το "rest of the world" variant έχω και το χρησιμοποιούσα και με TMUS στην Αμερική.

Πιάνει λίγο χειρότερα στην Αμερική, του λείπει μια μπάντα, whatever.

Το EU variant έχω και το χρησιμοποιούσα και με TMUS στην Αμερική.

Πιάνει λίγο χειρότερα στην Αμερική, του λείπει μια μπάντα, whatever.

Οκ, οποτε διαφορετικό radio image?

Edited by stefanos1999

Ίδιο radio image τρέχουν και τα 2 variants, έχουν άλλους ενισχυτές και ίσως κεραιοστοιχεία. Edited by georgemv

Πολύ band 7 η Cosmote. Αυτές τις μέρες πρέπει να έγινε γενικότερη ρύθμιση σε Μαγνησία και βλέπω πάρα πολύ 2600. Ακόμη και σε χωράφια

Πολύ band 7 η Cosmote. Αυτές τις μέρες πρέπει να έγινε γενικότερη ρύθμιση σε Μαγνησία και βλέπω πάρα πολύ 2600. Ακόμη και σε χωράφια

Καλη κινηση εφοσον εχει ανοιχτους χωρους.Ημαθια επρεπε να ριξει 2600 γιατι παιζει μονο με 1800.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

στην βόρειο ανατολική Αθήνα παρατηρώ 4g+ ενδειξη στην συσκευή σε συνοικίες πέριξ της Μεσογείων που έως πριν 4-5ημερες δεν υπήρχε, όπως κάτω Χαλάνδρι, ν. Ψυχικό, κτλ

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ίδιο radio image τρέχουν και τα 2 variants, έχουν άλλους ενισχυτές και ίσως κεραιοστοιχεία.

Amplifier εννοεις;

Edited by stefanos1999

Στην Πανόρμου πριν λίγο, με οπτική επαφή στην κεραία. H μπάντα είναι 2600!! :wacko:

Έχει τρομερή κίνηση το δίκτυο, γιατί και στο σπίτι μου την ίδια ταχύτητα πιάνω, από την ίδια κεραία με άλλο cell. Ο σέρβερ είναι HyperHosting. Κανονικά θα έπρεπε να πιάνει 3-4 φορές παραπάνω, ειδικά όταν ήμουν κάτω από την κεραία.

http://www.speedtest.net/android/2850149682.png

Ποιος το λέει αυτό; αν το τηλ σου δεν κάνει CA και δίνει CA σ'αυτόν τον σταθμό η εταιρεία δεν σημαίνει ότι θα πιάνεις παραπάνω. Τι σχέση έχει η συχνότητα μόνο;