Jump to content

gas_leon01

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gas_leon01

  1. Μετά από αναβάθμιση στην 10.0.4.0 μέσω ota, 2 φορές έχασε την κάρτα sim στην θέση 2 και επανήλθε με επανεκκίνηση. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο θέμα?
  2. 3 εκδόσεις είναι. Το κινέζικο, το Ινδίας, και το global για τον υπόλοιπο κόσμο. Σε ενδιαφέρει να είναι η έκδοση global ( αυτή που εισάγει και επίσημα η infoquest) . Πορτοκαλί κουτί και στο πλάι γράφει στην γωνία κάτω global
  3. Γνωρίζει κάνεις πως εμφανίζονται υπότιτλοι σε ταινία από usb μέσο otg? (και τα 2 αρχεία στον ίδιο φάκελο με ίδιο ακριβώς όνομα έχω βάλει)
  4. στην τελευταία εκδοσή cm11 που χρησιμοποιώ όχι. λειτουργούν όλα περίφημα προς το παρόν. εάν διαπιστώσω κάτι θα επανερθω
  5. Το εκανα 10φορες. Ειχε φορμαριστει το κινητο και το μονο που ειχε ηταν android recovery. Την λυση μου την εδωσε το antutu. Σε αυτο το λειτουργικο καταφερα να στειλω την 1503 μεσω adb sideload (η μονη εντολη που δουλευε) και αναστηθηκε.
  6. καλησπέρα έχω πρόβλημα με το κινητό μετά από ανεπιτυχή εγκατάσταση της cm11. πριν την εγκατασταση εκανα ολα τα wipe, και format system αλλα η εγκατασταση μετα κολησε στην μεση. τωρα το κινητο ανοιγει στο πρωτο lenovo κανει επανεκινηση καιμετα απο λιγο μπαινει σε ενα recovery "adroid system recovery"με τις εξης εντολες reboot system now apply update from adb wipe data/factory reset wipe cache partition apply update from internal storage apply update from cache το προβλημα ειναι οτι το pc δεν αναγνωριζει την μνημη του κινητου, ουτε το adb, kai logv toy format στο κινητο δεν εχει καμια rom. τι προτεινετε?
  7. Αναβαθμιση απευθειας μεσω του κινητου. Over The Air (OTA). Αν η ρομ που φορας ειναι custom δεν κανει update. Περασε μια official με τον τροπο που αναγραφεται στην 1η σελιδα. Βαλε απευεθιας αν ειναι την 1447. Η αν θες custom δοκιμασε την 1443 του χαραλαμπη.
  8. Ποια ρομ φορας? Αν μπορεις να συμβιβαστεις με το αγγλικο μενου, βαλε την official 1447 και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Σε ολα τα κινητα που βαζεις custom ROM θα κερδισεις καπου αλα θα χανεις αλλου. Εγω την εκανα αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ και δουλευει αψογα.
  9. Το k910e εχει κατασκευαστει για την αγορα της κινας, γι αυτο και υποστιριζει λιγοτερες μπαντες σηματος. Βεβαια απο αυτα που διαβαζω οσοι το εχουν αγορασει δεν εχουν κανενα προβλημα με την λειτουργεια του στην ευρωπη.! Θα σου προτεινα να παρεις το k910
  10. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να ρουταριστει η 1447 official?
  11. Εχω κανει αναβαθμιση εδω και 2 εβδομαδες με το update σε 1447 official. Περασα το Google play με το gsmtool. Ολα κανονικα. Το μονο "προβλημα " που διαπιστωσα ειναι οτι οταν προσπαθησα να ρουταρω το κινητο με το rootgenius δεν τα καταφερα με αρκετες προσπαθειες, και στην συνεχεια το κινητο μετα απο ανοιγμα εφαρμογης "νομιζω το free navigator" εκανε επανεκινηση και παγωσε στο logoboot της lenovo. Εκανα κανα δυο επανεκινησεις αλλα τιποτα , και αναγκαστηκα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Δουλεψα στην συνεχεια το κινητο για δυο εβδομαδες με πολυ "σκληρη" εργασια, πολλες εφαρμογες εγκατασταση απεγκατασταση, παιχνιδια, βιντεο κ.τ.λ χωρις το παραμικρο προβλημα και χωρις κανενα λαγκαρισμα. Ολα δουλεβουν αψογα. Σημερα το πρωι ξαναπροσπαθησα να ρουταρω το κινητο με root genius χωρις αποτελεσμα. ( πολλες προσπαθειες). Το μονο που καταφερα ηταν να ξαναπαθει το κινητο το ιδιο πραγμα μετα απο ανοιγμα εφαρμογης και να ξανακανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Τωρα ειμαι σιγουρος οτι η δυσλειτουργια που παρουσιαστηκε οφειλετε καθαρα στο rootgenius .
  12. gas_leon01

    Honor 6

    έτρεξα το συγκεκριμένο τεστ (A1 sd Bench) στο δικό μου jiayu g4t και τα αποτελέσματα ήταν 46,3 mb/s read και 11,4 mb/s write. αν είναι αληθινό το τεστ που ποσταρες τότε το ονορ έχει θέμα με τις μνήμες.
  13. gas_leon01

    Jiayu G4

    είχα το ίδιο πρόβλημα με το usb μετά από λάθος χειρισμό. (το χάλασε ο μικρός) παρήγγειλα αυτό http://www.aliexpress.com/snapshot/6097442902.html και το άλλαξα μόνος μου, σχετικά εύκολα. η επισκευή μου κόστισε 8 ευρώ συν την αναμονή να έρθει από κινά. τώρα δουλεύει σαν καινούριο.
  14. gas_leon01

    Jiayu G4

    καλησπερα γνωριζει καποιος εαν η jiayu αναβαθμισει τα κινητα της σε kit kat 4.4?
  15. gas_leon01

    Jiayu G4

    νομιζω χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, για να λειτουργησει η εφαρμογη πρεπει η καρτα να ειναι στην micro-sim υποδοχη. δεν μπορω να το δοκιμασω γιατι εχω την wind στην micro-sim.
  16. gas_leon01

    Jiayu G4

    θα συμφωνήσω απόλυτα με τον akaloith. είμαι κάτοχος και εγώ g4 thin νέας φουρνιάς. ποτέ δεν είχα πρόβλημα με gps, wifi η ότι άλλο. έχω την κινέζικη εκδοσή του Οκτωβρίου και μπορώ να πω πάει σφαίρα. όσοι πειραματιζονται με άλλες εκδόσεις φυσικό είναι να έχουν προβληματα. η miui ειναι για τα xiaomi, εαν καποιος θελει miui ας επερνε xiaomi. και σε galaxy να περασεις miui θα εχει θεματα. γενικα το τηλεφωνο για την τιμη του ειναι σουπερ.
  17. gas_leon01

    Jiayu G4

    φίλε το ίδιο έχω σε άσπρο μου ηρθε με την ιδια ρομ του Αυγούστου. έβαλα την τελευταία κινέζικη και πάει σφαιρα. άψογο σε όλα!!!!
  18. gas_leon01

    Jiayu G4

    το γράφω φίλε μου. http://www.jiayuofficial.com με την εγγραφή σου δίνει και κουπόνι 50 ευρώ για 10 αγορές (5 ευρώ έκπτωση στην καθεμία) όντως έχει ένα θέμα με τα ανοιχτόχρωμα φόντα. φυσικά δεν είναι σοβαρός λόγος για να σε αποτρέψει, είναι πιο γρήγορη και πιο ελαφριά --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  19. gas_leon01

    Jiayu G4

    κάτοχος και εγώ εδώ και ένα μήνα του jiayu g4t thin αγορασμένο απο jiayuofficial.com ήρθε με την world rom του Αυγούστου. 1) δεν έκανε πότε το bug με την μπαταρία. ούτε με αυτή την ρομ ούτε με την miui v5 ούτε με την official την κινέζικη του Οκτωβρίου που φοράει τώρα. 2) το gps εκτός από την πρώτη φορά που άργησε να κλειδώσει, κλειδώνει σχετικά γρήγορα γύρω στα 30 sec. σε διαδρομές μέσα στην Θεσσαλονίκη είναι αρκετά αξιόπιστο. σε μικρά στενά με πολύ ψηλά κτίρια μπορεί να χάσει ελάχιστα το σήμα άλλα το βρίσκει αμέσως .σε διαδρομή Θεσσαλονίκη- Αλεξανδρουπολη - Θεσσαλονίκη δούλεψε απροβληματιστα χωρίς να χάσει ποτέ το σήμα και ήταν εξαιρετικά ακριβείς. 3) Το calibration της οθόνης εαν και δεν μου χρειάστηκε ποτέ αφού η αίσθηση της οθόνης ήταν εξαιρετική και με τις 3 rom,δεν δούλεψε με καμία rom. 4) Απο την σύγκριση των 3 rom κατά την γνώμη μου η miui είναι πιο όμορφη αλλά και πιο βαριά. την άλλαξα με την κινεζικη Οκτωβρίου γιατί είναι πιο ελαφριά και εμφανώς γρηγορότερη από την miui. 5) με καμία rom δεν είχα επανεκκίνηση μετά απο κλήση, πάγωμα οθόνης ή κλείσιμο. τέλος πιστεύω οτι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο κινητά άνω των 500 ευρω, με κόστος αγοράς για την δίκη μου έκδοση 166 εουρος με τα μεταφορικα
  20. gas_leon01

    Jiayu G4

    παρέλαβα προχθές από jiayuofficial το το ίδιο με τον akaloith το jiayu g4t thin white νομίζω έχει κανονικά ips οθόνη. παραθέτω φωτο οθόνης υπό γωνία http://imageshack.us/photo/my-images/30/ovs8.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/46/xksr.jpg/ στο πίσω μέρος έχω δει μια διάφορα, από φωτογραφίες και video στο youtube από τα αλλα g4 χωρίς βέβαια να έχω κάποιο να συγκρίνω μετά τον κωδικό του s/n έχει μια ταινία σαν ταινία γνησιότητας που δεν ειδα σε άλλα g4 , σε φωτογραφίες φυσικά παραθέτω φώτο http://imageshack.us/photo/my-images/197/p9eu.jpg/ akaloith εάν εχεις ακόμη το κινητό, δες συγκρινόμενο το πίσω μέρος μήπως υπάρχει κάποια διαφορά
  21. gas_leon01

    Jiayu G4

    παρελαβα σημερα μετα απο 1 μηνα. 17-9-13 η παρραγγελια το jiayu g4t thin απο jiayuofficial.com απο οτι ειδα στο build number ειναι απο την καινουρια φουρνια του εργοστασιου του Αυγουστου build number G4L 19-8-2013 092942. μεχρι στιγμης απο το wifi μπορω να πω οτι παει σφαιρα. συγκρινομενο με galaxy s2, lg l7 kai galaxy ace. sto antutu με καμια 25 εφαρμογες που εγκατεστησα εβγαλε 16471 το gps θα το δοκιμασω αυριο ας ελπισουμε στις νεες φουρνιες να διορθωσαν και τα προβληματα
  22. gas_leon01

    Jiayu G4

    το βαζεις εδωhttp://www.quantiumsolutions.com/ και την απαντηση στην βγαζει εδω http://www.quantiumaspac.com/qtracker/track.aspx
  23. gas_leon01

    Jiayu G4

    εβαλα το tracking number που μου εστειλαν με mail απο το καταστημα
  24. gas_leon01

    Jiayu G4

    καλημέρα. αγόρασα το jiayu g4t thin απο jiayumobileshop.com έχω λάβει tracking number από 25/9/13 με μορφή RQ........SG Στο site ths singpost μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα Item No. Posting Date Status Date Status Description RQ....SG - 30-09-2013 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) στο σαιτ της http://www.quantiumaspac.com/ το παρακάτω Tracking Result Tracking No Reference No Origin Name Shipment Date Quantity Weight Destination Name Receiver Name Current Status Delivered Date Remarks RQ......SG HONGKONG Sep 29 2013 12:00AM 1 0.43200 GREECE AB PHYSICAL ITEM RECD Status Updated Date Updated Location Remarks PHYSICAL ITEM RECD 30/Sep/2013 15:01:48 HONGKONG λογικά εχει σταλεί με άλλη εταιρεία που συνεργαζετε με singpost. γνωρίζει κάποιος πόσο περίπου κάνει να έρθει Ελλάδα? υπάρχει περιπτωση να έρθει Ελλαδα χωρίς να φανεί σε κάποιο σαιτ για tracking number?
  25. gas_leon01

    Jiayu G4

    καλησπέρα. έχω αγοράσει το g4t thin απο jiayumobileshop.com έχω λάβει από τις 26-9 tracking number με την μορφή RQχχχχχχχχSG. όπου χ = νούμερα. στο σαιτ της singpost όπου βάζω το tracking number λέει οτι δεν βρέθηκε αντικείμενο. ειναι φυσιολογικό να αργεί τόσο η ενημέρωση του σαιτ ή υπαρχει καποιο θεμα? το RQ γνωριζει καποιος τι σημαινει γιατι στο σαιτ της singpost εχει μονο RR,SP,SV,SM.
×
×
  • Create New...