Jump to content

stathakis21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    364
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stathakis21

  1. stathakis21

    OnePlus 11

    Διαφωνώ λίγο. Γενικά η OnePlus έτρωγε κράξιμο για το γεγονός ότι κάθε χρόνο τα κινητά της δεν είχαν καμία σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ότι δεν είχαν "χαρακτήρα" ας πούμε. Φέτος πήρε την περσινή συσκευή, λίγο πιο φινιρισμένη εξωτερικά, και διόρθωσε όλα τα στραβά που είχε. Όπως πολύ καλύτερο φωτισμό στην οθόνη, καλύτερες κάμερες και ασύρματη φόρτιση. Μια χαρά μου φαίνεται. Ένα πολύ πιο πλήρες 11.
  2. stathakis21

    OnePlus 11

    Κι εγώ πέρασα την 14. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Στo UI οι αλλαγές είναι ελάχτιστες, πιο πολύ φινιρίσματα από δω κι από κει. Τα screenshots έχουν βελτιωθεί πολύ καθώς μπορείς κάνεις extract κείμενο. Επίσης έχουν βάλει ένα χαζοfeature που μπορείς να κάνεις extract ανθρώπους από φωτογραφίες που έχει πλάκα. Επίσης έχει αλλάξει και το UI της κάμερας (ελπίζω να υπάρχει έστω και κάποια μικρή βελτίωση και στις actual φωτογραφίες που τραβάει). Γενικά φαίνεται αρκετά σταθερή η ROM.
  3. stathakis21

    OnePlus 11

    Κι εγώ από day 1 το έχω με την Spigen θήκη. Ένα πρωί που το έβγαλα να το δείξω σε ένα φίλο μου διαπίστωσα ότι η πλάτη έχει ρωγμές. Δεν πολύ φαίνονται, μόνο αν το γυρίσεις στον ήλιο ( εκεί φαίνεται σα να έχει σπάσει το πίσω καπάκι ). Απ' όταν το πήρα δεν έχει φάει τουμπα ή κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι κάποια πίεση θα ασκήθηκε στο τζιν μου (το έχω πάντα στην μπροστινή τσέπη, δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που δεν προβλέπεται όταν κάποιος σχεδιάζει ένα κινητό). Δεν είναι κάτι major, και ήδη έχω παραλάβει από Ali καινούργιο back cover ( υποτίθεται original, δεν ξέρω, πάντως στην όψη είναι ίδιο με το original). Βέβαια έχει μείνει στο συρτάρι μου (πρακτικά έχω ξεχάσει την ύπαρξη της ρωγμής και δεν ξέρω πόσο τελικά αξίζει τον κόπο να τρέχω για την αλλαγή 😂). Μέχρι ο φίλος να πει ότι υπάρχει thread στο forum τους νόμιζα ότι έκανα καμία πατάτα χωρίς να το καταλάβω. Όπως και να έχει και ότι πίεση και να ασκήθηκε αυτό δείχνει ότι η πλάτη του κινητού είναι ευαίσθητη. Δεν έχω δει κανένα iPhone/galaxy γνωστών μου να σπάει ενώ είναι μέσα σε θήκη και οι περισσότεροι τα κακομεταχειρίζονται περισσότερο από μένα.
  4. stathakis21

    OnePlus 11

    Καλησπέρες! Όσον αφορά το σίριαλ με το σερβις το κινητού, αυτό τέλειωσε έτσι όπως του άξιζε. Μου στέλνουν το κινητό πίσω, το ανοίγω και κάποια στιγμή δοκιμάζω να το βάλω στον φορτιστή. Guess what.. Το rapid charging λειτουργεί κανονικά! Δύο είναι τα τινά. Πρώτον το contact cleaner έκανε η δουλειά του (το κινητό έμεινε 2 βδομάδες στην άκρη, δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύει, τι υγρασία/οξείδωση μπορεί να απομάκρυνε) Το δεύτερο είναι το factory reset που έκανα ακριβώς πριν το δώσω στον κούριερ να έλυσε το πρόβλημα (γενικά στα 10δες ποστ για παρόμοια προβλήματα με την φόρτιση, πολλοί έλεγαν ότι το θέμα λύθηκε με factory reset) O λόγος που δεν πρόλαβα να κάνω δοκιμή πριν το δώσω, ήταν ότι ενώ η ups μου είχε στείλει λινκ να κάνω schedule πότε να περάσει ο κούριερ, τελικά αυτός πέρασε την ίδια μέρα, οπότε ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι μου και έγω έτρεχα να συσκευάσω το κουτί/κάνω factory reset κτλ. Οι τύποι πάντως, όντως είδαν το χαρτάκι κόκκινο και πρακτικά δεν δοκίμασαν καν να ανοίξουν(εννοώ power on) το κινητό/να το βάλουν σε ένα φορτιστή ρε αδερφέ από περιέργεια 😂. Με τη μια liquid on the main board. Τεσπά, γλύτωσα και το 90άρι για το πίσω καπάκι. Τώρα όσον αφορά το κινητό, μετά από αρκετούς μήνες μαζί του, να πω κι εγώ τη γνωμάρα μου. + Μπαταρία/Φόρτηση + Πραγματικά πολύ γρήγορο + Καθαρό λογισμικό + Ο διακόπτης για την σίγαση, 2 βδομάδες είχα κινητό χωρίς αυτόν και μου την είχε δώσει στα νεύρα +- Oxygen OS (πείτε το ColorOS να τελειώνουμε, δεν έχει ούτε μισή διαφορά). Α έχει, μην λέω ψέματα, ο αριθμός 1 είναι κόκκινος στο clock widget +- Ας ελπίσουμε ότι τα software updates θα είναι της προκοπής/στην ώρα τους (σε λογικά πλαίσια) +- Main κάμερα, τίμια, ούτε πολύ καλή αλλά ούτε κακή. - Selfie κάμερα, γενικά δεν είμαι καθόλου των selfie, αλλά όσες φορές έχω πάρει να βγάλω βράδυ/με μέτριο φωτισμό τα αποτελέσματα θυμίζουν κινητό 5ετιας (όση και η ηλικία του sensoρα που έχει). Κακώς την έκαναν downgrade - To πόσο εύκολα έσπασε το πίσω καπάκι (πραγματικά δεν έχω ιδέα το πως/που) ενώ το κινητό ήταν σε θήκη, Εντάξει δεν είναι ότι έγινε κομμάτια, έχει μια επιφανειακή ρωγμή που φαίνεται μόνο σε κόντρα ήλιο/φλας, αλλά είχα ξαφνιαστεί όταν το ανακάλυψα και με προβληματίζει λίγο για τη γενικότερη ποιότητα Αυτά από μένα. Κάτι ακόμα που με χαλάει λίγο αλλά δεν το βάζω στα αρνητικά, είναι ότι δεν έχω βρει κάποια gcam. Νομίζω θα έσωζε πολύ την κατάσταση με την μπροστά κάμερα, και θα αναβάθμιζε πολύ τις πίσω (ο κεντρικός αισθητήρας δεν είναι κακός σε καμία περίπτωση )
  5. stathakis21

    OnePlus 11

    Συμφωνώ εντελώς με ότι είπες. Κατάμαυρη ήταν/είναι(και με "συμβατικό" φορτιστή 15W φόρτιζε κανονικά). Για να μη λέω μπαρούφες ψυλλιάζομαι γιατί έχει γίνει κόκκινο το χαρτί μέσα. Επειδή δεν είχα καμία μα καμία όρεξη να στείλω το κινητό στο σερβις (η ταλαιπωρία να μείνω χωρίς κινητό και το κάνε πάλι login σε ένα κάρο εφαρμογές) και απ όσα διάβασα σε 10αδες αναφορές παρόμοιων προβλημάτων, όπου όλες καταλήγουν το βρομιά στην type-c ή στη χειρότερη προβληματική type-c, έριξα καθαριστικό επαφών (χωρίς κανένα αποτέλεσμα). Υποθέτω αυτό μπορεί να πέρασε και στην sim και παρόλο που είναι non-conductive και στεγνώνει στο δευτερόλεπτο, παίζει να άλλαξε χρώμα στη ταινία. Τέσπα νομίζω έπιασες το ποιντ μου, θα ήμουν οκ με το να υπάρχει αναγκαστικό κόστος λόγω σπασμένης πλάτης(μόνο και μόνο για να συνεχίσουν την επισκευή), κόστος αν υπήρχε παρουσία υγρού σε όποια από τα σημεία ανάφεραν, αλλά δε μπορώ να δεχτώ το επειδή μια ταινία έχει βραχεί κάποια στιγμή υποθέτουμε ότι έχει βραχεί όλο το κινητό και δεν μπαίνουμε καν στο κόπο να το ανοίξουμε. Στην τελική έγινε και πιστεύω θα την βρω τη λύση (fixers κτλ/ ή μόνος μέσω aliexpress), Ελπίζω όπως είπα και πριν να μου το στείλουν γρήγορα πίσω, γιατί έχει περάσει μέρες και ακόμα περίμένω το tracking number.
  6. stathakis21

    OnePlus 11

    Κοίτα δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να πω ψέματα σε ένα φορουμ για το αν μου έχει βραχεί το κινητό ή όχι (Δεν έχω κανένα κέδρος να πουλήσω τρελίτσα ούτε έδω, ούτε να μείνω 15 μέρες χωρίς κινητό, το οποίο χρησιμοποιώ στη δουλεία μου και έχω φάει τρελή ταλαίπα αυτές τις μέρες). Δε μου έχει βραχεί τελεία και παύλα. Εϊμαι πολύ σίγουρος γι αυτό. Δεν θα έστελνα ποτέ βρεγμένο κινητό σε επίσημο service με την ελπίδα να μου το φτιάξουν. Και όχι, και παλι δεν το καταλαβαίνω αυτό. Αν δεν ανοίξεις μια συσκευή δεν ξέρεις αν έχει περάσει το υγρό μέσα ή όχι. Επίσης όπως είπα η συσκευή δουλεύει κανονικά, πέραν τούτου. Πρώτη φορά το ακούω και μου συμβαίνει αυτό. Τέσπα, το κινητό αργά ή γρήγορα (απαράδεκτο ότι δε μου το έστειλαν αμέσως πίσω) θα ανοιχτεί και το πιο πιθανό να φτιαχτεί κίολας. Και μούσκεμα να ήταν η υποδοχή σιμ, δε μπορείς να μου λες θέλει αλλαγή η κεντρική πλακέτα χωρίς να την κοιτάξεις καν. Τέλος για το καπάκι, καταλαβαίνω τι λες και όπως σου είπα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μου στείλουν και να μου πουν, για να ανοίξουμε το κινητό θα πρέπει να σου σπάσουμε/αλλάξουμε το καπάκι. Δηλαδή έστω ότι δεχόμουν την επισκευή, τι φάση ακριβώς, θα το άνοιγαν και θα μου άλλαζαν την κεντρική πλακέτα ενώ η άλλη είναι εντελώς άθικτη? Να πεις ότι το είχαν ανοίξει και εσωτερικά ένα παρόμοιο χαρτάκι είχε αλλάξει χρώμα πάνω/κοντά στην κεντρική πλακέτα, να σου πω οκ. Επίσης και όπως τα λες να είναι, το wording τους είναι εντελώς λάθος. Στην περιγραφή γράφει, liquid on the main board. Πως το καλό κατάλαβαν ότι υπάρχει υργό εκεί όταν δεν την έχουν ελέχξει ποτέ; Νομίζω είναι πολύ συγκεκριμένο και χωρίς καμία τεκμιρίωση. Ας μου έλεγαν presence of liqud on the device. Το χαρτάκι που λες είναι ένα indicator (το οποίο βρίσκεται στην άλλη άκρη απ' ότι η κεντρικη πλακέτα) και τίποτα παραπάνω. Τουλάχιστον σύμφωνα με την απλή (ελπίζω) λογική μου. Την επόμενη φορά δεν έχει περισσότερη προσοχή αλλά άλλο κατασκευαστή.
  7. stathakis21

    OnePlus 11

    Καλησπέρα παιδιά. Θα σας πω ένα πράγμα, ελπίζω να κινητά σας να μην πάθουν ποτέ κάτι και χρειαστείτε για κάποιο λόγο να τα στείλετε στο service της oneplus. Και εξηγούμαι... Πριν 2-3 βδομάδες ενώ φόρτιζα το κινητό, ξαφνικά είδα ότι για κάποιο λόγο αναβόσβηνε η οθόνη. Πάω να δω τι γίνεται και έβλεπα ότι ο φορτιστή φαινόταν να κάνει συνεχώμενες συνδέσεις αποσυνδέσεις. Φυσάω θύρα, δοκιμάζω τα ίδια. Δοκιμάζω το φορτιστή μου στο realme της κοπέλας μου, δουλεύει κανονικά(dart charging/Super Vooc Charging είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς, με άλλο branding). Δοκιμάζω τον άλλο φορτιστή στο δικό μου τα ίδια. Με τα πολλά δοκιμάζω με απλό φορτιστή και να φορτίσω με τη μια από την type c του mac μου. Το κινητό φόρτιζε κανονικά (και αργά). Αρχικά ψάχνω online, βλέπω ότι συνήθως το πρόβλημα είναι βρωμιά στην typec ή στη χειρότεση προβληματική typec. Δοκίμασα τα πάντα, καμία τύχη. Κάποιες στιγμές η γρήγορη φόρτιση κάποιες στιγμές δούλεψε και μετά πάλι τα ίδια. Προτού μοιραστώ τι έγινε με το service, να πω ότι το κινητό μου είχε μια ρωγμή στο γυαλί της πλάτης. Το κινητό το είχα πάντα σε θήκη, δεν έχει κανένα σημάδι πτώσης στο πλαίσιο, αυτό έγινε μέσα στη θήκη, υποθέτω λόγω του ότι είχα μέσα και το μαγνιτάκι για τη βάση του αυτοκινήτου. Φαντάζομαι ότι καταλαβένετε κι εσείς ότι αύτο έλαχιστη σχέση έχει με το θέμα της typec που σταμάτησε να φορτίζει με γρήγορη φόρτιστη. Το λέω γιάτί θα μας χρειαστεί στην συνέχεια.. Κάνω apply για service, δε λέω την επόμενη είχε έρθει ups express courier, και μετά από μια μέρα το κινητό ήταν Πολωνία. Περνάνε 2-3 μέρες και μου έρχεται email από το service: Το μαιλ έλεγε liquid damage on the main board και για την επισκεύη μου ζήτησαν 708(!!!!!) ευρώ, γιατί όπως μου έγραψαν, ήθελε αντικατάσταση μέχρι και η main board του κινητό. Επίσης για την επισκευή μου ζήτησαν και 50 ευρώ για το πίσω καπάκι(!!!!). Τέλος να πω ότι μου επισύναψαν και 3 φώτο(σαν αποδεικτικό του προβλήματος) που πρακτικά ήταν φώτος του κινητού μου, κλειστού και χωρίς καν να το έχουν ανοίξει(!!!!). Τους στέλνω mail να ρώτησω που ακριβώς βρήκαν το νερό και πως γίνεται να θέλει αλλάγή η main board (Υπόψιν, η main board στο ΟP11, βρίσκεται ψηλά, πάνω από την μπαταρία και δίπλα στις κάμερες) από τη στιγμή που το κινητό είναι πλήρως λειτουργικό κτλ. Και μου απαντάνε, ότι δοκίμασαν και έβαλαν ένα ειδικό χαρτάκι στην υποδοχή sim, το οποίο αλλάζει χρώμα σε περίπτωση υγρασίας και αυτό άλλαξε. (το κινητό δε μου έχει βραχεί ποτέ εντωμεταξύ, αλλά έστω ότι είχε περάσει υγρασία). Σύμφωνα με τη λογική τους, λόγω της υγρασίας την υποδοχή sim, η οποία δούλευε κανονικά, και ΧΩΡΙΣ να ανοίξουν κάν το κινητό έβγαλαν συμπέρασμα ότι το κινητό έχει βραχεί και ότι πρακτικά θέλουν τα πάντα άλλαγμα. Εντάξει φαντάζομαι καταλαβαίνετε κι εσείς ότι αυτό είναι κοροϊδία. Ειδικά για συσκευή των 800+ ευρώ. Έβγαλαν ότι το κινητό είναι πρακτικά για τα σκουπίδια χωρίς καν να μπουν στον κόπο να το ανοίξουν. Φαντάζομαι ότι λόγω της ρωγμής το καπάκι, αν το άνοιγαν θα γινόταν άχρηστο, οπότε ο απέφυγαν. Βέβαια μπορούσαν με ένα μαιλ να μου το πουν και προφανώς θα τους έλεγα ναι, και θα τους πλήρωνα και το 50(+40 για εργασία) να έβαζαν ένα καινούριο καπάκι. Το να βάζεις ένα χαρτάκι σε μια εσοχή του τηλεφώνου και από εκεί να συμπεραίνεις ότι το τηλέφωνο έχει βραχεί και να βγάζει και πόρισμα ότι θέλουν τα πάντα αλλαγή είναι κοροϊδία. Είμαι σίγουρος ότι αν το πάω στους fixers θα μου το φτιάξουν με ένα 50αρικο. Ίσως και μόνος μου αν το ανοίξω (που πλέον δεν έχω να χάσω και πολλά) και το καθαρίσω με καθαριστικό επαφών το κινητό θα δουλέψει κανονικά (όπως προείπα το κινητό δουλεύει κανονικά). Επισυνάπτω τις φώτο/αποδεικτικά που μου έστειλαν (LOL) και το κοστολόγιο, με το που τελειώσει ο γολγοθάς θα μπορώ να μοιραστώ και τα μαιλ που έχω ανταλλάξει με τους τύπους. Τέλος να πω ότι από τη μέρα που έκανα reject, δεν έχω κανένα νέο τους/ακόμα περιμένω να μου στείλουν το κινητό πίσω.
  8. stathakis21

    OnePlus 11

    Κι εγώ την πέρασα πριν λίγο. Καμία διαφορά απολύτως. Απλά εβαλαν μια εφαρμογή που λέγεται zen space.
  9. stathakis21

    OnePlus 11

    https://m.gsmarena.com/oppo_and_oneplus_officially_decline_rumors_about_leaving_europe-news-58037.php
  10. Παιδιά μιας και η Xiaomi ανακοίνωσε ότι το κινητό είναι πλέον end of life support,οπότε άκυρο το Miui 13, είπα να δοκιμάσω μια custom ROM και έβαλα αυτή: https://forum.xda-developers.com/t/rom-12-1-raphael-official-evolution-x-07-15-22.4356861/ Την έχω πλέον ένα 10ημερο. Δυσκολεύομαι αλλά να πιστέψω ότι δεν έχει ούτε ένα bug. Όλα παίζουν ρολόι και σφαίρα. Και ο τύπος που την φτιάχνει είναι ακόμα φουλ ενεργός. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.
  11. Μόλις ήρθε σε μένα(EU). Κατεβάζω. Region Greece. Για να δούμε.. Edit: είχα κάνει apply για την beta. Οπότε είναι μάλλον αυτό.κοίτα να δεις..
  12. Κι εγώ σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τη 12. Μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω ότι από την αριστερή μεριά της οθόνης κατεβαίνουν οι ειδοποιήσεις και από τη δεξιά τα widgets. επίσης δεν έχω καταλάβει τη χρησιμότητα της λευκής μπάρας στο κάτω μέρος.(πέρα από το να μοιάζει με το iOS)
  13. Μόλις έφτασε η 12 σε EU
  14. Από περιέργεια και μόνο,όσοι είμαστε με eυ μπορούμε σχετικά εύκολα να κάνουμε switchσε global? Ή χρειάζονται ξεκλειδωματα σε bootloaders κτλ. Αυτός ο Google dealer μου κάθεται στο λαιμό
  15. Παιδιά Καλησπέρα. Όσον αφορά την εφαρμογή phone, σας έχει έρθει κανένα update (Από το play store) πέραν αυτού της 14/12/2017. Εμένα όχι παρόλο που έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει 2 major updates (Τα οποία εγκατέστησα μέσω trird-party site και δουλεύουν άψογα).
  16. Φίλε κι εγώ αυτό πρόσεξα το πρωί και με λίγο ψάξιμο βρήκα τη λύση.Δεν είναι bug του κινητού αλλά του phone app της google (η τελευταία έκδοση έχει το bug, το ίδιο πρόβλημα έχουν και χρήστες OnePlus). Πήγαινε στο play store και κάνε uninstall το Phone app (Δε θα απεγκατασταθει η εφαρμογή,θα φύγουν όμως τα updates) και είσαι έτοιμος.
  17. Δε χρειάζεται αυτό...Απλά μέσα από τις ρυθμίσεις του greenify στην πρώτη επιλογή που λέει working mode βάλε root...Από μόνο του έχει επιλεγμένο το non-root που κάνει μισή δουλειά γενικά(σε συσκευές που δεν είναι root απλά πάει και κάνεις κάθε τόσο "διακοπή εκτέλεσης" για την κάθε μια).
  18. Μόνο root χρειάζεται...Ούτε εγώ είμαι xposed..
  19. Μπα...εδώ τίποτα...όλα πάνε ρολοί...έχεις περάσει το greenify?(Αν όχι βάλε το, κάνε greenify ότι εφαρμογή δε σε ενδιαφέρει να λαμβάνεις ειδοποιήσεις)...δουλεύει καλύτερα από τη stock εφαρμογή της samsung(τo SmartManager)...αν το lag οφείλεται σε κάποια εφαρμογή θα το καταλάβεις(λογικά θα σταματήσει)...
  20. αυτό δεν ισχύει...Η samsung το δημιούργησε...Το τηλέφωνο έχει να πάρει update από τότε που ήταν ενός έτους.(τότε που πήρε την 5 δηλαδή).. στο μεσοδιάστημα τίποτα απολύτως(π.χ. 5.1.1). Περισσότερο απατεωνιά μου φαίνεται αυτό(σου δίνω μια συσκευή με υποστήριξη για 2 χρόνια, μετά τον πρώτο χρόνο δε σου δίνω τίποτα και κάπου στο τέλος σου λέω "ε, 2 ετών συσκευή είναι πάρε ένα πετσοκομμένο(καμία αλλαγή στο ToutchWiz) Marshmallow και πολύ σου είναι") ... Ακριβώς το ίδιο θα γίνει τώρα και με τα s6/s7..(π.χ το always on δε θα το δώσουν στο s6)... Πάλι καλά που υπάρχουν οι custom rom αλλά τραγική η samsung...είδικα όταν σου ζητάει ένα σκασμό λεφτά για τα κινητά της και μετά τον πρώτο χρόνο μην τη είδατε (και είναι ακόμα πιο τραγικό τώρα που δεν υπάρχουν δικαιολογίες του στυλ το τάδε μοντέλο δε σηκώνει πλέον το νέο μας λογισμικό, που όντως κάποτε είχε μια δόση αλήθειας)...Για μένα είναι η τελευταία συσκευή samsung που αγοράζω(το s5 το πήρα αντί του g3 μονό και μόνο λόγω της amoled)...(π.χ.το g3 της lg-που είναι αντίστοιχης σειράς με το s5-έχει πάρει μια χαρά MM και καινούριο UI)
  21. +1 εδώ...Καμία σχέση με τις υπόλοιπες...
×
×
  • Create New...