overpower Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Η αδερφή μου σίγουρα πληρώνει λιγότερα από 35 και έχει. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altrouistis Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω εαν έχει κανείς πρόβλημα στην περιοχή γύρω από τον ευαγγελισμό σε ταχύτητα 4g. Δεν κατεβάζει σωστά. Αν το γυρίσω σε 3g πάιζει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλησπερα σε ολους.Σημερα πηγα προς Ασσηρο και πιο συγκεκριμενα λιγο πιο πανω στο Λευκοχωρι. Η κοσμοτε στην περιοχη οργωνει.Οκο το χωριο εχει 2η,3η γενια και 4G στα 800mhz.Μετρηση στο Κτημα Λικνο που βρισκεται στην εξοδο του χωριου: http://www.speedtest.net/my-result/i/1775025558 Απο 800αρα κεραια. Εθνικη Οδο Θεσσαλονικης-Σερρων (Ε79) λιγο πιο μετα απο την Ασσηρο με κατευθυνση προς Θεσσαλονικη η κοσμοτε εχει κεραια και παιζει με 4G 1800. http://www.speedtest.net/my-result/i/1775204365 Το τεστ εγινε εν κινεισει αλλα οι ταχυτητες θυμιζουν Ημαθια,οπως ειχα ανεβασει πριν μερικες μερες για τα Τρικαλα. Επισης σταθερα σημα 4ης αλλα και 3ης γενιας σε ολη τη διαδρομη ακομα και στο Δερβενι.Ανηφορα Δερβενι Band 20 http://www.speedtest.net/my-result/i/1774968325 εν κινεισαι και αυτη η μετρηση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 νεα σαντα κιλκις μολις τωρα http://i63.tinypic.com/2uy3thv.jpg edit: http://i67.tinypic.com/t4v22x.jpg Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 (edited) περαστικός από κυπαρισσία μεσσηνίας πριν κάτι ημερες εκει έχουμε ένα θεμα ενώ έχει 4G+ είναι φοβερα ασταθές π.χ σε ένα σημείο να έχεις 4G+ να προχωρας 20 μετρα και να χάνεται και στο speed test εάν δείτε εριχνε σε 4G η στο 4G+ οταν το κρατούσε δεν μπορούσε να κανει download και upload Server http://i66.tinypic.com/2086ww2.jpg Map http://i66.tinypic.com/2v3hr1d.gif speed test http://i64.tinypic.com/34hglyr.jpg Mobile phone φιλου HTC ONE M9 Edited September 12, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 H Cosmote θέλοντας να υπάρχει η ένδειξη 4g plus παντού έχει ρυθμίσει τα όρια του carrier aggregation πολύ χαμηλά. Για αυτό και η αστάθεια. Για να μην πω για κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 H Cosmote θέλοντας να υπάρχει η ένδειξη 4g plus παντού έχει ρυθμίσει τα όρια του carrier aggregation πολύ χαμηλά. Για αυτό και η αστάθεια. Για να μην πω για κατανάλωση μπαταρίας. Για το τελευταίο θα συμφωνήσω...Στο σπίτι μου πιάνω Band 7,Βand 3 και Band20 και ταχύτητα 330Μbps download λόγω ισχυρού σήματος... Ακόμα και με μια μπάρα σήμα όμως οι ταχύτητες ειναι πάνω απο 30Mbps σε 4G+ Απο την άλλη η μπαταρία μου πέφτει γρήγορα...:( Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Είσαι γίγαντας.Απόλυτη αξιοποίηση ταχύτητας cosmote 4g plus με τον ορισμό της απόλυτης συσκευής και σε εσωτερικό χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Είσαι γίγαντας.Απόλυτη αξιοποίηση ταχύτητας cosmote 4g plus με τον ορισμό της απόλυτης συσκευής και σε εσωτερικό χώρο. Kαι του απόλυτου battery drain! Γιατί όταν ρυθμίζεις 4G+ σε τόσο χαμηλό σήμα μάλλον δεν έχεις διαβάσει τι σημαίνει Carrier Aggregation. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν δίνεις carrier υψηλών συχνοτήτων σε χαμηλή λήψη. Μόλις ανοίξουν πακέτα της προκοπής από ΚΟΣΜΟΤΕ θα σέρνεται το δίκτυο. Θα γράφει η οθόνη 4G+ και το κινητό θα περιμένει ανάθεση carriers...θα περιμένει...θα περιμένει... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Στην Καλαμάτα μας έχει πεθάνει η Κοσμοτέ με το 4G της πάντως... Το έχει ρυθμίσει να κρατάει την συσκευή σε τόσο χαμηλά επίπεδα σήματος που είτε σέρνεται ή δεν έχει σύνδεση με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις ομαλή χρήση της υπηρεσίας... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Τα πακέτα ξεκίνησαν να ανοίγουν αν κατάλαβες με τα μεγάλα δώρα αρχικά των 10GB.Eπόμενο στάδιο η αντιμετώπιση των προβλημάτων που πολύ σωστά ανέφερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Tελευταία παρατηρώ το εξής "προβληματάκι". Μόλις βγω από το σπίτι και χάσει το σήμα από το wi-fi, η ένδειξη δεδομένων και τύπου δικτύου βγαίνει με θαυμαστικό, και δεν υπάρχει συνδεσιμότητα. Βγάζει δηλαδή 4G αλλά δεν συνδέεται. Μέχρι να κάνω ένα restart, είτε να το θέσω σε flight mode και να το επαναφέρω, είναι να ανοιγοκλείσω τα δεδομένα. Τα 2 τελευταία μπορεί να χρειαστεί να τα κάνω παραπάνω από μία φορές. Το ίδιο μου παρουσιάζει σε 2 διαφορετικές συσκευές(έχω διπλή sim και τις εναλλάσω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα). Συμβαίνει και σε άλλους κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Για το τελευταίο θα συμφωνήσω...Στο σπίτι μου πιάνω Band 7,Βand 3 και Band20 και ταχύτητα 330Μbps download λόγω ισχυρού σήματος... Ακόμα και με μια μπάρα σήμα όμως οι ταχύτητες ειναι πάνω απο 30Mbps σε 4G+ Απο την άλλη η μπαταρία μου πέφτει γρήγορα...:( τι συσκευη εχεις; και σε τι περιοχη εισαι; υπερβολικα τεραστιες ταχυτητες! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Tελευταία παρατηρώ το εξής "προβληματάκι". Μόλις βγω από το σπίτι και χάσει το σήμα από το wi-fi, η ένδειξη δεδομένων και τύπου δικτύου βγαίνει με θαυμαστικό, και δεν υπάρχει συνδεσιμότητα. Βγάζει δηλαδή 4G αλλά δεν συνδέεται. Μέχρι να κάνω ένα restart, είτε να το θέσω σε flight mode και να το επαναφέρω, είναι να ανοιγοκλείσω τα δεδομένα. Τα 2 τελευταία μπορεί να χρειαστεί να τα κάνω παραπάνω από μία φορές. Το ίδιο μου παρουσιάζει σε 2 διαφορετικές συσκευές(έχω διπλή sim και τις εναλλάσω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα). Συμβαίνει και σε άλλους κάτι παρόμοιο; Είσαι με marshmallow? Εγώ όσες συσκευές είχα σε αυτή την έκδοση (Nexus 6, g4, v10) είχα ακριβώς το ίδιο θέμα. Μάλλον είναι κάποιο bug Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ναι, με 6.0 και 6.0.1. Το θέμα είναι πως σε άλλη sim εκτός Cosmote δεν το παρατηρώ.. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Ναι, με 6.0 και 6.0.1. Το θέμα είναι πως σε άλλη sim εκτός Cosmote δεν το παρατηρώ.. Sent from my XT1562 Αν διαβάσεις γύρω γύρω στα νήματα έχουν αρκετοί το ίδιο θέμα με marshmallow και cosmote κάρτα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει ή αν είναι κάποιο bug Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Για το τελευταίο θα συμφωνήσω...Στο σπίτι μου πιάνω Band 7,Βand 3 και Band20 και ταχύτητα 330Μbps download λόγω ισχυρού σήματος... Ακόμα και με μια μπάρα σήμα όμως οι ταχύτητες ειναι πάνω απο 30Mbps σε 4G+ Απο την άλλη η μπαταρία μου πέφτει γρήγορα...:( Καλημέρα, Με ποιον server; Αν δοκιμάσεις και με τους υπόλοιπους servers τι πιάνεις; Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 τι συσκευη εχεις; και σε τι περιοχη εισαι; υπερβολικα τεραστιες ταχυτητες! . Η συσκευή ειναι Samsung Galaxy S7 Edge... Λαμία,κέντρο!!! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα, Με ποιον server; Αν δοκιμάσεις και με τους υπόλοιπους servers τι πιάνεις; Το Server το αφήνω στο auto...δεν διαλέγω. Ωστόσο η συγκεκριμένη μέτρηση στο ιστορικό των μετρήσεων μου λέει "Athens"... Θα προσπαθήσω στο ίδιο σημείο να ξαναμετρήσω και να αλλάξω server και θα δούμε τι πιάνει... Να βάλω κάποιον στην τύχη δηλαδή? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Όχι στην τύχη, επέλεξε όλους τους Ελληνικούς να δω τι πιάνεις με τον καθένα (εφόσον έχεις data διαθέσιμα βεβαίως βεβαίως). Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 (edited) Όχι στην τύχη, επέλεξε όλους τους Ελληνικούς να δω τι πιάνεις με τον καθένα (εφόσον έχεις data διαθέσιμα βεβαίως βεβαίως). Λοιπόν,το speed test ήταν ρυθμιζόμενο από πριν στο Athens hyperhosting.... Άρα τα νούμερα που είδες ήταν από Hyperhosting. Έχω 10GB data...οπότε θα τεστάρω και τους άλλους! UPDATE: Χονδρικά,OTE και Cosmote servers παρόμοια νούμερα με Hyperhosting. Vodafone 106Mbps,GRNet 52Mbps... Tεράστιες διαφορές στους τελευταιους... Πάντως βαζοντας το Auto γράφει οτι ψάχνει για τον καλύτερο server και μετά κάνει το Τεστ... Edited September 13, 2016 by LAGGI Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Το auto ψάχνει απλά τον server που σου δίνει το χαμηλότερο Ping. Δεν έχει καμία σχέση με τις ταχύτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 4G και στα Σέρβια Κοζάνης 800/1800 και από σήμερα και στα γύρω χωριά με 800 με ταχύτητες 20down 7up προς το παρόν. Η πρώτη που καλύπτει την περιοχή με 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkostas1971 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) 4G πλέον και στό Μοναχίτι Γρεβενών υψόμετρο 1100 μέτρα μικρό χωριό,και φυσικά ταχύτητες download 47 Mps,Upload 16 Mps. Edited September 18, 2016 by Mark_K αφαίρεση off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 4G και στα Σέρβια Κοζάνης 800/1800 και από σήμερα και στα γύρω χωριά με 800 με ταχύτητες 20down 7up προς το παρόν. Η πρώτη που καλύπτει την περιοχή με 4G. Οι ταχύτητες κατά μέσον όρο είναι πλέον 60down 20up και παντου 800/1800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Παντως την Κυριακη στη Δ.Ε.Θ η κοσμοτε τα παιξε.Εχει 4G στα 2600 αλλα δεν φτανει.Προσπαθουσα χθες να ανοιξω 4G την ωρα που ηταν ο Λεοντας και η Παολα αλλα δεν εμπαινε.Μονο 3G και αυτο με μετριο σημα.Ταχυτητες που πηγα να μετρησω ηταν 15Mbps Download.Οσο για το 4G εκανα 5 λεπτα για 2 βιντεο 5 λεπτων στο facebook και φωτογραφια.Αλλα δεν ηταν θεμα,γιατι πραγματικα ειχε πολυ κοσμο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts