kotsianis7 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ε καλά, γιατί νομίζετε ότι αυτά τα ΕΩΣ 500 θα τα πιάνετε παντού σε αυτές τις περιοχές; Ιδίως σε νησιά και κωμοπόλεις, από 1 σταθμό έχουν που τα εκπέμπει κι εκεί με τρομερά περιορισμένη εμβέλεια. Το κόστος είναι πολύ υψηλό, οπότε έχουμε χρόνια ακόμη για να γίνουν mainstream και σε όλο το μήκος ενός ασύρματου δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Καλά σίγουρα, απλά πλεον τα κοντά σε 300mbps είναι αρκετά συχνό φαινόμενο σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδιου, ακόμα και εκτός του κέντρου Αθηνων, σε διάφορες συνοικίες. Σε εξωτερικούς χώρους στο λεκανοπέδιο σπάνια βλέπω πλέον κάτω από 100mbps ακόμα και σε απλό 4g. Το upload όπου μου ανάβει 4g+ είναι κοντά στα 50mbps. Σε απλό 4g το upload κυμαινεται στα 10-12mbps. Edited March 29, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Τεράστια cosmote. Ααααααααστο. Μπράβο στον προμηθευτή της θες να πεις. Η ΚΟΣΜΟΤΕ έμπορας είναι. ;) Το 256QAM παίζει κάτω από εξαιρετικά ευνοικές συνθήκες μετάδοσης όπως για παράδειγμα οπτική επαφή, καθαρή ατμόσφαιρα, χαμηλή παρεμβολή, το ένα πόδι ψηλά, το ένα χέρι να κρατάτε ισορροπία, προσευχή και να μην περνάν πουλιά μπροστά από το σταθμό. Η ΚΟΣΜΟΤΕ προφανώς με την ενεργοποίηση του VoLTE αύξησε την ένταση στις κεραίες κατά 10dB και θα μπορείτε να έχετε τέτοιες ταχύτητες αρκετά σύντομα και σε χειρότερες συνθήκες. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 http://www.speedtest.net/android/2743746005.png Με FROGαρα στα πολυ ορεινα της Ναξου. Με μια μπαρα 4G. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) http://www.speedtest.net/android/2743746005.png Με FROGαρα στα πολυ ορεινα της Ναξου. Με μια μπαρα 4G. μια χαρά, βλέπεις την μπάντα? Edited March 29, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Καλά σίγουρα, απλά πλεον τα κοντά σε 300mbps είναι αρκετά συχνό φαινόμενο σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδιου, ακόμα και εκτός του κέντρου Αθηνων, σε διάφορες συνοικίες. Σε εξωτερικούς χώρους στο λεκανοπέδιο σπάνια βλέπω πλέον κάτω από 100mbps ακόμα και σε απλό 4g. Το upload όπου μου ανάβει 4g+ είναι κοντά στα 50mbps. Σε απλό 4g το upload κυμαινεται στα 10-12mbps. 4g απλο upload βλεπω 40αρια.Ενα δυσάρεστο νέο παιδιά.Ο ίδιος ο επικεφαλής οτε δήλωσε οτι δεν μπορούν στη χώρα μας να προχωρήσουν όπως πρέπει σε πυκνό δίκτυο mobile internet.Αντιδρούν οι κάτοικοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 καλα η cosmote, οι αλλοι τι να πουν δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 4g απλο upload βλεπω 40αρια.Ενα δυσάρεστο νέο παιδιά.Ο ίδιος ο επικεφαλής οτε δήλωσε οτι δεν μπορούν στη χώρα μας να προχωρήσουν όπως πρέπει σε πυκνό δίκτυο mobile internet.Αντιδρούν οι κάτοικοι Εγώ πάλι πιστεύω ότι μπήκαν μέσα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Σήμερα ήρθα στο What's Up. Δεν ήξερα πως ήταν το δίκτυο της Cosmote στην περιοχή μου. Βλέπω ότι έχει 800-1800-2600 από την ίδια κεραία! Δυστυχώς όμως, η συσκευή μου δεν κάνει CA, παρόλο που το υποστηρίζει (Gigaset ME)... :cry: Επίσης, οι ταχύτητες φαίνονται κάπως χαμηλές, για το φάσμα που έχουν... Η 800αρα παίζει τέλεια όμως. Θα δοκιμάσω και αργά το βράδυ πάλι, να δω περίπου το μάξιμουμ. Από 800 MHz φουλ σήμα (OTE server): http://www.speedtest.net/android/2743896297.png Από 2600 MHz φουλ σήμα (OTE server): :blink: http://www.speedtest.net/android/2743886286.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Μητσο περιοχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Σήμερα ήρθα στο What's Up. Δεν ήξερα πως ήταν το δίκτυο της Cosmote στην περιοχή μου. Βλέπω ότι έχει 800-1800-2600 από την ίδια κεραία! Δυστυχώς όμως, η συσκευή μου δεν κάνει CA, παρόλο που το υποστηρίζει (Gigaset ME)... :cry: Επίσης, οι ταχύτητες φαίνονται κάπως χαμηλές, για το φάσμα που έχουν... Η 800αρα παίζει τέλεια όμως. Θα δοκιμάσω και αργά το βράδυ πάλι, να δω περίπου το μάξιμουμ. Από 800 MHz φουλ σήμα (OTE server): http://www.speedtest.net/android/2743896297.png Από 2600 MHz φουλ σήμα (OTE server): :blink: http://www.speedtest.net/android/2743886286.png 10MHz δίνουν μέγιστο υπό ιδανικές συνθήκες περίπου 85Mbps. Πολύ καλές οι ταχύτητες που έχεις για το 800 :) Στο 2600 ίσως δεν κάνει CA η συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) στο band3 (1800) πόσa mhz δινει στο 4g η cosmote? Edited March 29, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Μητσο περιοχή? Γηροκομείο Αθηνών (Αμπελόκηποι). Ξέχασα να το γράψω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Γηροκομείο Αθηνών (Αμπελόκηποι). Ξέχασα να το γράψω... :) σχετικά χαμηλα ειναι για την περιοχή, ιδίως το b7. ή μηπως ειναι θεμα συσκευής ή ξαναδοκίμασε πιο αργα το βραδυ. κηφισιας με κατεχακη εχω δει 200+ και 50up. Edited March 29, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 10MHz δίνουν μέγιστο υπό ιδανικές συνθήκες περίπου 85Mbps. Πολύ καλές οι ταχύτητες που έχεις για το 800 :) Στο 2600 ίσως δεν κάνει CA η συσκευή σου; Νομίζω ότι τα 20 MHz τα πιάνει η συσκευή μου. Όσο ήμουν στη WIND, με 2600 έβλεπα πάνω από 100 Mbps. Θα μετρήσω πάλι το βράδυ και θα δείξει... Αυτό που έλεγα εγώ, είναι ότι δε βλέπω να συνδυάζει μπάντες οι συσκευή μου (είναι CAT 6). Με 1800, γύρω στα 50 πιάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σχετικά χαμηλα ειναι για την περιοχή, ή μηπως ειναι θεμα συσκευής ή ξαναδοκίμασε πιο αργα το βραδυ. κηφισιας με κατεχακη εχω δει 200+ Η κεραία που πιάνω εγώ, πιθανόν να είναι ο πύργος στο Αστικό Κέντρο του ΟΤΕ, στην οδό Λασκαρίδου 2. Φαίνεται και από την Πανόρμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Νομίζω ότι τα 20 MHz τα πιάνει η συσκευή μου. Όσο ήμουν στη WIND, με 2600 έβλεπα πάνω από 100 Mbps. Θα μετρήσω πάλι το βράδυ και θα δείξει... Αυτό που έλεγα εγώ, είναι ότι δε βλέπω να συνδυάζει μπάντες οι συσκευή μου (είναι CAT 6). Με 1800, γύρω στα 50 πιάνω. ισως ειναι θεμα συσκευης διοτι η cosmote κανει και intraband (συνδιαζει ιδιες μπαντες).. π.χ.b3+b3 Θα επρεπε να έκανες έστω intraband-ca πόσα mhz δινει στο b3 η cosmote? Edited March 29, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 20 δίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Αν του έκανε του Μητσου εστω intraband με b3+b3 (20+20mhz) ή με b7+b7 (30+30 mhz), τα νουμερα που του βγαζει δεν ειναι χαμηλά? ιδίως για κεντρικότατη περιοχη που εχει 100% 4g+. Edited March 29, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Πρώτη φορά είδα τόσο χαμηλό ping, περιοχή ιερά οδός αιγαλεω σε απλό 4g εντός καφετεριας στον πεζόδρομο http://i.imgur.com/UCZqZ2m.jpg Και ένα σε Η+http://i.imgur.com/OBIjpbn.jpg Edited March 29, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Σας το έχω πει δεκάδες φορές εκτός από τα κοκόρια σε αρκετά κεντρικά σημεία των 100+mbps ο μέσος όρος είναι στο 30-35 για τα υπόλοιπα. Στο σεμινάριο - παρουσίαση για τεχνικούς που μας έκανε εξωτερικός συνεργάτης της cote για το internet of things ανέφερε τον μέσο όρο. Οπότε εγκυρότερο από αυτό δεν υπάρχει. Όσο και αν κάποιοι ανεβάζουν συνεχώς όλες τις μεγάλες ταχύτητες από συγκεκριμένα σημεία δεν μας ανεβάζουν oλες οι οποίες είναι χαμηλότερες στην πράξη. Τόσα χρόνια συμβόλαιο στην εν λόγω εταιρία. Είναι όντως το ποιο ανεπτυγμένο δίκτυο στην Ελλάδα άλλα υπάρχουν αρκετές περιοχές ακόμα και στις μεγάλες πόλεις που έχει θέματα. Εδώ υπάρχουν ολόκληρα γεωγραφικά διαμερίσματα που παίζουν max 35mbps. Το μόνο που θα ήθελα πραγματικά είναι να αναδιαμορφώσουν λίγο τα συμβόλαια σε δεδομένα γιατί πλέον με τα πακέτα που έδωσαν στην καρτοκινητή είναι πολύ ακριβά. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Σήμερα ήρθα στο What's Up. Δεν ήξερα πως ήταν το δίκτυο της Cosmote στην περιοχή μου. Βλέπω ότι έχει 800-1800-2600 από την ίδια κεραία! Δυστυχώς όμως, η συσκευή μου δεν κάνει CA, παρόλο που το υποστηρίζει (Gigaset ME)... :cry: Επίσης, οι ταχύτητες φαίνονται κάπως χαμηλές, για το φάσμα που έχουν... Η 800αρα παίζει τέλεια όμως. Θα δοκιμάσω και αργά το βράδυ πάλι, να δω περίπου το μάξιμουμ. Από 800 MHz φουλ σήμα (OTE server): http://www.speedtest.net/android/2743896297.png Από 2600 MHz φουλ σήμα (OTE server): :blink: http://www.speedtest.net/android/2743886286.png Και τώρα το βράδυ που δοκιμάζω πάλι, λίγο πάνω από 50 Mbps πάει. Φαίνεται να έχει κάτι σαν περιορισμό στα 60-70 Mbps, στις μπάντες 1800-2600... Και με ένα παλιό smartphone που δοκίμασα και με σέρβερς Hyperhosting και ΟΤΕ, με όλα τα ίδια πιάνει... Όπως και να 'χει, ακόμα και με 50-60 Mbps η Cosmote είναι η πιο γρήγορη στην περιοχή μου. Κρίμα είναι όμως να μη μπορεί να πιάσει όλη την ταχύτητα... Υ.Γ. Με τα ίδια κινητά που δοκίμασα, σε WIND και Vodafone έχω δει πάνω από 100 Mbps, σε διάφορες περιοχές. Οπότε παίζουν κανονικά με 20 MHz bandwidth... Θα δοκιμάσω και σε άλλες περιοχές με Cosmote και θα δω τι γίνεται. Το πρωί θα δοκιμάσω και κάτω στο μετρό Πανόρμου, που ο Στέφανος λέει ότι μπήκε πρόσφατα. ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας το έχω πει δεκάδες φορές εκτός από τα κοκόρια σε αρκετά κεντρικά σημεία των 100+mbps ο μέσος όρος είναι στο 30-35 για τα υπόλοιπα. Στο σεμινάριο - παρουσίαση για τεχνικούς που μας έκανε εξωτερικός συνεργάτης της cote για το internet of things ανέφερε τον μέσο όρο. Οπότε εγκυρότερο από αυτό δεν υπάρχει. Όσο και αν κάποιοι ανεβάζουν συνεχώς όλες τις μεγάλες ταχύτητες από συγκεκριμένα σημεία δεν μας ανεβάζουν oλες οι οποίες είναι χαμηλότερες στην πράξη. Τόσα χρόνια συμβόλαιο στην εν λόγω εταιρία. Είναι όντως το ποιο ανεπτυγμένο δίκτυο στην Ελλάδα άλλα υπάρχουν αρκετές περιοχές ακόμα και στις μεγάλες πόλεις που έχει θέματα. Εδώ υπάρχουν ολόκληρα γεωγραφικά διαμερίσματα που παίζουν max 35mbps. Το μόνο που θα ήθελα πραγματικά είναι να αναδιαμορφώσουν λίγο τα συμβόλαια σε δεδομένα γιατί πλέον με τα πακέτα που έδωσαν στην καρτοκινητή είναι πολύ ακριβά. Όντως, στο θέμα της Cosmote ανεβάζουν συνήθως 200 και 300 Mbps που υπάρχουν σε συγκεκριμένα σημεία. Γι' αυτό έχει δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι είναι πολύ μπροστά... Στα άλλα θέματα, βλέπουμε και τις προβληματικές περιοχές. Edited March 29, 2017 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Σοκ και δέος ποσό γρήγορα χτυπάει η κλήση από volte σε volte. Δεν πρόλαβα να σηκώσω το δάχτυλο από το πράσινο κουμπί κλήσης. Κάτω από μισό sec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Σοκ και δέος ποσό γρήγορα χτυπάει η κλήση από volte σε volte. Δεν πρόλαβα να σηκώσω το δάχτυλο από το πράσινο κουμπί κλήσης. Κάτω από μισό sec. εγώ δε το βλέπω αυτό σαν πλεονέκτημα αλλά σαν μειονέκτημα. Δηλαδή ένα λάθος να κάνεις - πόσα δεν έχουμε κάνει - και χτυπάει το άλλο τηλέφωνο. #dislike αν και ναι, το volte έχει σχεδόν μηδενικό setup call time. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 εγώ δε το βλέπω αυτό σαν πλεονέκτημα αλλά σαν μειονέκτημα. Δηλαδή ένα λάθος να κάνεις - πόσα δεν έχουμε κάνει - και χτυπάει το άλλο τηλέφωνο. #dislike αν και ναι, το volte έχει σχεδόν μηδενικό setup call time. Να βοηθήσει να πέσουν και οι τιμές της τηλεφωνίας εύχομαι :) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 (edited) Μάλλον κάποιοι ξεχνάτε να μας πείτε ότι εκτός του δικτυου παίζει τεράστιο ρόλο και η συσκευή, όπου μεα) τη ίδια συσκευή β) στο ίδιο σημείο γ) την ίδια ώρα οι αποκλίσεις ειναι απλα άμεσα συγκρίσιμες. (μεταξύ δικτυων). http://i.imgur.com/5HB3WhS.jpg Edited March 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts