g1orgos Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Ευχαριστώ, αλλά θέλω τουλάχιστον άλλη μία εναλλάκτικη αν υπάρχει για dropbox και google drive. Οι αντιστοιχες επισημες εφαρμογες δεν υπαρχουν. Υπαρχουν 3rd party για dropbox (αρκετες) και για gdrive (λιγοτερες) αλλα προσωπικα δεν εχω αποψη για το πως δουλευουν. Οποιος γνωριζει ας βοηθησει :) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Οι αντιστοιχες επισημες εφαρμογες δεν υπαρχουν. Υπαρχουν 3rd party για dropbox (αρκετες) και για gdrive (λιγοτερες) αλλα προσωπικα δεν εχω αποψη για το πως δουλευουν. Οποιος γνωριζει ας βοηθησει :) Δεν χρειάζεται να είναι οι επίσημες, αρκεί να είναι αξιόπιστες και να γίνονται με απλές κινήσεις τα uploads. Στη χειρότερη θα χρησιμοποιήσει το skydive και θα βάλω εγώ στο nexus την αντίστοιχη. Επίσης σε βιντεοκληση υπάρχει τίποτα πέρα από Skype; Όσο για το messenger που ρώτησα είδα ότι ετοιμάζεται το bbm. Μακάρι να έρθει γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Δεν χρειάζεται να είναι οι επίσημες, αρκεί να είναι αξιόπιστες και να γίνονται με απλές κινήσεις τα uploads. Στη χειρότερη θα χρησιμοποιήσει το skydive και θα βάλω εγώ στο nexus την αντίστοιχη. Επίσης σε βιντεοκληση υπάρχει τίποτα πέρα από Skype; Όσο για το messenger που ρώτησα είδα ότι ετοιμάζεται το bbm. Μακάρι να έρθει γρήγορα. Προσωπικά εκτός από skydrive χρησιμοποιώ και dropbox μέσω της εφαρμογής BoxFiles για Dropbox, μια χαρά όλα, έχει επιλογή να κάνει και αυτόματο upload στο background, αλλά και αυτόματα να μην το κάνεις από την εφαρμογή των φωτογραφιών όταν επιλέξεις μια φωτογραφία και πατήσεις "κοινοποίηση" σου εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που μπορείς να στείλεις τη φωτογραφία, από το bluetooth μέχρι και το dropbox. Τώρα για βιντεοκλήση δε γνωρίζω κάποια άλλη. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Προσωπικά εκτός από skydrive χρησιμοποιώ και dropbox μέσω της εφαρμογής BoxFiles για Dropbox, μια χαρά όλα, έχει επιλογή να κάνει και αυτόματο upload στο background, αλλά και αυτόματα να μην το κάνεις από την εφαρμογή των φωτογραφιών όταν επιλέξεις μια φωτογραφία και πατήσεις "κοινοποίηση" σου εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που μπορείς να στείλεις τη φωτογραφία, από το bluetooth μέχρι και το dropbox. Τώρα για βιντεοκλήση δε γνωρίζω κάποια άλλη. Ευχαριστώ. Νομίζω πως όλα τα λύσαμε, καθώς βρήκαμε και τις λίγες εφαρμογές που χρησιμοποιεί. Τώρα έμεινε μόνο να βρούμε πώς θα επικοινωνούμε μέσω messenger. Νομίζω θα δοκιμάσουμε για αρχή το whatsapp και το im+. Εύχομαι να μην μας τα χαλάσει σ' αυτόν τον τομέα. Ενσωματωμένο στα wp8 για ανταλλαγή μηνυμάτων πέρα από SMS, Facebook και Twitter τι άλλο έχει; μήπως βρω τη λύση μέσω του δικού μου Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Ευχαριστώ. Νομίζω πως όλα τα λύσαμε, καθώς βρήκαμε και τις λίγες εφαρμογές που χρησιμοποιεί. Τώρα έμεινε μόνο να βρούμε πώς θα επικοινωνούμε μέσω messenger. Νομίζω θα δοκιμάσουμε για αρχή το whatsapp και το im+. Εύχομαι να μην μας τα χαλάσει σ' αυτόν τον τομέα. Ενσωματωμένο στα wp8 για ανταλλαγή μηνυμάτων πέρα από SMS, Facebook και Twitter τι άλλο έχει; μήπως βρω τη λύση μέσω του δικού μου Android. Και το whatsap kai to Viber δουλευουν μια χαρα .. τα χρησιμοποιω καθε μερα !!! και νομιζω οτι μαζι με FB twitter και Skype νομιζω εισαι πληρως καλυμενος Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Ευχαριστώ. Νομίζω πως όλα τα λύσαμε, καθώς βρήκαμε και τις λίγες εφαρμογές που χρησιμοποιεί. Τώρα έμεινε μόνο να βρούμε πώς θα επικοινωνούμε μέσω messenger. Νομίζω θα δοκιμάσουμε για αρχή το whatsapp και το im+. Εύχομαι να μην μας τα χαλάσει σ' αυτόν τον τομέα. Ενσωματωμένο στα wp8 για ανταλλαγή μηνυμάτων πέρα από SMS, Facebook και Twitter τι άλλο έχει; μήπως βρω τη λύση μέσω του δικού μου Android. Δεv έχει κάτι άλλο ενσωματωμένο, αλλά εσύ γιατί ακριβώς σκεφτόσουν; Μήπως για το hangouts που έχει η google; Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Δεv έχει κάτι άλλο ενσωματωμένο, αλλά εσύ γιατί ακριβώς σκεφτόσουν; Μήπως για το hangouts που έχει η google; Με τα 2 nexus που είχαμε χρησιμοποιουσαμε το hangouts για chat και video chat. Τώρα ψάχνω τι θα κάνουμε μιας και θα έχουμε διαφορετικά λειτουργικά γι' αυτό ρωτάω. Για video chat θα βάλουμε Skype. Για chat μάλλον με βλέπω για whatsapp όπως λέει ο colossus r. Παλιά χρησιμοποιουσαμε και το kik, αλλά διαβάζω ότι έχει προβλήματα στα wp8 και στο Android τρώει αρκετή μπαταρία γι' αυτό πήγαμε στο hangouts που ήταν και ενσωματωμένο στο λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Για chat μέσω hangouts το im+ μια χαρά μου δουλεύει εμένα Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoachAce Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Παιδια για επικοινωνια μεταξυ 2windows phones η και παραπανω μπορεις να κανεις οπως εισαι στις επαφες ενα swipe αριστερα να δημιουργησεις ενα δωματιο οπου θα προσθεσεις οποιους θελεις και μιλατε στελνετε φωτος κλπ κανονια και ανετα.εγω το χρησιμοποιοω καθημερινα με την κοπελα και ειναι τελειο ουτε viber Ουτε face Ουτε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Όσον αφορά το cloud έχω να πω τα εξής: Είμαι φανατικός χρήστης SkyDrive. Στα WP υποστηρίζει και αυτόματο upload. Ωστόσο αν θες να κάνεις χειροκίνητο upload ή το κάνεις μία μία φωτογραφία απο την κοινοποίηση όπως είπε και φίλος πιο πριν ή.το κάνεις μέσω της εφαρμογής που επιτρέπει την επιλογή μέχρι 5 photo max. Επίσης τα shared αρχεία δουλεύουν διαφορετικά απο ότι στο dropbox και μέσω του app δε βλεπω να έχεις access σε αυτα. Το shared στο SkyDrive δεν προσθέτει φακέλους και αρχεία μέσα στο δικο σου, ούτε σου τρώει mb απο το δικο σου χώρο. Καλό είναι να χρησιμοποιήσεις πρώτα το SkyDrive να δεις αν σε καλύπτει. Αν είσαι συνηθισμένος σεdropbox καλό είναι να μάθεις αν το third party app υποστηρίζει αυτόματο upload και τι περιορισμούς πιθανόν να έχει. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλησπέρα. Δυο πολύ καλές,κατά την γνώμη μου, εφαρμογές : Sound Meditation χαλαρώστε με διάφορους ήχους από την φύση και όχι μόνο. Δωρεάν για λίγες ακόμη ώρες. HardFox™ Tabata. Κάνω αυτή την υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση σχεδόν κάθε μέρα. Tabata :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 moliplayer pro ότι καλύτερο για βίντεο,υποστηρίζει όλα τα φορματ,με ενσωματωμένους υπότιτλους και χωριστά.Στους χωριστούς προσέχετε στα settings στο sub text encoding να έχετε επιλέξει ΕΛΛΗΝΙΚΑ και όχι ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΕΛΛΑΔΑΣ) γιατί δεν θα τους εμφανίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 moliplayer pro ότι καλύτερο για βίντεο,υποστηρίζει όλα τα φορματ,με ενσωματωμένους υπότιτλους και χωριστά.Στους χωριστούς προσέχετε στα settings στο sub text encoding να έχετε επιλέξει ΕΛΛΗΝΙΚΑ και όχι ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΕΛΛΑΔΑΣ) γιατί δεν θα τους εμφανίζει. το έχω αγοράσει. Αλλά έχω ένα θέμα Πως παίζει μουσική; Δεν βλέπω πουθενά τα αρχεία μουσικής που έχω. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 το έχω αγοράσει. Αλλά έχω ένα θέμα Πως παίζει μουσική; Δεν βλέπω πουθενά τα αρχεία μουσικής που έχω. Σου γραφει κάπου all music αλλιως πατάς folders μετά πατάς SD και μετά κανείς swipe δεξιά. Πρέπει να τα έχεις σε φακελο με το όνομα Music. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Σου γραφει κάπου all music αλλιως πατάς folders μετά πατάς SD και μετά κανείς swipe δεξιά. Πρέπει να τα έχεις σε φακελο με το όνομα Music. Δεν μπορω να δω την sd στους φακέλους. Μηπως επειδη εχω το 920 που δεν έχει κάρτα αλλα μονο εσωτερική μνημη τηλεφώνου? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Δεν μπορω να δω την sd στους φακέλους. Μηπως επειδη εχω το 920 που δεν έχει κάρτα αλλα μονο εσωτερική μνημη τηλεφώνου? Μπορει για αυτο.οταν ανοιγει τον moliplayer η πρωτη οθόνη τι σου δειχνει? Δεν σου δειχνει: All Videos All Music Folders Nearby Videos More ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Μπορει για αυτο.οταν ανοιγει τον moliplayer η πρωτη οθόνη τι σου δειχνει? Δεν σου δειχνει: All Videos All Music Folders Nearby Videos More ? ναι αυτά βλέπω Τι να κάνω; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 στο σημερινό update του Accuweather πέρα απ' όλα τα άλλα προστέθηκαν και Ελληνικά http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/accuweather-weather-for-life/92507698-67a2-e011-986b-78e7d1fa76f8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 στο σημερινό update του Accuweather πέρα απ' όλα τα άλλα προστέθηκαν και Ελληνικά http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/accuweather-weather-for-life/92507698-67a2-e011-986b-78e7d1fa76f8 Καλημέρα! Δε μου έχει έρθει ενημέρωση για την εφαρμογή. Τι να κάνω? Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Διέγραψε τη και ξαναπερνα την. Τσάμπα είναι. ;) Εμένα μου ήρθε χθες το απογευματάκι. Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλημέρα! Δε μου έχει έρθει ενημέρωση για την εφαρμογή. Τι να κάνω? Ευχαριστώ! Κάνε ένα search στο store και όταν τη βρεις θα έχει την επιλογή "ενημέρωση" Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Κάνε ένα search στο store και όταν τη βρεις θα έχει την επιλογή "ενημέρωση" Αυτό έκανα. Ολα εντάξει. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Καποια στιγμη, καποιος καλος developer, δε θα βγαλει ενα Ελληνικο πληκτρολογιο τυπου RapDialer, με μεγαλα πληκτρα σαν το Τ9, να μπορουμε επιτελους να γραφουμε σαν ανθρωποι??? Αυτο το ρημαδι το qwerty, καθολου βολικο ... Edited December 13, 2013 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 το εχει δοκιμασει κανενα παληκαρι http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/facebook/359fc949-713f-42c5-9b08-ad299f5edca8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Βαλε το Facebook Beta αμα θες καλή εφαρμογή για φβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts