akaloith Δημ. October 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 συγριση λευκο νεα φουρνια με μαυρο παλια φουρνια jiayu g4 basic τurbo thin απο antelife το λευκο - νεα φουρια δεν εχει οθονη ips η γωνια θεασης ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ Δεν κανω γενικευσεις λευκο μαυρο thin thick αλλα εχω σιγουρα 2 ιδια μοντελα με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ οθονες τα wifi gps κτλ δεν ειναι αμεσα συγρισιμα γιατι φορουν διαφορετικες ρομ http://imageshack.us/scaled/medium/802/5ttx.jpg http://imageshack.us/scaled/medium/401/zosc.jpg http://imageshack.us/scaled/medium/132/opnr.jpg μην το κανετε παραθεση γιατι θα γινει τεραστια η σελιδα. η ips οθονη εχει ευρεια γωνια θεασης χωρις να γινεται χαλια οπως οι κλασικες οθονες δειτε τις φωτο απο πανω ολα καλα φαινονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 να και βιντεακιιιι μη κοροιδευετε τα αγγλικα μου το εφτιαξα για το antelife (Μου το ζητησαν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Εμεις πως θα δουμε τι οθονη εχουμε; καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 η ips οθονη εχει ευρεια γωνια θεασης χωρις να γινεται χαλια οπως οι κλασικες οθονες δειτε τις φωτο απο πανω ολα καλα φαινονται δες και το video, τι δε καταλαβαινεις? το βλεπεις υπο γωνια και το μαυρο γινεται γκρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 IPS εχει δειχνει πολυ καλα.Και ενα 3GT που εχω παρει για ενα φιλο IPS εχει γιατι δειχνουν τα ιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 λυπαμαι που θα ανησυχισω κοσμο συγριση λευκο νεα φουρνια με μαυρο παλια φουρνια jiayu g4 basic τurbo thin απο antelife το λευκο - νεα φουρια δεν εχει οθονη ips η γωνια θεασης ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ Δεν κανω γενικευσεις λευκο μαυρο thin thick αλλα εχω σιγουρα 2 ιδια μοντελα με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ οθονες τα wifi gps κτλ δεν ειναι αμεσα συγρισιμα γιατι φορουν διαφορετικες ρομ Εσύ τα έχεις και τα δύο βεβαίως στα χέρια σου και μπορείς να γνωρίζεις καλύτερα από όλους (εμείς βλέπουμε τις φωτογραφίες και το βιντεάκι σου), αλλά μήπως τελικά είναι περίπτωση όμοια με του G3S; To G3S έρχεται με δύο διαφορετικά είδη οθόνης (και μπορώ να το βεβαιώσω και προσωπικά - έχω δει και τα δύο!), μία με πιο "ψυχρά" και μία με πιο "θερμά" χρώματα. Υποτίθεται μάλιστα ότι αλλάζει και ο χρωματισμός των soft keys από κάτω (μπλε στο ένα, μωβ στο άλλο, αλλά αυτό ομολογώ ότι δεν το πρόσεξα). Δείτε και σχετικές φωτογραφίες από το 4pda.ru: http://translate.google.com/translate?sl=ru&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2F4pda.ru%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D471669%26st%3D540%23entry23579790 (ελπίζω να ανοίγει σωστά το link όπως το παραθέτω από google translate...) Οι φωτογραφίες μ ο ι ά ζ ο υ ν με τις δικές σου (όπως είπα, εσύ βεβαίως τα έχεις στα χέρια σου και ξέρεις καλύτερα), και μιας και η Jiajiu φαίνεται να έχει τέτοια... παράδοση (μάλλον διαφορετικοί προμηθευτές...), είναι εξαιρετικά πιθανό να το έχει κάνει και στο G4. Παρεμπιπτόντως, έχοντας δει, όπως είπα, και τα δύο (G3S) από κοντά, μπορώ να πω ότι καθόλου δε μου άρεσε η οθόνη με τα πιο "θερμά" χρώματα - αν και αυτό είναι βεβαίως και θέμα προσωπικού γούστου... Από γωνίες θέασης πάντως ήταν και τα δύο εξ ίσου καλά (με την έννοια ότι κείμενο και γραφικά φαινόντουσαν καλά και υπό γωνία, αν και η διαφορά στη χροιά γινόνταν σαφώς πιο έντονη, όπως και στις φωτογραφίες του Αντώνη και στο ρώσικο site με τα G3S...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 περα απο θερμα ψυχρα χρωματα το νεο που ελαβα για φιλο ΔΕΝ εχει ips. το μαυρο της οθονης γινεται γκρι υπο γωνια απο πανω οκ μια διαφορα θερμα ψυχρα τη βλεπεις δε μας πειραζει αυτο εχετε βαλει miui http://www.miui.com/getrom.php?r=85 σε jiayu g4 basic turbo thin? ολα οκ? μεσω recovery κλασικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 akaloith από ποιο κατάστημα και πότε πήρες το λευκό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas_leon01 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 παρέλαβα προχθές από jiayuofficial το το ίδιο με τον akaloith το jiayu g4t thin white νομίζω έχει κανονικά ips οθόνη. παραθέτω φωτο οθόνης υπό γωνία http://imageshack.us/photo/my-images/30/ovs8.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/46/xksr.jpg/ στο πίσω μέρος έχω δει μια διάφορα, από φωτογραφίες και video στο youtube από τα αλλα g4 χωρίς βέβαια να έχω κάποιο να συγκρίνω μετά τον κωδικό του s/n έχει μια ταινία σαν ταινία γνησιότητας που δεν ειδα σε άλλα g4 , σε φωτογραφίες φυσικά παραθέτω φώτο http://imageshack.us/photo/my-images/197/p9eu.jpg/ akaloith εάν εχεις ακόμη το κινητό, δες συγκρινόμενο το πίσω μέρος μήπως υπάρχει κάποια διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 εμένα πάντως κάτι μου βρωμάει...δε νομίζω να έκανε η ίδια η εταιρία τέτοια απατεωνιά...εγώ με thick 2/32 από minideal έχω σίγουρα IPS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 περα απο θερμα ψυχρα χρωματα το νεο που ελαβα για φιλο ΔΕΝ εχει ips. το μαυρο της οθονης γινεται γκρι υπο γωνια απο πανω οκ μια διαφορα θερμα ψυχρα τη βλεπεις δε μας πειραζει αυτο εχετε βαλει miui http://www.miui.com/getrom.php?r=85 σε jiayu g4 basic turbo thin? ολα οκ? μεσω recovery κλασικα? Έχεις καμία ιδέα για ποιο μοντελάκι έχει χτιστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ας μη γεμισει η σελιδα: εχω ips ή δεν εχω? θα βαλετε μαυρο φοντο θα το δειτε υπο γωνια οπως στο βιντεο και αυτο ειναι ολο δε θα γεμισουμε 300 ποστ ΑΑΑΑΑΑ τελειο εχω ips! αααα δεν εχω εχω γραψει τα παντα που μπορω να γραψω και περιμενω να δω που θα καταληξει. Απλα προειδοποιησα μελλοντικους χρηστες. οποιος εχει αποριες διαβαζει με προσοχη αυτα που εγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 ας μη γεμισει η σελιδα: εχω ips ή δεν εχω? θα βαλετε μαυρο φοντο θα το δειτε υπο γωνια οπως στο βιντεο και αυτο ειναι ολο δε θα γεμισουμε 300 ποστ ΑΑΑΑΑΑ τελειο εχω ips! αααα δεν εχω εχω γραψει τα παντα που μπορω να γραψω και περιμενω να δω που θα καταληξει. Απλα προειδοποιησα μελλοντικους χρηστες. οποιος εχει αποριες διαβαζει με προσοχη αυτα που εγραψα. συμφωνώ κι εγώ...φαίνεται και στην εικόνα...η διαφορά είναι τρανταχτή...απλά το είπα για να καταλάβουμε αν είναι μεμονωμένο αυτό ή είναι γενικό πρόβλημα από δω και πέρα...(που αν ισχύει αυτό είναι λόγος να μην πάρει κανείς το κινητό απο δω και πέρα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Έχω ένα θεματάκι με το μικρόφωνο. Παραπονιούνται ότι δε με ακούνε δυνατά. Το googlαρα και είδα ότι υπάρχει ένα μενού όπου μπορώ να μπω και να δυναμώσω το μικρόφωνο. Το μενού αυτό βγαίνει πατώντας *#*#service#*#* To θέμα είναι πως μόλις το πατάω, απλά εξαφανίζονται τα νούμερα και δε γίνεται κάτι. Το *#*#info#*#* λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 *#*#dogmode#*#* αυτό είναι... ή απλά μέσα από mobileuncle επιλέγεις engineer mode Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 *#*#dogmode#*#* αυτό είναι... ή απλά μέσα από mobileuncle επιλέγεις engineer mode To dogmode δεν μου έκανε αλλά κατάφερα να μπω από το mobileuncle. Το θέμα είναι πως δε βρίσκω την επιλογή που αυξάνω την ένταση του μικροφώνου. Έχεις καμιά ιδέα; Εκεί που το είχα διαβάσει, έλεγε πως το μέγιστο είναι 90 και λογικά θα έχω χαμηλότερο νούμερο. Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 normal mode type: mic αλλάζεις τα value προς τα πάνω για κάθε επίπεδο (0-6) Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Έχω ένα θεματάκι με το μικρόφωνο. Παραπονιούνται ότι δε με ακούνε δυνατά. Το googlαρα και είδα ότι υπάρχει ένα μενού όπου μπορώ να μπω και να δυναμώσω το μικρόφωνο. Το μενού αυτό βγαίνει πατώντας *#*#service#*#* To θέμα είναι πως μόλις το πατάω, απλά εξαφανίζονται τα νούμερα και δε γίνεται κάτι. Το *#*#info#*#* λειτουργεί κανονικά. Μηπως φορας MIUI; Με official ROM μπαινεις κανονικα σε ολα τα κρυφα μενου. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 απο τις γωνιες θεασης,αν ΔΕΝ ειναι ips τοτε υπο γωνια,η οθονη θα ασπρίζει και θα αλλοιώνεται η εικόνα της. Οπως τα παλιά λαπ τοπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. October 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) το "πειραματοζωο" εκτος απο μη ips screen φορεσε Miui και ειναι εκπληκτικη απο το λινκ της προηγουμενης σελιδας ανοιξα τη καμερα και τι να δω! φρικτηηηη δε ξερω αν φταιει η Miui η το camera module του κινητου που ελαβα (για φιλο) παιζει και αυτο να ειναι κατωτερης ποιοτητας :D το καμενο πιξελ σας το πα? ε ρε γλεντια Edited October 17, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Αυτο δεν ειναι G4,Ι4 ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 το "πειραματοζωο" εκτος απο μη ips screen φορεσε Miui και ειναι εκπληκτικη απο το λινκ της προηγουμενης σελιδας ανοιξα τη καμερα και τι να δω! φρικτηηηη δε ξερω αν φταιει η Miui η το camera module του κινητου που ελαβα (για φιλο) παιζει και αυτο να ειναι κατωτερης ποιοτητας :D το καμενο πιξελ σας το πα? ε ρε γλεντια Ποιό από τα δύο links ? Στο thin 1/4 το έβαλες; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Παιδιά σας έχει φύγει το χρώμα καθόλου απο το μαυρο πλαίσιο που εχει γύρω απο την οθόνη; Μετά απο μία πτώση που είχε έφυγε ένα μικρό κομματάκι χρώμα απο τη γωνία (δυστυχώς είχα αφαιρέσει αυτή τη δερμάτινη θήκη που κλείνει και μπροστά γιατί δε με βόλευε-δεν είχα πλαστική γιατί δεν είχε βγει για THIN τώρα παράγγειλα μια) εχει ξεφτύσει το χρώμα σε 5-6 σημεία και συνεχίζει... Ελπίζω με το πλαστικό καλλυμα που περιμένω να μη φαίνεται. Υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΕΣ :D οδηγίες για την εγκατάσταση της για εμάς τους εντελώς άσχετους; Επίσης η ROM αυτή έχει τις δυνατότητες της OFFICIAL , δλδ miui themes, τον φοβερό music player , ρυθμίσεις κ.λ.π; Γιατί αν ναι τότε το κινητό μεταμορφώνεται εντελώς... Edited October 18, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Μηπως φορας MIUI; Με official ROM μπαινεις κανονικα σε ολα τα κρυφα μενου. Δεν το έχω πειράξει καθόλου. Όπως μου το έστειλαν το έχω. Παιδιά σας έχει φύγει το χρώμα καθόλου απο το μαυρο πλαίσιο που εχει γύρω απο την οθόνη; Μετά απο μία πτώση που είχε έφυγε ένα μικρό κομματάκι χρώμα απο τη γωνία (δυστυχώς είχα αφαιρέσει αυτή τη δερμάτινη θήκη που κλείνει και μπροστά γιατί δε με βόλευε-δεν είχα πλαστική γιατί δεν είχε βγει για THIN τώρα παράγγειλα μια) εχει ξεφτύσει το χρώμα σε 5-6 σημεία και συνεχίζει... Το έχω πάθει και εγώ σε 2-3 σημεία χωρίς καν να μου πέσει. Απλά μέσα στη τσέπη το βάζω. Και τώρα φαίνονται κάτι ασημένια σημάδια στα πλάγια. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited October 18, 2013 by athanaso77 Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts